Trött efter denna hårt arbetande dag (och helg)

Jag är nog tröttare än tröttast nu. Iallafall i kroppen är jag det. Har idag först legat ute och solat hela dagen, och när man var lagom yr och matt efter all sol så var jag tvungen att fortsätta jobba. När jag hade varit ute i ca 20 min så börjar det verkligen spöregna och åska. Blev dyngsur på bara några sekunder. Som tur var drog det förbi fort så kunde fortsätta. Varföer jag är så trött är för jag har jobbat fredagkväll,lördagkväll och nu söndagkväll. Tog på mig dubbla distrikt för en var på semester. Kändes efteråt som att jag hade sprungit en mil och sen simmat, så trött och blöt som jag var.
 
Fick fotosug idag( vilket inte händer så ofta längre) men hade inget speciellt att fota så blir lite tråkiga (och typ dåliga) bilder på blommor. Och ursäkta mina redigeringar. Jag har inte Photoshop längre så använder gratiprogram som har "färdiga effekter" så prövade lite olika.
 

Haha klickade bara lite och hittade en cool effekt så var tvungen att bara pröva..
 
 
 

Vill du kunna sjunga som din favorit artist?

Okej, kanske inte exakt. Men ni måste hålla med om att det faktiskt låter likt? Haha

 
 
 
 

SmileSuperenkelt sätt att göra din egna slush!

 Detta måste jag testa nu dessa dagar det är så varmt. Visste inte att det var så enkelt att göra egen slush.
 
 

I don't need a thigh gap

alternative | Tumblr

Cold drinks in this heat.

Man känner sig typ svalkad bara av att se dessa bilder!

keep calm and marry rich | via TumblrFloat | via Tumblr
☀️Paradise
 

Stockholmsresan del 2!

Vi anlände till Stockholm på torsdagkväll så vi åt bara sen middag innan vi gick och sov. Vi bodde på ett hotell med 16 våningar nere i Hammarby sjöstad som är en av de finaste platserna jag sett! Jätteintressanta modeller på husen måste jag säga. Var jättefint med husen så där vid vattnet, skulle hemskt gärna vilja bo där! Vi gick ner till vattnet och hoppade på en båt som tog oss till Djurholmen. Var perfekt sätt att transportera sig på då man fick se staden från ett annat håll. Här är lite bilder från den dagen.
 
 
 

Om våra prylar kunde smsa oss!

Såg detta på Veckorevyns hemsida. Haha så roliga!
 
Stranden

Hallå denna (för) varma tisdag!

Min morgon började väl så bra som det är möjligt så här mitt i vardagen. Sovmorgon och sen frukost på café med kolapaj! Efter att fikat och handlat hem godsaker så har jag sen bara suttit här och fått skolarbete gjort och annat smått och gott.
Nu blir det faktiskt pizza ute i solen!
 
Kola och nötter, två saker jag älskar.
 

Hur hinner man?

