Ahah vill ha!Små saker jag önskar just nu"alla vet hur jag ska vá, men jag vill bara va jag"

Jag har resten av veckan självstudier så får jobba hemma! Gud så skön denna vecka kommer bli då :)
 
Förresten, har fått höra från läkare med flera att jag är ett underbarn och geni, haha. Eftersom jag inte får tillräckligt med näring så jobbar min kropp mest med att hålla mitt hjärta igång (inte alls bra ju) och mina andra organ såsom hjärnan fungerar inte som den ska pga näringsbristen. Men det faktum att jag ändå klarar av skolan och har ganska lätt för mig, plus att min kropp ändå mår hyfsat bra med tanke på min vikt/näringsbrist - så är jag ett väldigt speciellt fall och "underbarn". Lite så där random att veta. 
 

Jag väntar alltid på en bättre dag

Jag är sån som alltid skjuter upp saker och tänker att jag ska ta tag i det när det kommer bättre dagar. Det är verkligen det sämsta man kan göra. Ingen dag är tillräckligt bra för en och man skjutar bara på det. Så, denna och förra veckan tog jag tag i saker och utsatta mig själv för sånt som är så jävla jobbigt när man har panikångest. Jag trotsade mig själv att åka till nya platser och var även på sjukhuset och tog blodprov (villket jag inte gjort sen jag var liten, förutom stick i fingret). Trots att det kändes förjävligt innan och man höll på att balla ur, så gjorde jag det ändå och känslan man får efteråt är ju underbar. Man blir "hög" av att ha lyckats. För att komma över rädslor så måste man ju utsätta sig för dom, och det har jag väl egentligen sysslat med de senaste tre åren, men ibland fastnar man och vågar inte och stannar bara hemma. Känner mig utmattad men ändå glad nu. Glad på livet, om man säger så. Vilket bara händer nån gång så där.
 
 

Yummie!Pysseltips
Wtf fun fact

Jag förstår fortfarande inte hur det är möjligt.


Frisyr-tipsÄntligen freeeeeedaaag, igen!

De två senaste veckorna har gått så sjukt fort! Blir fredag igen innan jag ens kommit igång med min vecka, nästan. Har haft sjuuukt mycket att göra denna vecka,så kan vara därför det gått så fort.  Måste gå och plugga geometri nu för ska ha prov på tisdag och hade helt glömt bort det!
Trevlig helg!
 
Jag idag. 
 

WTF fun facts

Godmorgon! Jag vaknade 05:45 idag och var klarvaken. Jättemystiskt..  Jag som inte börjar skolan förrän 14:30 idag :o Så vaknade jag så här tidigt.. Kanske kommer bli trött snart igen och kan gå och sova lite mer.
Irriterad

Är lite irriterad just nu. För 3e eller 4e gången får jag mail från Instagram om att någon försökt hacka mitt konto. Jag har bytt lösenord så många gånger och ville slippa göra det igen så klickade på "jag har ej begärt att byta lösenord" och då ska inte mitt lösenord återställas/bytas, men ändå så kan jag inte logga in med mitt gamla lösenord?! Jag vet att personen ej lyckats komma in och bytt mitt lösen för då skulle jag fått mail om det. Man kan inte heller ens kontakta instagram om hjälp. Såsjukt  irriterande! Ska jag behöva byta lösenord varje gång någon klickar på att återställa det? Hjälp tack!

Och F You som förstör. Hur jag såg ut denna månad för varje år

Jag är medveten om att jag brukar ändra mitt hår väldigt ofta, så jag brukar kolla på gamla bilder för skoj skull och se vad jag haft. Tänkte då att jag skulle gå tillbaka i bloggen och kolla för varje november för varje år hur jag såg ut just då. Till min besvikelse så hade jag just i november inte så speciellt olika hårfärger/frisyrer. Lite roligt var det ändå.
 
 

Pluggar i plugget

Här sitter jag, once again, i skolan och gör skolarbete. Dock blir jag hela tiden distraherad av internet. Jag borde ha någon som sitter bredvid mig hela tiden och slår mig på fingrarna så fort jag är påväg in på facebook eller annat. Vet inte hur jag ska få saker gjorda när man ska använda datorn. Är som att skolan vill att man ska surfa bort all sin tid i gymnasiet. Var ni tvugna att ge oss gratis datorer? Skojar bara. Klart man vill ha gratis dator. Skulle däremot vilja ha ett nytt huvud också. Ett som kan koncentrera sig haha. 
 
 

Saker jag använde när jag var liten

Såg några artiklar om saker från 90-talet. Inte för att jag använde dessa saker på 90-talet utan istället i början på 2000. Använde ni något av detta?

