Rätt nyans av foundation

Det här med att hitta rätta färg/nyans av foundation...finns det nåt svårare? Tror jag var 14 när jag skaffade min första foundation och jag vet seriöst inte om jag nånsin hittat den perfekta. Hittar man äntligen rätt färg så brukar något annat vara fel. För tjock/tunn, för fel hudtyp, inte tillräckligt hållbar osv.
Jag har nu fyra foundations som jag blandar ihop eller växlar mellan. Var för sig är ingen tillräckligt bra. Vet äntligen vilken nyans som passar mig men även om man köper en foundation i "rätt" färg/nyans så växlar dom väldigt mycket från märke till märke.
Har swatchat de fyra olika jag använder, de är av fyra olika märken och av varje märke har jag valt den ljusaste nyansen. Ser ni hur olika färgerna ändå är???!!! Är omöjligt att hitta rätt. Vet att ivory passar mig och att jag har beige ton, så när jag av varje märke försöker komma så nära färgen som möjligt - blir ändå resultatet så olika. Man blir less när man lägger så mycket pengar på att försöka hitta den perfekta.

Melanie Martinez

Har hittat ny musik som jag lyssnat på non stop de senaste månaderna. Artisten är Melanie Martinez och jag älskar hennes låtar. De är så annorlunda och jag blir peppad av att lyssna på dem. Om jag skulle göra musik nån gång så hade jag velat gjort sån här musik. Älskar även hennes stil. Ni måste lyssna!
 
Favoriten: Pity Party
 
Nästa favorit: Carousel
 

Summer-Nap

Detta var första sommaren på länge som var sysselsatt varje vecka.
Från början av juni till mitten av augusti så har jag varit med i Snap (summer-nap) som var en sommaraktivitet för ungdomar. 
Det har blivit utflykter i fina vädret, minigolf i spöregn, frukostar med gruppen varje tisdag, onsdag och torsdag, bio, lära känna-lekar, gruppdiskussioner, tankar om framtiden, prat om hälsa, och bl.a en fjällvandring som jag inte var med på. Lärt känna nya härliga människor, haft rutiner, mött rädslor och verkligen haft en lärorik sommar. Så GLAD att jag anmälde mig till detta.
 
Det sköna är att de erbjuder liknande dagaktivitet året runt på Navigatorcentrum, så nu när det är höst så fortsätter jag åka iväg mån-fre och umgås med härliga människor och drar på utflykter m.m. Yoga en gång i veckan och levande verkstad på torsdagar. Ser för första gången verkligen fram emot att det blivit höst!