Massa fint!

 
 
 
 
Dagen  har varit lång idag, men bra! Blev shopping och sen restaurangbesök med hela familjen. Blev tre inköp. Slog till på ett par hängselbyxor bland annat. How cute?!  Har i flera år varit ute efter ett par hängselbyxor som är shorts men har letat efter svarta. Men idag kände jag bara för detta när jag såg dom på h&m. Love it!
Jag är så trött just nu eftersom jag var uppe innan kl 8 i morse, så fick bli ett kort inlägg.
Måste ladda inför jobb i morgon!

 

Alla som vill ha detta räcker upp en hand, nuAriana Grande 21!

Hon måste vara den sötaste och samtidigt den snyggaste i världen, ha en av de bästa sångrösterna och grym skådespelare. Idag blir hon 21 år dessutom.  Drömutseendet! Och jag hade gärna haft hennes talanger också.
Gott rådJag startar nu ett nytt mål!

Jag har i hela mitt liv varit underviktig. Jag föddes t.o.m underviktig och lite liten. Att gå upp i vikt har varit otroligt svårt för mig. Folk brukar säga att det är hur enkelt som helst att gå upp, och hur svårt som helst att gå ner. Ja men det beror väl på vem man är. Hela mitt liv har jag varit van att äta viss mycket, vilket gör att min kropp är van en viss mängd. För att öka i vikt så måste man äta mer än vad man brukar. Alltså måste man tvinga i sig mer mat även om man redan är mätt. Vilket är grymt jobbigt och äckligt för om du redan är mätt så måste du fortsätta äta. Tror ingen brukar må så bra efter att fortsatt trycka i sig trots att du redan var sprängandemätt. 
Jag har fått bekräftat att i min ålder och med min längd så ska jag ligga på runt 50kg. Men eftersom jag föddes liten så tyckte de att det är okej om jag hamnar precis under 50 också. Så nu tänker jag ännu en gång (ca 3e gången de senaste åren) verkligen gå in för att öka i vikt. Vilket betyder att jag måste sätta alarm för att äta minst en gång var 3e timme och hinna med 6 måltider per dag. Förresten, hur många av er brukar egentligen äta 6 måltider per dag? Typ ingen gör ju det? Man ska tydligen äta frukost,mellanmål, lunch,mellanmål, middag, och kvällsfika. (Och är det helg så måste man äta kvällsfika innan man får äta chips&godis på kvällen!) :s Brukar ni äta så mycket på en dag? Jag tycker det känns sjukt överdrivet. Hur ska man hinna äta allt det där?  Nu när man har sommarlov så sover man ju till 11-13 och då har man redan missat två måltider. Då måste man tydligen ta igen dom måltiderna genom att klämma in dom nån annanstans under dagen. Hur ska man hinna bli hungrig igen innan det är tid för nästa måltid?? Detta är alltså information från en utbildad "matpsykolog". Det blir ett heltidsjobb för någon som behöver öka eller minska i vikt.  Om nån av er också håller på med att antingen gå upp eller ner i vikt just nu - heja er!
Det är slut för mig att skämmas över min vikt. Jag har alltid velat gå upp!

Ps. Vet ni förresten vad det sjuka är? Jag har aldrig blivit mottagen hjälp för viktökning. Jag har blivit nekad hjälp eftersom jag inte har någon ätstörning. 
Hade jag haft en ätstörning, så skulle de ha tagit emot mig och hjälpt mig. Men de sa att jag var för frisk för att få hjälp, men ändå sa de att det är livshotande att ha sån låg vikt. Ännu en gång: tack vården. Tack Sverige. Ni är så himla duktiga på att hjälpa ert folk. Host host


Min outfit på midsommaren

Tänkte uppdatera så där redan på midsommar med min midsommaroufit men jag glömde. Bättre sent än aldrig?
Jag skulle klä upp mig men blev ändå så grå? Kändes inte så jäkla mycket midsommar. Men man ska ju vara egen,typ?


