Linn - 21

Mindre än en månad kvar tills jag blir 21. En lite onödig ålder men bra möjlighet att önska sig saker man behöver hehe. Gjorde en liten önskelista, hade inget annat för mig just nu så kollade runt efter stuff jag skulle behöva eller länge velat ha. Så mamma, skriv ut denna och ta med till Stockholm. De har det bästa sminket där höhö.
 
 

hej igen

Ett litet pip från mig.
Känns som jag har asmycket att göra trots att jag egentligen inte har mycket för mig. Har ingen dagaktivitet men har mycket i livet att göra. Kanske bara är jag som har svårt för att få vardagen att fungera, för andra faller väl allt in naturligt. Tycker det hela tiden är något och man hinner aldrig ikapp med allt som ska göras. Så som städning, min bloppis, blogga, sköta om djuren, sköta om mig själv, göra hushållssysslor, försöka planera in med kompisar, hitta på något med familjen, och sen göra saker man själv tycker om att göra. Hur hinner andra människor som har jobb? Och för att göra det hela ännu roligare så har jag ingen energi heller, som de senaste åren. Gah!
 
Jag tänkte att jag kanske kunde lägga upp och sälja genom bloggen också? Kanske borde göra det. Har massor jag vill bli av med.
 
 

Känner mig lite nördig i år

God kväll! Jag tänkte säga "god natt" men det funkar inte som hälsningsfras. 
Tråkigt att höra att folk är eller har varit sjuka (några lämnade kommentarer när jag frågade i tidigare inlägg). Hoppas ni är friska! Nästan alla hemma hos mig har blivit friska. Två i min familj var sjuk i bara några dagar och två andra var sjuka över en vecka. Jag hoppas verkligen att jag slipper bli sjuk, usch :/ 

Tänkte bara blogga lite snabbt och fråga vad ni tyckte om melodifestivalen ikväll? Jag prövade t.o.m att tippa på appen vad det skulle bli för resultat. Jag har bara sett typ melodifestivalen en endaste gång detta år så hade inte mycket koll. Prickade ändå i fyra rätt. Är skönt att det äntligen börjar bli "rätt" låtar som vinner nu och gjort det senaste åren. Typ tre år på rad som vinnarlåten var faktiskt okej? Har dock ingen aning om hur det går sen för jag har inte koll eller hänger med så noga.


How are you doing?

Hur har ni det? Har ni klarat er från alla sjukdomar? Är extremt många som varit och är sjuka. Alla i min familj blev sjuka men jag klarade mig, vilket är jättekonstigt. Det kanske är så att om man redan mår dåligt varje dag av andra orsaker, så slipper man bli sjuk hehe. I don't know, jag hade tur denna gång. 
Jag har startat min egna bloppis och har på bara några dagar redan fått ca 300 besökare och några kunder. Kul att ha en sysselsättning nu när jag har slutat med mitt helgjobb. Slutade jobba eftersom det där jobbet är för slitsamt. Man sliter mer än vad man får bestalt. Mår bättre nu när jag slutade med det, var inte värt när man bara tjänade 500-600kr i månaden.Färg i håret

Tycker verkligen det är så fint med färg i håret. Även om jag är väldigt nöjd med den jag har just nu så skulle jag vilja byta till nya färger varje dag. Finns ju så mycket fint!


70talet - AVGÅ!

Det värsta tänkbara som kan hända har hänt. Fler och fler butiker börjar sälja 70-tals kläder. Enligt min åsikt så var 70talets kläder de hemskaste. Jag som i flera år hållit tummarna om att 80talet ska komma tillbaka istället. Hade varit u.n.d.e.r.b.a.r.t om butikerna hade fyllts med najsiga kläder från 80 istället. Fy, dessa är inte snygga nånstans. Hellre 50 eller 60talet. Inte 70. 
Varje gång något blir "inne" så tar det bara någon dag innan alla tjejer i stan går runt i exakt likadan kläder, så nu kommer man få se dessa överallt från och med nu. Iallafall dessa jeans. De har redan spridit sig.. Haha "sjukdom" jag pratar om va