För alla sims-älskare!




Har hittat datum för olika The sims 3 spel som ska släppas.

Det sägs att dessa spel släpps på dessa datum:

The sims 3 Town life stuff - 26e juli 2011

The sims 3 Accessories Nieuw - 28e Juli 2011

The sims 3 Middeleuwen Ep1 - 1a september 2011

Säkra
datum för dessa spel:

The sims 3 leva livet - 1a juni

The sims 3 pets! - 27e oktober 2011.


och sen sägs det att The Sims 4 (!!) kommer ut TYP 2014-2015! :D

Never say never!

Jag kan säga den, utan att skämmas, att filmen Never say never med Justin Bieber är otroligt bra! Innan ni dömer honom - se filmen!! Otroligt talangfull och inspirerande! Så sjukt hur stor han har blivit. Läste förresten att han hade 10 000 000 (tiomiljoner) som följer honom på twitter. Hehu! Men filmen var så grymt bra så alla borde se den. Ni kommer helt ändra uppfattning om honom när ni har sett den (ni som inte gillar honom).

Säger som honom. "Never say never".

Gjorde några printscreens.


myskväll!

Igår var det en bra dag. Idag var det en...lite mindre bra dag. Men då får man göra det bästa av situationen och bunka upp med gott! Har precis tagit en svalkande dusch, bytt om till byx(mys)dressen och bunkat upp med chips och cola! Nu börjar big brother också. Perfekt avslutning!


shopping igen då

Idag var jag faktiskt duktig och klev upp klockan 9! Kommer inte ihåg sist jag klev upp klockan 9 frivilligt på en helg. Gjorde det för att följa med på stan vid 11-tiden. Vi hann dock bara gå på en enda klädaffär. Var först på musikaffär och köpte saker till gitarren, sen en klädaffär där det blev 2 inköp och sen kollade vi snabbt på skor innan vi åkte hem.  Köpte en byxdress och en mag-t-shirt. Har aldrig använt nåt av det förut, så tänkte prova. Byxdressar är för det mesta fula. Finns dock några som är riktigt,riktigt fina. Hittade en som var så skön så var tvungen och prova och köpa. ^^




Var inte meningen och posa på bilden under. Men var för att visa att det var en magtröja. Haha!
Byxorna på bilden under är förresten byxdressen som jag bara har vikt ner
.

regn

Har idag köpt morsdagspresent och sen följt med och handlat. Resten av dagen har jag spenderat inomhus och njutit av regnet. Får man vara inomhus och inte måste gå ut, så är regn så otroligt mysigt! Nu kollar jag på Step brothers som går på tv. Blir nog att sova ganska tidigt för ska följa med på stan i morgon vid halv 11.

Detta är det enda jag har att bjuda på. En bild på regniga vädret. o.O

Stannar inomhus

Asså nej. Det blir ingen skola idag.  Ont i magen och är lite förkyld. Och att det spöregnar ute, blåser och är grått gör inte det hela bättre. Stanna hemma och plugga stenhårt istället låter som en bättre plan än att plåga mig igenom 7 timmar skola. Så blir det! Sen blir det att köpa morsdagspresent och ha en mysig helg :')

En av bilderna som jag använde mig av till skolarbetet "energi"

veckans snygga

Inspirerande, vacker tjej. Älskar hennes hår! Raquel Reed.

Vampyr

Kom hem för ungefär en timme sen efter att ha kollat på ett hus. Första gången som alla i familjen verkar intresserade av ett och samma hus. Äntligen! Men vi får se om vi ska vänta på tomt och bygga eget, eller köpa detta:)  Nu borde jag egentligen inte vara inne på bloggen för borde plugga istället. Klockan 9 ska jag se Desperate Housewives och sen Big Brother. Det är ju viktigt att se! :O
Okej ska nog gå tillbaka till skolarbetet nu. Har engelska och matte att göra.

Det är vampyrtänder, om ni inte ser!

Icetea

För att överleva puggandet så har jag mitt iste! Har snart druckit två liter, men är ju så gott!

Fler som gillar det?


