en perfekt sommardag

Började dagen med att ta en cykeltur med hela familjen till lekplatsen vid lillsjön. Leka och få vara barn.
Åkte efter nån timme hem igen där vi fyllde poolen och mamma bakade blåbärspaj. Provade den nya turkosa bikinin jag köpte i Mora. Drog ut min dator med mina högtalare, slängde igång Veronica Maggio´s senaste platta, och låg sen hela dagen i poolen med solen som värmde och sjöng med i varje låt. PERFEKTA DAGEN! Helt underbart var det. Kunde ligga där för evigt. Avslutade dagen med att svulla massa mat från donken. MUMS!
Perfekt dag. Flera såna ska det finnas av.

bilder.




Jag sa inte att poolen var stor. Haha.


Min otroligt coola broder :)


- måste leta i väskan efter mod.


Systrarna, i Dalarna. Ah, saknar dagarna.
Just nu händer inte så mycket i mitt liv. Storsjöyran är i full gång här i stan, och jag bestämde mig för att inte gå. Ska istället spara dom dära 550 kronorna till Grekland. Den enda jag ändå ville se var Veronica Maggio. Kändes inte värt och spendera 550 kr när man ändå inte ens var pepp.
Har istället spenderat dagarna med att sola och ligga i poolen. (våran skitstora pool, hahah)
Skulle blivit harry potter idag, men några var sjuk och några hade inte pengar. Så kan det vara.
 

minnen från big brother


hahahhah åh minnen från big brother.

tillbaka!

Kom hem från Dalarna igår kväll. Vi stannade en extradag eftersom vi gillade stugan och allt så mycket.
Dessa dagar så har vi bott i den finaste stugan jag sett. Har aldrig bott så fint! Vi har ätit/fikat massor, varit på Tomteland, inne i stan, Leksand, Mora, dalahästtillverkning, mycket glass, SHOPPING, kortspel, skratt och avslutade med en fika i Sveg på 50-tals cafét!
Har ju massor av bilder att slänga upp, men orkar inte lägga upp alla nu. I detta inlägg blir det bara bilder från stugan.

2-plan, 3 sovrum och två badrum. Fotade dock inte sovrummen.







Besök!

Besök Denna tjejs blogg! Nuuuuuuuuuuu! :)

Föllinge

Idag spenderades hela dagen i Föllinge. Min farfars far fyllde 95 år! Han ser verkligen inte ut som 95, så pigg som han är! Mycket trevlig dag trots moln och regn. Var lite barn där också så vi var ute och lekte (dom var 5 år). Då såg jag världens perfekta fotoställe, en gammal stuga! Så här kommer lite bilder jag och syrran fotade.

P.s nu packar jag väskan för i morgon åker vi till Dalarna. Ingen uppdatering då, men massor av bilder när jag kommer hem!




Full fart!

Från och med i morgon så blir det full fart. I morgon blir det till Föllinge för kalas, och sen nästa dag så åker jag till Dalarna! Så blir inte så mycket uppdatering de kommande dagarna, men lovar att när jag kommer tillbaka så blir det massor med bilder :D  Är jätteglad för alla kommentarer och läsare jag fått de sista dagarna. Jättekul! Lägg till mig på bloglovin så lägger jag till dig också.

En liten suddig, amatörgjord bild.

Min fredagkväll

Såhär spenderar jag min fredagskväll.

Jamtli

Idag blev det en tur på jamtli med familjen. Det första jag gjorde var att hitta Anna jobbande vid karusellen. Jättekul och träffa henne! Sen började vi dagen med en varsin glass innan vi spenderade två timmar på området.
Här kommer bilder!






passport

Uppdaterade ingenting igår för vi hade fullt upp. Åkte till polisen för att förnya våra pass. Sist jag var utomlands var för 5 år sen(!). Sen efter det så åkte vi och fika på björkbacka. Avslutade sen kvällen med räkor och chips och mys.

Bra att man ska förnya sitt pass. Känner knappt igen mig själv. haha

Nytt i garderoben!