Dessa roll-on lipgloss. Hade en i kolasmak som jag faktikt fortfarande saknar och tänker på. Varför har dom inte såna längre???Jag tror vi ALLA ägde halsbandet på bilden till vänster..haha


Dessa hårsnoddar
 


Lyckatroll! Jag har fortfarande kvar mina haha.


Dessa slämmiga saker man kastade på kylen eller fönstret


Man samlade på massa såna hära meningslösa saker.


Vad jag lyssnade på och dansade till framför spegeln!


Vad man sparade sina skolarbeten på!Vilket alla barn ägde


Kompishalsband! Tror jag delade med fem olika personerMina vänner-bok! Har tre stycken och när jag gick i 4an så tvingade jag alla tjejer i klassen att skriva i en och jag har fortfarande kvar den haha
M

En Nokia som sin första mobil, och gärna med spelet Snake i.Och så var man tvungen att hänga på Lunar. Tror jag blev medlem när jag var 11 år och var inne darligen

Hårmascaror som bara för något år sen kom tillbaka igen! Jag hade en i lila!

En sminkning jag gjorde förut

Förra veckan fick jag lust att leka med lite färg. Har en palett med 120 färger men har knappt använt den. Jag tycker ögonsmink är så himla roligt att pyssla med, men när ska man göra det egentligen? Man ser lite översminkad ut att ha det till vardags. 
 
Siktade in mig på en turkos färg, men blev mer blå.
 
 

Hur roligt det kan bli med särskrivningar

Weheartit

 

Behöver något värmande

Känner att jag behöver en varmare jacka denna vinter så man står ut när det blir 25 minusgrader.  Fast jag går mer efter utseendet än hur praktiska jackorna är, dumt nog.
Men vill iaf ha något varmare än vad jag har nu.
Gillade dessa!


Can't wait for christmas


Oh my

Jag hade vad man brukar kalla för
en stressig morgon. Det började fint och hade mycket tid på mig. Men sen dök det hela tiden upp saker som tog tid. Det sluta sen med att jag på 30 min: duscha, sminkade mig, torkade håret, klädde på mig, packade väskan och satte på ytterkläderna och sprang ut genom dörren.  Trodde aldrig jag skulle hinna i tid, men det gjorde jag. Med lite ruffsigt hår och en failad sminkning haha

Överlevde iaf!


Blir eventuellt en ny design snart

Sitter i skolan och borde jobba med religion, men istället sitter jag och jobbar i photoshop och gör webbdesign. Kändes ju liksom mycket roligare att pyssla med ny bloggdesign än att sitta och jämföra tre olika religioner...hehe. Klockan är redan efter 3 så ska snart gå mot bussen för att åka hem. Är så gruvsam så skulle hellre sitta kvar på skolan och jobba några timmar till.  Klockan är efter 3 = kaoz på alla bussar.
 
 
En mobilbild och sneak peek på min nya design typ.
 

Myskväll

Haft det så lugnt och skönt ikväll. Det bästa med mörka och kalla vinterkvällar är att ligga i sängen, i ett tyst rum och bara vila med mysig belysning :)Mike Q

Tröttnar aldrig på den här killens bilder. Förutom den stilen så ser hans bilder alltid så grymma ut.
 
Choies Tank Top, Choies Shirt
Levi's Trucker Jacket
 
 

Sötaste mobilskalen!

Hitta denna butik som säljer sötaste mobilskalen nånsin. Villl ju bara äta upp allihopa! Kommer troligen beställa något senare.
 
 
 
 

Ssshnajsiga (snygga+najsiga) kläder

Vill seriöst hitta ett deltidsjobb eller något jobb jag kan sköta hemifrån. Hade jag inte fortfarande gått i skolan så hade jag gett mig ut och hittat ett riktigt jobb på direkten. Är tråkigt och inte kunna köpa saker man vill ha. Och ännu mindre när det är saker man behöver. (menar inte kläder, smink eller småsaker då.)
Dessa var så udda och coola.
 
 
 

Sunday funday

 Vad skönt ändå att det finns södagskvällar. Söndag är ju en perfekt dag för att antingen vila upp sig eller för att få en andra chans att hinna klart med skolarbetet man lovat bli klar med denna vecka. (Man sparar ju alltid till sista dagen liksom). Söndagar är inte så hemska om man avslutar dom med tacos, en varm dusch och sen en kopp te framför Solsidan. Så blir det för mig.
 
 
 

Min cupcake sweater!!

Titta vad jag fick hem för bara nån dag sen! En månads väntan var helt klart värd det för har ej sett sån här i Sverige ännu. Den är från sheinside, där dom har världens underbaraste kläder. Nu när jag gjort min första beställning och allt gick bra så kommer jag beställa därifrån många gånger i framtiden.
 
Just love it.
 

My life is s lie too