Tidig morgon väntas :(

Ser inte fram emot att ställa alarm när man har lov :/ men det positiva med denna natt är ifall att det är första natten i min nya, stora härliga säng. Jag kan verkligen rulla runt tusen varv i sängen för den är så stor hahaha! Känns as lyxigt..

Jag har ställt många alarm..

Kör lite amerikanskt

Fick ett ryck och ställde mig och stekte macka nyss, haha. Hade tyvärr inge jordnötsmör hemma. Blev en "peanut butter and jelly sandwich" utan peanut butter. Haha! Men guuuud så gott det var. Har ingen aning om hur man skulle göra, så jag bara gjorde nåt!  Goooottt iallafall =)
 

Nya skor

Fick idag äntligen hem skorna jag beställde förut. 150 kr var ju världens drömpris! Detta är ännu en sak jag fyndat genom sidan jag tipsade om förut och som jag skickar inbjudningar till. (Ni som inte fått inbjudan än trots att ni efterfrågat, ska få en nu på en gång!). 
 
Love them

New bed

Yey! Nu har vi fixat min nya säng. Är gigantisk och fin. Nya fina sängkläder och slingerlampa som mysbelysning. Nu börjar mitt rum att bli klart :)

Vi har inte haft internet på två dagar, så är nu tvungen att blogga genom mobilen :s

Snart marsvinsägare igen

Idag var vi iväg och köpte marsvinsbur av en vi kom i kontakt med på facebook. Hämtade buren och åkte sen på djuraffär för att köpa saker och förbereda. Vi blir nämligen marsvinsägare om några veckor! Har haft kontakt med en uppfödare och väntat ända sen i somras på att ungarna ska födas. Nu har två honor fötts och vi får hem dom när dom är leveransklara. Ska bli grymt kul och mysigt, för har haft 9 marsvin förut, och har saknat det :) 
Nu har vi köpt världens största bur så hoppas vi kan skaffa ännu flera sen haha.
 

Min lillebror

Hittade bilder på min dator på min lillebror när han var typ 1,5 eller något. Så himla söt!
 

Lördagsmys med film

Vi har köpt hem massa gott och hyrt 5 filmer. Har redan sett en nu ikväll (den längst upp till vänster) och den var helt klockrent! Haha, ni bör se den. :)

Vad jag endast tänker göra idag!

Brunch!

Man ska äta precis det man känner för, eller hur? Det tror iallafall jag på.
 

Rainbow

Jag tycker att Jessie J har en av de bästa rösterna. Och jag bara älskar denna låt. Hur skön är den liksom inte? Blir glaaaad av den. =)
 
 

Linn today

Var på stan i eftermiddags och shoppade lite. Hängde mest med och fikade, men även jag fick några prylar, utan att jag ens tjatade haha :)
Ikväll blir det fredagsmys. Ser att många ska ut och fira Halloween, men jag har aldrig firat Halloween för tycker inte det är något att "fira".  Någon av er som ska fira halloween?
 
Idag blev det lockar i håret. bara för att

Hur alla mornar borde starta..

Gick upp, åt frukost, och hann titta på Desperate Houswives som var på tvn på morgonen. Älskar DH! Perfekt början på en morgon.
 

I paketet jag fick igår

Paketet innehöll tre piercingar! As-fina navelpiercingar! Jag har länge varit på jakt efter nya piercingar, men där jag bor finns typ bara ett ställe där dom säljer piercingar. Men så hittade jag denna sida, och dom har massor av olika fina piercingar, så som näspiercingar, läppiercingar, tungpiercingar etc. Även fake-piercingar för dom som inte vågar pierca sig på riktigt (eller inte får för föräldrarna).
Ni bör kolla in deras hemsida HÄÄÄÄÄR!
 
 

Beställde hem dom!

