Brist på fantasi

Idag fick jag studera hemifrån. Sov lite längre och rörde mig långsamt. Blev uttråkad och utnyttjade dagsljuset för att fota lite. Har verkligen ingen inspiration eller fantasi idag..

Men två bilder från idag.
En smak av sommaren

Idag är jag inte här

Tumblr_lq3cqmbnzk1qzlgxvo1_1280_large
Tumblr_lxtlqmu6sx1rnreteo1_400_large
Tumblr_lyj3v9ytrf1r9tz6vo1_500_large
383076_2918758696170_1476852283_2928707_1773923017_n_large

fortfarande koma

Mår fortfarande lika. Jag har knappt rört mig ur fläcken idag. Hoppas det går över snart, för vill inte ha det såhär flera dagar. Hoppas att ni iallafall mår bra!


Fortfarande dåligt..

Är hemma och har det dåligt. Känns som att jag ska dö.. Fortfarande ångest, hela natten drömt mardrömmar och kallsvettats. Nu har jag fruktansvärt ont i hela kroppen och kan inte äta eller göra något. Nerbäddad under massa filtar och fryser och svettas på samma gång och mår illa.. Vad är det för fel?

skitjobbig dag

Vad kan jag säga om dagen..? Fruktansvärd konstig. Panikångest och attacker. Har aldrig varit med om sån ångest förut och aldrig på skolan! Ångesten kom redan på bussen och tillslut var den så hemsk så var tvungen att kliva av. Trodde det skulle bli bättre när jag kom till skolan, men det blev bara värre. Hela kroppen skakade helt okontrollerat, kunde inte röra mig, kunde knappt prata. Skakade och mådde så fruktansvärt illa. Helt okontrollerat så kom tårar och kunde inte ens stoppa det. Vad i hela friden hände??! Aldrig upplevt sån ångest. Den gick inte över förrän 1,5 timme senare. Ville bara fly därifrån. Går inte att beskriva hur panikångest funkar om man inte upplevt det. Det var iallafall obeskrivligt obehagligt och jag hoppas jag slipper uppleva det igen.
Vill tacka min helt otroligt underbara vän Moa som kom till skolan (fast hon egentligen inte hade tänkt och gå) och stöttade mig så tog mig igenom "attacken".  Stod ändå ut hela dagen så det var ju ett steg åt rätt håll.

Enda sättet att övervinna ångesten är att jobba emot den.


Nu ska jag krypa ner under täcket, för hela kroppen värker. Vill.aldrig.någonsin.uppleva.denna.dag.igen.

En bild jag fotade i somras. Värme<3

Varmare plats

För att glömma hur fruktansvärt kallt det är just nu, så satt jag och kollade igenom bilderna från Grekland. GUD vad jag vill åka tillbaka! Till värmen, sol och bad, god mat och bli brun!
Kan inte åka tillbaka, men kan alltid dela med mig av några bilder.





Ni måste se!

Jag ångrade mig. Jag orkade visst mer idag, så jag är tillbaka. Antar att "nyheterna" har lagt sig nu bara :)

Haha ni måste se det här klippet. Skrattar lika mycket varje gång.. En kille som heter Fredrik Praetso är grym på att hypnotiserade. Han besökte "vakna med the voice" för två år sen och hypnotiserade Josefin. Han hypnotiserade henne och fick henne att tro att ordet "bra" betydde något helt annat.
Detta är inte fejkat då han har hypnotiserat mååååånga människor.

Jag dör varje gång!

extremt dålig dag

Jag orkar inte mer idag. Verkligen tappade motivationen.
Brb går in i koma.

3 olika versioner av en bild

Man blev lite fotosugen..

Ritar JB

Jag förstår inte hur folk kan vara så duktiga på att rita.. :/ AVUNDSJUK!

