Pink. Pink everywhere

Det märks att färg med blått i håller längre än de med rött. Hade förut för nåt år sen blått och lila. När jag åkte utomlands så försvann den lila färgen direkt medans den blåa satt kvar flera månader efteråt. 
Det märka även nu, det lila sitter hyfsat bra kvar medans den mörkrosa/röda har nu blivit ljusrosa och nästan blont igen. Måste färga håret men har inte pengar!!

Tänk att den mörkbruna är helt och hållet bara utväxt/min riktiga färg. Mitt hår har vuxit så mycket på bara ett år.. 
Syns inte så bra på bilden men men.


Mac glitterläppstift

Tyckte detta var ovanligt snyggt. Är inte mina, är bilder jag såg på Pinterest. 
Glitter på läpparna får gärna bli "inne" för mig.
 
MAC Dazzle Lipstick
MAC Dazzle Lipstick
MAC Dazzle LipstickMAC Dazzle LipstickMAC Dazzle LipstickMAC Dazzle LipstickMAC Dazzle Lipstick

En liten outfit

När man på riktigt bara slängde på sig ett par kläder och man inser hur bra det matchade och blev en snygg outfit, då måste man fota och lägga upp på bloggen.
 
 

Wordbig nose


Gta V

Spelar GTA V i stort sett varje dag. Om nån undrar varför, se dessa bilder från spelet. De har gjort en kopia av LA som man åka runt och utforska. När man spelar online, alltså med andra spelare, så kan man köpa sina egna hus och lägenheter i skyskrapor. Går ut på att man ska köra olika uppdrag med andra spelare från hela världen, och ibland ska man t.ex. stjäla bilar, flygplan eller döda några från maffian eller gäng. Man kan verkligen göra allt i denna version av GTA. Är online som jag kör nu då eftersom jag redan klarat ut spelet två gånger. Älskade "berättelsen" och själva spelet. Man följer ju tre olika personer och deras liv och genom spelets gång får man hela tiden uppdrag. Älskar att allt man gör i spelet påverkar sedan vad som kommer hända senare. Man får ibland göra oliva val och välja egna vägar. 

I online har man en egen gubbe som man får skapa. Kille eller tjej. Man rankar upp sig, köper alla vapen som finns, dyra bilar och flygplan. Nu har heist äntligen kommit till online (rockstar som är skaparna av spelet uppdaterar hela tiden så man får nya saker i spelet. Nya banor osv.)
I heist så är det att man är ute på en stor kupp där man t.ex i vissa fall ska råna en bank. Man måste då köra 2-5 olika uppdrag innan för att"förbereda" allt. Riktigt läckert faktiskt. 
Jag som annars inte alls gillar bilspel och sånt, älskar att köra bil i spelet eftersom det är så realistiskt.

Det jag ville var att visa bilder hur grym grafiken och spelet är. Helt klart bästa spelet nånsin.


Födelsedagar

Som jag skrev förut, och la upp min "önskelista", så har jag nu åldrats ett år. Jag har plötsligt blivit 21. Jag som minns min 20årsdag som om den var bara för någon månad sen, hur är det möjligt att det har gått ännu ett år? 
Kan inte undgå att tänka på vilka fantastiska födelsedagar jag hade när jag fyllde 18 och 19. Det var lite väl lyxiga födelsedagar och absolut inget som jag planerat eller ens frågat om.

När jag skulle fylla 18 så var det precis som detta år att det var under påsklovet. Mamma kom på den spontana idéen att vi skulle åka på en weekend till London på påsklovet då jag, syrran och mamma var lediga. Så den 9e april, dagen innan min födelsedag, åkte vi till London och kom fram sent på kvällen. Nästa dag vaknade jag och insåg att jag både vaknat upp i London (där jag aldrig varit förut men varit en dröm) och jag var nu även myndig. Kan inte beskriva hur mysigt det var! Den dan gick vi runt och såg alla typiska turistsakerna som man MÅSTE se när man är i London. På kvällen blev det musikal med "the king of pop" (MJ).

Att jag även firade min 19årsdag utomlands var ren slump. Vann ju i februari (tror jag att det var) en resa till miami. När de ringde och talade om vilket datum jag skulle vara i miami så insåg jag att mitt i den veckan skulle jag fylla 19. så på min födelsedag låg jag på en strand i miami beach, och på kvällen träffade vi bloggerskan som valt vinnaren och hon bjöd på middag på ett Diner. Såg precis ut som man har sett på film ju. Efter middagen tog hon med mig till en av hennes favoritbutiker och så shoppade vi lite. Där var affärerna öppna till typ 21, så man kunde shoppa kläder på kvällen också.

Jag borde skriva ett helt inlägg om min Miamiresa.. Är exakt två år sen nu och jag har skrivit jättelite om det och knappt visat bilder.

Skulle försöka fota och visa hur långt mitt hår blivit men jag lyckades inte haha


Påsk

Jag måste erkänna att våren och påsken typ är min favorita tid på året. Har dock inte gjort så mycket annat än käka god mat och godis hela påsken. På söndagen blev det Bingo lotto och massor av choklad. Kul eftersom jag aldrig brukar spela det. Är mysigt eftersom det var något jag gjorde som barn med farmor.
För förbudet mot modeller med bmi under 18

Ett framsteg för världen att de nu gjort förbud i Frankrike mot modeller med bmi under 18. Hade aldrig trott något sånt skulle hända.
Ville göra ett inlägg om detta efter att jag såg att en 19-årig svensk modell som är 180cm lång och väger 56kg(tror jag det var) har fått höra av modellargentur här i Sverige att hon är för stor. Skojar de eller? Jag på mina 163 cm bör väga MINST 50kg för ett normalt BMI. Hon väger redan nu ungefär det jag bör väga och hon är nästan 2 dm längre än mig! De borde ha samma lag här i Sverige. Nej, över hela världen förresten. Borde vara olaglig att ens säga så till någon eftersom de kan bli början på en dödlig sjukdom. Det borde räknas som vållande till annans död. Är ett faktum att många unga tjejer har dött i försök till att uppnå kraven argentur har för att de ska kunna få jobb och "duga". Är uppmuntrande till sjukdom och att ta livet av sig. Denna 19åriga svenska modell är troligen redan underviktig, hur kan de då säga att hon ska bli ännu mer underviktig? Kroppen slutar att fungera tillslut. Är som att säga åt henne skada sig själv tills kroppen ger upp och hon dör.
Är mycket som är fel i denna värld och detta borde göras något åt idag, även i Sverige.Påskerbjudande

Detta är inget samarbete eller reklaminlägg.  Jag såg att Eleven.se hade ett erbjudande som jag vill tipsa om. handlar du för 1000kr så får man en gåva som är värd 1000kr. Det är begränsat antal, så passa på.