Jvla förkylning

 
Heej.. Döda mig. Förkylningen har blivit värre..! Ingen feber, men så jäkla svårt att andas! Orkar inte sittta vid datorn så bloggar från mobil. Ska sova tidigt :/. HEJDÅ

Hatar att vara sjuk

Har ju varit sjuk några dagar nu. Mådde bättre igår då febern hade försvunnit, så jag var på skolan (första skoldagen och så). Men idag var det mycket sämre igen. Har sovit dåligt hela natten då jag inte kunnat andas genom näsan och haft världens huvudvärk m.m. Så blev hemma idag men ska verkligen försöka gå i morgon. Man vill ju inte missa allt för mycket redan såhär i början.. Så jag måste. D:
Ska försöka sova hyfsat tidigt ikväll så jag hinner bli friskare under natten. :)
 
# 7 dagar kvar till nya sims-spelet kommer] hihi


New nailpolish

Var som sagt 10 minuter på stan igår. Blev bland annat dessa två nagellack. Jag som egentligen hatar att måla naglarna, men de är ju kul och vara fräsh. Blev en som var bling bling och en som bara var...chill.
 


A smile

Ligger i sängen och längtar inte tills i morgon. Sista året på gymnasiet..jag vill inte!!
Jaja, jag ska äta kladdkaka nu och sen gå och ta en dusch i massageduschen, eller vad det kallas. Har aldrig provat sån tidigare. 
Hade lite panik på morgonen så hann i stort sett knappt göra mig i ordning. Minimal sminkning och noll fix med håret iddag. Har känt mig fräschare (Y)
The most beautiful thing a girl can wear, is a smile so..

 
 
Sen säger jag godnatt då. Så..godnatt!
 
 

Time to get girly

Jag gjorde ett inlägg för ett tag sedan om en tjej som kunde göra otroliga sminkingar och likna nästan vilken kändis som helst (typ). Jag kom nyss på vad hennes youtube var, och kikade in. Här är ett av hennes lite  mera "vanliga" klipp. Men om ni kollar vidare på henne youtube-kanal så kan ni hitta många coola videor där hon visar hur man liknar massa olika kändisar!
Jag älskar hennes videor!
 
 
 
 
 

Skolstart

HUR PEPPADE ÄR VI? :D Nej inte så peppade alls faktiskt..
Å segt det var att ta sig upp i morse. Kommer inte ihåg sist jag klev upp klockan 6. Iallafall inte på länge..
Skolan gick rätt snabbt och sen drog jag till stan och kika. Köpte några småsaker och avslutade med en smoothie innan jag hoppade på bussen.
Btw, var knäppt det kändes när man för första gången skulle ta bussen hem till nya huset. Var nästan på väg att hoppa av på det gamla stället,haha..
 
 

Första skoldan

Wish me luck.
Laddat upp med lite bilder.
 

that's why we care

Nedräkning

Nu är det mindre än 7 månader kvar....

 
 
 

Halvt på benen igen

Jodå, såklart jag blev sjuk. Har de senaste dagarna bara legat i sängen och varit död i förkylning och feber. Det var längesen jag var såhär sjuk, och nu när jag blivit påmind om hur hemskt det är så är jag redo att göra vad som helst för att hålla mig frisk i fortsättningen, haha. Skolan börjar ju imorgon, och frågan är om jag kommer lyckas ta mig iväg.. Jag kan äntligen ta mig upp ur sängen ibland  och äta lite, men känner mig inte helt frisk. Vill inte missa första dagarna i skolan, för det är viktigt att få en bra start direkt. Så håller tummarna för att jag hinner bli frisk.
Hatar att vara sjuuuuuk!
 
weheartit-bilder

Går och sover i 1000 år

Går och lägger mig nu. Har så svinont i halsen (säg inte att jag blir sjuk nu!!). Så lägger mig istället och glor igenom alla våra nya  100 eller 1000 kanaler vi fått. Aldrig haft så många tv-kanaler nånsin så skulle kunna stanna i sängen hela dagarna och bara glo tv. 
 
Så see ya! Uttråkad tjej.

Heeeey internet is back!

Nu har jag internet igen, så nu kan jag blogga! Som ni märkt har det inte varit så mycket uppdatering, för det dröjde längre än vad jag trodde att installera. Nu har vi flyttat in och jag älskar att bo här. Diggar mitt nya rum och allt. 
 
Kommer väl med bilder och bättre uppdatering snart! håll ut

Kan väl inte bara vara jag som är sims-galen?

