Mar. 31, 2013

Inte riktigt haft tid att uppdatera. Var uppe 09 igår morse, åkte och shoppa med familj, satt ute och sola, laga middag till familjen och sen städat. Idag har jag och syrran varit hemma själv så har bara nördat tv-spel. Så har det sett ut sen dess.

Nu vet jag vart Nicki Minaj får sin inspiration ifrån

pigg&glá

 
Vi fick "stämplar" på handlederna när vi gick in på klubben, men dom syndes inte i vanligt ljus. När vi kom in på dansgolvet så förstod vi vad det var för penna dom hade kluddat med, haha.
 
Är så där lyckligt glad idag. Har de senaste dagarna varit hemma från skolan och inte varit ett dugg pigg. Var inte så pigg igår heller så trodde att jag skulle vara tvungen och strunta gå på Cuprum, trots att biljetten redan var betald. Men efter att ha vilat hela dagen så tvingade jag in mig i duschen och gjorde sen i ordning mig och drog iväg. Började hemma hos Moa med chill-dricka och tvspel. Sen var vi ute ca 2 timmar och hann dricka några drinkar och ha det trevligt innan vi drog hem åt olika håll. Idag mår jag strålande och känner mig allmänt glad. Tyckte det var så kul igår och jag är nu laddad med massa positiv energi! Och som tur var så är Moa kvar i stan hela lovet, så då hinner vi hitta på mer skojj :)

Kanon-glad. (Direkt mobilbloggning)

Kom precis hem från cuprum. Det blev en kort kväll med Moa och Emil. En cider och sån drink, träffade gamla vänner och hade det trevligt!kände mig nöjd efter några timmar och detta ska göras om snart igen. Tack för en behövlig utekväll! <3

Ellen

Ligger i soffan och kollar på ellen. Drömde inatt att jag träffade henne. Aldrig varit så besviken av att vakna som i morse.

2 veckor

Idag är det endast två veckor kvar tills jag åker. Vid den här tiden om exakt två veckor så sitter jag på planet.
Jag ska typ börja packa redan nu.

Ytterst coola mobilskal

Någon ni gillade mest?

En liten look

Mitt i allt pluggande så fick jag lite tid över för att blogga. Så tänkte publicera bilder från gårdagens look. Har inte så mycket annat att bjuda på.
Annars idag så har jag fullt upp med projektarbetet som ska vara klart idag!  Stressigt!
 
Mobilbilder </3

Hotellet vi kommer att bo på

Var ju såklart tvungen att kolla upp hotellet vi kommer att bo på i Miami. Ser ju hur fint ut som helst! Förstår ni hur mycket jag längtar?
19 dagar kvar nu tror jag!
Bilder från Dream South Beach, Miami Beach 
Bilder från Dream South Beach, Miami Beach
Bilder från Dream South Beach, Miami Beach
Bilder från Dream South Beach, Miami Beach
Bilder från Dream South Beach, Miami Beach 
Bilder från Dream South Beach, Miami Beach
Den här bilden på Dream South Beach används med tillstånd av TripAdvisor

Hellulululu!

Fick veta att våra projektarbeten ska vara klara tills på fredag. Jag jobbar ensam och gör hela mitt projektarbete på engelska, och det går ut på att jag ska ta kontakt med folk från hela världen. Vilket tar längre tid att vad jag trott. Så har hela dagen idag suttit och skrivit till folk.  Så projektarbetet ska jag nu jobba med varje dag resten av veckan..
 
Tänkte ta en paus och se nån film nu. Något förslag på nån film?
 

Second hand online

Är det någon av er som brukar shoppa second hand ? Jag har aldrig gjort det (vad jag kan komma ihåg nu) men jag skulle kunna tänka mig det. Kan ju vara kul och hitta fynd för bra priser. Man sparar nog mycket pengar på det!
Det finns en hemsida som heter http://secondhandguide.se och där kan du se vilka second hand butiker som finns i närheten av där du bor.  På hemsidan finns även bra bloggar med kläder och olika stilar.  De har även länkat second hand butiker online  om ni föredrar att shoppa online istället för i butik. Sen om ni registrerar er på hemsidan så kan ni själva lägga ut och köpa direkt där ifrån. Kan hitta allt från smycken och kläder till möbler och maskiner. Är gratis att bli medlem.
 
 
 

It's a beautiful day

Hahah gjorde min dag

Kan detta vara de coolaste leggingsarna nånsin?

Vad tycker ni om dessa då? Var dom inte coola?!
 
Image of Glitter Melt Melting Tights

Veckans inspirerande stil, vecka 19

Förutom att jag diggade hennes stil så gillade jag även hennes hår! Därför fick detta bli stilen som inspirerade denna vecka. För att se fler av hennes outfits, klicka här!
 