Följde med på stan igår och fyra nya plagg blev inköpta. Älskar den gula klänningen btw.



t-shirt!


Påväg mot dalarna!

twilight

Bild lånad från weheartit.



Jag tänkte just på detta idag. Jag satt ute och skulle läsa något,hade bara twilight att läsa just nu. Jag är på andra boken. (varför läsa böckerna när det finns filmer?). Men jag tänkte att jag skulle skynda och läsa så jag fick komma fram till den 4e boken där det faktiskt händer något!
Seriöst..varför drog dom ut på det så länge? Och nu vet jag ju redan vad som händer i 4e boken, så nu vill jag ju komma dit för de första böckerna är ju så sega. daah

Svart, äkta löshår säljes!

Jag gjorde ett sånt här inlägg förut, men vet inte hur man postar samma inlägg igen? kan man göra det?
Så jag gjorde ett nytt inlägg.


Ett ca 52 cm långt och 20 cm brett, svart äkta människo hår med clips! Ej använt! Jag har delat upp och sedan sytt ihop det i 3 lagar för ett tjockare resultat. En trens där 3 clips ingår som jag själv har sytt dit. Du kan tvätta, locka, platta, torka, styla precis som du vill! (Färgning vet jag dock ej hur det funkar)

Perfekt för dig som vill ha långt och tjockt hår. M
ed hjälp av clipsen så kan du lätt sätta i och ta ur förlängningen när du vill! Kan hålla upp till flera år om du sköter det rätt! Bästa kvalité!





Jag har själv köpt håret för över 600 kr PLUS kostat på clips och sytt så det ska passa för alla. Och  nu säljer jag det för 500 kr (eller högst bud)!

Det är ALDRIG använt och anledningen till att jag säljer det är för att när jag hade köpt det så kom jag på att jag inte behövde det! Så det har bara legat här på en hylla orört i ett år nu.


Kategori: Tjej / Skönhet / Hår & naglar
Pris: 400 kronor (exklusive frakt)
Objektet finns i Jämtlands län.

Om du är intresserad så lämna ditt mailadress så skriver jag till dig!

Är det bara jag eller...?

Bara jag som upplevde det här eller..? hahah

vill ha


gjort ingenting

idag har jag bara haft en lugn dag. inge stress. suttit ute i solen på dagen och sen sovit och kollat på tv. Känner mig otroligt utvilad. Har inte kollar min mobil eller suttit vid datorn idag förrän nu. Så skönt och inte behöva tänka på annat. Kollar nu på Despetare Housewives och ska nog sova tidigt ikväll.

the ugly truth

Here comes the ugly truth, en osminkad Linn, en jag-bryr-mig-inte-om-att-fixa-mig-idag-Linn.
Ingenting hände idag. Lekte hemmafru och dammsög,diskade och bydde sängkläder. En applåd till mig :)

Jag var inte seriös på bilden.

frukost

Frukosten är äten och tittar nu på Ellen på tvn. Vet inte riktigt om det blir någon tur till stan idag eftersom pappa har fått så ont i ryggen. Får se vad han kommer fram till så kanske vi åker. Annars blir det bara en hemmadag idag!

You make me fly, you make me high

idag har verkligen inget hänt. Lämnade tillbaka hundarna och får tacka för dessa dagar. Imorgon blir det troligen en tur till staden. Ska bara följa med när de andra ska göra ärender, men även jag vet att det innebär att jag kommer komma hem med kassor jag också. Hehe. Måste spara pengar till Grekland ju!

godnatt

Ska strax sova men tänkte bara blogga lite snabbt förs. Sitter och tittar på Desperate Housewives, dricker portello och har en söt liten hund sovandes brevid mig. Hon snarkar till och med. Jag vill också ha en sån här hund. ååh.. himla mysigt och dela säng med två söta hundrar. Okej nu ska jag sluta bara skriva om hundarna.. eh.
Ska kolla klart DH nu och sen sova. Hörs!

Jag och Alice för nån höst sen

En ny kategori!!

