Blev skola igen

Idag vaknade jag iallafall i tid och tog mig iväg på skolan. Var rätt sån bra dag trots att jag kände mig så trött. Fick veta att jag fått MVG på det senaste provet i samhällskunskap också :) Tänka sig vad bra! Jag som bara hade satsat på VG, haha. :)

Well..

Skrev igår hur bra allt flöt på och att jag varit i skolan. Vad hände då idag? Jo jag försov mig och missade skolan :|

Jan. 29, 2013

Så har man klarat av ännu en dag i skolan. Måste säga att det funkar bra nu och jag hoppas att denna energi håller i sig. Mår mycket bättre de dagar jag åker iväg till skolan och pluggar. Känns så bra med rutiner! Mår mycket sämre om jag skulle stanna hemma eller jobba på distans. Så det är tur att jag är full med energi nu igen :) idag gick vi till tio i fyra, vilket är det längsta vi gått. Kändes som världens längsta dag.. Men dagen är avklarad iaf

I plugget

Sitter just nu i skolan och har foto B. Är inte så intresserad i att arbeta just nu hehe.. Kändes svårt att ta sig iväg till skolan idag, men jag gjorde det ändå :) Klapp på axeln på mig själv typ!

Part of me

Har precis sett Katy Perrys film "Part of me". Gillar att se såna filmer när man får följa med i artistens liv och se sånt som vanliga människor inte i vanliga fall får se. Man får en helt annan bild av personen och få veta om hennes bakgrund som jag inte hade någon aning om.
Och så blir man inspirerad. Om hon kunde ställa sig på en scen inför tusentals människor och sjunga trots att hon kände sig deprimerad och suttit och gråtit innan - så kan jag våga mig utanför dörren de dagar jag känner mig låg.

Sevärd :)

 

 

 

Helt okej kvällsbilder + världens bästa uppfinning

Jag brukar nästan aldrig fota när det är mörkt ute, för dagsljus är det bästa. Min kamera är verkligen värdelös med allt annat ljus än dagsljus, och är det kväll och inte finns något dagsljus så är det nästan helt omöjligt att få en bra bild med min kamera. Ska man fota något ute (utan blixt) så blir det otroligt suddigt då min kamera är så känslig och vid lilla minsta rörelse så förstörs hela bilden. MEN så fick jag världens bästa julklapp - ett stativ! Och jag måste verkligen tipsa er att skaffa det haha! Det är verkligen helt otroligt vilken skillnad det gör. De bilder jag aldrig kunnat fota förut är nu möjliga.  Kan äntligen fota kvällsbilder utan att allt är skakit. Så en sån enkel sak som ett stativ till kameran gör SÅN stor skillnad. Tack så mycket för denna uppfinning!

Gick ut på gården bara nu ikväll och provade det. Skulle prova fota fullmånen och ljus. Blev hyffsat ändå :)

Lol

Jag ville bara göra ett snabbt inlägg genom mobilen och säga att om jag mår bättre senare ikväll och orkar sitta vid datorn, så ska jag blogga bättre och slänga upp bilder jag fotade nu ikväll :)

Awesome pictures

Var inte dom här häftiga? Skulle också vilja göra såna bilder

Lägga på sig vikt

Jag misstänker att jag gått upp i vikt. Anar att det faktiskt är lite muskler och inte fett som satt sig på låren. Vilket är kanonbra! Jag vill ju gå upp i vikt, och helst i muskler, och jag har märkt att leggings och jeans sitter mycket tightare! Har förut varit så illa att jag varit tvungen att handla leggings från barnavdelningen och jag har JÄTTEsvårt att hitta jeans. Nu kanske det börjar löna sig :) Jag säger TVÄRTEMOT vad andra bloggare: Låren SKA gå ihop. Det är mer sexiii

Fin fint!

Just nu (och den senaste veckan) så har det mesta funkat så otroligt bra! Har mått överaskande bra och är full av energi! Ungefär såhär har mina dagar sett ut: I igår var jag på skolan för att lämna pengar till studentflaket och samtal med mentorn. Kom fram till att skolan funkar bra just nu och är inga problem! Hade sen lektion i foto. Satt sen hela kvällen och pluggade fram till midnatt. Idag så var jag på feldenkrais, laddade upp inför provet med chailatte (det godaste som finns) och satt sen och skrev prov på eftermiddagen. Kändes som att det gick bra. Kunde svara på alla frågor förutom en, så pluggandet lönade sig! Nu ikväll har jag beställt lite kläder, för vann presentkort på 500 för en månad sen, så nu använde jag upp det... plus 600 kronor till heheh, så tur att jag hade presentkort för allt gick på 1100 kr. Och jag som skulle ta det lugnt med shoppandet? Kan inte låta bli..
 
Kände att jag skulle sluta bara ladda upp massa bilder från weheartit, så tog en snabb bild för att ha något annat haha.  Mobilbilder </3
 
 

Vill du göra länkbyte? =)

Skriiidskor

Hej alla sockerpärlor. ( random hälsning). Hur äre? Jag är helt slut i benen. Har åkt skridskor i en timme. Var hur underbart som helst! Lagom väder och solnedgång! Var underbart!
Nu blir det till att plugga till prov!

Olsen tvillingarna

Detta är två av världens finaste månniskor. Dom var mina förebilder när jag var tolv, och fått höra när jag var yngre att jag var lik dom, haha. Inte längre dock.

