Redan december

Tänk att i morgon är det redan december! Mysigt att det snart är jul :)

NU fick jag jullängtan

Oh my bacon! Hon har seriöst världens bästa röst! Efter att ha lyssnat på denna så fick jag världens jullängtan, haha :) Värd att se/lyssna på.
 
 

Hahahahahaha

Uberbilliga klänningar!

Seriöst, skynda och passa på och fynda! Har ni sett priset på dessa klänningar? 
Om ni inte redan är medlem på Members, be mig skicka en inbjudan så får ni 50 kr direkt att shoppa för också :) Lämna eran mailadresss.
 

Ännu mer hår-inspiration

Skulle vilja ha alla dessa..

Värd kväll

Var som sagt och såg den sista Twilight filmen med Moa igår. Var verkligen sjukt skönt att få komma ut och hitta på något. Var första gången den här veckan som jag åkte iväg nånstans. Har mått konstigt på senaste tiden, varit yr och inte haft någon energi. Vet inte vad det beror på..
Men i morgon blir det praktik och sen på lördag ska jag övertala familjen att gå ut och käka på kinarestaurang för jag saknar buffén haha!
 

Breaking dawn part 2

Går nu till bussen för att se den sista Twilight-filmen. Whoho, som jag har väntat!

Jag just nu

Bildbomb - Outfits

Vill ha den översta outfiten!

Godnatt

Avslutade denna kväll med att skriva nästan 5 stycken A4- papper på engelska. Efter att jag lämnat in det i morgon så har jag sen lämnat in ALLT vi har inom engelskan:) känns skönt! Måste även ta mig till skolan i morgon så jag inte halkar efter. Men det är väldigt liten chans att jag tar mig iväg efter hela förra veckan och den här helgen D:

Ska se sex and the city och sova sen. Godnatt!

hehuh

Tumblr_m84g8ccz4c1rpinpvo1_500_large

Yellow dress

Eftersom jag var på det där Nelly eventet för några veckor sen, så fick jag välja ett valfritt plagg från calwalken. Valde då denna klänning, som jag fick hem igår. Skitfin! Dock är jag lite kort, så måste använda klackar när jag bär den, för annars kommer den att dras i marken. Men med 8 cm klackar så blev den perfekt haha. Gillar den ändå!

Vet inte om det syns på bild men.. 

Nagel-inspiration

Låt mig göra er hungriga,igen.

Underbar julklänning

Såg denna klänning på melbas facebook-sida och ville verkligen ha den. Nu la dom precis upp den på deras webbshopp och den kostade 500 spänn. :( Tänkte att den kanske skulle vara runt 300 kr.. 500 var för dyrt tycker jag just nu. Synd :(
 
Finns i 4 fina färger, på melba.se

Mystiska dimman

När jag vaknade idag så såg jag bara en tjock dimma utanför fönstret. Tänkte att den skulle väl försvinna innan jag ens hunnit äta frukost. Men när jag hade vaknat till liv så var dimman fortfarande kvar. Så tog kameran och gick ut på en promenad och fotade. Kände att jag var tvungen att fånga detta på bild. Var otroligt coolt.
 

De två nya familjemedlemmarna



 

Notme.se

Om ni gillar lite mer udda kläder så har jag hittat en bra hemsida som heter notme.se
Klicka på bilden för att komma direkt till hemsidan :)
 
 

Beställt hem


 

Nya familjemedlemmar

Nu har vi äntligen fått hämta hem våra nya familjemedlemmar. Otroligt mysigt!
Laddar bara upp en bild nu på den ena. Blir fler sen :)
 

Något som står på önskelistan..

Yankee ljus i alla världens dofter! Herregud dom här ljusen är fantastiska! Äger tyvärr bara ett än så länge,
Men den doftar som havet. Är som att ha ett hav inne i rummet haha.
Önskar mig såna ljus för dom är så underbara så man vill äta upp dom! Finns de som luktar cupcakes (glasyr), pepparkakor, VARMCHOKLAD och allt du kan tänka dig! Vill ha vill ha vill ha!!

I need a..

Sant:)

Börjar med något nytt - "Peptalk!"

Rosett är rätt

Utan att jag tänkte på det så var jag klädd i en del rosetter. Hade även rosetter på koftan men fotade inte det.
Omdevtet så vart det mycket rosetter, men det är fint!
 

Unna sig själv

Gick runt på stan ett tag själv idag. Kollade olika butiker men har lovat mig själv att låta bli att köpa saker innan jul. Två saker var jag dock tvungen att köpa. En dagskräm för det går nöd på det. O en ring bara för att jag var tvungen att ha den. hehhh
 

Hur jäkla fantastiskt var inte det här va?!

