Tonight

Jag tyckte himlen såg så annorlunda ut när jag var ute nu ikväll. Himlen var kolsvart förutom på ett ställe där det var lite ljusare. Gick inte att fånga så bra på bild, men såg snyggt ut i verkligheten där bakom trädet.


Solnedgången är aldrig en besvikelse

Blir en tidig kväll för mig i kväll för i morgon är det mycket som ska göras. Blir väckt redan klockan 5 i morgon också. Great..
 
Fin solnedgång var det ikväll
 

Here we go again

Jag är kvar, jag lovar att jag inte lämnat bloggen. Är lite cray cray (crazy) att jag inte haft orken att blogga på två veckor! Min energi ligger på en skala ett till tio ungefär på minus hundra. Jag har ännu inte kommit på hur jag ska få energi till vardagen. Hur laddar man upp sig själv på ett bra sätt? En seriös fråga alltså.

Fyra mysbilder
Snöbilder

 

Morning walk

Blev en tidig morgon för mig när jag blev den som fick lämna lillebror på skolan. Även om det är minusgrader och kallt ute så är det väldigt fint väder. Ser så fint ut när snön har fallit :)

Bilder från denna morgon
 

Mitt smyckesställ

Tyckte det var opraktiskt att förvara alla mina smycken i massor av lådor, så har köpt mig olika ställ. Har ett för halsband och nu även ett för örhänge. Vad tycks? :)

 

Bieber