Här kommer en ny kategori. "This made me smile today" innebär att jag laddar upp bilder eller videor som fick mig att lé eller att jag helt enkelt gillade dom. Kan vara bilder från weheartit eller nåt från youtube typ.

KevinJumba och hans pappa<3

sötnosar

Efter bilbingon igår som sagt, så åkte vi och hämtade dessa två sötnosar (bilden). Dom har sovit över hos oss inatt och är kvar här. Supermysigt. Igår kom även Ebba och Sofie förbi och vi var ute och spelade spel och hade en mysig kväll på altanen.

idag blir det inget speciellt. Men grattis Moa som fyller 19 år idag! :D


My secret place is in space

Har nyss klippt gräsmattan (lättförtjänta pengar) och ska nu hoppa in i duschen. Ska sen käka middag innan vi åker iväg på bilbingo och förhoppningsvis vinner pengar (hoppas iallafall). Efter det så ska vi sen ikväll hämta två supersöta nattgäster ;)

En bild så man ser hur ringen verkligen ser ut.

lördag - shopping

Idag blev det en tur på stan. Känns som att tiden aldrig räcker till när man går med familjen. Men saker blev köpta. Bildbomb!

en tröja.


Örhängen


ringar





äntligen ett par shorts i tyg.


påfågel

Godmorgon, goddag, godeftermiddag. Vilket som.
Än så länge så är jag inne i skuggan och gömmer mig för solen. Solade 3-4 timmar igår och fick en hel del färg. Lite öm idag så därför har jag inte vågat mig ut än. Dagens outfit. påfågel-klänning.

What does forever mean when we are seventeen.

Dagens låt och dagens outfit
 
ganska cp låt,men ändå skön.

(samma outfit som igår, vetvet)


And we can climb up on the rooftops, when it gets dark.
And shout the names of all our lovers to the beat of our heats.
And we can smash out all the windows, under the moon.
But will it save us from the weight of growing up too soon

En bra dag!

Ni vet känslan när man går ut från tandläkaren och dom har inte sagt något annat än att man har perfekta tänder? Idag fick jag uppleva den känslan, och nu behöver jag inte gå dit nästa gång förrän när jag är 19 år. Haha, evighet!. Efter jag varit där så åkte vi och köpte saker jag måste ha. Annars har vi inte gjort något annat än varit ute i solen och njutit. Nu är jag trött och ska bara slappa inomhus resten av kvällen.

Det är ju storsjöcupen nu här i Östersund. 15 000 personer på invigningen igår :o Jag ska inte vara och kolla något alls. Låter fjårtizarna stå och klänga på p14 själva :pPP;pPPp

idag.

lite inköp!

Följde med mamma på affären och köpte vitamindryck, iste, chilinötter,juice<3, hårinpackning och sånt jag inte kan leva utan. Tror att 80 % av alla som var på affären var utländska. Hörde nästan ingen som pratade svenska. Jag började undra vilket land jag egentligen var i... :O



bara en ring.


känner behov av att köpa flera ringar. ringar för mig är som när de flesta tjejer shoppar skor.

tråkigt

Det blir likadant varje sommar. Man har hundra idéer och förhoppningar, men sen blir det aldrig av. Man tänker att man hinner göra det senare i sommar, men tiden bara går och man gör aldrig något. Så galet trist när alla vänner lämnar stan och man sitter hemma själv och bah "jaha och nu då?!". Jag vill resa iväg och bo på hotell, men då tar dom upp förslaget att åka till Dalarna. Varför Dalarna?  Men åker ju iaf till Grekland sen i augusti när andra början skolan :)

Spenderar mina dagar genom att glo igenom alla Desperate Housewives säsonger. Har sett hela 1an och halva 2an nu.