Kunde inte hålla mig, så jag beställde hem skorna iallafall! Fick ju sån grym rabatt på dom så var ju värt det! :) Egentligen kostar dom 500 kr, men jag fick köpa för 150 kr tack vare sidan jag tipsa om förut ^^ Såg att dom även säljer såna skor på Nelly just nu på deras stora rea. Men där kostar dom 250! Så 100 kr dyrare.
Älskar denna sida som gör att man tjänar massor :)
Om ni inte är medlem än, så lämna eran mail så skickar jag inbjudan! Alla som registrerar sig får även 50 kr att handla för!
 
FESTSKOR - NELLY TREND / CARLA - NELLY.COM

It's a beautiful day =)

Vaknade upp till denna fina himmel denna morgon :)

Paket från Piercad.com

När jag kom hem idag så väntade ett paket från Piercad.com på mig. Ska visa er sen vad det innerhöll :) (ja, piercingar. Men menar mer specifikt haha)
 
 
 

Varit en människa i dag.

Har idag, känt mig som en vanlig människa. Det betyder alltså att jag kunnat gjort saker som annars känns omöjliga för mig. Har varit på en ny plats, provat något nytt, och träffat en vän idag :) Var först på en sort sjukgymnastik och sen var jag på skolan. Sen nu ikväll har jag varit och träffat min fina och saknade vän Terese! Har hållt på och fotat henne i flera timmar. Tur jag har henne som kan ställa upp som modell inför mitt skolarbete hehe :) Världens finaste är hon!
 
Jag & Terese ikväll<3

Få kläder och skor mycket billigare!

Jag är medlem på en hemsida som gör att man kan få skor,kläder,smycken, resor m.m. för MYCKET billigare pris än i vanliga butiker/hemsidor. Älskar denna sida! Problemet är bara att man måste bli inbjuden för att få bli medlem. Jag har blivit inbjuden av en annan bloggerska och jag har fyndat massor av najsiga saker! :D
Undrar nu - är det någon av mina bloggläsare som skulle vilja ha en inbjudan till denna sida? Man får så sjukt mycket rabatt på saker. När du är medlem så är det bara att shoppa loss!
 
Vill du ha en inbjudan (det sker per mail) så lämna bara eran mailadress så skickar jag en på en gång!
 
 
Funderar seriöst på att beställa hem dessa skor.. 150 kr istället för 500 kr som dom kostar på andra sidor! AWESOME!
 

Vill haaaa nu!

Kan inte någon bara göra mig rik? Haha.. hittar så mycket saker jag vill ha.
 

Tusan

Mot staden

Nu är jag redo för restaurangbesök och sen bowling höhö :)

spökdimma

Här sitter jag med dimma utanför fönstret. Läskigt! Min dag kommer se ut såhär: Ska nu fika, sen hoppa in i duschen, åka ut på stan och gå på restaurang och sen på disco-bowling!
 

Fotograf hela dan

Idag har jag haft praktik på Sverige radio igen. Jag fick agera fotograf under en intervju och sen på kvällen åkte vi på hockeymatch där jag fick fota bilder som publicerades på webben. As kul dag :) Känns som att man fått prova på hur det är att jobba inom yrket på riktigt.
 
En bild jag fotade spontant med kameran jag fick låna på radion.
 

DÅLIGT!

Jag har ju mått ovanligt bra och varit pigg de senaste dagarna. Men så vaknade jag upp idag med huvudvärk, as ont i halsen och utmattad. Tillbaka i det dåliga igen.. Idag har jag endast varit vaken ca 7 timmar. Har sovit typ hela dagen och nu kan jag inte sova för har så ont i kroppen och halsen! Imorgon har vi ju praktik igen på radion. Hoppas fan att jag mirakulöst vaknar upp frisk imorgon! Vill verkligen inte få en svacka igen där jag inte ens orkar kliva upp ur sängen igen :/


The Simpsons

Man har ju alltid funderat på hur de ska sluta och bli av med dom haha..

