Halvvägs

Haha så här långt har jag kommit med designen! (om ni inte ser ändringen på bloggen så tryck  på F5!) Haha jag ska bestämma i morgon vilka färger min blogg ska ha. Tror jag ska köra på svart och vitt. Det är typ så jag känner mig just nu. Inga speciella färger. Kan inte säga hur det är. Känner mig som vanligt.. äsch kan inte beskriva.


Trots att jag diggar hårfärgen jag har just nu så kommer jag att färga bort den på fredag. Jag ska byta hårfärg. Har haft den här hårfärgen sen oktober (tror jag). Nu är det dags för nåt nytt. Jag gillar att byta hårfärg och frisyr. as kul att testa nånting nytt ju! :) Så den här gånger kommer det bli skillnad. STOR skillnad. Ni ska få se nästa vecka :P Ska fixa håret under hela helgen.






Jag just nu.


God natt! Ska sova nu :)

kom på en sak..

Haha när man har tråkigt så kan man ju börja nynna på vad som helst.
Jag hade tråkigt så börja jag typ göra en egen cheerleading dans. Då bara kom jag på den här ramsan XD

your fool, your fool,
i´ve got one simple rule.
I´m smarter than i look,
it wasn´t my heart you took!

design

Jag borde fixa en ny design till bloggen.. men jag har inte tid typ. Får se om jag hinner fixa en senare idag :)


Sitter just nu och käkar chips och pluggar för fullt. No och Matte!

today...

Today i´m good

Lite bilder

Jag har ingenting att göra just nu, så jag satt och kollade igenom lite gamla bilder.

Tänkte slänga upp några här :)


 


Torsdag

Idag fick vi sluta klockan 12! Fett nice! :D Det var bara för att våran skola var med i fackeltåget igår på den dära minnesdagen..nånting. Jag behövde inte vara med men fick ändå ledigt idag. Hehe nice!
Jag ska till tandläkaren om 2 timmar. Usch! :( nej vill inte. Ska bara dit för undersökning. Jag vet att jag har perfekta tänder (A) men är ändå nervös ju. Dom kommer säkert klaga som fan på min piercing som alla andra gånger :O


Det var många som tyckte att jag var fin i håret idag! Jag tänkte bara testa något nytt, så jag lockade det! ^^Trodde inte att jag skulle passa i lockigt hår x)


Onsdagen den 27e

Idag var det skola som vanligt. jag blev lite sen så missade mattelektionen. Andra lektionen skulle vi ha skridskor. men jag kan seriöst inte åka skridskor. Det är nåt fel på mina fötter så jag går jättemycket inåtvridet. Så att åka skridskor är helt omöjligt. Mina fötter håller på att gå av! Så istället satt jag i studiegården och plugga matte. Så duktigt av mig ^^ x) Sedan har dagen bara rullat på som vanligt.

Nu sitter jag och försöker komma på en "knorr" på min insändare som vi ska lämna in i morgon på svenskan. Jag kan ingen aning om hur jag ska få ett slut på den.. hmm. jaja, jag kommer nog på nåt ^^

I morgon är det mycket saker som ska göras. Efter skolan så ska jag till tandläkare, sen ha dans, och sen ska jag iväg och kolla på min blivande gymnasieskola :)


men nu måste jag fortsätta med svenska! tjaråå

Ego-Linn goes raklugg

Japp! Då har man klippt raklugg på sig själv då! Jag tror att jag ärligt talat alltid ska ha lugg! Äntligen så kan man se något. Hatar när luggen är i vägen för ögonen. Man får bara damp och så blir det sjukt irriterande.

Så nu har jag raklugg igen! :D Eller ja... den blir inte så HIMLA rak när man klipper den själv :P



Här är lite bilder på nya frisyren.


Känner mig rätt så ego...




Burken häänger i min piercing :P hehe


MMMM... BURN!

Gymnasieval

Så här tror jag att det blir..


Och så var jag tvungen att lägga till IV som 4e val bara för att jag har icke godkänt i matte. men jag ska självklart inte gå IV. :P

nehe

Nä det gick inte att sova ikväll :( Och facebook funkar inte heller! åååh...vad allt ska krångla. Jag har inte gratis sms heller, så kan inte smsa. Har inte haft gratis sms på typ 2-3 veckor nu. IT SUCKS!

Måndag

Trots feber så gick jag till skolan idag. Trodde dock aldrig att jag skulle stå ut. Men det gjorde jag! Jag fick sluta klockan 15:30 för då skulle jag in till stan för ett ärende. Efter det så kom jag hem 17:30, käkade middag och har sedan bara slappat. Jag blir alltid så sjukt trött på måndagarna. För natten mellan söndag och måndag så sover man typ bara 4 timmar. Så ikväll ska jag lägga mig tidigare. Jag ska gå och lägga mig nu. Tänkte egentligen lägga mig 20:00 men jag ville kolla på "blåsningen" som jag missade förra veckan istället. HAHA det var sjukt kul!

