Lite egna bilder

Har inget viktigt för mig så tänkte visa lite bilder som jag har tagit :)


i like this :)


i svartochvitt eller...?

i färg?!

lite misslyckad men

fredags

I fredags så var inte jag och Linnea med på "på flykt" på jamtli. Vi kom dit liter för sent så dom andra hade redan gått. men då kom en kille i en bil och frågade om vi var från storsjö. vi sa att vi inte ville vara med så då stod vi och pratade med honom några minuter och han förklarade vad som skulle hända och sånt. vi ville ändå inte vara med och då sa han att vi inte behövde. Så jag och Linnea gick ner och hängde på stan hela dagen istället. Rätt skoj faktiskt. Var mest på mittpunkten. träffade Terese där på stan också, och sen kom även Natalie :) Vi gick runt och kolla kläder och käka på donken. Sen vid 12 så var jag och Linnea vid Gina. Så vi var där direkt när dom öppnade!
Det var så mkt man ville köpa där och det var skitbra pris! Men jag köpte inget då. Jag åkte sen ner på stan vid 2 tiden och shoppade då med mamma. Jag köpte 2 linnen, en hoddtröja och örhängen.
Kan visa bild på dom sen :)

Torsdag. skön skoldag

Haha idag var vi bara 5 stycken i klassen! :O Jag kom till skolan så satt bara linnea där! När klockan var 3 min i 8 och vi skulle snart börja, Så kommer Martin och Mattias (stavning). Haha så vi satt bara 4 stycken i klassrummet, sen kom också Natalie :p kändes så tomt! För alla andra var på "på flykt" på jamtli

Vi hade först svenska.. segt! Sen språk, där var vi bara 5 stycken också så då körde vi stress, Sen hade vi SO, jag jobbade inget. Jag och linnea satt bara och garvade.  vi hade någon annan lärare som jag aldrig har haft förut. hon fick damp på oss alla för Ingen jobbade. :P Sen hade vi SO IGEN! Då hade vi annan lärare (glömt namn) det var roligare för hon pratade bara så nu har vi lärt oss typ skitmycket som vi ska ha på provet! det är bra för mig som låg så långt efter och kunde INGENTING :P Lunch sen.. sen NO. Vi skulle sitta i datasalen men dom hade kopplat ut alla datorer så vi fick bara sitta i klassrummet och typ..gjorde ingenting :P Sen hade vi engelska i 20 min. Vi gjorde läxan och sen fick vi sluta :P slapp handledningen för Kristin hade gått hem. yes!

Sen hade jag dans. Det var jobbigt...kändes i hela kroppen.


I morgon har vi "på flykt" på jamtli!. Nej  tack..! jag vill inte bli taffsad i mörkret, även fast det är rollspel.
Så blir staden istället  med Linnea. och kanske träffa Terese :)
Gina öppnar i morgon! (Y) jag ska vara den första där. mhaha :P


ska kolla idol nu! bye bye

snabb bloggning

Hej hej! Har inget att göra, så tänkte blogga lite snabbt :P

Det är så att jag håller på att byta gitarrlärare eftersom tiden jag fick från min gitarrlärare inte passade mig.
Jag fick först en tid på  torsdag klockan 15:50 men vi slutar klockan 15:30 den dan. och det är omöjligt att jag ska hinna ta mig till folketshus på 20 min ;S svårt att pricka in en buss och jag har ingen lust att stressa med att cykla dit! plus att jag har dans samma kväll.
Så då fick jag en tid  på onsdagar klockan 19:00 istället. Men då kan inte jag få nån skjuts. Så jag måste ta buss tid och hem, och då är jag inte hemma fören vid 8, och om man har mkt att plugga så orkar man inte åka halv 7 och komma hem efter 8. Vissa kanske orkar, men inte jag :P känns inte värt det för att spela i 20 min.
och min lärare tycker heller inte att det var nån bra tid för han hade träning efter det. och han tyckte det var stressigt. Det fanns inga andra tider så nu måste jag byta lärare. Så nu kanske jag ska spela med en som heter Michael. Han var tydligen sångare i nått band. :) jag känner inte till honom, men någon kanske gör det? Min mamma visste vem han var :P haha

men det svåra är att få tag på honom! Jag ringde i torsdags men då fick jag inget svar, och så ringde jag idag men då var det upptaget... Ska försöka ringa honom sen igen... Annars får jag väl åka på gitarrlektionen som är 19:00 ikväll som vanligt då :) yes yes. för jag tänker inte lägga av med gitarren! Never! :)


i´m going to be a rockstar! Hahah :p dream on ;)

ny Design!

Har nu gjort ny design och ny header. Men har inte fixat klart än. Blev lite stressigt på slutet så det bara blev nåt. Ska göra klart den sen nån gång.

Nu ska jag strax äta middag. Sen ska jag göra Engelska läxan som är tills imorgon. sen ska jag på gitarr, åka hem med buss, duscha, kolla på idol, och lite senare sova.


Så måste gå nu! :)

Elevensval.

Hej hopp! Jag ska förbättra mig och blogga oftare, jag ska det!
Jag ska nog göra om min blogg också. Jag vill kunna ha en header, och det var ganska svårt att
få in en header till den här designen eftersom den är gjord så konstigt..
Så jag ska fixa ny design och ny header så fort jag kan!

idag hade vi elevensval. Jag och Linnea hade träslöjd. Nu är vi nästan klara! Vi har t.o.m limmat
ihop alla bitar och ska nu börja skissa hur vi ska forma våran kniv. Sen är vi klar! vi ligger nog först i klassen nu :P
Jag gick hem från skolan efter lunchen. Jag mådde inte så bra. Så jag gick hem och vilade, sen åt jag  middag och sen har jag suttit och pluggat NO. vi har NO prov i morgon. det kommer gå sådär...  kan inte allt.

Håll tummarna på att det går bra iaf så får man hoppas på det bästa :)

xo

Måndag

Frisk igen! Så nu ska jag lyckas för första gången iår... gå en hel vecka på skolan utan att vara sjuk!

I morgon kommer min mobil! Wie! :D längtar!
I morgon efter skolan så ska jag och mamma åka på stan och shoppa! behöver kläder!En sak till...!

Just det! Idol började ju ikväll. Nu kommer det vara tis-fredag kl 20:00 :)

hade några favoriter och några mindre favoriter :P

Den där 16 åriga tjejen Durna var ju skitbra! Och väldigt söt. fast hon snacka typ värsta fjortisspråket.. "Den är bara SÅ bra". Haha fast gulligt :P  Jag tycker synd om den där My, hon var typ 18 år. Hon skulle sjunga och spela gitarr men hon var så nervös så hon började gråta. När hon väl hade samlat sig så sjöng hon ju skitbra! Men hon gick ändå inte vidare.. Tycker synd om henne :(

Kissie´s bror var ju även med! Fast han var ju inge bra alls. Haha riktigt usel faktiskt. Kissie sökte ju också till idol,men hon gick inte ens vidare till den riktiga Juryn. (det är fler Juryn). Så som jag fattade det så är det typ 1 Jury innan den riktiga som visas i tv. Fast dom kanske delar upp så vissa måste sjunga för den första Juryn först och sen för den i tv... Jag vet inte riktigt :P men jag VET att det ska finnas minst en till. haha :P


Nu måste jag sova. hahah godnatt. min dator dör om 2 min :P

Hello i´m back!

Heysan! Jag ska börja blogga igen! :D DAGLIGEN! Everyday! Japp, jag blev sugen på att börja blogga nu igen när skolan börjat! Jag har haft en rätt sån lång pause kan man säga :P hehe.

I morgon så är det rätt mkt som ska göras.. eller ganska iaf.

Börjar kl 8 som vanligt, och då ska vi vara ombytta och klara. Kl 09:09 starta skoljoggen. Det kommer bli jobbigt eftersom jag är så otroligt otränad! Efter vi sprungit så får man åka hem och duscha. Jag kommer knappast hinna! Sen ska vi ha engelska innan lunch. Efter lunch har jag SO sen slutar jag för jag har ingen HKK den här veckan..
Hem, plugga engelska glosor, äta,iväg på gitarrlektion, Duscha (hinner ju knappast tvätta håret efter skoljoggen).
KANSKE sola solarium! :) Jag solar inte för att bara bli brun. jag ska sola för att må bättre. Man mår bättre av att sola, även i solarium. typ kick eller nåt..

Nu måste jag sova! Somnar jag nu så får jag sova 7 timmar.

God natt alla läsare!