Hittat ringar jag vill ha!



Underbart snygga ringar som jag vill haaa! Tur att man fyller år snart då :D





(Dessa snygga ringar hittar ni genom att klicka på bannern under) * menade jag



www.cocoo.se -  Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!

Utsikten

Jag gillar utsikten från vårat klassrum. Speciellt en sån solig dag som det var idag :)


Just the way you are

Sitter och jobbar klart det sista på mitt skolarbete nu. Har nyss varit iväg och solat i 25 min och har tagit en sval dusch precis. Ska nu invänta Big Brother och i morgon blir det skola! Yes yes. Så ser det ut.


En bild till mitt arbete. Ska handla om det spelar ingen roll vilken storlek du har, du är bra som du är. " Just the way you are"







random bild på mig från den från headern. Har beslutångest över vad jag ska göra med mitt hår. Gillade hur det var där på bilden.

Cool "pool" i Japan

Nämen, hur går det där till? :O





Svaret:!






I skolan

Sitter i skolan just nu och har programhantering. Jag kan inte jobba med det just nu eftersom jag ska rita, och har inte papper eller penna för det. Om ca 30 min så ska jag äta lunch. Idag går vi till 15:40. Segt! Men sen är det helg! Kollade på ett klipp från NigaHiga tidigare idag, så laddar upp det här. Justin Bäver har gjort en film som ska endast visas på bio som heter "Never say never". NigaHiga har gjort en parodi av den. Haha

Ny design

Jag blev less på att min blogg kändes så mörkt, så jag slängde ihop en ny design (bakgrund och header bara).
Vet inte om jag ska ha bloggen så. Men bara tills jag kommit på något nytt. Nu är den ljusare iaf :)

Tycker på F5 ifall ni inte ser designen.

Hår-inspiration

Vill verkligen göra något med mitt hår nu. Ska leta upp en bra frisör som är bra på att göra lite mer annorlunda frisyrer. Någon som vet någon bra här i Östersund förresten?.
Ska klippa och sedan färga.  Har satt ihop en liten sak över hur jag tänker. Ville ha svart med antingen blonda,röda eller rosa slingor, men jag har redan haft svart med rosa förut så funderar på att testa något nytt istället.. hmm..






Måndag (n)

Var inställd på att gå på skolan idag, men blev inte så. Var istället hemma, vilade, och sen försökte mig på läxor. Känns skönt att ha lite gjort iallafall. Även fast jag är så rastlös och kan inte sitta en lång stund med ett arbete, så blev det ändå gjort en del. Skönt det. Gjort uppgiften vi hade när vi skulle fota olika dödssynder.

Dessa är mina två bilder till det. Orkar ej ge förklaring på dom, ville bara visa :P



Och den här såg ni igår :)

Alex, 3 år! Foto m.m

Idag fyllde Alez 3 år! Åt frukost och sen firade vi honom. Sedan fick jag skjuts till Åsa och så gick vi ner på stan. Gick lite snabbt och kollade på Gina Tricot. Hitta väldigt fint halsband, så vi både köpte ett ^^ Visar bild i morgon!
Sedan gick vi vidare och slog oss ner på donken. Köpte lite mat och satt sen och pratade ett bra tag. Har märkt hur mycket vi har att prata om varje gång vi ses. :)  Sen gick vi vidare till en gränd, där vi fotade till mitt skolarbete. TACK Åsa för att du ställde upp som modell och stod ut i kylan! <3

En två bilder från idag på fina,fina Åsa!

Ska det vara i kall färg? eller...




Varm färg?

Firat Alex

Tjuvstartade och firade Alex idag. Åt god middag och så fick han paket. Åt tårta och sånt gott :)


Lite bilder:




En random bild på ett snöre från paketet x)



trött!

Okej, dags för min uppdatering att bli bättre och roligare tror jag. :) Får göra något åt det snart.
I helgen vet jag inte om det blir så mkt mer uppdatering eftersom min lillebror fyller 3 år, så vi kommer ha gäster här hela helgen. Måste även plugga massor!! Och idag så har jag städat i nästan tre timmar :O Trött tjej tänker snart gå och sova.