My night is complete

Har nu allt jag behöver och ska nu försvinna in i min sims-dimma. Ses i morgon!

oförtjänad fredag

Har varit hemma 3 av 5 dagar denna vecka. Inte bra ju! Så när man varit hemma onsdag, torsdag och fredag så känner man sig inte förtjänt av helg. Så det känns liksom inte skönt att det är fredag, det känns istället dåligt för att ännu en vecka har gått och jag har inte gjort nåt mycket :/
Men är jag inte i skolan så är det pga någon BRA anledning. Jag är bara hemma då ångesten tar över och det verkligen inte går att lämna hemmet. Vill ju kunna gå i skolan som alla andra :/


Jag alldeles nyss. Blev fotosugen och hittade ett läppstift höhö.

Tack..

tack för alla läsare jag haft idag. Det är konstigt att när man inte uppdaterar så ökar läsarna ;o
Gulligt av er som fortsätter och besöker. Dock har jag ingenting att bjuda på just nu.. Brist på energi och fantasi.

blev en hemmadag..

Tumblr_lxx6ybgkr61r03eggo1_500_large

It's okey to not be okey

Nu orkar jag inge mer med allt som heter skolarbete och sånt. Det kommer vara så mycket den här veckan som måste göras. Jag är redan trött, och veckan har inte ens börjat ehu..
Har förresten kommit på något nytt jag ska göra med håret nu höhö,men kommer säkert ändra mig snart igen till något nytt haha. Men kanske dags och chansa och prova något nytt? Vågar man ?

FML. GE MIG DESSA PERSONERS UTSEENDE

Hej jag fryser ihjäl

Jag typ stirrar sönder er, på bilden :| Hej jag tycker det är sjukt jävla kallt och jag vill åka utomlands! Var som helst där de är varmt. Gärna Grekland. Trött på vintern och Sverige. Ville bara säga det.
Nu ska jag försvinna in i Sims-världen där det aldrig är snö. Höhöhöh.

The skin i live in

Hade läst så mycket bra om filmen "the skin I live in" men jag tycker inte den var så bra. Den var mest seg och jättekonstig...

Fredag fredag freeeedag!

Överlevt ännu en vecka. Har gått hyfsat fort också. Men i helgen ska jag plugga igen. Missat alldeles för mycket...
Har för övrigt redan börjat med den där mat-grejsen. Äter mycket, mycket, mycket mera och börjat inse att man kan äta mer än vad man tror. Annars la man liksom av när man hade ätit så mycket som man brukade. Men man kan faktiskt äta mer och blir mer mätt. Så ja..jag hoppas på att det ska bli resultat om några veckor.
Har inget roligt att skriva om. Ska se "The skin i live in" nu. Och så länge får ni en outfit bild från idag. Om det nu är någon som är intresserad hehe :D

Underviktig är inte heller kul

Det pratas ju idag mest om folk som vill gå ner i vikt. Många ser att vara lite överviktig är jättehemskt och gör allt för att gå ner. Finns folk som kommenterar de som är lite större att dom ska sluta vräka i sig. Men det är faktiskt lika kränkade att få höra att man ska "börja äta mat".  Den hära: till en överviktig - Ska du verkligen ta den där kakan? Till en underviktig - Men herregud ta en kaka till, du är så smal!
Det är samma sak. Det är lika jobbigt och kränkade när man är underviktig, men folk förstår nog inte det.
,
Jag har varit underviktig i hela mitt liv. Enda sen jag var nyfödd och låg i kuvös så har jag varit underviktig.
Jag vill gå upp i vikt men kan inte. Har provat med att träna för att få muskler, äta mera och till och med svullat och inte rört på mig på flera veckor - utan att gå upp ett gram! Jag kan äta hur mycket som helst utan att jag går upp. Jag går istället ner! Det är så sjukt och så fruktansvärt irriterande. Idag åkte jag och vägde mig. Var helt säker på att jag hade gått upp i vikt, men det var tvärtom. Vågen visade 40.8 kg. Jag är 163 cm lång och väger lite mer än 40 kg. Kollar man på bmi-kurvan så skulle jag egentligen väga 52 kg i denna ålder och med denna längd. Jag väger alltså ca 11 kg för lite och dom säger att det är farligt.  Men hur tusan går man upp i viktig då? Ja, jag har t.o.m vräkt i mig chips,godis och massa onyttigheter och sen knappt rört mig en meter och ändå inte lagt på mig ett enda gram. Så hur tusan gör man? Det är på allvar inte roligt. Vill ha kurvor och få mer energi. 
Är trött på att få kommentarer som " Omg, äter du inget?"  "Du har typ inga lår för du är så smal"  och nämner man sin vikt så skriker någon "VAAA??! VÄGER DU SÅ LITE?!".
Så attt vara underviktig är lika jobbigt som att vara överviktig


Skulle inte tacka nej till Beyonce's kropp

Hade ingen rubrik idag...

