New in!

En annan sak som jag ganska nyligen beställt, är detta underbara halsband. Tycker det är så läckert! Prydd med massor av blåa stenar.
 
 

FärgPaket #2

Hade ju beställt en hel del,och de trillar in med jämna mellanrum eftersom de är från olika försäljare. Känns kalas med mini-julafton så här mitt i vardagen. 
Denna gång var det en jeansjacka av en väldigt speciell modell. Aldrig sett liknande förut. Roligt att inte se ut som alla andra liksom
 
 
 

Nya mobilskalet

Hade en tidig julafton i förrgår. Fick hem några paket med saker jag beställt,och en av dem var detta mobilskal. Tyckte den var så söt. En ljuslila ram. Telefonen känns nu som en magisk tavla, haha.
 
 

Läppkonst

Hur läckert var inte detta?

Jag har klippt av mig håret

Var äntligen till frisören i tisdags, klippte rekordmycket (jämförelse med de senaste åren), men jag klippte inte av allt. Har ju sparat ut håret sen 2008 när frisören klippte av mitt långa hår trots att jag sa att hon bara skulle ta någon centermeter. 
Har nu haft rekordlångt och äntligen fått den längden jag alltid velat haft. Nästan ända ner till rumpan haha (y) awesome. Men efter att inte ha klippt mig på snart två år så klippte jag nu bort ca 1 dm. Känns SÅ SKÖNT. Älskar långt hår men det var ett helvete att ens borsta håret där på slutet. Är fan jobbigt med lågt hår.
Säga att håret växer 1 cm per månad, men jag tror fasen att mitt hår växer 3 cm per månad istället. så snart är det väl lika långt igen.

Den dagen jag bestämmer mig för att klippa mig kort (vilket jag förut trodde skulle ske när jag blev 20 och "vuxen") så ska jag klippa mig såhär. Tycker det är sjukt snyggt och ibland får jag lust att bara säga "fuck this!" och gå och klippa av mig håret till detta.


Cupcakes!

Började min morgon med att baka lite chokladcupcakes.
Blev sen fika utomhus och sen har jag bara suttit  och målat lite. Det var min lördag det :)
 
 
 

Citat från bästa filmenDisney som du aldrig sett dem förutMina syrra i porträttfotografering

Jag och syrran kom på att vi skulle ha fotografering i detta molniga väder. (Molnigt väder är perfekt fotoväder). Tycker att hon blev skitbra på bild och hon sägs vara ovan framför kameran?? 
 

Skillnaden på iPhone 4S kameror

Jag har alltid varit medveten om att iPhone 4S har olika megapixlar på sin fram- och bakkamera, men att det var sån här stor skillnad trodde jag inte! Tog alltså dessa två bilder nu i relativt mörkt ljus med endast lite dagsljus från fönstret. Först med "selfiekameran" och sen den på baksidan. Är detta ett skämt?! Varför gör man inte kamerorna lika? Har förut alltid sagt att jag inte kommer byta mobil för en iPhone är en iPhone liksom. Spela roll om det är en 4a eller 5a? Men nu känner jag att jag skulle vilja byta upp mig iallafall en modell. Snart kommer det väl en 6a så då säljerväl folk en 5a rätt så billigt. Behöver inte 5S. Vad är skillnaden på 5 och 5S?En medlem till i väskfamiljen

Det blev ingen yran för mig i år. Var däremot nere på dagen på torsdagen, och en väska råkade bli köpt. Kunde inte låta bli när den hängde där och såg så fin ut och priset var så himla billigt.
 
Jag hatar att jag inte har fotoshop längre för nu kan jag inte redigera mina bilder på nåt roligt sätt. Bilderna tappar kvalité typ.
 

Så mycket rosa

Hej latisar. 
Har jobbat i helgen, blir mer och intensiv skola nästa vecka, tänkte bygga om hela bloggen och så ska det städas här hemma. Mycket att göra som vanligt. Är slut på sommarlov och lov överhuvudtaget. Man får inte ha kul när man är vuxen. 


Underbara platser