All I need is a beaty and a beat

Tumblr_mbzoo5aags1rgtl48o1_500_largeTumblr_mbwjzsl8oy1rp28y2o1_500_largeTumblr_mbsuzspa9p1rhta1ko1_400_largeTumblr_mbxrgtreph1rglx3qo1_500_large
Tumblr_mbwizlxyge1rf2qclo1_500_large

Cupcake bakning

Var typ två veckor sen jag bakade cupcakes, men orkade inte ladda upp bilderna förrän nu. Har inget bättre för mig just nu så här kommer bilder haha.
 
 

Det vänder och blir bättre. Alltid!

Har världens flyt i allt just nu. Från ingenstans komma denna energi, och jag har varit i skolan VARJE dag nu. Har t.o.m energi över för att plugga extra och hemma. Försöker ta vara på all energi och göra så mycket som möjligt nu när det går. 
Imorgon ska jag göra redovisning i engelska så ni får gärna önska mig lycka till.
Har jobbat som en gris varje dag.. haha
 
Fått tillbaka fotosuget men ej haft tid att gå ut och fota så mycket. Men nån bild iaf..
 

Är det december?

Gissar på att jag är den enda som inte tyckte det var kul att vakna upp till detta? Nu blir det ännu jobbigare att ta sig iväg till skolan och sånt haha.. Tar fram mina nya vinterskor så jag överlever

fotokunnig?

Alla ni fotokunniga. Skulle behöva lite tips! Hur gör man för att bilden ska behålla sin kvalité när man laddar upp den? T.ex bilden här som jag laddade upp, den är ju helt oskarp och dålig som helst. Vet att man kan förminska bilderna, men då tycker jag att dom ändå blir suddiga. Hjälp?!

 
 

HAHAHAHAH DOG

Har inte bloggat för har faktiskt haft en ovanligt, riktigt sällsynt bra vecka. Har gjort stora framsteg och har tagit mig iväg till skolan varje dag, jobbat hårt + umgåtts med folk. Stort för mig att gå emot ångesten och vägra låta den vinna.
Ny vecka i morgon. Allt går så finfint nu!

Bästa musikvideon, ever!

Detta måste vara den bästa musikvideon nånsin ju. Ashärlig och cool!
Det roliga är att förra helgen lurades Justin Bieber och skrev att någon hade stulit hans dator och kamera under en konsert, och att det fanns fullt med personliga videor och kort där i. Men det hela var bara ett trick för att få folk att vara redo för den nya musikvideon. Han gjorde typ en parodi för det ryktades om att videor från en fest dom hade i ett vattenland skulle läckas ut. Så han "gjorde en musikvideo av det". Jag är dålig på att förklara. Men ni bör se den haha!
 

Klännings tips!

 Gjorde ett litet kollage med fina klänningar. Om någon letar efter någon klänning kanske till julen,nyår eller redan till examen/studenten? Klicka på bilderna för att komma direkt dit klänningarna finns! :)
Dress for sucess

:D

Onsdags-update

Min dag har varit ointressant, så det kan vi skippa. Dagens enda höjdpunkt är väl att jag fick hem paket idag. En ny tröja med lite annat smått och gott. Det blir nog morgondagens outfit, höhö.
Ska sova strax för känner att jag måste lägga mig tidigare. Godnatt!
 

Vilket par skulle ni välja?

 
 
Sitter för övrigt i skolan just nu. Vi har engelskalektion. Det är konstigt hur jag tidigare alltid har hatat engelska men nu typ älskar det? Har alltid haft så sjukt svårt för språk och har då inte varit intresserad av det. Men när man började prata med folk från andra länder så blev jag plötsligt intresserad av att lära mig bättre engelska - och nu älskar jag det. Haha! 
Efter den här lektionen så har jag 1 timme och 40 min tills jag ska iväg på en grej. Var tusan ska jag göra på den tiden? Funderar på att sitta kvar på skolan och jobba och sen gå och köpa något att äta. 
LÄNGTAR HEM TILL MIN SÄNG OCKSÅ! 
Puss
 
 

Överleva tisdagen

Tisdag. En tråkigt dag på veckan. Har faktiskt inget alls att berätta. Orkade ta en outfit-bild, åka till skolan, gå på affären och köpt saker för att ta mig igenom tisdagen.
 