Jag säger godnatt nu! :)


gr8 day

Dom dagar man är på bra humör så orkar man uppdatera flera gånger om dagen! :)

Sitter nu och lyssnar på musik och äter Nutella och Ben & Jerry :) så mysigt<3

Tips till uttråkade

Egoina tipsade om en rolig hemsida på sin blogg för dom som är uttråkade. Jag gick in och testade det. Det var sjukt kul! höhö.   Det går ut på att man ska tänka på en sak och sedan ska datorn gissa vad det är med hjälp av att ställa frågor. Tycker det var ganska coolt att datorn kunde gissa rätt även fast man får tänka på precis vad som helst.

Hemsidan heter http://www.20q.net/


Datorn gissade rätt när jag tänkte på tofflor efter 17 frågor.




Söndag morgon

God morgon! Nej jag skoja. Själv var man ju uppe redan klockan 10! :) Tycker att det är så skönt att jag äntligen har lyckats vänt på dygnet. Nu somnar jag senast vid midnatt och kan t.o.m vakna helt själv på morgon och faktiskt KLIVA UPP! :O wow! Haha. Igår klev jag upp klockan 9 och idag klev jag upp klockan 10. Så duktigt :)

Idag så tänkte jag bara göra det här.




Kollade på lite bilder på lyxiga badkar.. Jag skulle vilja ha ett sånt mysigt badrum. Hade badat JÄMT!


Lördag. Träfffade Åsa

Idag så träffade jag den saknade Åsa! Vi har inte träffats på 3 veckor. Det är sjukt länge sen. Tycker att det är synd att bästa vänner inte kan träffa varandra mer än 1 gång i vekcan. och ibland (som ofta) så träffas vi varannan eller var 3e vecka t.o.m!  Men idag så kom Åsa till mig. Vi gick på ica och köpte Nutella<3 omg vad länge sen det var man åt det. Sjukt gott. Sen gick vi hem till mig och spelade sims 3. Hon åt sedan middag hos oss. Var massa mumma! Sedan åkte hon hem vid 19 tiden.

Har varit en kul dag. Nu liter bilder



Haha vi gjorde blåa gubbar och så döpte vi dom till jättefina namn XD Så går det när man inte har någon fantasi, då får man ta det man kommer att tänka på. hahah
DOCK så dog jag och Åsa av garv varje gång det kom upp som t.ex denna "Kuk har fått tillträde!"
Tillträde till vadå? haha

En bra dag (Y)

Idag har varit en väldigt bra dag. Kändes för första gången på hur länge sen som helst,faktiskt helt okej att gå till skolan. Jag är så glad att vara tillbaka. Tack till alla som ger stöttar och sånt. Det är folket på skolan får mig alltid på så bra humör. Jag är som gladast när jag är med er ju.

iallafall så har det känns bra hela dagen.  Har försökt jobbat och varit aktiv på alla lektionerna.
Så lite stolt är jag över mig själv :)


Lite bilder tänkte jag bjuda på.




Haha slängde bara upp lite blandade bilder :P

sömnlös natt

Alltså jag hatar verkligen när man inte kan sova... Det ända man gör är att ligga och tänka på att snart ska man upp för att gå till skolan. Nu har lärarna bestämt att jag inte ska känna någon press alls. Jag kommer knappt behöva göra någonting på lektionerna. Det viktigaste är nu att jag bara är på skolan. Så nu måste jag lyckas ta mig dit. Men hur lätt är det egentligen när man i stort sätt inte har någon lust alls till att göra något?  Jag behöver folk som peppar mig för att jag ska orka. Någon som säger "kom igen, du klarar det". Tänk om man kunde få höra sånt lite då och då. jaja. Vet egentligen inte vad det är som jag oroar mig för. Lektionerna är ju lugnt. Jag behöver ju inte göra något. Jag tycker om skolan,eleverna och lärarna. Saken är den att jag har så svårt för att ta mig iväg bara. Jag orkar inte kliva upp ur sängen (har ändå ingen lust) och jag kan inte äta nånting. Kan knappt äta.

Hoppas det blir bättre snart. aaigt!

Tycker iaf att tjejerna i min klass är bäst! <3




En sommarbild från när jag var och badade hos Anna :)

3e gången...nopp

Idag gick det inte att gå till skolan. Det gick bara inte. jag kunde inte..
Usch vad jag inte orkar.. Men jag ska försöka på nytt igen.


Haha bara för det så kom jag precis och tänka på Sofijah´s låt "försök igen" XD haha
så slänger upp den



Försök igen försök på nytt, du kommer aldrig lyckas
försök igen försök på nytt, du kommer att misslyckas

Andra skoldagen

Idag var det andra skoldagen. Idag kändes det faktiskt bättre att gå till skolan. men jag mådde inte så bra. Hade ont i magen och frös hela tiden. Så jag kom överrens med mamma att jag iaf skulle försöka gå dom två första lektionerna. Första lektionen var bild och andra lektionen var svenska, och då skulle vi kolla på film. Efter filmen så ville jag gå hem, men Kristin hindrade mig (som hon alltid gör med alla som vill gå hem från skolan). Istället så bjöd hon mig,Johanna och Linnea på varmchoklad i fiket. Det var gott. Och så slutade man ju att frysa (Y) Sen hade vi SO. Lärarna kommer från och med nu vara "snällare" (lr vad man ska säga XD) och låta mig få jobba med lite lättare saker. Så på so:n fick jag bara sitta och läsa i en lätt fakta bok om första världskriget. Det var ganska intressant faktiskt. Ser faktiskt fram emot att jobba med det :) Sen skulle vi ha en SO lektion till, men då skulle jag gå till skolsyster, så jag slapp den lektionen. Sen kände jag att jag inte mådde så bra, så jag gick hem då.