Tja tjo ciao!

Jag har ingen dator förrän på måndag så känns som min uppdatering är lite tråk. Hade ju bilder jag ville dela med mig av men vi äger typ ingen dator i mitt hushåll. Får bli mobilbilder/ inpsirerande och fina bilder från nätet. Ha en trevlig långhelg!

Vet inte varför, men garvade ihjäl mig när jag såg denna


Nice 2 C U

Fattade ni min rubrik ens? Jag hade lite kris där. 
Jag har inte haft någon fritid de senaste dagarna. Jag har suttit och super-duper-pluggat för att avsluta så många kurser jag kan. I helgen så görst jobbade jag. Och när jag var helt slut efter jobbet, så satt jag sen ända till 3 på morgonen och plugga och skickade in skolarbeten. Kommer seriöst inte ihåg sist jag verkligen satt flera timmar i sträck och släppte inte blicken en enda sekund från datorskärmen. 
Sen nu i veckan var jag på skolan för att lämna in skolböckerna för är klar på gymnasiet nu. Känns lite knasigt att vara klar och lämna den skolan efter 4 år. 
Nästa vecka skriver jag in mig på ny skola. Har inte bestämt exakt vilka kurser det blir men vill läsa klart matte B för den är viktig att ha. Sen får jag välja nästan vad som helst! Känns kul faktiskt. Känns inte längre som saker man "måste" plugga bara för att. Nu ska jag välja det jag vill lära mig mer av. Blir troligen lite media och psykologi saker. Webbdesign skulle vara bra att ha också. Är kul att pilla med blogg och hemsidor.Vill någon byta med mig?

Jag har en deadline på måndag, så detta är absolut sista helgeb jag kan plugga. Dessutom har jag jobb som vanligt i helgen. Vill någon byta så jag kan få vara ledig? Självklart är man übertrött just denna helg. Bläääh!Haha heja marsvin!


12 juni

Så imorgon ska det firas skolavslutning,så här bakas och städas det. Har ca 3-4 dagar på mig att bli klar med en hel kurs i skolan. Känns stressigt och bra (Y)

 

My dress

På fredag går syrran ut grundskolan, så vi ska vara där och fira. Fixade mig en klänning för avslutningen. 99kr för denna outfit tycker jag var ett kap.

 
 
 
 

Tjenare snäckar'n

Lite frånvaro här på bloggen, jag vet. Är för på vardagarna pluggas det, och på helgerna jobbas det. Och där emellan när man tappat energin och inte kommer ihåg vart man lagt den - så står hela livet still och jag gör ingenting. Det fotas inte eller något annat kreativt skapande. Men snart, riktigt snart, får jag "sommarlov" och DÅ kan jag nog känna lite frihet och få tillbaka inspirationen till att hitta på saker! Dock ska jag börja på annan skola sen, men har ingen aning om det sker du på direkten eller till hösten. Så jag vet inte om jag får sommarlov eller inte :o


PysseltipsNär Östersund vänder SD ryggen

Jag var aldrig där själv och demostrerade men såg detta i tidningen dagen efter. Hahahah varför tänkte inte jag på att göra en sån skylt? Borde dykt upp med tio skyltar med knasiga saker skrivna. Bra humor, Östersundare<3Bara stressa lite till innan ledigheter

Då har studenterna börjat flockas på alla gräsplättar i stan. Det betyder att det nu nästan gått ett år sen jag tog studenten. Saknar de dagarna man samlades och bara chilla ute i solen på kvällarna. Så skulle jag vilja ha det varje kväll på sommaren. Så någon som är på för att ha picknick med jordgubbar och cider så många gånger som möjligt i sommar så hör av er! Må vara det bästa som finns på sommaren. 
Men än är jag inte ledig. Har psykologikursen kvar och jag har en skolvecka kvar bara! Hjälp????Pysseltips - flätat hår

Jag måste testa detta någon dag.