Jul/nyårs-outfit

Kom på att jag inte har laddat upp några bilder från julen än. Men det gör jag nästa år ;) Höhöhö!
Men här är en bild på hur jag såg ut på julen. Och jag ser lika ut även idag. Jag är jätte,jätteförkyld så orkade inte riktigt fixa till mig idag. Eftersom jag varken har sminkat mig eller fixat håret så lägger jag upp bilden från jul, istället för att ta en bild idag :P Hehe

Hoppas ni får en trevlig kväll. Gott nytt år! :)


Kofta: H&M
Klänning: Modehus.nu
Strumpbyxor:H&M

Nyår-make-up

Det här är en grymt läcker make-up som man kan ha ikväll, nu när det är nyår :)

sjukling

Har inte kunnat uppdaterat något idag, eller fotat mina julklappar som jag tänkte göra.
Har nämligen blivit jätteförkyld och kan knappt andas! Usch..nu vill jag bli frisk! Hatar att vara sjuk.
Så jag blir nog bara hemma på nyår eftersom jag har blivit sjuk. Men det blir mysigt att vara hemma med familjen och äta 3-rätters middag och sånt :)

Upddaterar troligen mer i morgon! :)



Ny design

Jag blev så himla trött på min design och storleken på min blogg. Så jag fick ett ryck och bara slängde ihop allt på typ 5 minuter.  Jag är inte helt nöjd, det här är bara en design jag ska använda just nu. Ska göra en helt ny sen efter nyår :) En mycket roligare och ljusare. Men känns skönt att gjort min blogg bredare. Nu kan jag ladda upp mina bilder och få mycket bättre kvalité på dom :)

Tycker min gamla header var mycket roligare. Så ska göra en liknande sen :)

edit:! Om ni inte kan se den nya designen, tryck på f5!

Min gamla header




Och den nya:

Inköp från söndags

Här är det jag köpte innan jag åkte hem. Lyckades inte få in bild förut ;S
Det är inget speciellt. Men jag gillar att dokumentera :)

köpte lite gott


Och lite saker som behövs


Och några ringar! :)




Shopping imorrn

I morgon åker jag troligen in till stan med mamii och syrran. Ska gå på mellandagsrean och shoppa massor. Har dock blivit sjuk! Är förkyld och är inte pigg ;/ Ifall jag blir bättre i morgon så åker jag tilll stan.
Grattis Åsa förresten som fyller 17 idag! :)


En bild från julen.

Äntligen hemma.

Japp, då är man tillbaks i stan. Kom hem idag ungefär 15:30. Var faktiskt väldigt skönt att komma hem, till eget rum och sånt. Vi fick en del Wii-spel i julklapp, så var sugen på att testa dom ^^ Har  spelat några timmar ikväll.
I morgon ska jag träffa Johanna! :D Har inte träffat henne sen i somras tror jag :o Så det ska bli kul att träffa henne igen.


Innan vi åkte hem så gick jag in på Dollar $tore  och shoppade lite.
Här är vad jag köpte.


(Har inte lyckats fått in bild än. Men det kommer så fort det funkar)

juldagen

Hejsan hoppsan bloggen! Jag tog med mig dator iallafall :) Är kvar i Strömsund med åker hem troligen i morgon kväll.  Julen har varit supermysig, och jag har fått massor av saker. Sen när jag kommer hem så ska jag skriva och visa allt jag fått :)

Hoppas ni haft en bra jul! Kram

GOD JUL!

Var tvungen att tidsinställa detta inlägg eftersom jag åker bort över jul och har inte med mig datorn.  Men ville önska er alla en riktigt god jul! Just nu är jag troligen på väg till Strömsund där jag ska fira jul. Kommer hem som tidigast i morgon. Vi hörs då! :)



Medans får ni denna låt. En `jullåt´ av Lady Gaga.

Klänningen

Nu är nästan allting klart inför i morgon! Ska strax gå och lägga mig. Som alltid på julaftonsmorgon så är det tänkt att vi ska få öppna 1-2 paket efter frukosten. Så mysigt! ^^ Sen när vi har gjort oss klara så ska vi åka till Strömsund och fira jul där! Åh så mysigt det är med jul.

