Senaste inköp

"Det kostar inget att titta" sa expediten och började plocka fram snygga läppstift när jag precis sagt att jag skulle försöka undvika köpa mer än det jag hade kommit in för att köpa. Såklart tog hon fram den perfekta lilafärgen och efter att testat den så blev jag tvungen att köpa den (för att jag gillade den,såklart). Jag skulle kolla i butiker för att fördriva tiden medan jag väntade på skjuts hem, slutade med att jag köpte fyra sminkprodukter när jag egentligen bara hade tänkt köpa en! 
 
 

Måste tipsa er om dessa produkter. 
Längst till höger är ett läppstift från IsaDora. Tipsar inte om den eftersom detta är första gången jag köper den och har inte hunnit testa den ännu.
Men resten av produkterna:
  • Lipscrubb från The body Shop - Underbart bra läppskrubb som verkligen räddar mina läppar. Använt den i över två år.
  • Läppstift från The body shop. Är så otroligt mjukt och återfuktande. Jag hade världens torraste läppar men gick ändå bra att applicera och syndes inte alls att jag var torr. Funkar alltså verkligen för alla!
  • Lightening drops från The body shop. - Är något man droppar/blandar i sin foundation för att ljusa upp den. Är perfekt om du hittat en foundation du gillar men som råkar vara lite för mörk. Droppa i några droppar av denna och du får till den nyans som passar dig. Blir aldrig mer felköp! :)
 
 
 

Kollage: Just do it!Kollage: Just do it!
 
1. Tights | 2. Funktionströja | 3. Skor | 4. Sweatshirt | 5. Sport-Bh | 6. Sport-Bh | 7. Jacka | 8. Vattenflaska
 
Sponsrat inlägg


Grattis lillebror

Idag fyller lillebror 8 år! Allt han önskade sig var polisbilar och han fick till och med en tårta med polisbil på. Är en period han har då han samlar på polisfordon. 

Satte ihop en bild från hans första födelsedag och en bild från idag. Då inser man hur stor han blivit.Oh so special

Älskar min nya ögonskuggspalett! Är första gången jag köper och testar märket Sleek. Köpte deras palett "Oh so special" och jag älskar färgerna och pigmenten. Tror den kostade runt 130kr bara. Pigmenten är fantastiska för sånt pris!Kollage shoppingKollage
 
1 här | 2 här | 3 här | 4 här | 5 här
 
Sponsrat inlägg


Gamla bilder

Gick igenom lite minneskort i jakt på mina bilder från Mallisresan typ 2013 som jag tappat bort, hittade aldrig bilderna men hittade fina gamla bilder på min lillebror. Ska göra framkallning på massor av bilder och göra ett fotoalbum. Min lillebror är det enda barnet i familjen som inte har ett eget fotoalbum ännu, så det ska jag ordna.
 
 
 

Uppdatering

Hej! Det var länge sen jag skrev sist. Vet inte riktigt vad jag ska skriva men känner att jag borde uppdatera bloggen i alla fall, även om det inte är mycket som händer just nu. 
Är nu dagmatte till världens snällaste hund på tisdagar och torsdagar. Älskar hundar och har alltid velat ha en så är alltid kul att passa andras hundar. Är kanon att ha sällskap på dagarna och ligga i soffan och gosa haha :)

En större nyhet är att min lillebror har fått en roll i en dansk film! Han var på audition för några veckor sen och fick sen komma tillbaka för ännu en uttagning och sen provinspelning. Nu har han fått en roll och de ska börja filma när som helst. Är alltså en uppföljare på en populär dansk familjefilm och de spelar in en del här i vår stad. Är stolt över honom som vågar och är så duktig som fått en roll första gången han varit på en audition nånsin. Om man får skryta ;) 


Håller för övrigt på att bli blond igen. Gjort en blekning och gått från mörkbrunt till mellanbrunt. Det ser rött ut på bilden dock  :)