Hundvakt

Har lördag-tisdag varit hundvakt till de två snällaste hundarna i världen. Alice och Tessie har vi känt sen Alice var en liten valp, det vill säga ca 7 år. Världens snällaste och gosigaste! Har hela mitt liv velat haft egen hund men har inte kunnat pga allergier i familjen. Dessa hundar är allergihundar så även de som är allergiska tål dom. Vi brukar ta hand om dom när ägarna åker på semester och liknande. Älskar att ha dom här. De vill hela tiden bli klappade och vill gosa, sover alltid i min säng och ligger då så nära som möjligt.
Alla borde ha en hund :)

Hade bara en bild på Alice från denna helg.


  

Grafikens utvecklingHäftiga bilderDen urtvättade looken

Färgen i mitt hår har nästan åkt ur helt så nu börjar den gamla gröna färgen synas på topparna. All permanent färgning ligger ju kvar på hårstråna. Färgade blåa toppar för två år sen och färgen är lite kvar men blivit grön. Även om man färgar nya färger så ligger den gamla färgen under. Enda sättet att bli av med den är att klippa bort. Har faktiskt nästan klippt bort allt som var färgat för två år sen, mitt hår växer så fort! Dags att fylla på med ny färg :)
Jag tycker det såg ofräscht ut, men dessa hårfärger på bilderna ser urtvättat men ändå snyggt


H&M's nyheter

Älskar de nya kläderna som börjar komma in nu. Tycker det varit för mycket 70-tal nu. Dessa är mina favoriter från nyheterna. Måste åka och shoppa nån dag. Kommer inte ens ihåg sist jag gjorde det!Nytt

När vi bodde på gamla stället hade jag världens största, eget skåp i ett avbadrummen, som jag hade fullt med smink och andra produkter. Jag rensade bort hur mycket som helst vid flytten och har inte så mycket av det kvar. På det nya stället där vi bor idag fick jag inte plats i badrummet med mina saker så jag förvarar det smink jag använder i en necessär  och har har gjort det de senaste åren. Tyckte det var dags att byta för necessären är både uttöjd, för liten, smutsig och sliten. Tyckte denna för ca 230kr var prisvärd. Är skönt när man ännu en gång har rensat bland sitt smink ,torkat av all kladd och sorterat.