Har knappt sovit något alls de senaste dagarna, så var ännu tröttare i morse. Åkte till skolan efter lunch och var med på fotolektionen iallafall.
Här är en bild från idag, som jag suttit och lekt lite med i PS

Rest in peace

Började ikväll med att vi fick samtal från ledsna släktingar som satt och vakade över min farfar, och sa att han ännu en gång hade fått andningsuppehåll. Dom sa att det kunde ta slut när som helst. Så pappa packade för att åka tio mil till sjukhuset där min farfar ligger. Men bara tio minuter senare så ringer telefonen igen, och då berättade dom att han hade dött. Har varit förebedd i ca ett halv år på att han skulle vilken dag som helst lämna oss, men är ändå så himla svårt och förstå nu när det hände. Är så himla tråkigt att folk ska gå bort så för tidigt. Alla borde få fylla hundra. Eller iallafall nittio. 
Vila i frid Allan<3


Farmor.2006
Morfar.2008
Farfar.2012

Sol

Var så himla fint väder när jag skulle till bussen idag mitt på dan, så var tvungen och fota. Hade dock bara mobilkameran till hands så inte bästa kvalitén direkt..

in school

Sitter i skolan just nu och har multimedia. Jag är så fruktansvärt opepp på skolan och det känns bara negativt att skolan börjat igen. Mådde så ovanligt bra under lovet så är så sur över att skolan börjat och förstör alltihop.
Just nu ska vi desgina ikoner. Jag vill bara åka heeeem :c



Bilder från igår, choklad

Efter att vi varit ute och käkat igår så fixade vi våran chokladfontän. Svingott var det! Så här kommer några bilder.

New in!

Hämtade igår ut ett paket som innerhöll denna skjorta/blus (på bilden nedan) Tyckte den var grym som inte hade knappar och sånt. Soft bara helt enkelt höhö. 
Ikväll var vi iväg och käkade ute. Mycket uppskattat och väldigt mysigt att hitta på något med familjen. 
Nu ska vi fixa igång våran chokladfontän och doppa frukter och sånt! MUUUUUUMMMMSSSS!

Ogillar när bilderna är vanliga och tråkiga så var tvungen och redigera nåt random :)

Panda!

Igår kväll fick jag ett ryck och ställde mig och började klippa mitt hår. Klippte bort sjukt mycket och nu känns det bättre. Klippte upp håret och klippte bort det som var slitet. Blekte sen även luggen och sånt lite mera. Funderar dock på att slänga i någon färg snart,men har inte bestämt vilken..

Idag har det varit strömavbrott. Snacka om att man känner sig handikappad när strömmen har gått. Man kan typ inte göra nånting. Men nu är strömmen tillbaka. SKÖNT

Jag idag, osminkad och trött. Hade tröjan innanför byxorna bara för att skydda min piercing från att fastna i byxorna,haha.

tips på en bra sida

Vill tipsa om en bra sida med massa snyggt till t.ex Ipad och Iphone och andra saker. Om jag bara haft en Iphone eller liknande mobil så skulle jag köpt de där coola kassettbands-fodralet. 
Det är fraktfritt också! Klicka på bannern för att komma direkt till sidan!
Playman.se

Bleachin' my hair

Blev trött på mitt hår så jag började  klippa och bleka! Får se hur det blir sen :)

Pictures from new year

Några försenade bilder från nyår.

Ett nytt år

8996f72e06c8d1fecb2f55790146e4a1_large_large
Ett nytt år. En ny start. En ny chans.
Perfekt tillfälle för att ändra på saker, förbättra saker och prova något nytt.
Hoppas på att 2012 blir ett bra år, för de senaste åren har varit ganska trista.
Har ni några nyårslöften?