Iallafall så kom klänningen som jag hade beställt idag. Precis som dom lovade så skulle man få den precis innan jul :) Tycker den var t.o.m ännu snyggare i verkligheten, så jag är supernöjd! :D

Eftersom folk har frågat så är klänningen från
Modehus.nu och kostade ca 450 kr :)

Så såhär kommer jag se ut på julafton!

rolig kväll!

Har haft en mysig och jätterolig kväll med Terese ikväll :) Hon klippte håret på mig, så äntligen har jag en frisyr igen! Nu kan jag styla håret och slipper ha alldeles platt och trist hår. Blev skitbra! Sen bakade vi knäck och fikade julfika. Mums! Efter det så styla vi oss och sen fota lite. Bilderna kommer i morgon :)

Min hårprocess

Jullov + julstök

Nu är alla julklappar inslagda och fina. (eller fina vet jag inte direkt om dem är när jag slår in dom). Men nu ska dom bara delas ut! :) Och idag fick vi jullov. Även fast jag tyvärr inte kunde vara där idag på skolan, pga av dessa dumma parasiter! :s Tack för att dom förstör!  Men idag ska jag städa mitt rum, göra plats i rummet för alla saker man får i julklapp (a) och sånt dära.

Här är julklapparna jag slog in nu.  och en till, men  jag glömde fota.

Postkodlotteriet

Idag var postkodlotteriet på våran gata! :D ( ni vet tv-programmet)  Dock så har inte vi någon lott, så vi fick inga pengar :( Haha! Klockan 10:45 så var dom här på gården och plockade upp alla vinnare. Sen såg jag inget mer, för dom gick iväg någonstans. :/  Såg sen folk komma gåendes med dom dära stora checkarna med flera tusen kronor. Såg dock inte hur mycket dom vann. Men detta kommer alltså att sändas på nyår. Eller första januari? Jag kommer inte riktigt ihåg. Men det märker vi :) Ska bli kul att se!





Bilder från google

Klänning beställd!

Gick in på en annan sida och hittade en guldig klänning istället att ha på julen/nyår. Thihi, älskar såna klänningar med dessa knappar! Söt! :)

Nu ska jag färga håret förresten! Hihi :D




Lördag - sista julshoppingen

Nu befinner jag mig troligen på stan (tidsinställt inlägget). Måste köpa dom sista julklapparna, sen kan man pusta ut :) hihi.

Bilden fotade jag för snart två år sen precis när jag hade fått kameran :)




Medans får ni lyssna på denna låt. Tycker den var soft. :)

Gerenade - Bruno Mars.

Natthumor...typ?

Åh, jag borde sova. Jag som ska upp klockan 9 i morgon för att åka på stan :O
Men så satt jag och kollade igenom min bilddagbok. Såg då denna. Kanske är det så att jag skrattade endast för att jag är övertrött? Eller är den faktiskt kul? Läs själva :)

 

Du vet att du lever i 2010 när du:

1. Varje gång du går på fest lägger du ut en bild på bilddagboken elr liknande.
2. Du har inte spelat harpan med riktiga kort på år och dag.
3. Anledningen till att du inte har kontakt med folk är för att du inte har dem på msn.
4. Du letar genom hela huset för att hitta fjärrkontrollen till tvn i stället för att trycka på en knapp på tvn.
6. Din eftermiddagsaktivitet är data och du är alltid inloggad på msn även fast du inte är där.
7. Du läser listan flinar och nickar.
8. Du tänker på hur sjuk det egentligen är att sitta och läsa den här listan.
9. Du var för upptagen för att märka att nummer 5 fattas.
10. Du kollade tillbaka för att se att det var sant.
11. Nu skrattar du åt dig själv.
12. Kopierar denna ifall du gick på det, jag vet att du gjorde

måste dissa en liten sak...


