Hejhopp


Ska idag äntligen ta tag i alla ärender som länge behövts göra. Har rensat garderoben, ska åka posta paket från min bloppis och sen åka och shoppa lite nödvändiga saker. 
Gör sällan saker längre när jag är ledig hela tiden utan skola eller jobb. Har nu gått nästan exakt ett år sen jag blev tvungen att hoppa av vuxenskolan för jag mådde för dåligt/var trött. Ett år som jag knappt gjort nånting och minns knappt heller hur året varit. Har gått jättefort men samtidigt inte hänt något. Enda som är värt att komma ihåg är Stockholmsresan i somras när vi bodde där på hotell i Hammarby sjöstad (otroligt fint, nybyggt ställe vid vatten) och när vi var på Abba-museumet, på Grönan och såg Sommarkrysset och jag träffade min internetkompis som jag hade känt sen typ 2007-2008 men inte träffat förrän nu :) 

Är ovanligt att jag ens sminkar mig/fixar mig. Går jag hemma är jag osminkad.
Nu fick man en anmedning att göra sig lite i ordning. Vilken skillnad det känns när man bär smink och fixat håret (aka, ha det på ett annat sätt än en knut). 


Battlefield

Eftersom jag ändå kom ihåg bloggen nu så tänkte jag bara skriva något kort.  Skönt väder, ätit årets första jordgubbar, köpt hem massor av glass och sitter uppe på nätterna och kör Battlefield för det är för ljust för att sova. Najs


Grattis U.S.A till samkönade äktenskap

Detta är en grej jag i så många år har undrat över. Har inte förstått hur det bara kan vara lagligt med samkönade äktenskap i vissa stater och inte i hela USA. Jag förstår iof inte varför det inte är lagligt i hela världen ännu, det är ju 2015 och handlar bara om att alla ska få rätten att gifta sig med den dom älskar.
Jag blev så glad när jag såg att USA tagit tag i detta och gjort det lagligt helt plötsligt i alla stater! Jag trodde faktiskt aldrig det skulle hända. Känns som ett otroligt framsteg i världen. Detta är något jag tycker är otroligt viktigt och hoppas kommer spridas i världen. Jag förstår mig inte på hur det kan vara olagligt någonstans. Tänk att det fortfarande är olagligt i Finland som t.o.m är vårt grannland. 


Några random bilder

Satt ute och solade och läste i helgen. Tyckte boken och trägolvet matchade så bra så spontant fotade lite. 
 
 
 

Ögonmakeup.

Det roligaste inom smink är helt klart ögonmakeup. Finns tusen olika sätt att sminka ögon på. Är helt klart den del av sminkningen jag lägger ner mest tid på. Har för några månader tillbaka skaffat mig en ny ögonskuggspalett som jag fortfarande inte provat så testade den idag. Är jätteovanligt att jag bara går på full sminkning på ögonen och inte resten av ansiktet men nu ville jag mest bara testa färgerna. Gillar den sotande stilen men tycker det är det svåraste som finns att göra med smink. Jag håller på och över!
 
Tyvärr bara mobilbilder.
Ja, jag har ofixade ögonbryn men jag är kanske den enda som inte brukar bry mig om ögonbrynen. Vet man inte hur man gör så bör man inte röra heller. hehe skoja, men jag kan inte hur man fixar så vill hellre köra på naturlig än att göra så de ser knasiga ut. Men de ser kanske knasiga ut redan nu ;)
 
 

Ja Nja Nej

Skapade en kategori som heter "Ja,nja nej" för nåt år sen men knappt gjort något inlägg eftersom det känns som jag leker modeexpert eller nåt haha. Ni får inte se det så, jag kan ingenting om det. 
Kom på idén för man ser hela tiden vad som är populärt "just nu" och det ändras hela tiden. Vissa saker tycker jag ser helt sjuka ut medan vissa faktiskt är snygga. Tycker då att det är kul att säga vilka jag står ut med och vilka saker jag skulle vilja bränna upp och aldrig mer komma tillbaka som mode. 
(Om ni vill se mina tidigare "Ja,nja nej" - inlägg så klicka här för att komma till hela kategorin. 
 
 

Andras konst

Blir så inspirerad av att bläddra runt bland bilder av teckningar, målningar och skapande.

Vad andra ritat. Bildkälla wehearit.com


Lightroom - före och efter

laddade ner adobe photoshop lightroom på sån 30 dagar prova på. Tycker den var lättare att  använda än photoshop för alla inställningar och effekter redan fanns klara i "knappae" och "spakar". Så det är bara att klicka och dra för att få den effekt man vill ha.'
 
En bild jag provade leka lite med. Om före eller efter vad finast avgörs av egen smak.
 
 

Torsdag men känns verkligen som fredag

Blev en spontan fika nu på eftermiddagen. Spenderar resten av dagen med att ligga i sängen och läsa tidning. Har inte unnat mig det på flera månader.Sommarlov

Jag får ju inte längre sommarlov eftersom jag inte går i skolan, men idag går t.ex. skolan PC på sommarlov. Grejen är att jag inte tycker det känns som sommar alls och känns overkligt att det är juni! Är inte bra att sommaren börjar innan värmen kommer. 
Hur som haver: jag gör inget speciellt just nu. Väntar på att må bättre. Det går ett tag som man inte har någon energi alls och sen vaknar man en morgon och är på kick-ass bra humör. Några positiva och negativa saker:

Negativa:
. Det är rekorddåligt väder för att vara juni.
. Känns konstigt att inte gå på sommarlov så har inte så mycket sommarkänslor.
. Jag är inte lika pigg som jag önskar och har inte kunnat suttit ute i solen på kvällarna eller hittat på något med vänner. 
. Jag har ingen aning vad jag ska sysselsätta mig med i sommar.

Positivt:
. Det är ljust hela nätterna, vilket jag tycker är skönt.
. Förhoppninsvis kan vi se fram emot bättre väder snart.
. Folk har ledigt så man har större möjligheter att kunna hitta på något.

Pastell är så fint

Jag har inget att skriva. Men här är lite fina pastellbilder