(tidsinställt inlägg)
 
Jag kan väl inte vara ensam om att älska sims? Eftersom alla wow-spelare publicerar bilder från deras spel, så kan jag också göra det från mitt sims! Haha! Sims är ju intressantare ;)
Eftersom vi blir utan internet några dagar nu, så lär det bli mycket sims-spelande;)

Jag har spelat sims sen 1an kom ut och är ett stort fan av spelet och har spenderat många tinmmar. 
Är det bara jag som tycker att skapa simmarna och inreda husen som är det roligaste på spelen? :O 
Kan spendera timmar med att bygga och inreda hus. 
Här är bilder från mitt spel. NI SKA TITTA ÄVEN OM NI INTE SPELAR SIMS! hahahah
 
 
 
 

Veckans inspirerande stil, vecka 14! (lite försenad)

Var ett tag sen det dök upp någon "veckans stil". Varit för lat helt enkelt. Men eftersom jag fixat tidsinställde inlägg så fick de bli ett sånt inlägg!
Veckans inspirerande stil fick bli en kille
French Connection Uk Neutral Stripes, Aztec Print, Colourful Bracelets, Eye Bracelet, Circle Shades
Meister Watch, Black Hoodie, Pattern Cardigan, Acid Biker Jeans, Vintage Tank, Black Point, Eagle Ring

Hår jag ska skaffa också!

Inför flytten

Detta är sista dagen här där jag har bott i stort sätt hela mitt liv. Har faktiskt ångest och känns ledsamt att flytta och lämna detta. Är ju här jag är uppvuxen och jag är rädd för att jag inte ska trivas lika bra på nya stället.
Som tur var så är ju huset bara en minut bort med bil, så det är ju i samma stad och i samma område. Men kommer kännas knäppt imorgon när vi flyttar och man kommer få sova i ett helt nytt rum.. Tänk om det bara känns jobbigt? Jag oroar mig i onödan (som alltid) men jag vet inte hur det känns att flytta jöööö. 
Men mitt nya rum kommer bli skitsnyggt när jag fått alla nya möbler. Var förbi där idag och såg de nya tapeterna. ÄLSKAR.DET.VERKLIGEN!
 
Så imorgon ska vi upp 07:00 och börja flytten. Kommer några släktingar och hjälper oss.
Så från och med i morgon så blir jag utan TV och internet!!  Blir att se massor med film och spela sims istället haha.    Har gjort några tidsinställda inlägg som dyker upp. Bara några..
 
Så hejdå detta "hus" och hejdå detta område. I morgon blir det massa jobb och slit.
 
Min nyckel till huset

Firat födelsedag

Idag har jag bara ätit massa gott och nu ikväll firat mamma som fyllde år.
Är ju bra att folk fyller år, så man får en anledning att klä upp sig hahah!
 
Så, såhär såg man ut idag.

Slappar onsdag

Har börjat dagen väldigt lugnt. Passade på att ta ett bad eftersom i nya huset finns det inget badkar(!!!). Så det gäller att passa på! Ligger nu i soffan och dricker latten och kollar på Familjen Kardashian. =)
Mammas födelsedag idag, så vi ska väl äta något gått och fira henne sen
 

Smile more

Jag känner mig väl inte lika glad och pigg som jag ser ut, just nu..
Har inte orkat blogga, och de kommer nog inte bli så mycket bättre i veckan heller..
Idag blev vi husägare! Vi fick nycklarna idag och kan börja flytta in! 
I morgon ska vi börja flytta in lite saker, och sen kommer snickaren och ska fixa i våra rum. Jag ska få nya tapeter och så. Sen blir det at köpa nya möbler och inreda som jag själv vill. Ska bli nice! :D

Blir utan internet några dagar sen också :/
Men jag återkommer när jag får tid!
5027def235d4232c53000256
 
 
 
 

Bio. Stan. Födelsedagsfirande. Flytt

Igår var man med familjen och såg Madagaskar i 3D. Dem filmerna är ju awesome (Y)
Idag blir det att åka till stan för samtal och sen shoppa födelsedagspresenter till mamma som fyller år på onsdag!
Annars så håller vi bara på och packar. Ska kanske till huset idag och kolla och börja frakta saker. Till helgen så flyttar vi!
 

klicka!

 

Favorit i repris!

Jag älskar Ellen! Hon är så himla klockren och en person jag verkligen skulle vilja träffa!
Så tänker köra en favorit i repris och lägga upp denna video Ellen gjort. 
Om ni förresten är intresserade av att se fler roliga saker jag lagt upp i bloggen, så hittar ni dom under katergorin "This made me smile today".