Först vill jag säga, jag tycker att Kat Von D är en av de snyggaste kvinnorna i världen. Tycker att hon är helt awesome och beundrar hennes stil m.m. Men jag måste bara dissa en sak...
Och det är henne som blond! Tycker inte alls att hon passade i det. Bara jag som tycker att det typ kändes som att hon tappade sin stil? Eller nåt? Mörkt hår passar henne perfa!





Mörkt hår ska det vara! (på henne)

Klänning till jul

Först så tänkte jag att jag bara skulle välja ut nå kläder från min garderob att ha på julen. Men sen gick jag in på en hemsida och bara kikade lite för skoj skull. Då hittade jag SÅKLART massor av kläder jag ville ha. Så nu funderar jag på att beställa hem en klänning till jul. Har ju aldrig klänning :o

Men kan ej bestämma mig för vilken..
  Tusan också! Jag sa att jag skulle INTE välja en svart klänning, eftersom jag tycker att på julen ska man ha röd,lila eller rosa, typ. Och svart är mera för nyår. Så blev ALLA i svart ändå :|







Vill ha!

Vill ha dessa halsband! Jag älskar "sailor"- style (eller vad ska man kalla det?
Älskar kläder med mörkblått tyg, vita ränder och guldiga knappar. Tycker det är så otroligt snyggt!
Har både en klänning och en kofta som ser ut så. Har även en jacka som är sailor/militär.
Tycker det är snygg stil! Dock har jag inte riktigt lyckats hitta så mycket kläder som ser ut så...
Jag fortsätter att spana.


Dålig uppdatering

Jag är frukansvärt dålig på att uppdatera har jag märkt :o Det måste bli en ändring på det? Dock så har jag ingen energi för att göra någonting alls just nu.  Jag funkar sån, om jag sitter en hel helg och pluggar stenhårt, då är jag sen helt utmattad och behöver några dagar för att "ladda om". Så är det just nu. Jag behöver några dagar för att vila och återhämta mig och samla energi. Så jag vet inte riktigt hur jag ska göra denna vecka..


Iallafall! Igår var det Lucia, och det betyder att pappa fyllde år! 47 år! (sorry att jag skriver åldern,pappa) hehe.
Igår var jag hemma. Jag tog en sovmorgon och sen gick jag upp på dagis och hämtade lillebror. Var sen barnvakt en stund innan pappa och Sanna kom hem. Sen ringde mamma och sa att jag skulle säga åt dom andra och göra sig i ordning för det skulle bli en överraskning.  Vi hoppade in i bilen och åkte på kinarestaurang. O-M-G vad gott det var! <3 Shit.. Vi gav han presenter på restaurangen. Han fick en ny digitalkamera med tillbehör. Avis jag blev (A)


Klar med kursen

ÄNTLIGEN så är man klar med datorkunskapen. Har suttit hela helgen, med panik, superstressad och frustrerad. Som tur var så hann jag precis bli klar! När det var en minut kvar tills inlämningsmappen skulle låsas, så lämnade jag in sista uppgiften! Pjuh! Och mycket tack till Moa som hjälpte mig!
Efter att jag hade suttit hela dan och slitit, så gick jag sen och tog mig ett bad. Vad skönt det var. Nu slipper jag tänka mer på datorkunskapen och kan äntligen andas ut. Så då kunde jag ta ett bad och slappna av innan jag bädda ner mig i sängen. Eftersom det inte blir någon skola för mig i morgon, så är jag vaken en stund till. I morgon ska jag ladda in bilder ifrån helgen :)  Pappa fyller förresten år i morgon också! Så ska fira honom med restaurang :)

Godnatt på er.



Sånt bad skulle jag vilja ha...

Busy women

Är så otroligt stressad så finns inga ord! Har bilder och saker att uppdatera om ifrån helgen, men har inte ens haft tid. Har 4 timmar på mig att skicka in allt inom datorkunskapen innan "Mappen" stängs. Bråttom bråttom.



