Första stylingen med nya håret

Är verkligen helnöjd med hårfärgen. Och det räckte med en enda burk färg för ca 70kr. Det blev bättre än vad jag trodde och det är nog för att jag lät mitt hår tvätta ur färgen jag hade innan så jag bara hade ljus färg kvar. Har man mycket färg kvar i håret så kan det sluta i vilken färg som helst. En gång hade jag blått och lila i håret och skulle fylla på med mer typ lila, men då blev det mörkbrunt istället för färgerna vara så mörka och blandades. 
Ett annat tips är att ha blött hår när ni lägger i färgen. Jag har alltid haft torrt hår innan, men då kunde det hända att man missade vissa hårstrån eller att de inte fick tillräckligt med färg. När det istället var blött så spred sig färgen mycket, mycket lättare och jag missade inte ett enda hårstrå. Kommer i fortsättningen färga med blött hår. Detta gäller alltså hårfärger där ingen beskrivning medföljer.Äntligen en makeover !

Sist jag färgade håret var faktiskt i januari eller februari! Jag visste inte ens att det var så länge sen, förrän jag kollade bakåt i bloggen. Äntligen har jag tagit tummen ur och lagt i färg. Sist färgade jag lila och rosa på typ ljus rosa/rött hår. Nu var mina toppar blonda med rester av både rosa, blått och grönt. (Det blåa och gröna är från en färgning jag gjorde för exakt två år sen). Resten av mitt hår var lite lila (i mitten) och sen mörkbrunt som är utväxten. Jag insåg att min utväxt hade solblekts lite så jag satsade på att lägga färg i hela håret och inte bara på topparna. Till min förvåning så sög håret upp färgen överallt och för första gången på länge har jag bara en färg i håret haha. Försökte förut att färga utväxten men då fastnade ingen färg alls där eftersom håret var för mörkt. Nu hade det blekta lite av solen och då funkade det plötsligt skitbra. Gratis blondering!  Färgen jag la i var faktiskt egentligen mörkröd med lite rosa i, som inte skulle se rosa ut förrän efter några tvättar. Men mitt hår var så pass ljust (topparn var ju blonda) så håret blev knallrosa istället. Båda bilderna är lite orättvisa. På efterbilden är det nästan som i verkligheten, men jag tyckte det mer lila ut på bilden än IRL.
Förebilden var dålig eftersom jag tog den i spegeln. Sjukt fint väder!

Vaknade upp till strålande sol! Undra om detta är sista sommarvärmen? Jag har inte fått någon bränna i år, måste passa på idag!Vad händer med Sverige?

Vart är Sverige på väg egentligen? Jag kommer ihåg när jag var på min resa i Miami och nästan varje morgon när man tittade på nyheterna  så hade det varit en skjutning på gatan där någon hade dött. Nu läser man ju hela tiden om hur folk blir dödade här i Sverige. Nästan varje dag står det om en ny som dött genom antingen överfall med kniv eller skottlossning. Jag kommer ihåg hur brutalt jag tyckte det var i Miami och att jag tänkte att det är tur att det är mycket bättre i Sverige. Sverige har inte bara blivit rasistiskt plötsligt, det har även blivit ett land där de överfaller en i joggingspåret och skjuter på öppen gata i Stockholm. Och alla dessa bombhot! Bara här i lilla Östersund som jag bor i har det varit löjligt många bombhot. För några år sen dök det upp en ny misstänkt "bomb" hela tiden. Utanför polishuset, mataffärer, en skola osv.  Typ sju minuter ifrån mitt hem hade någon lagt en "bomb" utanför Lidl. Det var en dom låda men de var ändå tvungen att evakuera alla som bodde i närheten och ett bomdteam från stockholm kom upp. Alla bombhot utanför mataffärer och en skola var tomma lådor, men de måste ta alla hot på allvar. Speciellt när det var en bomb utanför polishuset för några år sen som var en riktig bomb. Jag kommer ihåg hur hela dörren var intryckt och det låg glas överallt efter att de var tvugna att explodera bomben. 
Känns så konstigt att vi som bor i typ världens tryggaste land ändå får läsa om hur folk blir mördade här varje dag. Finns det något land i världen man kan känna sig trygg i?