 
 
Har inte provat denna tidigare, så ska se om den är god.

Moooot skolan

Vi har inte ens några lektioner idag, men jag har valt att gå extra för att jobba klart med matten. I'm awesome! Haha använder min nyinköpta väska idag för första gången. Fick PRECIS plats med matteboken. Vi ses när jag överlevt 2 timmar matte!

Latjo Lajban

Ligger i sängen och ska strax sova. Denna dag har varit lång. Blev väckt 7 så man skulle hinna "spara" vatten innan dom stängde av det kl 9. Sen vid 11 åkte jag till Sveriges Radio en stund och hängde då jag inte hade något bättre för mig. Hade sen lektion strax efter tolv, tog mig hem i spöregn och har sen varit så trött! Usch för vädret som var idag. Hemskt D:

Jag var riktigt Latjo Lajban idag. Knasiga leggings och skrikande platåskor

Höst?

Sitter på fotolektion just nu. Ska egentligen gå ut och fota höstbilde men det är ju svinkallt ute! Jag går inte ut och fotar en timme..  Sitter istället och redigerar de bilder jag fotade förra veckan. 
Funkar denna bild till tema höst? Den ska vara svart och vit, så då är det jättesvårt att få den kännas höstig. Ja eller nej?
 

Godmorgon

Spöregn och grått. Man har ju inte direkt någon lust att nånsin kliva upp ur sängen idag.. Nu är dom här och stänger av vårt vatten medan dom ska byta nån vatten-sak.. Hur klarar man sig utan vatten en hel dag?? Ångest :|

Ariana Grande<3

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sötaste tjejen nånsin! 
Fantastisk skådespelare och sångerska.
 
 

Ett litet tips

Detta är var jag gör just nu...internetshoppar!
 

Sjuk?

Mår illa, ont i magen och fryser. Har legat nerbäddad i sängen typ hela kvällen och kollat på Snooki and Jwoww . Älskar deras show haha

Torsdagens outfit

Tog outfit bild i torsdags men orkade inte ladda upp förrän nu.
Vi hade skolfotografering i torsdags. Då man var aning fixad så kändes det värt och ta några bilder. Även om jag inte fastnade på bild. Haha..
 

Protein bars

Läkarna har sagt att jag är så smal att jag skulle kunna äta en chokladkaka per dag och det skulle vara BRA för mig,så jag borde nästan göra det. Hahah. Har fått massa proteinkakor nu som jag ska äta. 

Det suger att vara för smal. T.ex idag när vi skulle iväg och köpa skor. Jag skulle köpa ett par vinterskor. Provade olika vinterstövlar så jag överlever den norrländska vintern haha. Men alla såna skor var för stora för mig. Alltså på benet. Inte vid foten. Jag har så smala ben att skaftet på stöveln är så stor att det ser ut som att jag har gummistövlar på mig :( Hahah så tro inte det är kul att vara spinkig!
Skulle verkligen inte tacka nej till att åtminstone komma upp till 50 kg. Lite på benen och armarna skulle sitta fint..
 
Mitt fredagsmys

finally friday!

Är inte förrän såhär i efterhand som jag inser hur lätt våran vecka har varit!
 
Måndag - En lektion. Foto, var ute och fotade hösten
Tisdag - inga lektioner. Men jag går frivilligt på mattelektion
Onsdag - Alla skulle jobba hemifrån.
Torsdag - Sämhällsprov (tog inte ens en timme) + skolfotografering
Fredig - APU (praktik) 
 
Nu ska jag torka håret och sen åka till skopunkten och köpa skor! Mhah härligt med freeeedaaaaag!
 
