snart tillbaka till normalt

Ville bara uppdatera lite snabbt och skriva. Tycker synd om de som började skolan idag (och tidigare också för den delen). Medans de andra gick upp för att åka väg tll skolan, så gick jag upp, drog på mig en bikini och gick och lade mig på en solstol på stranden och drack nypressad apelsinjuice! GUD vad jag INTE har lust att åka hem. Jag är helt klart född i fel land. Är ju såhär jag ska bo! Gå runt i typ bikini hela dagarna. Kommer frysa ihjäl när jag kommer hem :( Är bara idag(tisdag) och onsdagen och halva torsdagen kvar. på torsdagen så åker vi hem med flyg som går nånting med 23:00. Och vi kommer landa i sthlm 01:00- nånting. Flyttar ju tillbaks klockan en timme. är ju egentligen 3 timmars flygning. bilar sen hem hela natten till östersund, så är inte hemma förrän på fredagen. börjar sen skolan på måndagen. ända jag längtar med att komma hem är att få ladda upp alla bilder och få sova i min egna säng. hehehe

Grekland, dag 3!

Hej, hur mår ni? Jag mår toppen här på Kreta! Sitter just nu på en av våra balkonger och har lånat min morbrors dator att surfa på. Jag är ensam i lägeheten för de andra är på ett av världens största leksaksaffärer. Jag var där förra gången i var på Kreta, så kände inte mig så sugen på att åka dit igen.Istället är jag ensam här och sitter nu i skuggan och tar det lugnt. Vi hade värsta tur och fick två balkonger. En på solsidan och en i skuggan. Så det är bara och gå och sätta sig beroende på om man vill ha sol eller skugga :) Jag har tagit en del bilder, men endast med min digitalkamera. Ska ut och fota med min systemkamera senare. Vi ska ju vara här 11 dagar till så ^^

Jag var orolig inför att åka hit(vet egentligen inte varför,när jag tänker efter) men jag älskar att vara här. Lagom varmt och hotellet är precis på stranden! Det är typ 2 meter från poolen till stranden, och sen är det typ 15 stegtill havet. Helt underbart! Kunde inte bli mer perfekt. Har druckit nypressad apelsinjuice och ätit massa gott! Skulle kunna stanna kvar här för evigt. Nästan. Man brukar alltid få hemlängtan de sista dagarna. 

Lägger in några bilder, men ni får fler bilder när jag kommer hem :) Hoppa ni har skitdåligt väder hemma i Sverige och har ångest inför skolstarten ;) Heheheheheheheh.

Skickar lite värme till er genom bloggen. Ehe


Nej men seriöst. Vad har ni för väder?

puss


på semester!

Nu går jag strax och lägger mig. Imorgon klockan 06:00 så åker vi bil till Stockholm, Arlanda. Sedan klockan 17:00 så går flyget. Så ni kan smsa mig hela dagen i morgon, fram till 17 (ni som har nummer ^^) hehe.
Tar ju såklart inte med mig datorn. Har ju semester så tänker inte tänka på något sådant. Kanske man går på internet café för att kolla facebook för och se vad ni skriver när ni ska ha första skoldagen snart ;) höhö.
Men förvänta er inte något uppdatering. Blir kanske att jag skrivet nåt inlägg. MEN NÄR JAG KOMMER HEM SÅ BLIR DET MASSOR AV BILDER! :D:D

Önska mig lycka till nu så jag inte dör på flyget.. :'c Puss!<3

Vem kunde tro att det skulle vara så svårt att packa..?

Har de senaste dagarna sprungit runt, med panik över att packa med mig allt. Hur packar man så det ska räcka i två veckor? Och så är det ju utomlands så krävs typ 429247 bikinisar och 349 shorts och 96782 linnen och typ 3489369 trosor och underkläder, haha! Var som sagt 5 år sen sist jag var utomlands så jag är svin-nervös!! Har ju panikångest (som ni kanske redan vet) så då känns allt 100 gånger värre. Att sitta på ett plan, åka buss, värmen, ett nytt hotel osv.  Mitt hjärta slår 10 gånger snabbare och lite då och då så får jag en mini panikattack. Men jag är peppad! Jag skulle inte kunna bli mer peppad nu! Jag ser fram emot att bli sjukt brun och bada varje dag! Slippa kylan i Sverige och slippa första veckan i skolan (a).  Jag ska fota, bada, sola och äta hela dagarna. UNDERBART!
Så efter att lyckats packat ner allt och slipper den ångesten nu, så är jag laddad inför resan.
Jag är en perfektonist när det gäller packning. Jag gör packlista flera dagar innan, räknar alla kläder, packar upp och packar ner typ 10 gånger, och tar sedan med mig packlista utomlands så jag är säker på att få med mig allt hem.
Nu ska jag bara packa mitt handbagage, ta en dusch och se till att alla kameror och mobil är laddad. Sen blir det sova och sedan åka till arlanda 06:00!! :D

Delar väska med syrran. Får knappt plats med allt. (men på bilden så hade jag bara börjat packa. Nu är den full!)

Jag har världens bästa vän

Har fått present (försenad födelsedagspresent) från världens underbaraste Moa!
Inte nog med det, så åkte hon även hela vägen hem till mig bara för att säga hej och prata en stund. :$ Så underbart att se henne igen. Var i juni sist som jag träffade henne. Ganska exakt 2 månader. Åh,alldeles för länge sen! Såna hära fina vänner finns det alldeles för få av. Underbara du!


Från i Söndags!

Här kommer lite bilder och uppdatering från helgen. Har varit två stora kalas i helgen med massor av folk på besök. Alla har åkt hem och nu håller vi på och packar till utlandsresan. Men hinner slänga upp bilder från helgen nu.    Tycker att bilderna blev dåliga. Kameran är nog inte bäst inomhus. Blir bättre undervatten :D








Me and my sister

Från nya kameran

Hittade en cool sak man kan göra med nya kameran. Man fotar tre bilder, efter varandra. Sen klipper kameran direkt ihop dom till en enda bild. Läckert!


zoo,zoo, vi ska gå på zoo (eller redan gjort)

En släkting fyller 60 idag, och min mamma fyller 40 i morgon, så vi håller på med födelsedagsfirande för fullt.Började dagen med att fika massa gott och tårta. Sedan har vi spenderat några timmar på Frösödjurpark.
Provade då på att använda min nya kamera (innan batteriet dog). Bilderna blev OK.
Så nu ska vi iväg och äta trerätters middag och forsätta fira!

Här är några av bilderna från idag med nya kameran.


Nytt inköp!




Här ser ni mitt senaste köp. En kamera! Har alltid velat haft en digitalkamera, för det är ju inte alltid så smidigt och konka på sin systemkamera överallt. Vill inte ta med mig systemen till stranden varje dag nu när vi åker till Grekland. Den mår nog inte så bra av hettan. Men denna kamera, tål både vatten, 40-plus till 10-minus, och stötar. