Relationship goals. - Pewdiepie & Cutiepie

Man ska ju ha ett förhållande som Felix och Marsia har. ^_^ :D
 
 

Solnedgång

Solnedgång från mitt fönster. Och ja, plus ett filter över bilden.
 
 
 

Nya skor

Kom på i sista stund att jag hade presentkort kvar som jag ännu inte använt, så  blev akut att köpa ett par skor. Dock visade det sig att det fanns gott om tid, men jag hittade ett par underbara skor, så blev ett köp ändå. Utseendemässigt är de inte vad jag letade efter, men det var ju bara för sköna! Skönaste skorna jag ägt måste jag säga. So I love them! 
 
De fick bli mina "låga vinternerskor" från min favoritbutik DNA.
 
 

Fredagsmyset

Igår var en ovanligt bra fredag. Hade besök, åt god mat med mycket glass till efterrätt och så körde vi lite buzz-spel och Casper för nostalgi. Vi har ett spel med spöket Casper som är från 1996. Love it! Underbart gammal playstation 1 spel.Grattis pappa + lucia

Även om det var några dagar sen det var lucia, så gör jag ändå ett inlägg eftersom det även var pappas födelsedag. Dagen firades med paket och gofika. Denna fina tårta blev det också. 
Tycker att han nu är i en ålder där jag får börja kalla honom "gammal". Tycker jag haft unga föräldrar men nu börjar de kännas lite,lite gamla ;) heheKan man få önska sig detta?

Åh herre. Kan vara de finaste färgerna man kan ha på läppstift. Inte egentligen färgen, utan snarare nyansen och märket. Gimmie gimmie.
Att ha ett läppstift från Mac är typ ett av mina life goals. 

Ge bort en upplevelse i julklapp

 
 
Man brukar säga att en riktig upplevelse är bättre än alla saker man kan få i present. En upplevelse är något man minns för resten av sitt liv, medan prylar är något som tillfredställer oss ett tag. 
Så om du är en person som skulle vilja ge något annorlunda i julklapp, eller är helt enkelt bara den som inte har någon aning alls om vad du ska ge - så är en upplevelse den perfekta presenten. 
Hos upplevelse.com finner du något som passar alla. Det finns allt från spa och massage till äventyrssporter att välja på. 
Lovar att det kommer komma som en stor överraskning för din vän, mamma,morfar, eller vem det nu är som får kuvertet med en upplevelse i julklapp. 
Alla aktiviteter finns i olika prisklasser, så du kan välja om du lägga några hundra eller några tusen kronor på presenten. Den valda upplevelsen leveras sedan i en exlusiv presentbox.
Skulle det vara så att mormor inte var så intresserad utav helekopter turen du har köpt, så går det att byta till en annan upplevelse inom 3 år. Så det kan inte gå fel även om just det du valt åt din kompis inte passar, det finns något för alla som hon/han isånafall kan byta till istället. 
 
Om du tror att personen du vill ge en upplevelse till vill ha en avslappnande upplevelse, så finns t.ex. detta att välja på:
 
Privat yogalektion
 
Fiskpedikyr/spa
 
Personlig makeup kurs
 
Chokladprovning.
 
 
 
Och för den lite mer äventyrliga så är några av dessa passande:
 
Prova köra formel 1
 
Spaka flyget själv.
 
Dykning
 
En dag som stuntman
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pepparkaksbaking

Det brukar bli att vi tar två-tre rundor med pepparkaksbakning per år. Årets första pepparkaksbaking skedde idag. Var mysigt och luktade gott! Även om jag stod bredvid och faktiskt inte bakade denna gången. Var tvungen att jobba istället.
 
 
 

DIY mat!


Ska någon dag pyssla och faktiskt prova göra något av alla dessa snaskiga saker självEpic nails