Jag har alltså börjat studera igen och läser naturvetenskap just nu. På 5 veckor (jag var bortrest en vecka så blev 4) så ska jag alltså hinna plugga in en hel bok i naturvetenskap! Förutom att jag ska läsa hela boken och memorera så ska jag även göra ett prov, fyra inlämningsuppgifter, två labrationer och sen en muntlig sluttenta. Huuur ska jag hinna? För att man ska hinna är det beräknat att jag ska studera ca 4 timmar per dag. Jag har valt flex, vilket innebär att jag har rätt att komma till skolan för att få hjälp av lärare men jag behöver inte och får sköta allt hemifrån om jag vill. Så jag sitter hemma och pluggar varje dag numera. Om någon av er lever med ångest eller andra svårigheter i vardagen så vet ni nog att vissa dagar bara har man noll energi helt enkelt. Så de dagar jag ej har någon energi, kan jag inte få något gjort. Varje dag jag vaknar upp utan energi, tappar jag en hel dag pluggande. Sen jag kom hem från Stockholm så känns det som att jag gått runt i sömnen dygnet runt. Jag blev så slut efter resan för det är även psykiskt utmattande och jag brukar bara fungera max tre dagar innan jag blir jättedålig i ca tre dagar igen. Men trots att jag i ca en veckas tid mått mindre bra varje dag så har jag råpluggat 5 av 7 dagar. Dessutom så jobbade jag i helgen, i denna hetta! Jag känner mig utmattad konstant och känns som jag aldrig hinner vila upp mig. (Men skulle ni fråga mina päron så skulle de säga att jag "inte gjort nånting" dessa dagar för de vill typ se mig plugga 24/7). 
Som pricken över i:t så har jag otroligt svårt för att koncentrera mig och har problem med att plugga in saker inför ett prov. Jag klarar inte av prov längre för jag kan inte trycka in så mycket information på en och samma gång. Samma sak när jag läser texter, jag kan bara minnss de två första sidorna, blir det mer information så försvinner det första jag läste. Så här är det fullt med ångest eftersom jag är 5 dagar sen med att göra provet. Jag har kontaktat skolan för att få träffa någon som kan hjälpa de som lever med ett "handikapp" (är ju svårt med ångest, koncentrationssvårigheter och lagra information i ett huvud fyllt med ångest). Hoppas på att det finbs någon seriös som kan hjälpa. Men när man är vuxen så är det ju mycket "sköt dig själv". Så jag får väl bara plugga på. Mår inte toppen en enda dag dock, men det får det väl vara värt!

Trött tjej i mysoutfit


Veckans inspirerande stil, vecka 21

Var länge sen sist, men här är veckans inspirerande stil. Gillade hennes enkla stil. För att se fler av hennes outfits, klicka HÄR!
 
 
Darina Yarosh - What You Know
Darina Yarosh -  Fancy
Darina Yarosh - /Stones
 

Stockholmsresan del 1!

Jag hade önskemål om att ta vägen förbi Sveg på väg ner till Stockholm. Vi bilade alltså ner. 
Varför jag ville ner till Sveg var för där har dom mitt favorit café. Caféet är designat i filmtema och är otroligt mysigt och fikat/maten är underbart. 
Det ni ser på första bilden, så ser nedervåning ut. Sen på övervåningen är det flera små rum som är designade med olika teman. Finns gamla filmaffischer överallt också.
 
 
 

Härliga ställen man önskar man var på just nuTillbaks till tråkig vardag

Jag vet inte när jag ska få tid till att blogga ordentligt. Jag är hemma igen men måste nu plugga till provet jag har redan i morgon. Inte lätt att förbereda sig till ett prov när man varit borta och haft fullt upp ända till dagen före provet! Jag är trött efter resan men måste sätta igång och plugga nu. Hoppas på att jag kan ladda upp fina bilder från resan senare idag. Vi bodde nämligen i sånt fint område i Stockholm så vill visa alla härliga bilder :) 
Hoppas ni är fulla med energi idag iallafall!
Vi bilade ner och upp. Kändes rätt så långt.
Jag hjärta Stockholm

Ååh har det underbart i Sthlm! Idag spenderade vi över 9 timmar på Grönan med perfekt väder. Skriver mer när jag är hemma igen, men vi har det så bra så vi bokade en natt till på nytt hotell för att få en dag till på oss! I morgon blir det heldag shopping inne i city där det ska besökas alla butiker vi inte har hemma hhehe. Och gå på Taco bar och något Frozen yoghurt ställe såklart.

Kammade hem förstapris idag också.


Årets varmaste dag

Ska nu dra in till stan för lite snabb shopping! Har redan kollat ut på hemsidan vad jag sna ha för något, så ska bara ner och hoppas på att plaggen även finns i butiken. 
Det sägs att idag ska bli årets varmaste dag. Vilken smart dag jag valde att åka och gå i butiker på...


Hundar fotograferade under vatten

Såna hära bilder är så härliga och roliga!Brillor pimpade med blommor

Detta är så,så,så snyggt!

Ursäkta min uppdatering förresten. Har verkligen haft fullt upp varje dag. Och i morgon börjar jag på en ny skola dessutom. Kommer nog bli mycket jag måste göra just nu.
 

Sommar-bomb