En bunt bilder

Eftersom jag hade fått ett nytt objektiv i julklapp så ville jag ge mig ut och prova det. Hittade dock inte så mycket att fota och vädret var lite för trist. Gick mest igenom vad objektivet klarade av.
 
 

Leker i photoshop

Var länge sen jag orkade ta mig tiden och leka lite i photoshop. Tror det var 2007 som jag började med att pilla i photoshop. Det är riktigt svårt tycker jag, men her efter många (mååånga!) timmar lärt mig lite funktioner. Är för det mesta endast självlärd. Hade man gått kurs eller råd att köpa massa guider så hade man nog kunnat gjort mycket läckra saker.
 
Jag skulle egentligen bara fixa till den här bilden men låta den vara naturlig. Men efter ett tag så drog det iväg. Vet inte vilken av versionerna jag tycker blev bäst.. Är bara nåt lek.
 
 

Utanför mitt fönster

|Jag tycker solen går ner alldeles för fort. Det går från att himlen är vackert rosa till svart på bara några få minuter. Lyckades dock fånga solnedgången en kväll |
 
 

Coola sminkningar



tråkbilder från julen

 
 

Älskar ledigheten!

Tycker det känns förbaskat bra att vi är lediga så länge nu! Tycker det är så skönt att vakna upp varje morgon och veta att man kan göra vad man vill och inte har några krav. :) Just nu spelar jag GTA Online (inte så ovanligt) och smaskar godis. Kanske blir att man åker till Strömsund i morgon också.
 
Känns som att jag konstigt nog har funnit "min färg"
 

Vintermys

Snart kommer riktig uppdatering med bilder och skoj


God jul

Har varit så trött idag att jag sov nästan tills Kalle Anka började, så kändes som att julen var kort i år haha. Har iallafall haft den mest lugna julen nånsin, ätit så mycket att jag fått ont i magen och fått i stort sett allt jag önskade mig och ännu mer.
Imorgon ska jag städa mitt rum, göra plats/packa upp alla julklappar jag fått, lägga in foton från julen och blogga lite. Fick ett nytt kameraobjektiv (äntligen) så ska inviga/testa det i morgon. Jag tror jag har ägt min kamera i 5 år nu, och idag fick jag MITT ANDRA objektiv. Har alltså knappt haft någon utrustning, så är kul att äntligen kunna pröva nya saker.



Om vistelsen i Sundsvall

Jag har varken haft tid eller energi för att blogga den senaste tiden. Kan bli så ibland. Men jag tänkte lägga upp bilder från vår mysiga helg i Sundsvall som vi hade. Alla hade tagit ledigt på fredagen så vi kunde åka mycket tidigare. Men vi kom ändå inte ner till Sundsvall förrän vid middagstid. Då checkade vi in på hotellet (som jag tycker är det finaste hotellet jag sett) och gick sedan på en kinarestaurang för att fira pappa som just den dagen fyllde 50. Jag måste skriva lite mer om hotellet. Det kändes som att man bodde på ett gammalt slott. Var så otroligt fint, vackert och mysigt. Vackra stentrappor och målningar i taket. Vårt hotellrum var två rum som var kopplade till varandra och badrummet var det finaste badrummet jag upplevt när jag bott på hotell. Frukostbuffén tycker jag också var den bästa och de hade till och med nutella, mums!  Kändes som man bodde i Paris.

Lördagen spänderade vi på Birsta med massa shopping! Dock är det svårt när man är ett stort sällskap att hinna med så många butiker, så hann bara med 3-4 klädbutiker. De har ju så många butiker så skulle behöva flera dagar på mig. Blev ändå några plagg. Avslutade kvällen med att gå på en grymt fin restaurang. Var kul att få gå på en riktigt dyr där det gällde att vara uppklädd för att besöka också. Godaste maten, ever!
Blev massa mys på fina hotellrummet sen resten av kvällen. Dagen därpå hann vi en snabb runda till Birsta och Ikea innan vi åkt hem på söndagen. Var otroligt mysig helg!
 
 
 
 
 
 
 
 

Sååå cool!

Detta är killen som ritar i negativ



I Sundsvall

Vi har och är fortfarande på äventyr nere i Sundsvall. Sitter just nu och käkar hotellfrukost innan vi ska åka till birsta ännu en gång och shoppa innan vi åker hem. Är här för som en sorts födelsedagsresa för min pappa som fyllde 50 för två dagar sen. Så vi har käkat på fina restauranger och shoppat och sånt skoj.

Bor även på världens finaste hotell! (Enligt mig alltså)




Varför jag älskar Jennifer Lawrence!

Jennifer måste vara en av världens härligaste personer!
 
 

mitt vackra svall

När jag för någon vecka sen stod och väntade på skjuts hem, så kom det fram en dam till mig och sa: "Jag brukar inte gilla färgat hår, men jag måste bara säga att ditt hår var så otroligt läckert! Jättesnyggt".
Det gjorde min dag det. Skitkul att hon till och med kom fram och sa det till mig.
Även om jag själv tycker mitt hår inte är så himla snyggt längre nu när färgerna har börjat rinna ur och jag har en dm mörk utväxt hehe. Måste lägga i färg igen. Som tur var så är det "modernt" med utväxt idag. Folk färgar ju t.o.m. en fejkad utväxt för det är "inne". Är det som ombre handlar om. Men min naturliga utväxt är inte så rolig hehe. Dessutom tycker jag att mitt blonda har gula nyanser i sig, trots silvershampoo. Jag är frustrerad och blir aldrig nöjd med mitt hår haha.
 
Hade gjort en fin sorts fransk fläta, men när jag kom hem i slutet av dagen så hade den fallit så såg inte lika snyggt ut när jag skulle fota hahah.
 
 

Så läcker



Där har vi äntligen förklaringen!