Tråkiga dagar

Igår var det så soligt men blåsigt, tog ändå en promenad mitt på dagen. Råkade bäta pilotbrillor tillsammans med min militärjacka, kändes sååådääär. Ändå en selfie på det.
Det är så sjuka grejer som hänt i Sverige de senaste dagar (torsdag och fredag). Vi har ju hört det fruktansvärda som hände på en skola i Trollhättan.  Och Igår (fredag) dök det upp en eller två personer med svärd på syrrans skola så polisen hade larmats dit och de kom på tre minuter. Var som tur var falskt alarm, var en klass som hade halloweenfest mitt på dagen. Lämpligt att dyka upp sådär med svärd på skolan dagen efter, or not! Hoppas verkligen inte att det händer igen på andra skolor i Sverige. Händer att folk triggas och inspireras till att göra samma sak. Usch vad otryggt Sverige har blivit :/because i'm bored

 
 

Kollage från ZalandoKollage från Zalando
 
1. Top | 2. Sandaler | 3. Kjol | 4. Kuvertväska | 5. Örhänge
 
Sponsrat inlägg


morgondimma

Det var sån fin och  mystisk dimma idag så jag begav mig ut i ca 20 minuter och fotade lite nu på morgonen. Hade inte kameran redo så jag fick använda mig av min iPhone. Blir inte lika bra kvalité då :/
Jag har så svårt för att fota nuförtiden, tycker att man bara sitter och stirrar sig blind på bilden efteråt och tittar man för länge så ogillar man bilden tillslut. Så känner iallafall jag. Har inte blivit nöjd med någon bild på typ ett år nu.
 
Här är iallafall några mobilbilder från i morse. Har förresten inte photsohop längre som jag är van med att använda så jag får inte till den redigering jag vill ha.
 
 
 
 

lolnein.com

 
Stylus vs Ball Pen
TomorrowEarbudsCD vs Floppy DiskThis Is Spider

hhahahaha

Vet inte varför jag tycker denna är så kul hahaha
☆☆

Nelly-kollageKollage: Nelly.com
 
1. Cardigan | 2. Top | 3. Ballerinaskor | 4. Byxor
 
Sponsrat inlägg


I like your style

Jag har fastnat något för denna typ av stil. Har börjat älska pastell (har alltid gjort det i och för sig) löst sittande ljusa jeans osv.. Känns typ lite som 90-tal.