Educate Elevate Fresh Tee, Luv Ya Clothing Wiz Khalifa Bby, Unif Das Boot
Last But Won Nyc Haze Tee, Shredded Beanie, Jeffrey Campbell Big Lita, Fuck Off Socks
Sunnies, Brandy Melville Dress, Jeffrey Campbell Pointe Mc, Younghungryfree Jacket
 

Det känns att det börjar närma sig nu!

Idag fick vi hem papperna och biljetterna till Miami-resan! Längtar SÅ mycket, och nu är det inte ens en månad kvar. Hotellet verkar jättefint med pool uppe på taket och hotellet är på stranden. Ååhhh

I'm dressed in the dress you like

Typ nästan 100% frisk igen. Förutom den dumma hostan.. Skönt iallafall att det är fredag och att jag har en hel helg på mig att bli frisk på. Just nu är det föräldrarfritt här hemma och vi barn sitter bara och nördar spel. Strax blir det fredagsmys framför tvn med massa gott. :)
 
 
En gammal bild då halva mitt hår var lila och långt. Vill ha hela håret lila nu. Kanske sker sen i framtiden. Men isånafall om några månader.

Goood to know

Hahahahaha

Räddning för skadat hår

Det är kul och hålla på och ändra håret. Det enda tråkiga är att det förstörs så mycket. Om håret aldrig kunde ta någon skada, så skulle jag seriöst färga håret varje dag. Önskar att håret aldrig kunde skadas och gå av. Hade varit kanon! Jag har blonderat mitt hår från kolsvart till platinablont flera gånger, så mitt hår var i hemskt skick ett tag. Klippte bort mycket med hittade även saker som räddade mitt hår. Finns miralkurer som faktiskt funkar. Kan ju verkligen rekomendera Moroccanoil. Det reparerar håret. Känns ju bättre att reparera så mycket som möjligt istället för att behöva klippa av sig det. 

Har man väldigt skadat hår efter hårfärgning men vill ändå inte klippa sig så finns det några tips.
  • Att ändå klippa topparna är något som har stor betydelse. Klipp bara nån cm så hindrar du hårstråna från att dela sig. (för då är det kört).
  • Använd bara lite shampoo och MYCKET balsam.
  • Använd leave-in balsam. Balsam du lämnar kvar i håret efter duschen.
  • Håroljor. Jag använder det mest på hårtopparna. Ser och känner skillnad på direkten!
  • Hårinpackningar en gång i veckan.  Har du väldigt skadat hår så kan du använda det flera gånger i veckan istället.
  • Låt håret självtorka istället för med hårtork
  • Borsta inte håret när det är blött för det är mer känsligt då.
  • Försök att inte platta eller locka håret.
  • Om du måste använda hårtork eller platta/locka håret så gör det på så låg värme som möjligt.
 
 

Bättre

Börjar äntligen att må bättre nu. Varit sjuk sen söndag. Idag orkade jag ta mig upp ur sängen direkt och har ätiti frukost och orkat starta igång datorn. Tänkte nu göra lite nytta, strax gå ut och ta lite luft och sen ta och duscha. Då kommer jag nog sen känna mig piggare än vad jag gjort på hela veckan. Har fortfarande dock en hemsk hosta som gör ont och låter i lungorna när jag andas. Usch! Influensa var inte trevligt. Men förhoppningsvis är jag helt frisk till helgen och då vill jag lämna huset och hitta på något!
 
Ska ut i fina vädret nån minut för frisk luft nu. Har sen SÅ mycket saker som skulle behövas göra.
 

Everytime

Hatar det. Händer varje gång. Fler som känner igen sig..?

En finare plats

Nu när jag är sjuk så går man inte ens utanför dörren. Hemskt. Jag vill ut och få luft! Känns som man missar så mycket och man känner sig ännu mera sjuk när man bara är inne hela dagarna.
Men om det är influensa som vi tror att jag har fått, så dröjer det ett tag..

Hittade fina bilder på weheartit.com. Kan tänka på finare platser då iallafall. Men snart åker jag själv till en fin och varm plats! :)

Ge mej mat

Känner att jag har ingen koll på vad som sker på skolan denna vecka. Vet att vi har nån speciell vecka där vi ska jobba med våra projektarbeten, men mer information har jag inte fått. Inte vilken tid eller vart vi ska hålla till. Bra information... (Y)

Och dessutom har jag möjligtvis får influensa. Har varit sjuk ett par dar men igår kväll var de som värst.
Nu när man inte mår illa längre och kan äta igen, då blir man sugen på typ allt! Så kom och ge mig massor av mat och godsaker tack! Jag kan inte göra nåt annat än och ligga i sängen och ha ont när jag andas.

Godmorgon

ljusare hår

jag har skaffat mig ljusare hår. Lugnt om det ser fail ut, för jag gjorde blekningen nästan bokstavligen blind. Hade inga bra speglar så jag såg knappt vad jag gjorde. Jag bara kletade på med blonderingsfärg och sköljde ut. Håret blev några nyanser ljusare och är typ ljusbrunt/mörkblont där uppe och fortfarande mörkbrunt där nere. Så.. mitt hår  makes no sense. Ljust upptill och mörk nertill. Som en upp-och-ner ombre, haha..
Jag såg mycket yngre ut nu också..
 