 Så,så,så värt att titta/lyssna på.  Älskar hans röst.

Bästa humöret

Åh är på världens bästa humör just nu. Kan bli så där ibland :) Helt plötsligt så går man från att känna att hela världen är grå, till att allt känns ljust och glatt! Sitter just nu faktiskt och pluggar! De sker inte allt för ofta.
Spelar hög musik och pluggar på i full fart. Passar på när jag får dessa energikickar! 
Jessie J är perfekt musik för att bli på bra och peppat humör. Rekomenderar (Y)
 
Förrutom det så funderar jag på vad jag ska göra med mitt hår. Det lutar åt att bleka det mera. Frågan är bara på vilket sätt. Slingor, hela håret, lite eller mycket.
 
Har sett typ likadan ut de senaste åren

Tea time

 

Natthumor

wounderful people, when did we all get so fearful

Vid den här tiden för en vecka sen hade jag en av de roligaste kvällarna på länge. Denna kväll? Sitter jag hemma på mitt rum med musik som sällskap. Är verkligen inte pigg på nånting längre. Hoppas ni har en roligare lördag än mig iallafall :) Tjoho
 

Less

Mår väldigt illa så vågar inte göra något annat än att ligga i sängen just nu. Har nåt problem med magen som vägrar gå över trots att jag käkat medicin i typ över en månad. Ständigt brännande känsla i magen, så varje gång jag äter så känns det som att jag ska dö. Haha. Men vad ska jag göra?:/

Varit på radion idag som varje fredag. Alltid kul :)



Mirror mirror

Har fått närvaro hela veckan i skolan, och nu återstår bara fredagen som betyder praktik på Sveriges radio. Kanonkul! (Y)
Har inget annat att skriva om eller blogga om.
En mobilbild från nån dag sen
 
 
 

A new dress dress dress

I det andra paketet fanns en klänning jag spontant beställde. Värt pengarna var det. Sötsötsötsöt!
 
Finns på Melba.se om någon undrar

Sims årstider

Har väntat på detta spel i 3-4 månader. Så detta gjorde mig glad. Om det är fler som älskar sims så kan jag rekomendera detta. Det släpps i butikerna i morgon! Så hejdå,  nu kommer ingen se mig mer på ett tag


 

Vad som kan göra en glad

Dessa paket!

makes my smile every time :')

Tumblr_mbyrwuv8s11qcfgrj_large
Tumblr_mb6cfukdeg1rx6dmfo1_500_large
 
Hon är så jävla söt. Typ perfection. Sån inspirerande människa, otrolig skådespelare och världens bästa sångröst!<3 
 
 
 

Min nya favoritserie

Bara för att Ariana Grande är med :) Ni borde se. Dom är faktiskt rätt roliga. Får mig alltid på bra humör iallafall :)
 
Del 1 och del 2 av ett avsnitt
  
 

världens sötaste tjej - Ariana Grande

Tumblr_m96oxykn4j1qko5nzo1_500_large
Tumblr_md3weqwnh51ros7v4o1_500_large
Tumblr_mcqj24v2mi1razxdjo1_500_large

Våra blivande marsvin

Idag åkte vi och kollade på våra blivande marsvin. Vi har ju väntat sen i somras på våra marsvin som nu äntligen är födda. Dom är två veckor gamla och så sjukt små! Ena marsvinet (Den på första bilden) är ett mirakel att hon ens överlevde. Hon föddes så liten och har tappat päls, men som tur var så verkar hon klara sig.
Dom är så små så man kan ha dom liksom bara liggandes i ena handflatan! 
Så om två veckor får vi ta hem dom. Längtar massor, eftersom dom verkligen kommer bidra med glädje i detta höstmörker. Himla gosigt och söta!

 

Underbar kväll!

Haft sån sjukt awesome kväll ikväll! Var på Nellys catwalk uppvisning på Plaza. Åkte vid 20-tiden och köade. Insläppet var 21. Vi var bland De 100 första, så vi fick gratis drinkar, goodie bag OCH fick välja ett valfritt klädesplagg från catwalken. Hur nice som helst.
Förutom det så var det underbart att vara ute med bästa vännen Moa, och gå ut på nattklubb för första gången. Jag har varit 18 i över 6 månader, men inte förrän nu har jag gått ut på krogen.
Drinkarna,folket, musiken, att vara 18... Så jävla härligt!