Update:
Jag kom på en till sak som egentligen skrämmer mig mest. Ica-butiken som ligger närmast mitt hem(där jag bodde förut och hade bott i 16 år) var det för nåt år sen en man som gick in i butiken med en yxa. Han hade sagt att hans mål var att gå in och bara döda någon. Som tur var så var det en anställd där som brottade ner mammen men den anställda blev träffad av yxan i armen tror jag det var. Fatta vad hemskt att i den lilla butiken som jag och min familj alltid brukade handla i, ända sen jag var liten händer något sånt. Tänk om man hade varit där! Han hade sprungit runt och jagat folk med yxan. Snacka om skräckfilm! 
Finns egentligen mycket saker att skriva om, jag bor i den kriminellaste området av östersund haha. När jag på Torvallaskolan var det alltid poliser som cirkulerade runt skolan. Även där var det en kille som sprang in med kniv och jagade folk (han var påverkad av droger). Var rån mot matbutiken i samma område samtidigt som jag var i närheten. Och för många år sen (tror det var antingen innan jag var född eller när jag var liten) så var det en kille som dödade sin egna syrra och gömde henne under sängen och hon anmäldes försvunenn och de letade runt i detta område. Varför bor jag på det värsta stället? Hahah.. 

Dags för en uppdatering

Vill bara uppdatera så jag har något att själv gå tillbaka och se på. Skulle vilja spara min blogg för framtiden, är så sjukt kul att gå tillbaka och kolla hur man har förändrats. Det mesta som har förändrats med mig är väl egentligen håret då jag byter hårfärg ganska ofta haha. 
Jag tar faktiskt mycket mobilbilder fortfarande och tänker att jag ska dokumentera till bloggen, men jag lägger ändå inte upp dom sen. Glömmer eller orkar oftast inte. 
 
Fråga inte ens vilken färg det är på mitt hår just nu. I verkligheten är mina toppar blond med grönt i. har lite lila i mitten och sen en halv meter med utväxt typ. Har färg som väntar på att hämtas ut på posten. Blir ännu mera rosa på topparna. 
 

Spelnörd

Jag gissar på att de flesta i stan är nere på Yran just nu (eller imorgon). Själv sitter man och ska precis köra igenom de nya spelen jag nyss skaffat. Fick tre spel för ca 300kr sammanlagt! Far Cry 4 är ett ganska nytt spel tror jag. Har sett Far Cry-spelen förut men köpte nu mitt första.  Call of Duty är också mitt första Cod-spel. Tänkte att Call of duty och Battlefield var så pass lika så jag valde då att skaffa Battlefield istället för att skaffa båda (kändes dyrt). Så för några månader sen köpte jag Battlefield Hardline. Men nu blev jag ändå nyfiken på vad Call of Duty var för något så köpte nu ändå ett. Eftersom jag också älskade Battlefield så mycket så köpte jag ett till sånt, ett av de gamla. Köpte 3an eftersom den bara kostade typ 65kr begagnad! Känns inte lika roligt att köra se äldre spelen när man precis kört de senaste. Battlefield 3 känns inte lika roligt som de allra nyaste battlefield för de nya har bättre grejen.
Men älskar man ett spel så vill man ju sen ha alla av dom för att kunna köra så mycket som möjligt :)
Älskade verkligen Far Cry! Otroligt läckert spel! Man är alltså ute i vildmarken och har några vapen på sig. Man får uppdrag man ska göra och ibland stöter man på vilda djur som man måste försvara sig emot (eller så jagar man djuren för att använda dom som bete eller ha användning av deras skinn). Känns som man kan göra ALLT i det spelet.
Köra fordon, flyga. klättra, simma, jaga djur, skjuta fiender, samla och tillverka saker, upptäcka platser, överleva ute i naturen etc.
Man kan till och med joina andra spelare i deras värld. Det vill säga att jag kan hoppa in i deras spel och hjälpas åt. Ganska kul faktiskt att spela med ihop med någon slumpvis nån annanstans i världen.
Man pratar ju inte ens med varandra men ändå kan samarbeta. 

Nu ska jag gå tillbaka till att upptäcka Battlefield 3. Har precis börjat. Hörs!