Länkbyte!

Här är en blogg jag tycker ni bör kolla in! Klicka på bilden för att komma till hennes blogg :)
 

iphone eller android?

 
HTC One X Plus
 
Min första smartphone var en Android. Hade alltid tänkt att iPhone var överskattat. Hade aldrig tänkt skaffa det för jag förstod inte vad som var så himla bra med dem. Men sen pajade min Android och jag var less på telefoner som gick sönder så fort, så jag ville skaffa "det bästa". Och jag har heller aldrig varit någon som haft det allra senaste. Aldrig. Så när jag skulle fylla 18 så fick jag välja vilken mobil jag ville. (vilket också var första gången jag fick en dyr telefon betald av mina föräldrar. Har annars alltid betalat dem själv). Så då valde jag den senaste iPhone. Jag kommer aldrig gå tillbaka till Android igen, haha! Om det skulle bli att jag var tvungen att att byta telefon, så kommer det kännas knäppt. Tycker iPhone är den bästa mobilen jag haft och skulle inte kunna hantera en annan telefon.  Jag är annars absolut inte ens sån person som måste ha "det bästa". Men detta är det bästa köpet (eller presenten) jag skaffat.  Hur är ni? Har ni iPhone eller Android? Eller har ni ingen smartphone överhuvudtaget för ni tycker det är onödigt?

Dagens skratt. Hihihijhehehhaha

Bubbleroom

 När man inte har lust att springa i butiker så är det skönt att shoppa på nätet, tycker jag. Men det är jobbigt och beställa från flera olika hemsidor. Då är det bra med t.ex. Bubbleroom där dom har massor av olika kläder, skor m.m. samlade på samma webbutik. Bubbleroom är en sida med stor utbud av kläder , så man hittar allt man behöver på samma ställe. Gillar att deras senaste nyheter är färgglada kläder. Det är en favorit! Och dessa färgglada legging med udda mönster! Äntligen har fler butiker skaffat såna. Tycker det är bland det snyggaste man kan bära just nu. Mer färg ska det vara! (Även om jag själv alltid råkar bara köpa grått eller svart).  En annan sak jag tycker är så dösnyggt är alla kläder med spets! Spets på toppar är fint. Tror jag har råkat köpa endast såna kläder på senaste tiden, haha. Klänningar och linnen i spets är gulligt. 
Ett annat klädesplagg jag aldrig tröttnar på, trots att ett tag så gick varenda kotte runt med det - är baseball plaggen! Baseballjackor är så grymt snyggt så jag ledsnar aldrig på det. Har nog köpt 4 stycken olika. Känns inte som det är något folk använder lika flitigt längre, men de är ju fortfarande snygga. Jag kommer använda mina i alla fall, haha.
 

Är detta coolt eller bara knäppt?

Nörda

Stor risk att ni inte hör så mycket från mig idag.

32 dagar kvar till Miami!

Vagabond

 Vagabonds vår - och höstkollektion 2013 består utav färgglada skor från neon till pastell. 
Skor för både dam och herr. Finns bland annat  sandaletter, ballerinaskor, spetsiga tår och pumps och platåskor.
 
skor jag själv gillade:
 
Kolla in Vagabonds nya kollektion

Veckans inspirerande stil, vecka 18

Denna veckans inspirande stil är en tjej som nog är en av de snyggaste jag sett. Men gillar även hennes klädstil väldigt mycket. Bilderna är lånade från här.
 
Baseball Jacket, Cross Skirt, T Shirt
Nerd Sweatshirt, Skitr, Stud NecklaceInlovewithfashion Leopard Print Dress
Ribes Dress, Stud Skirt, Iron Fist Bonebreaker Platform Nude

Snygga skjortor

Såg att Melba fyllt på med massa snyggt och såg denna skjorta i olika mönster. Damn!
Om man haft pengar just nu..

Tears in my eyes, but I still smile

Har inte ens orkat starta igång datorn på flera dagar. Det betyder att jag varit för trött för att orka göra något alla. Om man inte ens orkar sitta vid datorn så är man trött höhö.
Fast jag har ju varit på stan och hittat på lite saker de senaste dagarna.
Men ärlig talat så har jag haft problem med ångest de senaste veckorna, så varit ur form.

Men hur mår NI? Ni som är snälla och fortsätter följa min blåågg.

Haft saker och göra

Har hållt på och målat en tavla igår. Idag har jag varit på stan och gjort inköp. Bloggar mer när jag orkar sitta vid datorn.

Ellen is the best!

Längtar tills denna film

Hejhopp

Har nyss varit på affären och köpt hårfärg. Det är allt jag orkat gjort idag.
Tänker hur himla kul det var på 100-dagars och jag vill ut igen! Någon som är på?

Happy b-day JB

outfit på 100dagars

En liten outfit bild typ, hur jag såg ut på 100-dagars.