536155_469257513105474_236661963_n_large

Sent inlägg

Mitt förra inlägg publicerades typ 7 timmar för sent :/ haha

Dödäää määäj

Internet funkar fortfarande inte, så mobilbloggar :/.
Kom till skolan i morse och insåg att vi inte hade lektion. Men det gjorde inget för skulle ändå till skolan och hämta bok. Efter mitt arga inlägg igår om att vi inte får böcker, så skrev jag mail till lärare och fick en bok i dag utan problem. Så där ja! :) ligger nu i soffan och pluggar. Klockan 3 ska jag vara nere på stan igen, och jag är så trött :/

Had a bad day

Tydligen så funkar inte telias nät nånstans i sverige just nu, så jag bloggar från mobil.
Ville bara skriva lite kort om dagen..
Var på hälsocentralen, fick panikattack JUST DÅ , helt oväntat, utan anledning.
Fick då höra ångesten är något jag ärvt. Så jag kan inte göra något åt att jag fått det. Jag får lära mig att leva med det. "Du ska acceptera ångesten och vara stolt över den. Den är en del av dig. Du kommer få panikattacker,men det ska inte styra dig. Den är en del Linn".

Varför var just jag tvungen att ärva det? Två genorationer bakåt misstänker jag att det är från.. Jättejobbigt att leva med det, för det sätter stopp för mig. Har redan ångest och orotankar om studenten för är så nervös för hur mycket folk det konmer vara där! Dumma dumma ångest.. Man vet inte hur det är om man inte själv lever med det.. Godnatt!

Jag längtar till Believe tour

Måste få skriva av mig!

Jag måste skriva vad dåliga jag tycker skolorna är! JB gymnasie som jag går på då, det var JÄTTEBRA första året. Då fick vi nya datorer, matkort och hade typ de bästa lärarna. Men för varje år så har dom ändrat regler, dragit ner på saker och gett oss sämre lärare. Känns som att skolan endast ger förstaårseleverna de bästa, och vi som redan gått nåt år får de "lite sämre".  Typ som att det är för sent för oss att hoppa av, så då kan dom dra ner på saker åt oss och behöver inte prioritera oss. En sak jag verkligen avskyr är att på våran skola får vi inga böcker! Inte en enda bok får vi äga. Jag hatar att behöva sitta och plugga till prov från en datorskärm! Hur jäkla skönt är det att läsa in-scannade texter på datorn. Man måste zooma in texten för att kunna se något och sen stirra sig blind på en upplysande skärm i flera timmar och så osmidigt att behöva ha med sig datorn överallt. JAG VILL HA EN BOK ATT LÄSA FRÅN! Hur svårt kan det vara? Jättekul att dom gett oss privata datorer, men kan dom inte ens låna ut en bok till ett prov?????  Jag vet inte hur det är på dom andra skolorna. Dom har säkert massa andra brister och kanske är t.o.m sämre. Min skola är inte dålig. Vill inte gå på någon annan som finns i stan. Men riktigt irriterande när typ all text man får läsa får man läsa från en dator och inte ett papper.
 
Under åren på skolan har jag fått upplevt att jag fått ett prov som en lärare tagit direkt från wikipedia. Det tog nog priset haha. 
 
Jag vill ha tillbaka de bra lärarna igen :( Har bara några få av dom braiga kvar.

Vill ha!

Någon som vet var man kan köpa detta eller andra roliga usb:n? :)

Vill ha hårfärgen!

Är det inte typ den snyggaste färgen nånsin?

Älskade höst!

Var en dålig start på dagen idag. Har inte varit på skolan på nästan en vecka, och även denna morgon så kändes det jobbigt. Bestämde mig ändå för att åka till skolan. Vi hade först möte ang projektarbetet vi ska ha nu i trean. Jag måste skicka in min idé NU, för tydligen var det sista dagen idag! Hoppas på att min idé duger..
Efter det så hade vi fotolektion och då begav jag mig ut för att fota. Var ju underbart väder idag så det var ju helt perfekt! Promenerade ner till stan och fotade, gick på affären och köpte saker så jag kunde baka cupcakes. Åkte hem och spenderade några timmar med att baka! Var kanonkul att få göra något annat för en gångs skull. Ikväll har vi haft middagsgäst, och nu ska jag plugga till SO-prov. Så dagen började dåligt men slutade bra! Vilken tur..
 
Två bilder jag fotade idag.