Min underbara bror som fyller 3 år på söndag:)





onsdag

Idag var vi lediga så ingen skola :D Jag råkade sova bort nästan hela dan, och sen så försökte jag mig på skolarbeten. Har ju en hel del att göra :o Men i morgon blir det skola, men vi börjar inte förrän 12:20! Skönt :D

Som sagt så har jag inga roliga bilder, men funderar på att i helgen åka ner till stan och badhusparken och fota massor. Speciellt till ett skolarbete vi har också.


bara några bilder från nyår.



taskigt med uppdatering

Hellu! Uppdaterade inget igår, men alla har sina dåliga dagar. Det har jag just nu, så har inte varit i skolan eller haft lust att göra något överhuvudtaget. Sitter för övrigt och jobbar på en bloggdesign, men jag har fastnat! Vet precis hur jag vill ha den i huvudet, men när jag pillar i photoshop så får jag inte till det. Hm.. knepigt! Har inga roliga bilder att bjuda på heller, för min kamera är full! Så jag måste rensa där innan jag kan ta nya bilder. Kanske skola i morgon. Och då blir det roligare uppdateringar, för då kommer bloggidéer och fotoidéer.


Nu ska jag gå och äta en alla hjärtans dag - middag !
Ni får en bild på en övergiven färja nere vid storsjön. Haha. Men gilllade att det var dimma på vattnet och såg lite scary ut.

Lördag

Sitter just nu och lyssnar på Good Charlotte och lite gamla låtar som jag lyssnade mycket på under 2007.
Ska snart krypa ner i sängen med nåt gott att äta, och sen nörda tv hela kvällen. Har idag suttit och funderat över hur min nya design ska se ut, och så har jag letat fram bilder till headern. OCH så har jag suttit och planerat vad jag ska göra med mitt hår! Jag vill testa på nån ny hårfärg! Funderar faktiskt på att ta fram min orginella hårfärg igen, och sen lägga till nån snygg färg under :') Min riktiga hårfärg är typ mörkblond ;o Ser ungefär ut som Avril Lavigne´s hårfärg.

Ska jag ta fram den igen? Har inte haft den sen jag var typ 11 år :O






Dagens låt!

Like it´s her birthday - Good Charlotte



Hilary Duff. Photoshop!

Jag hade tråkigt, så tänkte leka lite i photoshop. Tänkte att jag skulle ta en bild på Hilary Duff och göra om henne till "Scene". Höhöh det var lite kul. Här har ni resultatet. Skulle hon vara snygg som Scene?


Före:




Efter:

Ny kategori

Nu har jag skapat en ny kategori här på bloggen. Den heter "Utanför mitt fönster". Jag brukar väldigt ofta ta kort från mitt sovrumsfönster på vädret osv. Så tänkte, ifall jag samlar alla dom bilderna i en mapp, så kan man sen gå  tillbaka och se genom året hur det förändras. Tänk på våren och sommaren, så går man tillbaka och kollar hur det såg ut på vintern :D Lite kul idé tyckte jag..

Igår

Idag blev det ingen skola.. Har varit förkyld hela förra helgen och måndag till onsdag. Så igår, torsdag, så gick jag till skolan för jag mådde bra. Så vaknade jag upp idag och var förkyld igen :O Irriterande hosta och huvudvärk. Hur kan man bli frisk och sen sjuk igen efter en dag?
Är för övrigt less på detta väder nu. Har snöat massor de senaste dagarna. Har snö upp till fönstret typ.
Såhär såg det ut utanför mitt sovrumsfönster igår kväll. TRIST

cool grej!

Det här är så coolt! Dom har valt ut några människor, och sen är dom på Grand Central och så stannar dom upp i en rörelse/pose och står sådär i fem minuter. Sånt skulle jag vilja vara med på :D Sjukt coolt.

5 år! 2006-2011

Tänkte bara göra ett inlägg och säga att jag har varit ett fan till Darin Zanyar i fem år idag! Haha. För exakt fem år sen så var jag på en av hans konserter, och då fick jag upp ögonen för honom. Oj oj oj vilket Darinhysteri jag hade några år. Jag t.o.m åkte HEM till honom.  Haha, jag hade t.o.m hans mobilnummer. Gud vilken läskig stalker jag var :o Men när jag åkte hem till honom i Vällingby, det var bland det roligaste jag varit med om.  Jag var typ 12 år bara. Så fick jag autograf och ta kort, och innan jag skulle gå så fick jag en kram. Och sen sprang jag ut och grät. Haha!  Men Darin är min inspiration och förebild. Just den för att han trodde på sin dröm och gav inte upp . Som en av hans låtar heter: "B what U wanna B". Idag är han känd i hela Norden, många länder i Europa och t.o.m USA! Så det kändes skitkul och träffa sin största idol, personligen!   Idag är jag inte lika hysterisk, men har honom fortfarande som min förebild.