Hårprocess

Vill göra något med mitt hår. Men varje gång man ska ändra på det så tar det så lång tid. Jag gör aldrig färgning hos frisör, för vill pyssla med sånt själv, så det tar alltid lång tid innan man nått målet. T.ex. När man ska blondera så tar det flera veckor innan man fått rätta nyansen. Så just nu tar det nog en månad innan jag fått mitt hår tillräckligt ljus haha.
Skulle egentligen velat haft hela mitt hår blått! Det kommer sen ;)

the outfit

Jag tycker alltid det känns så töntigt när man ska ta en outfit-bild. Men det är ju bra de dagar man har noll fantasi och kan gå tillbaka i arkivet och se vad man kan bära haha
 

Sjukt coola skor

Har ingen aning om vart man kan köpa dessa, men dom var galet coola

Vill ha mitt hår såhär. Hjälp mig. Gah

Spontanshopping

Skulle bara följa med mamma på lillänge, men slutade med att jag kom hem med massor av saker.  Trots att det är saker man "behöver" så blir det så mycket, haha.. jag är en krävande unge..
 
Äntligen är en sån här min
Sen blev det vantar, ett skärp, underkläder, strumpbyxor, ansiktskräm och hårspray
 
 

blött murmeldjur

Om ni följer min blogg så vet ni redan at jag har två marsvin. De man måste göra är ju självklart att bada dom. (Kanske är det roligaste man kan göra!). Dom ser så sjukt söta ut hahah. Badade den minsta för någon dag sen och tog kort. Insåg att det blev ganska många bilder, så gjorde ett kollage så ni slapp sitta och bläddra igenom alla.
 

Fint landskap

Idag har jag inte gått utanför dörren, men tog några bilder igår, men vädret är ju desamma idag. Snö och frost överallt. Tycker det var mycket fint!

Fina måndag

Den här dagen har varit bra, men tog all min kraft, haha. Åkte 10:15 mot stan för att gå på en sak. Efter det så gick jag och köpte en chailattte för att få energi, och mötte moa. Sen var vi på skolan och fick veta att våran lektion var inställd, men vi stannade ändå kvar och hade lektion ändå. Fick vara i fotostudion i tre timmar för att få klart en fotouppgift vi har att fota porträtt i tre olika ljus. Det var riktigt kul men var så trött att jag gick och la mig när jag kom hem. Vaknade nu vid 10-tiden på kvällen och gick upp för att äta blåbärspaj. Yummie! Ska nu gå tillbaka till sängen och sova, för ska upp samma tid i morgon för att hjälpa moa vid en fotografering och sen ska jag på skolan :)

En bild Moa fotade på mig idag

City

Älskar låten

Satt och lyssnade på en amerikansk radiostation när denna låt kom upp. Sökte på den på google och den hade tydligen legat ute i 4 veckor. Varför har jag inte hört den förut?  Spelar sönder den nu iaf..
 
 Låten börjar strax efter 2 minuter

Cover of "Beaty and the beat"

Hur fantastiskt bra var inte denna?

Blev så sjukt sugen på glass!

Cool uppsättning

Drömma sig bort

Typ varje dag för mig

522376_499361326765205_1054960093_n_large

What would you try?

Tumblr_mdr5getntd1rh1wv4o1_500_largeJag skulle göra allt det som alla andra gör varje dag. Träffa människor och våga åka iväg på ställen!
Skulle boka resa till USA med endast fickpengar och se vart världen tar mig.
Vidare utbilda mig till fotograf och visa upp mina bilder.
Kanske t.o.m våga sälja mina bilder.
Ge världen en anledning att minnas mitt namn
 
 

Vad ska jag ha för rubrik?

Har varit lite borta från bloggen en dag, men det är för att mina dagar inte har blivit som jag tänkt mig. Hela veckan har varit snurrig. Kanske lite otursdagar.. :c  Försöker se framåt nu för att hålla humöret uppe. På fredag lär det ju ändå bli en bra dag, då vi ska ha praktik på radion och sen eventuellt fika med Moa :) Måste hålla humöret uppe.
 
Tumblr_mc7p60qjvx1rylopro1_500_large

Snygga outfits

Ljusare

Gjorde typ tusen ljusa slingor i håret. Trodde att typ hela överhåret skulle vara ljust, men blev inte riktigt så. Men tycker inte det blev så dump iallafall :) steg 1 på min process

Mitt hår gör just i denna stund en förvandligen

Ingen aning vad resultatet blir haha :)

ny topp

Gjorde mitt första köp från ebay. Tycker det är så kul, för såg denna top på en "inspirationsbild" förut, och sedan hittade jag en tjej på lookbook.nu som hade köpt den från ebay, så klickade mig in på länken och köpte det. Tycker den är så sjuuuuuukt snygg. Var kul att jag hittade den.
 

Om fredagen

Nu är det bara några få dagar kvar innan skolan börjar,så vill passa på och göra saker. De senaste dagarna har varit ganska bra. Igår tog jag sovmorgon och blev sen upphämtad för att åka till Frösön för att äta sen frukost. Åkte sen hem igen och spelade tv-spel och sen bastade jag för första gången i vårat nya hus. Alltså första gången jag bastade i detta hus. Privat bastu (A)  Efter det blev jag upphämtad för att åka och hämta ut paket och handla. Hade sen bara en mysig kväll med familjen :) Ska även visa sen vad som var i paketet. As-snyggt plagg!

Idag tog vi en tur på stan, men jag köpte endast två små saker. Har ätit god middag nyrligen och nu ser jag på Scream Queens. Någon som brukade se det förut när det gick på tv?

go-frukosten igår
 
 
 

Vill ha

Vill ha dessa två från Gina. Tycker dom var nice

Cuz we heart it

2013

Nyår

Slänger bara upp tre bilder från nyår.  Känner att jag inte klarar av att sitta vid datorn just nu. Ska lägga mig och se film istället.
 
 

Gott nytt 2013

Har ni några nyårslöften? :) Mitt är att gå upp i vikt. Så jag ska lova mig själv att äta dygnet runt haha :)