Rolig historia

Tidigare i veckan hittade pappa ett bankkort på marken, han kollade upp vem ägare var och lämnade tillbaka det. Det visade sig att ägaren till kortet ägde ett bageri så han gav pappa en tårta som tack, så idag startade vi helgen med lite tårta :) roligt och annorlunda.


Next hair goal

Då var det dags att byta hårfärg igen. Denna gång blir det grått eller kall blond färg. Det gråa håret var en trend för typ 5-6 år sen, iallafall i Storbritannien. Nu verkar det bli trendigt här i Sverige. Tycker det är rätt så grym hårfärg, särskilt om man gillar art vara blond. Jag vill vara blond men råkar alltid bli åt det gula hållet vilket inte är så snyggt. Nu ska jag satsa på grått så kanske jag iafall slutar upp med kallblond. Har börjat bleka två omgångar och jag ser nu förjävlig ut. Får se om jag lyckas åå egenhand, annars får vi se om jag betalar dyra pengar hos frisör eller slänger i en annan galen färg istället.



Jag tipsar..

Vill verkligen tipsa om H&M's singelskuggor! Kan även passa på att tipsa om att jag önskar mig såna i present, fyller ju år om en månad ;)
De kostar bara 59kr styck och är otroligt bra! Önskar mig alla färgerna eftersom de är så fina allihopa! 

Bilder lånade från internet.


Dagmatte

Så här ser mina dagar ut: mys med vovve :)
Hon är världens goaste hund jag nånsin träffat. Hon gör mina dagar. Djur får en verkligen att må så bra! Hon kommer hit på morgonen så det får mig att kliva upp tidigt varje dag, blir 3-4 promenader varje dag och massa mys i soffan. Alla borde ha djur.