Just nu

Idag har världen varit otroligt grå. Otroligt mörkt och dystert ute. Kom precis hem efter en kort biltur. Ska snart gå och duscha och sen börja fixa mig. Ska iväg på en rolig sak ikväll :)

En mobilbild

Om igår, fredag

Var ju som sagt på radion igår och var med i 4 timmars sändning. Är alltid så kul att få prata i radion och prova på :) så jag var där 8-13 och så käka vi tårta för radio jämtland har ökat i antal lyssnare, så det firade dom :)

Så såg min dag ut igår. Och såhär såg jag ut.

Behöver du ett gott skratt?

Se denna video. Den gjorde min fredag!
 
 

Nail design

Pillade och provade nail stickers. Snabbaste sättet till coola naglar. Det kan jag rekomendera! Kostar mellan 70-100 kr på åhlens, lindex och typ såna butiker. :)

Sveriges radio

så var det fredag igen, och det innebär APU. Så just nu sitter jag på radiohuset och ska snart vara med inne i studion. Ska vara med vid sändningen idag som är 9-13. Ska bli roligt :)
 

Min lunch-dejt med Bella Thorne och Zendaya från Disney Channel

Okej, jag måste berätta något coolt som skedde för två dagar sen!
För några månader sen så vann min syrra genom Twitter en lunch-dejt med två skådespeleskor från Disney Channel. Men eftersom vi inte bor i USA och kunde träffa dom så fick vi ha det över Skype istället.
Min syrra var schysst och ville att jag skulle få vara med, och det blev ju jag glad för höhö!
 
 
 
För dom som inte vet vilka dessa tjejer är, så är det två tjejer i ca 16-års åldern som syns flitigt på Disney Channel just nu. Dom är huvudrollerna i en populär serie som heter "Shake it up", men dom har även varit med i andra serier. Min syster är ett STOOORT fan av dom, och hon hade turen och blev utvald. Bella och Zendaya har över en miljon följare var på twitter, så att min syrra vann var helt otroligt!
Tumblr_m1kb1co6xt1r8n3e1o1_500_large
Tumblr_m2bdbjqq7y1r3ndlio1_500_large
 
 
Så i tisdags hade vi bestämt en tid som passade dom i LA. Dom lade till oss på skype och sen fick vi sitta privat och snacka med dom. Fick först bara snacka med Bella för de andra var iväg och filmade, sen kom det fler och fler.
Vi fick tillslut "träffa" nästan alla från serien som kom och hälsade på oss och satt med inne i rummet. Dom ställde frågor till oss och dom presenterade sig och så satt vi bara och småsnackade ett tag. Sen dök Zendaya upp från att varit och filmat, så fick vi prata med henne en stund och dom frågade hur det var att bo i Sverige och så. 
Så berättade vi lite och dom sa att dom då ville åka till Sverige haha. Sen när dom hade gått så lämnade jag mitt nummer så dom kunde ringa om dom kom hit nån gång i framtiden haha. =)
 
Det var hur awesome som helst och dom är sjukt inspirerande och underbara människor. Otroligt coolt att få sitta och prata med dom helt privat!  Så kände att jag ville dela med mig av det :)
 
Jag filmade också lite, så det kanske dyker upp sen.
 

new haircut

Har klippt håret nu också! Lugg, aning kortare på längden och massor uppklippt.  Skönt med en frisyr igen. Förut var mitt hår platt och gick inte att styla D: 
Btw, så så har jag min naturliga hårfärg nu. :) Första gången jag har min naturliga hårfärg sen jag var 12 år! Räknade ut att jag har inte färgat mitt hår (förutom topparna ) sen i februari! Så nu har min naturliga hårfärg kommit fram och mitt hår har vuxit så otroligt på dessa månader.  Men jag hatar att ha "vanligt" hår, så nu jäklar ska jag göra något nytt igen. Får ångest över mitt hår när det är vanligt för tycker det är så trist. Kan inte bara ha brunt hår, måste ändra haha.
 

things a girl needs

var ner på stan för en grej, och då passade jag på och köpa sånt som man inte kan leva utan. Är två sminksaker som jag alltid måste ha, höhö. Mineral powder foundation och flytande eyeliner. Två saker jag inte kan leva utan. Haha. Tänk att endast dessa två saker gick på 260 kr :s Det är så dyrt..
 
Kan ju även rekomendera dessa två saker. Eyeliner är perfekt när man inte orkar sminka sig så mycket. Så drar man två svep med penseln så är man färdig. Puder foundation är skitbra för det är bra för hyn och inte täpper igen som andra foundation. Så du behöver inte oroa dig för att få dålig hy bara för man vill använda foundation.
 