If I sing my little song, would you follow me home.


jag äger inte bilden

the only thing that's cooler than being cool is being ice-cool

Hejhopp! Slår vad om att hälften av stans ungdomar är på körfältsgrillen, dricker och har det mys i det perfekta vädret. Jag är ingen som dricker, så känner mig inte så sugen på att vara där. Kan ha kul utan alkohol, men inte kul när typ 90 % av alla ska bli fulla. :') Har det mysigt hemma istället med glass, bra musik och fint väder här med höhöh. Vi har ju sol på våran uteplats nästan dygnet runt.  Ska bara ta det lugnt ikväll och vila upp mig så blir det skola i morgon.
Har mått illa hela helgen och natten mot idag så kräktes jag och allt sånt där. (Jag vet att ni vill ha detaljer, haha). Men nu har det gått över så blir skola i morgon :)


Har nu blekt mina slingor mer, så nu är det äntligen blondt!

massa glass

Vad passar bättre än glass en varm dag?


På mitt schema

På schemat står det nu grillning och sen bleka slingor! :D
Har precis blivit klar med min fotouppgift där man ska fota tre bilder och tänka på slutartiden m.m

Sitter nu och dricker en  blåbär & hallon smoothie. Älskar bääär (och frukt)


google.se

I said..cheesecake!

Mitt senaste inlägg handlade om cheesecake, och anledningen till de var för att jag i fredags hade köpt den nya marabou-sorten, cheesecake!  Finns även med blåbär nu också.
Eftersom jag har varit så illamående så har jag inte kunnat smakat förrän nu. Sjukt gott!



Bland de godaste som finns..

..Cheesecake! Älskar verkligen cheesecake. Sjukt gott! Älskar bär och frukter. Skulle kunna leva på endast det.


we♥it

feeling sick

Har knappt uppdaterat något idag, men det är för att jag har spenderat halva dan liggandes i sängen utan att kunna röra mig. Jag är en sån som har väldigt lätt för att bli illamående, och idag blev det så. Var inte på skolan idag för mådde för illa, men det gick över sen där mitt på dan. Sen efter vi käkat middag så skulle jag följa mamma på affären. Då blev jag tvärillamående. Direkt när jag kom hem igen så gick jag bara och la mig i sängen och har sen legat där hela kvällen. Har ingen aning om varför! Börjar misstänka att jag har nåt problem med balanssinnet eller att jag har väldigt lågt blodtryck? Jag kan liksom inte fästa blicken i något och blir yr när jag ska titta på något. Det bara snurrar och är helt skakis i kroppen. Äckligaste känslan ever! Mitt största fobi är just illamående och att spy. Det är så fruktansvärt hemskt. Skulle kunna offra min vänstra arm för att aldrig mera behöva må illa eller att spy. Lätt!

Men nu säger jag godnatt. Är bara plågsamt och sitta uppe när man mår illa.

En oredigerad bild:)

Det finns inget snyggare mönster

Speak up, cuz ur silence are killin´me

Dagen började med tre timmar matte. Efter skolan så följde Moa med ner till stan. Blev lite shopping på h&m och sånt. Träffade sen mamma och syskonen för att gå på BVC med lillebror. Efter det så ville dom shoppa, så då tog vi en till snabb runda på stan. Blev lite mer inköpt då. :')

Pictures!




fun clip.

På dåligt humör? Ni kommer säkert bli på bättre humör efter o ha sett denna video.
Han är grym skådespelare!

Haha, Justin Bieber, Rebecka Black & Bam Margera<3

Färger i sommar





Alla mina kläder går i dessa färger: Svart och vit!  Så i sommar ska jag försöka mig på färg. Köpa endast i färg.

snygg ring

Eftersom jag är väldigt intresserad av musik, så har jag funderat på att tatuera in en not någon gång.
Hittade den här snygga ringen och känner att jag måste ha den. haha. Det är kanske en sån jag vill tatuera sen också(:
                                                                                    Ringen kommer från denna hemsida(bannern)www.cocoo.se - Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!

Glass!!