Sen jag kom hem så har jag sovit en stund. Sov ju ingenting inatt så har varit sjukt trött idag.


Jag är fortfarande jättetrött, så jag tänker lägga mig tidigt ikväll. Ska bara packa inför idrotten i morgon så ska jag sedan lägga mig. :) SHIT, jag kommer inte ens ihåg sist jag gick och la mig så här tidigt :P

Btw, så kommer det bli en lång dag för mig i morgon. Efter skolan så ska jag iväg på en grej. Efter det så ska jag ha gitarrlektion. usch gruvsamt mkt som ska göras.






En bild från helgen när det var soligt och skönt :)

Första skoldagen på det nya året

Igår var min första skoldag på det nya året. Dagen innan så kände jag mig faktiskt väldigt peppad inför att gå till skolan. men sen nästa morgon,när det var dags så var jag inte lika peppad längre. Hade ingen lust att gå. Jag tänkte inte gå. Men sen ändrade jag mig och gick till skolan iallafall. Jag missade handledningen, så jag kom precis när matten skulle börja. Men jag behövde inte gå dit för Kristin. Istället så bjöd hon mig på varmchoklad i cafét x) Så jag satt där tills bildlektionen började. Jag orkade mig igenom hela dagen. Trots att vi går till 10 i 4. När jag kom hem sen så var jag riktigt trött. Men jag kunde ändå inte sova...

Dagen gick ju faktiskt rätt bra ändå. Det känns skönt att vara tillbaka. Nu insåg jag hur mkt jag har saknat alla :) Så det var skit kul att bemötas med kramar från klasskamraterna :)


En bild från i söndags när det  var rätt så bra väder

Gjorde två bilder till en tjej

Det var en tjej som kommenterade och frågade om jag kunde redigera en bild på henne. Så jag hade inte så mkt att göra ikväll så jag redigerade två bilder. För att vara nybörjare i photoshop så är jag faktiskt ganska så nöjd :)

Före



Och Efter :)




Och en till bild.

Före



Och efter! :)




Jag hoppas du blev nöjd med dom! :)

whuts up in maay life right now?

Jag tänkte berätta lite vad som har hänt och sånt i mitt liv. Egentligen så har det väl inte direkt "hänt" nåt. Det är mer att man har "upptäckt".

Jag har länge känt mig trött. Allmänt trött! Trött på allt! Först trodde jag att jag bara var skoltrött. Men sen visade det sig att jag var trött på livet. Jag var så trött på allting,så jag tappade lusten till att göra något alls. Visst kan det vara många som känner så. Det är nog många som kan känna så ibland utan att egentligen må riktigt dåligt eller nåt sånt. Men jag blev "fast" i det. Det gick aldrig över. Och det blev bara värre och värre. Jag orkade inte bry mig om skolan, jag hade ingen ork eller lust. Så till slut ville man bara strunta i allt och stänga ute verkligheten. Man ville bara vara ifred och tyckte att det var jobbigt att ens träffa folk. När vi märkte att det hade blivit värre och jag hade 65 % frånvaro från skolan, så var vi tvungen att göra nåt åt det.
Så jag fick träffa experter. Jag vet att det är många som t.ex besöker Bup och sånt där. Jag har aldrig varit på Bup tidigare. Men jag har många kompisar som har gått där sen dom var yngra. Så det är ungefär sånt som jag gör nu :)

Och nu har jag hållt på så (att må bättre) i 3 veckor. Och nu mår jag mkt bättre. Faktiskt precis nu ikväll så har jag känt att jag har varit på ovanligt bra humör :)


Så om någon från typ skolan läser det här, så vet ni varför. :)

Lördag kväll/Natt

mmm sitter här och dricker varmchoklad med grädde,chokladsås och oboy på. Börjar redan nu ladda inför en nu skolvecka och förbereder mig inför måndagen. Den här terminen ska jag verkligen ligga i. I nästa  inlägg så ska jag förklara och berätta lite vad som är på gång. Varför jag inte varit i skolan och så vidare..

Photoshop is the shieet

Idag har ju suttit och försökt lära mig photoshop. Jag SUGER! meen jag försöker lära mig :) Men jag hade ingen bra bild på mig, så då skicka Terese en istället. Här ska ni få se resultatet :)


Före!

Och efter

-

Jerker kommer upp till Östersund i morgon! Craaazy, men fett kul det ska bli. Åsa ska träffa han när han kommer upp hit med buss typ vid 1 tiden. Sen ska jag komma till Åsa vid 4 tiden. Ska sedan sova över där och sånt.


ska sova nu. bloggar en annan gång!