Things to do before I die

Linn vill ha från missguided.co.uk

Hatar när man sitter och kollar runt på nätbutiker och så hittar man massor man vill ha, just då när man bestämt sig för att spara pengar :/
 

Min kladdkake-gif

Vi åt kladdkaka för en dag sen. Gjorde en liten gif ^^
50203ed435d4235ad70001b7

Några bilder från mobilen

 

En regnig dag förra veckan

Har inte orkat blogga så mycket den senaste veckan. Jag fotar mycket och tänker att jag ska "dokumentera" men sen orkar jag inte ladda upp.
Kan ju sammanfatta förra veckan iallafall: Följde med mamma en dag när hon skulle iväg och få manikyr. Köpte en kall latte att ta med. Bland.det.godaste.jag.smakat!
När jag satt och väntade så ringde My. My och Ebba kom sen ner på stan så köpte vi present till Anna som fyllde 18. Nästa dag var jag på 18-års firande hos Anna, och annars har jag nog inte gjort så mycket på senaste tiden. Så det var väl det som har hänt, haha.
 
 

Gulligt morgontrött

Spelar ingen roll hur länge jag sover. Alltid så sjukt trött så ser suddigt när jag vaknar. Tar typ en timme innan jag kan se normalt,haha! Är trött... :/
 osminkad och trött som en...pannkaka med bananer (wtf)

Hissar - Metallic


Sverige brukar vara lite efter, men jag hoppas detta är nästa sak som blir modernt. Haha
Y_large
 
 578784_254220004681098_1836633679_n_large
 

Bubbleroom

 
Bubbleroom har massor av rea på sin sida. Spanade runt lite och fick lust att beställa massor av saker även om sommaren är över. Men många plagg kan man ju även avnända året om, så även om rean innerhåller mest sommarkläder så kan man passa på och köpa när det är lågt pris.
Dom har ju hur mycket kläder som helst där så man hittar alltid nåt man vill ha. Jag spanade runt och hittade lite kläder jag blev sugen på att köpa. Gjorde ett litet kollage.. Det är så himla smidigt för på bubble så har dom samlat ihop kläder från massor av märken och olika butiker till ett och samma ställe. Det är awesome höhöh.
Så passa på och  Shoppa loss på Bubbleroom!
 
 
 

 

Barndomsminnen

Åh, är det fler som brukade kolla på "Björnes Magasin" på 90-talet? Jag har hur många som helt inspelade på VHS ^^ Haha åh, tack youtube för att ni har alla gamla godingar<3
 
 

Inköpt

Melba.se hade en galen rea i måndags, så var tvungen att passa på. Fick dessa två saker för endast 58 kr!
 
Tröja och påfågel-halsband
 
 

u always put a smile on my face

olika ansikten -samma person

Tycker det här är så coolt. Är en tjej jag följt länge på youtube (tror de flesta har sett henne). Jag förstår inte hur hon lyckas, men hon kan likna nästan vilken kändis som helst. T.o.m. killar! Helt otroligt vad hon kan göra om sitt utseende och se ut som olika personer!
 

Tjejer klär sig efter grupptryck

Nåt jag tycker är ganska kul är hur folk ena stunden kan tycka att något är fult, men så fort det blir modernt så måste alla köpa det. T.ex med dipdye. Hade man haft det för ett år sen så hade folk tyckt att det var konstigt och "skabbigt". Men nu när det är mordent så vill nästan alla ha så . Samma sak med kläderna. Och skorna!
Hade man kommit med såna för ett år sen skulle folk tycka man var galen, men nu skaffar alla såna.
 
Missförstå mig inte. Tycker allt detta är skitsnyggt, men man märker verkligen vad som är populärt och när det är det för går man på stan så är nästan alla tjejer likadana klädda. Fler som tänkt på det?
 
Vad som tydligen är något alla måste ha just nu

God morgon!

Tumblr_m5bqz5bxva1rsnv5mo1_400_large

As long as you love me, we could be starving, we could be homeless, we could be broke

 

Heey det nya klippet var bra & är sevärt

 

Firade Anna som blev 18 år

igår var vi några stycken som blev bjudna ner till Anna för att fira hennes 18årsdag. Blev bjuden på fördrink och middag nere på deras altan precis vid storsjön. Var perfekt väder och hur underbart som helst.
Mycket skratt, sällskapsspel och skål vid tolvslaget med Annas första alkohol. Hur bra som helst :)
 
Lite mobilbilder!
 

Win!