Avslutar kvällen med lite glass. Har aldrig ätit liknande förut. Smakar "lyx" haha. Om ca en timme så börjar världens bästa program, Desperate Housewives! I morgon har vi också nationella i matte. Jag känner mig inte så orolig, men är spänd eftersom jag har så mycket krav på mig själv. Vill ju verkligen blir klar med matten nu eftersom jag vill läsa matte B nästa år. Så jag hoppas på det bästa och hoppas att jag klarar nationella nu :)

Lycka till till alla andra ettor som också ska göra det i morgon!


Asian Fashion Shop

Nu har jag beställt och betalt. Leverans om ca 2 veckor. Hoppas på att det funkar.
Folk hade varit nyfikna och sagt att jag ska skriva sen hur det gick att handla från dom (med tanke på att det är en utländsk sida). Så när jag fått beställningen(om jag får den,haha) så ska jag skriva om det :p
Jodå, klart att jag får beställningen. Skoja

draw a picture of you

Försökte teckna av världens finaste vän, med de finaste ögonen jag nånsin sett. Dock tycker jag inte att det gick så bra för mig.. Jag ser inte så stor likhet. Men jag försökte :')



Gratis spotify premium

Nu börjar jag bli riktigt less på att jag knappt kan lyssna på min playlist alls längre. Har redan lyssnat på nästan alla låtar på min playlist 5 gånger. Gud så segt att dom skulle införa nya regler. 49/99 kr i månaden är ju inte så farligt, men att få premium helt gratis är ju ännu bättre! :'D
Gå in här för att skaffa gratis nu!
Gratis Spotify Premium!

Hjälp

Har svårt för att bestämma mig. Vad är snyggast? I svart eller i vit?
 

skor får alla tjejer att må bra

Ojdå..jag hade visst lite fler skor än vad jag trodde..
Hade inget speciellt för mig, så tänkte att jag skulle kolla hur mycket skor jag ägde. Blev 18 par.. o_O
Vissa av dom har jag bara använt 1-2 gånger. Några är nya och helt oanvända.
Jag kan ha en egen skoaffär. Kanske dags och sälja några?

- En regnig dag är allt jag vill há.

Regnar och är grått. Sitter då bara inne idag och lyssnar på musik. Med tanke på musik, igår sa jag "Jag kan lyssna på alla låtar på spotify mer än 5 gånger!". Har lyssnat på samma låt massa gånger. Men vad tror ni händer idag när jag startar spotify? Jo, jag kan inte längre lyssna på ens HALVA min playlist :O Åhhh...
Lyssna genom youtube<3

Här får ni iaf en grymt bra låt. Rockversion av Britney Spears låt Toxic.


Så här roligt ser det ut utanför mitt fönster idag.

Fri-dag

Fredag, fredag, fredag! Sista skoldagen. Var där halva dagen för sen blev jag dålig och kände mig för sjuk.  Småsprang till bussen imorse i lite regn. Träffade på Terese. Väldigt saknad tjej må jag säga! Nu tittar jag på Talang och tar det bara lugnt. Har inte så mycket mer att berätta. Kör på en bild istället på hur Linnis klädde sig idag. För de som är intresserade, haha!

Att ingen är perfekt, det kan jag förstå, men jag förtjänar bättre än så.

Idag är det torsdag. Torsdag innebär endast en lektion..matte! Segare än segt! Om en vecka så har vi nationella i matte också. :O  Efter skolan idag så hämta mamma mig och vi åkte till skopunkten m.m. Köpte två skor till sommaren. Bygger ju upp ett föråd så att jag är redo när sommaren kommer.

Inköpt.


leggins, 3 par sockar

Satan i gatan

Jag är så BRA! Idag gjorde jag nämligen fyra stycken delar av de nationella proven i engelska. Gjorde allihopa  på en och samma dag. Whiho! Så nu är jag klar med det!
Nu har även jag utforskat Veronica Maggio´s nya album. Denna låt gillade jag bäst..

Satan i gatan- 


Sol, vind och...vatten?

Det är soligt, lagom mycket vind, men för kallt för att bada än.
Hur mår alla idag förresten? Själv så mår jag fortfarande knepigt och lyckades då inte ta mig iväg till skolan. Tydligen så hade vi haft ännu ett nationellt prov i engelska(!!??) Som jag missade då. Så i morgon MÅSTE jag till skolan och sitta på extra lektionen och göra prov. (Det är jag som tvingar mig själv). Jag hoppas att jag får göra två nationella prov på en gång, så jag har fått det gjort! Shit, det är ju inte ens 20 skoldagar kvar nu va? :O *nervös och panikslagen*.