Han har förändrats SJUKT mycket och blir bara bättre och bättre varje år.
Jag var bara tvungen och slänga ihop några bilder för och se förändringen x)





Han är Sveriges Michael Jackson. Detta är hans bästa uppträdande när han gjorde medley av MJ´s låtar. Måste ses!



Dagens låt

Har fortfarande inte varit på skolan alls denna vecka, men i morgon måste jag verkligen gå!
Sitter nu och jobbar med lite skolarbeten. Är jag hemma och missar skola, så måste jag ju ändå jobba, för annars kommer jag aldrig att hinna ikapp!
Sitter och lyssnar på "what the hell" med Avril Lavigne. Hon var bland mina första idoler. Tror jag har gillat henne sen jag var typ 10 år eller något.

Den här låten är bra.

farmville

Jag är SÅN farmvillenörd! Har spelat i flera år nu. Haha. Men nu kan man plantera natchos! Hahah??

Tre låtar som påminner sig av varandra

En sak som jag hatar, är när andra artister (eller vem det nu är som gör deras låtar) snor beats från låtar som redan finns. Så ibland låtar vissa låtar EXAKT likadana i början.

Här är ett ex. Ni vet låten Te Amo med Rihanna, under den låten så är det två låtar som har likande beat. Jag reagerade iallafall på det :P

Först Rihanna - Te Amo


Låt som påminner:
Lose Control/Let me down - Keri Hilson


En till låt som påminner:
Letting go - Sean Kingston

Saturday

Jag hittar aldrig på något på helgerna, för då är jag så trött. Så det händer typ ingenting idag.
Låg i sängen och kollade på tv, satt vid datorn, åt god middag, gick tillbaka till datorn, gick och solade 20 min, städade sen hela mitt rum, tog en dusch, kollade på melodifestivalen, poppade popcorn och kollade Freaky Friday, och nu sitter jag här och lyssnar på Michael Jackson. Ja, så såg min dag ut. Kortfattat :)


Sen insåg jag också att allt som har med mig var roligare förr! Jag gjorde mycket mera, var mycket mera social, Hade roligare stil och mycket snyggare hårfärger.  Dags att göra något åt det tror jag! Ska börja med att fixa mitt hår som tappar färg hela tiden :o Konstigt! Inga bilder har jag heller att bjuda på :/


Jag vill inte att min blogg ska vara så mörk och svart, så försökte mig på en ljus header. Men den blev ju bara kaos :O Jag har verkligen noll ideér


Cupcakes <´3

Jag har inga roliga bilder att dela med mig av just nu, och inte heller något roligt att skriva. Men tänkte att jag kunde lägga upp bild från när jag bakade "cupcakes", (eller, jag hade ju ingen glasyr så då blir det bara muffins).De är som kladdkaka, så dom är kladdiga innuti och så typ gick dom sönder på toppen :p Goda var dom iaf!

Hade i vitchoklad.




Skopan till florsockret är hjärtformat ^^






it´s a beautiful day

Idag blev min första skoldag för denna vecka! Men torsdagar känns ganska så meningslösa då vi endast har en mattelektion och vi får alltid sluta så fort vi blir klara. Idag hade vi matteprov och jag var klar ungefär 14:20, så hade bara lektion i typ 1 timme och 40 min. Skönt iof! ^^
I morgon är det fredag och då har jag också bara en lektion! Så börjar 08:40 och slutar 11:40! SKönt! Ska kanske ner på stan efteråt, ifall jag hittar någon att gå med :)  Ska även åka buss för första gången till skolan imorgon.. Jag har en fobi för bussar och tycker det är jättestressigt och nervöst. Men i morgon har jag inget val då jag ej kan få någon skjuts. Så blir bussen då! :) Går nog bra!


Såhär fin vad himlen när jag kom hem från skolan idag. Bilderna är tagna med min mobilkamera.




Made my day

Har varit en tråkig dag idag, men NigaHiga ändrade på det.
Hahahahah

sorry

Det känns som att jag inte vill blogga förrän jag verkligen har något att skriva om. Och just nu har jag inte ens lyckats tagit mig iväg på skolan, så då har man inga idéer om vad man ska blogga heller..
Jag återkommer väl när jag har något att dela med mig av, helt enkelt :)