Mina "Must have"

I tisdags var jag på stan för första gången på evigheter. När jag äntligen hade lyckats tagit mig iväg så passade jag på att köpa alla "måste-saker". 

Kan rekomendera två produkter som har blivit mina absoluta favoriter.

Loreal BB powder är great! Är transparerat puder som tar bort blankheten och gör huden matt. Du kan använda hur mycket du vill utan att se "överpudrad" ut eftersom den är transparerad och lätt. Helt klart min favorit och vad jag kommer fortsätta köpa i framtiden

Garnier Optical Blur är en annan favorit. En kräm som slätar ut ojämnheter i huden, och minskar synligheten av porer. Finns många såna hära krämer, och jag kan säga att denna funkar bäst av de jag provat. Direkt när du applicerar den så ser du skillnad. Först applicerar man sin dagliga ansiktskräm och då blir man oftast helt blank och "flottig" i hyn. Därför applicerar man efteråt denna Blur och huden blir matt, jämn och ser slätare ut. Känns som en foundation fast det bara är en "ansiktskräm". Och det är helt underbar att ha på sig. Världens härligaste. Kan inte förklara, men den är tjock och gör huden SÅ len. Älskar den.
 
Köpte ett läppstift och läppenna i nyansen "nude". Har letat länge efter ett "nude" läppstift utan att hitta en nyans jag gillar. Dessa var perfekta
 
 
 

Update

På veckorna gör jag ingenting.
På helgerna gör jag inget annat än att jobba.
Det enda jag vill ha nu är en hund.
Eller ta hand om en hund.
Eller passa en hund när någon behöver det.
Eller kanske jobba på nåt ställe med hund.
Fast jobba på nåt ställe med djur är väl det närmsta jag kan komma.
Haha..


Dagens låt

Har fastnat på denna låt från  Fast and furious
 
 

Hallå i lingonskogen!

Vad händer i era liv just nu? Eftersom det är helg så gör jag inget annat än att jobba. Är dubbelt så mycket den här helgen, min energi är minimal, så jag skyndar långsamt och då tar det extra lång tid men får jobbet gjort iallafall. Har från och med i fredags blivit sjukskriven. Ska fortsätta jobba men är sjukskriven eftersom jag inte orkar plugga eller jobba heltid. Mina vardagar funkar inte och knappt helgerna egentligen. Har bara kvar mitt helgsjonb för det är skönt att syssla med nånting iallafall. 
Perfekt placerade bilderUppdatering

Gör en lättsam och snabb uppdatering

* Jag tycker det är jätteskönt att det håller på att bli höst,
* Jag har gjort så att jag för första gången på 14 år ej har någon skola (eller annat) att behövs tänka på eller oro mig över. Är alltså syssellös på dagarna (stor lättnad)
* Jag vill, men kan inte fota för jag får inte till kameran och tycker det är problem med skärpan/fokusen. Vilket lett till att jag tappar helt lusten till att fota.
* dessutom har jag inte photoshop längre så känns tråkigt att fota när man inte ens har någon bra bildbehandlare.
* Jag har väntat ett år på The sims 4, och nu när det släpptes så hade jag inte ens råd med det. Får inte längre studiebidrag eller något bidrag alls - så jag har inga pengar. Inga pengar = inget nytt simsspel. Fatta vad det kliar i fingrarna när man är världens simsnörd och så får man pengakris JUST när spelet släpps haha.

2 mobilbilder från igår när jag hade tråk och vänta i bilen
Gamlingar som testar en väldigt cool sak

Detta gjorde min kväll! Förutom att jag skulle vilja testa detta själv, så var det även väldigt roligt att se äldre personer prova "moderna" saker. Skulle ni vilja testa detta?
 
 

Min lilla kompis

Fann denna bild på min gamla kamera och kände att jag bara måste lägga upp den. Minstingen av mina fem. Hon har helt klart den längsta och fluffigaste pälsen av alla marsvin jag haft genom mitt liv, haha :)
 
 

Hårtips