Har tagit en kalldusch men ändå så håller jag på att dö av värmen. Sitter nu inne i skuggan för att överleva och göra lite läxor.

Bild från typ fredags eller nåt, och JA, kakorna var skitgoa=) (några frågade de i kommentar)

Till alla mina läsare




www.cocoo.se - Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!


Färgning pågår

Nu ska jag äntligen färga håret! Ska bli så skönt och få fylla på med färg då min utväxt är typ 1 dm!

I want it all

Gjort ett kollage med saker jag skulle döda för att få (typ). Höhö, nej men detta var snyggt och skulle verkligen vilja ha allt detta. Dock säljs det från utländska sidor. Men kanske finns vissa av de i Sverige?

Snygging

Idag blev det ingen skola. Varför har jag fortfarande ont i huvudet trots att jag har tagit tablett? Nu är det i alla fall helg och vi blir lediga tre dagar istället för två! Skönt!  Har nyss sett Talang och vräkt i mig massa chips. Nu ska jag se big brother:)

Tänkte fortsätta på min kategori
"Snyggingar". Idag blir det Mary-katy och Ashley Olsen. Just för att jag gillar deras stil, och när jag var mindre så var det mina "idoler". När jag var yngre och hade min naturliga hårfärg så fick jag höra att jag var speciellt lik Mary-Katy :o Det vet jag inte om jag håller med om men.  Snygga är dom iaf:)

lite inköpt

Idag mådde jag lite bättre, óch idag hade vi bara en lektion. Tog bussen till skolan och hade sen tre timmar matte. Mådde sen mycket bättre under dagen, fick tillbaka mitt lunchkort också. Efter skolan hämta pappa upp mig och åkte och handla. Jag skulle bara köpa det viktigaste och de som jag verkligen behövde. Nu är jag 300 kr fattigare. Måste verkligen på stan någon dag.. har fler saker jag är i stort behov av. Hehehuhu

För dom som bryr sig, så köpte jag detta. Hah

Vill ha!

Vet vad jag ska inskaffa i sommar. USA-shorts och shorts med massa nitar. Något-man-bara-måste-ha!



weheartit.com

Förresten så är jag sjuk idag. Ont i huvudet trots att jag tagit tablett, förkyld och har sovit typ hela dagen. Missade nationella idag, men får väl göra det en annan dag istället då.

webbdesign

Sitter just nu på skolan. Längtar tills man får åka hem. Har idag suttit och gjort en hemsida. Är precis klar. :')  Nu har vi media och ska ha fotoprov. Jag tänker fota hemma istället för förstår mig bara på min egna kamera. Kamerorna på skolan är dåliga, tycker jag.

Min hemsida jag gjort idag.

draw a heart





Första skoldagen efter lovet. Sov tre timmar inatt, men var ändå pigg. Hade bara en lektion och sedan hade jag skolmöte. Gick bara bra och dom tror att jag absolut kommer klara alla kurser! Fick höra massa positivt från rektorn m.f.  Nu kollar jag på Big brother, men ska sova snart. Imorgon bitti är det bara vi barn hemma, så då måste jag ta hand om min 3-åriga lillebror på morgon. Måste upp extra tidigt! Bäst att jag sover nu då. Har 7 timmar skola i morgon också (Y) Godnatt!

Everything comes naturally

En mycket trött Linn. Ser ni förresten att jag har typ en dm lång utväxt? Dags och färga kanske D: Ge mig tid och pengar! Ska färga hela håret svart. Men iallafall, så har jag pluggat flera timmar i dag och har blivit klar. Idag orkar man inte fixa sig. Så här har ni en HELT osminkad och ofixad Linn. Kan ju inte påstå att man alltid är så j*vla fräsch :| HEhehHuHU
Nu ska jag gå och ta ett bad och dricka te innan BB börjar! see ya!

tärning

Let the dice roll, in the game where your life is the effort