Ovanlig dag

Denna dag började på ett sätt det aldrig gjort förut. Halv tio på morgonen kommer ett bud med ett jättestort paket till mig. Mamma var hemma precis idag så hon tog emot det och kom in och väckte mig och la paketet i sängen. Visade sig att paketet innehöll två skokartonger med två par skor som jag beställt tidigare. Hade ingen som helst aning om att de skulle köra hem och leverera det vid dörrn. Speciellt inte då frakten hade varit gratis. Vilken lyx! Hade sen tidigare två paket liggandes på posten också så kunde äntligen hämta ut dom idag när jag ändå skulle iväg på annat. 
Så det blev en mini-födelsedag idag. Kan jag få vakna upp så varje dag?

Eftersom bloggar funkar så att "man måste visa upp allt man shoppar" så kommer väl ett par bilder senare då..
 

Hade inget att göra så därför min fina redigering haha
 

Ursäkta torrbollen

Min blogg är så tråkig att man skäms! En blogg handlar mycket om att lägga in välgjorda bilder. Men jag har tappat fotosuget och kommer inte på några idéer längre. 
Några tips på vad jag kan göra? 


För jag är hungrig

Because it's yummieNågot flummigt jag skapade ikväll

Haha detta är lite flum och kanske är det bara jag som tycker att det är roligt.
Ni vet när man upptäcker att man lärt sig helt fel text till en låt? Det är väldigt roligt vad man får för sig att man istället hör. Har sett folk som gjort videor med missförstådda texter till låtar, så jag kände för att prova göra en jag med. Kom på det när jag satt och lyssnade på denna låt och tyckte att de sa svenska ord, men det egentligen var ord som lät liknande. Jag har lyssnat hela kvällen på denna låt och skrev dit text på svenska hur jag tyckte det lät som att de sjöng. Om ni förstår ens vad jag menar xD
 
 
 

Äckelvarning

Om du finner fötter som äckligt så titta inte på bilden.
Jag bara kom och tänka på att jag "borde" kanske ha komplex över mina fötter, men det har jag inte.
Är nämligen så att jag har krokiga tår. Det blev så pga något när jag var liten. De böjdes av en anledning och det skulle fixats sen med operation men de tänkte inte på det förrän det var för sent. Tydligen kunde man bara rätta till det när man var typ runt 4-5 eller hur det nu var. Alla mina tår förutom stortårna har tagit skada. Men också om man jämför fötterna med varandra så ser man att de på vänster fot har tagit mest skada. 
Har varit medveten om denna skada men aldrig haft problem med det. Hur ofta är man barfota egentligen. Dessutom syns det bara om man verkligen tittar.
Varför jag tar upp detta är för jag faktiskt blev förvånad över att jag inte har komplex över det. Som ung brukar man ha komplex över typ allt möjligt. Komiska är att jag har komplex över delar av mig som är helt normala men inte komplex över något som är "fel".
Jag finner fötter äckliga och brukae inte prata om det.

Har ni något på eran kropp som är "fel"? :) Antingen något ni föddes med eller som blivit efter en skada eller helt magiskt uppstått genom åren?Är detta "mode"?

Ibland har jag lust att ifrågasätta H&Ms stylning hehe :p

lila och rosa<3

Tycker att det har varit svårt att få till en bild som verkligen visat hur hårfärgen är. Ser ju olika ut beroende på vilket ljus man står i. Använde mig endast av dagsljus nu för att hoppas på att det ska se ut som det gör i verkligheten. Bara älskar dessa färger. Vill aldrig att färgerna ska tvättas ur
 Och jag är det blekaste jag nånsin varit i hela mitt liv hehe.
 

Min nyöpnnade bloppis!

Hej, det är så här att jag har precis startat upp en bloppis på Citiboard. Kommer lägga in mer saker senare, så håll kolla lite då och då. Min bloppis kommer ni alltid hitta här på sidan i min blogg. :)
 
För att nu komma direkt till min bloppis kan ni också klicka på bilden i det här inlägget
 
Detta inlägg är sponsrat.
 
 
 

För att få bättre hår

Om det är något jag är nöjd med hos mig själv, så är det mitt hår. I hela mitt liv har mitt hår vuxit väldigt fort och varit tjockt. De flesta tjejer vill ha just långt hår, men för vissa är det svårt att få håret att växa ut utan att det ska bli slitet så man måste klippa av det hela tiden. 
Nu har jag ju haft turen med att mitt hår växer onormalt fort och alltid varit tjockt, men efter att jag har färgat och blekt mitt hår massor så har det blivit väldigt slitet. De tips jag har listat upp här är saker jag själv använt mig av och märkt har funkat för att jag har kunnat spara ut mitt hår trots att de har varit i ett förfärligt skick i början. Använder man sig av detta så går det att spara ut håret och slippa klippa av det hela tiden. 
Längst ner i inlägget har jag länkat alla produkter som jag rekommenderar.
 
 
 
 
Klicka på dessa för att komma till:
-Torrshampoo 
Hårinpackning
 Värmeskydd
 Färgbomb 
 
 

Gif

Och så var jag tvungen att göra en gif av bilden också höhö
 
Untitled

My shoes

Lekte och exprimenterade med min iphone. Redigerade i Photoshop men det är knappt något jag har ändrat. Hade så bra ljus och yta i mitt rum så blev jättebra effekt. Galet vad man kan få till med vilken kamera som helst, eftersom det hänger på ljuset. Ljuset gör allt i en bild.
 
 

Jag hjärta body butter

 
Det finns en del saker jag samlar på, och body butters är en av dom. De kan lukta så sjukt gott att man vill äta upp dom. Får aldrig nog! Jag tycker att Body shop har de bästa body butters. 
Dessa är mina favoriter, och kokosnöt är den jag haft flest gånger för den luktar som ett paradis!
 
 
 

Mina renar

Blev fotosugen men min kamera är urladdad. Detta blev resultatet med mobilkamera
och gratis redigeringsprogram
 
 

It is a beautiful day to be alive

Är verkligen vackert väder idag. Klarblå öppen himmel med massor av sol. Nu börjar det synas igen vilken vinterparadis Ösd är. På vintern och våren är staden som finast. En stad klädd i snö och sol som får allting att glittra. Älskar hur vi har Frösön för står man i Östersund och tittar mot Frösön som är bara ett jätteberg, täckt med snö...det är b-e-a-utiful. (Har ni inte sett Bruce den allsmäktige? Den delen med beautiful? Skitsamma. Hehe).

Har tyvärr inga andra bilder än dessa på det fina vädret idag.
Inspiration

 
Sen vi flyttade till villa så har vi varit utan ett badkar. Försöker övertala mina föräldrar att skaffa ett, men de kostade istället på en helt ny dusch och duschväggar. Jag visste inte att man kunde sakna ett badkar så mycket! Försöker nu istället att övertala dom att köpa ett utekar, då vi inte har plats inomhus.Var inne på badshop.se och hitta ett par riktigt coola "utespa" som det kallas. De brukar vara svindyra så jag tänkte mig en badtunna, men detta lät ju sjukt praktiskt. Har ni nånsin hört talats om spabad som blåser upp sig själv? Det hade jag aldrig hört talats om förrän nu.
 
Detta är utebadkar som heter MSpa Castello B-141 Portabelt, och blåser upp sig själv på tio minuter. Det rymmer upp till 6 personer och alla dess funktioner styrs med en kontroll. Hade varit sjukt mysigt att ha en sån på tomten.
 
Utespa MSpa Castello B-141 Portabelt
 
Tyck inte att jag är konstig, men jag brukar sitta och kolla på fina badrumsbilder för inspiration. Finns sjukt fina bilder med designade och snygga avancerade badrum. Drömmen hade varit att ha ett badkar stående mitt i ett stort badrum. Om man verkligen fick drömma; tänk att ha ett lyxigt badkar bredvid ett stort fönster i en lägenhet högt upp med fin utsikt. Jag hade kunnat stanna där i badet för evigt då. En annan grej jag brukar drömma om är att man bor i ett varmt land och har ett badkar utomhus. Tänk ett vanligt badkar utomhus omringad av växter eller liknande. 
Tycker om att kolla på inspirationbilder för att det finns alla möjliga former. Förutom fristående kar mitt i rummet så är det snyggt med en nedbyggt, eller vad man kallar det för. Tycker det är typ konst. Om man hade haft pengar och kunna bygga vilket badrum som helst så hade jag velat haft antingen ett badkar eller dusch mitt i rummet. Har sett duschar som också är fristående och står mitt i rummen. Det snyggaste jag sett på nätet en gång var en dusch som hade golvet täckt av lena stenar, och vattnet "regnade" på en när man duschar. Måste kännas som att man står ute i ett paradis under varmt regn. Hur underbart?!  Jag kan inte vara den enda som finner sånt här intressant.. 
Men om man ska vara lite mer realistisk, så fanns dessa badkar på badshop.se som var lite speciella. 
 
 

Cool bild