Inspiration

Detta är hur snyggt som helst. Önskar att jag kunde måla sånt, men det är så pill ;o

weheartit

20 saker om mig själv (som ni troligen inte visste)

1. Jag sjunger varje dag, nästan hela tiden. Det har blivit mycket mera nu för tiden, för nu bryr jag mig inte längre om folk hör mig. It´s just so much fun :)

2.
Har aldrig någonsin varit kär, och har inte bråttom heller. Det kommer när det kommer.

3.
Jag har ända sen jag var 6 år gammal drömt om att bli artist. När jag var 12 år så bestämde jag mig för att när jag blev 16 så skulle jag direkt söka till Idol. Men nja.. jag passar nog inte för det, men fortsätter att drömma lite smått om att en dag vara spontan och våga mig på det.

4.
Började fota när jag var typ 12 år.

5. Jag pratar alltid med mig själv när jag är ensam. Jag tänker liksom högt och pratar ofta med mig själv för att typ peppa mig själv.

6. Jag tycker det är jobbigt att snacka i telefon. Tycker det är lättare att prata öga mot öga faktiskt. 

7.
Jag har aldrig trott på mig själv. Jag jobbar på det.

8.
Jag är en nattmänniska och skulle LÄTT välja att vända på dygnet och sova på dagarna och vara vaken på nätterna. Synd bara att det inte funkar med resten av världen.. :/

9.
Jag tycker på allvar att Desperate Housewives är den bästa tv-serien som nånsin har skapats. Svär på att det ALDRIG kommer finnas en serie som jag kommer älska lika mycket som DH. ALDRIG!

10.
Jag har "hår-ångest". Jag tänker varje dag på hur jag ska förändra mitt hår. Färga och klippa. Ena dagen vill jag ha svart hår, andra dagen blont. Försöker ändra frisyr varje dag osv. Det är  typ min "hobby".

11.
Jag har hela mitt liv varit underviktig, ända sen jag föddes. Inte ens som bebis så var jag rund. Har alltid varit liten och vägt för lite. Skulle lätt vilja lägga på mig 8-10 kilo, men tyvärr så lyckas jag inte gå upp i vikt.

12.
Jag har spelat basket i 6 år, spelat gitarr i 4 år, tog danslektioner från jag var 12 tills typ 16, men har annars dansat och sjungt hela mitt liv - hemma framför spegeln.

13.
  Om jag fick välja vart som helst att bo, så skulle jag välja New York. Tänk er att ha ett liv som i "sex and the city". Japp, så skulle jag vilja haft det.

14.
Min största Idol är Darin Zanyar, och jag har varit ett fan av honom sen 2006. Han är min förebild.

15.
Men jag har hela min tonårstid lyssnat på Green Day, MCR, Simple plan, Linkin Park, Avril Lavigne, Good Charlotte m.f

16.
Jag har dansat Jazz, hip hop, funk, Street, cheerleading och disco. - typ det mesta =)

17
. Min största "hemlighet" eller något jag har levt med hela mitt liv men aldrig berättat för någon..är att jag har panikångest. Så länge jag kan minnas så har jag haft det, men nu på senaste året har det utvecklats och blivit värre. Har nu de sista året börjat "komma ut" med det. Fel ordval, men det är svårt att beskriva. Sjukt jobbigt och det begränsar mitt liv och hindrar mig från att leva mitt liv som jag egentligen vill. mja.. :')

19.
Svart långt ruffsigt hår, piercingar och tatueringar.  De tre snyggaste sakerna som finns.. grr..

20.
  Tycker att det engelska språket är det finaste språket som finns. Önskar att jag var född i typ USA eller England och kunde prata engelska felfritt. Tyvärr så är jag så j*vla dålig på språk och är usel på engelska.

sant!


from

nice guys - niga higha med flera.

hair


Följde med och handlade ikväll för behövde lite saker. Äntligen hittat silvershampoo(!), och passade på och köpte "leave in balsam". (: Köpte även cola, chips, popcorn och salsa-dipp. hehe ^^

ljushårig?

Kan ni tänka mig som ljushårig? Alltså mörkblond. Det är ju nästan min riktiga hårfärg så :o Insåg idag att det vore ganska snyggt så här till sommaren. Det ljusa som syns på bilden är mina såkallade "slingor" som jag gjort, som nu råkat blivit ganska breda och smält ihop.