Present till mig från mig själv

Redan betalat, så nu är det bara att avnjuta! Har inte orkat öppna än dock höhö

lys upp hösten

Älskar att ha massa belysningar i rummet. Har ljusslinga ovanför sängen och nu massa lampor i fönstret. Och sen har jag också en hel del olika doftljus som luktar vanilj, rosor och kaffe haha.
 
Denna fick jag i söndags. Tycker den var söt! Om någon antecknar..

Klänningar för jul och nyår

Satte ihop ett kollage med snygga klänningar som passar nu till jul eller nyår. Så om det är någon som vill ha hjälp eller inspiration till att hitta något fint, så kan ni klicka på bilderna för att komma till klänningarna. ;:)
 
 
Jul&Nyår

Mirakel för håret

Kan verkligen rekomendera detta för de som vill ha tillbaka glansigt och fint hår. Jag har färgat mitt hår så mycket att det är supertort och trasigt. Så jag provade och beställde hem denna hårolja, och det är helt klart det bästa jag provat. Kostar endast 55 kr också, så är helt klart värt det! Kan iallafall rekomendera det. 
 
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.
Macadamia natural oil - Macadamia Nourishing Leave-in Cream 60 ml hos Mylovebasket

I need someone to make me smile

Kan redan nu förutsäga att jag inte kommer befinna mig på skolan i morgon. Det har blivit för mycket för mig just nu. Behöver en paus. Så tänker nu, ta en lång dusch, lägga mig i sängen och se på tv och UTAN att känna krav på att jag måste somna i tid. Blir bäst så. Att kunna släppa allt för en dag :)

smoke on the water

 Denna söndag så åkte jag och familjen och fikade på Frösön. När vi sen var på väg hem igen så var det en helt magisk dimma över Storsjön, plus en rosa solnedgång. Som tur var hade mamma en systemkamera i väskan, så jag fick låna den och springa ut och fota. Var så jäkla vackert!
 
Här är tre bilder iallafall =)
 

Girly moment

Ligger i sängen och kollar på nåt program med Paris Hilton. Tjejigt, glamour och party. Motsatsen till mitt liv HAHA.

Har varit uppe sen kl 10. Dammsugit hela huset och städat mitt rum.
Väntar nu på att dom ska komma hem med mat från donken åt mig. Mums

Veckans inspirerande stil ,vecka 15 (månader senare)

Har inte gjort det här på typ flera månader, men när jag slutade sist så var jag på vecka 14. Så här kommer 15e veckan med en inspierande stil.
 
När jag såg den här tjejens outfits blev jag helt fascinerad. Vill ha alla hennes kläder. Så jäkla snygga!
 

Nattuggla

Kan inte sova. Hungrig är jag också.
Skulle kunna gråta lite nu. Får man skriva det? Att man har känslor och är lite ledsen i ögat? Den oskrivna blogg-regeln är ju att aldrig blogg när du är arg, ledsen eller tänker öppna ditt hjärta. Haha. Mesigt det kändes. Ok ska sova nu.

Jag just nu.. Slår vad om att många av er inte ens vet hur ni ser ut när ni ligger i sängen, trött och osminkad. Nu vet jag iaf hur jag ser ut. Flummigt

Dagens coola bild

 
Källa

Nude tights

Kan inte bestämma mig. Är det snyggt eller ej med tights som är hudfärgade och sen har något tryck som ser ut som typ tatueringar? Rätt coolt kan det vara.  Eller är jag ensam om att tycka det?
 

Trött idag

Är sjukt trött idag så har gått tillbaka och lagt mig i sängen. Ska eventuellt om några timmar åka ner till stan för lite shopping. Men det är bara om jag blir piggare snart. Så får vi se vad som händer resten av dagen.
 
Tumblr_ly9wjfhwfh1r2lohvo1_1280_large
 

hahahah

0719_e4f0_large

Natthumor!

En Belieber måste kunna skämta.
Hahahaha! Jag är nog övertrött. Men detta var fan roligt :D

Ny kategori! Ja nja nej

För att bloggen ska vara rolig så måste man komma på lite nya saker, känner jag. Så har gjort en ny kategori. "Ja Nja Nej". Är typ som en sorts "hissa och dissa".  Ja= Toppen . Nja= funkar . Nej= diss!
 
får se om det här är något att fortsätta med haha
 
 
 

Kan inte göra något annat än att älska Ellen!

Bäst utklädd denna Halloween.
 
 

Drömma sig bort ett tag