Dagens låt

Te Amo - Rihanna



Varför blir låtar SÅ mycket bättre när man kollar igenom texten och verkligen hör vad dom sjunger? :O

Te amo, te amo
She says to me, I hear the pain in her voice
Then we danced underneath the candelabra she takes the lead
Thats when i saw it in her eyes its over


Then she says te amo then she put her hand around me waist
I told her no,
She cries Te amo i told her im not gonna run away but let me go
My soul is crying, without asking why
I said te amo, wouldnt somebody tell me what she said
Dont it mean I love you
Think it means I love you
Dont it mean I love you

Te amo, te amo, shes scared to breathe
I hold her hand, i got no choice uhh
Pull me out on the beach, danced in the water, i start to leave
Shes begging me and asking why its over


Then she says te amo then she put her hand around me waist
I told her no,
She cries Te amo i told her im not gonna run away, but let me go
My soul is crying, without asking why
I said te amo, wouldnt somebody tell me what she said
Dont it mean I love you
Think it means I love you
Dont it mean I love you
Think it means I love you

Then she says te amo then she put her hand around me waist
I told her no,
She cries Te amo i told her im not gonna run away but let me go
My soul is crying, without asking why
I said te amo, wouldnt somebody tell me what she said
Dont it mean I love you
Think it means I love you
Dont it mean I love you
Dont it mean I love you
Think it means i love you

äntligen

ÄNTLIGEN så är jag klar med datorkunskapsprovet och får nu godkänt! :) Skönt! Har bara några små uppgifter kvar att skicka in. Allt ska vara klart i morgon, så bäst att jobba på. Ska även till skolan i morgon :) Ska dit för att bli klar med datorkunskaps kursen. Sen är det helg! HIHIH :D


google

Onsdag? Brown eyes

Det går lite trögt med skolan just nu. Har till på fredag på mig att avsluta hela datrokunskaps kursen. Pan!k. Var hemma idag. Får se hur det blir i morgon... Pratade med min mentor ifall jag skulle kunna få plugga distans några dagar. Men det fick jag inte..! :s


Ska nu ta och fika lite och sen kolla på efterlyst innan jag ska sova :)


Har länge velat haft bruna ögon. Bruna ögon är så fint! Har funderat på att köpa linser för att prova. Men det kostar så mycket, så det är inte värt det! Tacka då för att det finns photoshop! POFF så har jag bruna ögon! :D (iallafall på bild) Haha!




Måndag måndag måndag måndag

Ännu igen så har det blivit måndag. Måndag betyder skola. Idag gjorde jag datorkunskaps-provet. Tyckte det var lätt, så hoppas jag klarade det och inte behöver göra om något.
Som vanligt så är det sjukt kallt. Och nu har jag hört att 10 000 människor i Östersund har blivit sjuka p.g.a den dära parasiten! Äckligt! Som tur var så har jag klarat mig. Hur är det möjligt??


Så här såg jag ut idag.  Haha, jag kan inte vara seriös på kort, så posar litt.


Använder inte hårförlängningen längre. Iaf inte just nu





Har fått väldigt mysig beslysning till mitt rum såhär till jul. Skitmysigt nu när det är mörkt och kallt.





Inte pepp på något sätt

Usch vad jag inte är pepp på skola! Man orkar inte längre. Fy.. men snart är det jul! Typ bara ca 2 veckor kvar till jullov! Måste köpa julklappar också :o  Jaja, nu ligger jag i sängen och kollar på "Scream queens". Tycker att det är så sjukt bra. Vill också vara med i en skräckfilm :o Det vore galet roligt. I morgon kanske det blir bio med Mamma och se på Harry Potter =) Det beror på om jag orkar efter skolan.


Uppdateringen är dålig just nu, och tyvärr så kommer det inte blir så mycket bättre. Måste lägga all tid på mitt skolarbete. Ligger fortfarande så långt efter :/


Kass uppdatering

Ber om ursäkt för mina dåliga uppdatering, men jag har knappt haft tid för dator överhuvudtaget. Har blivit sjuk fram och tillbaka. Var på skolan i måndags och i torsdags. Sen var jag hemma och sjuk tisdag,onsdag och idag(fredag) . Inte bra alls :(  Har lite feber och sånt. Usch,


Jag uppdaterar mer när jag har något att skriva om.

En bild från förra fredagen.