It's like learning to fly or fallin' in love

Hahahar bara tre "intressanta" saker att nämna.  Det första är att jag har helgsjobb varje helg, året runt nu, hur länge jag vill. Och jag är faktiskt sjukt peppad trots att det knappt är betalt. 
Det andra är att jag tagit ut en av mina piercingar för gott nu. (känns som en lättnad att den är ur vägen, och inte en enda kotte har märkt något trots att den satt mitt i fejjset haha).
Och det tredje är att jag idag har för första gången köpt min alkohol själv hahah. Trots att jag vart myndig i snart två år så har jag inte förrän nu köpt ut min första som klassas som alkohol. (även om den låga alkoholhalten är så låg att jag vill kalla det för saft) så känner jag mig SJUKT vuxen just idag. Men bara en månad och tio dagar kvar till systemet, jupp jupp!
 
En jättesnabb och risig outfit-of-today-bild
 

Victoria's Secret, lotion & body mist - besvikelse

Har sen förra året kollat in dessa produkter och vart sugen på att köpa. Hade höga förväntningar då de verkar blivit extremt populära och omtyckta. Är just nu förtvivlad och otroligt besviken. Tycker de inte alls var fantastiska, utan luktade verkligen konstgjorda och billiga.
Jag tror detta passar bättre för yngre tjejer som inte är så kräsna. Dock är priset väldigt högt för något som luktar så billigt och oäkta.
 
 
 

Hårplaner

Jag vet redan vad jag ska göra med mitt hår nästa gång. Och nästa gång. Och gången efter det. Haha, jag har redan planerat vilka färger jag ska gå igenom. Går efter en ordning för är svårt att få fram vissa färger. Går man från rosa så kan man inte få fram vad som helst osv. 
Btw, har nu två gånger fått kommentarer som "ditt hår är väl inte äkta? Det är ju så långt!!". Varav ena gången var från en frisör som dessutom ville ha tips på hur jag hade fått till mitt rosa hår med olika nyanser.  Och flera andra har sagt "du är frisör va?" "Du håller iaf på att utbilda dig till det?".
Nej jag bara gillar att göra spontana förändringar.. Jag chansar bara och sen blir det alltid bra haha.No rest

Är inte klokt hur fullt upp jag haft det. Nästan hela helgen har jag inte hunnit gjort något annat än hållit på med mitt nya job. Har inte ens haft tid att sitta vid datorn, spela , eller umgåtts med familjen framför tvn. Så konstigt nog kändes det skönt att det är måndag igen och jag kan pusta ut. Men har ju skola nu under veckan, så känns som jag aldrig kommer få en lugn stund igen. Skola på veckorna, jobba på helgen. Det positiva med jobb är att jag nu haft råd att beställa hem saker till mig själv som jag velat haft i flera månader. Cash e nice!

I love 2 broke girlsI love 2 broke girls
 
I love 2 broke girls

Tattoos

Dessa var så snygga! Tror ni inte att jag funderar på att skaffa tatueringar eller? Har gjort det sen jag var 16-17 och skulle då tatuera mig så fort jag hade blivit 18. Har dock ändrat mig för tatueringen man skaffar direkt när man är 18 brukar vara en dålig idé. Jag har många idéer på tatueringar jag verkligen vill ha, och vissa kom jag på redan när jag var typ 13 år. Men jag får så sjukt med ångest över ifall jag skulle plötsligt få fnatt och får för mig att jag hatar den en morgon?? Inte för att jag tror att jag skulle ångra mig, men får ångest över att det är permanent. Damn it.. Är ju sjukt sugen på tre som jag redan är 100% säker på. Go for it eller väntayttligare  några år? Nu är det snart två år sen jag blev myndig, så har funderat i två yttligare år. Top shop

Mamma ringde förut från huvudstaden och frågade om jag ville ha något från Top Shop. Eh yes please!
Gillade dessa snyggingar
 

alla <3dag

Önskar en glad alla hjärtans dag endast till alla ensamma själar idag.
Ni andra borde fira varje dag istället för att endast uppmärksamma en dag. typ.

Your image is loading...

Råkade visst köpa mig ett par skor

Varje dag går jag in och kikar på min favorithemsida members.com eftersom det dagligen läggs upp sjukt fina kläder, skorn och annat för otroliga rabatter. Såg dessa skor och nu kunde man köpa dom för 179kr istället för 599! Kunde inte låta bli och beställde dom direkt innan de tog slut. Har lärt mig från tidigare att inte vänta för vissa produkter försvinner på ett nafs :/

Förresten, om du inte redan är medlem och vill få en inbjudan, så får du även 50kr att handla direkt för.
Tråkiga vardag

Hej hej. 
Mina dagar består utav skola, sitta barnvakt, gå på samtal, sitta barnvakt igen, förhoppningsvis hinna träffa en vän, skola osv osvVill ha

Åh, borde göra det här nån dagtrue

Ja, Nja, Nej - länge sen sist

Kom på denna idé för länge sen men tror jag endast gjorde en? Ibland när jag är ute och går eller sitter på bussen så kommer jag på / ser saker jag inte förstår varför folk använder, och vill skriva om det. Såklart nu när jag tänkte göra ett inlägg så har jag glömt nästan allt.
 
 
 

{ Fika }

Eftersom min dator inte funkar som jag vill så har det inte gått att blogga någe på ca en vecka.
Under den veckan har jag haft skola, suttit barnvakt och vart iväg och fikat med hela familjen. (hur ofta sker det?)
 
Fattiga mobilbilder, men vem släpar på en systemkamera varje dag. Kände mig ändå tvungen att dela med mig bilder på det godaste fikat på länge. Har fått nåt för just citronpaj. Tog mig 19 år innan jag smakade. Och vem gillar inte varm choklad med grädde?
 

PysseltipsOutfit { Jag & mina blommor

 
Skulle gena inne på stan och skulle gå igenom H&M för att slippa gå runt hela byggnaden. Råkade då finna detta blommiga plagg, och jag måste ju köpa allt som har dessa blommor på sig. 199kr 
 
 

Natthumor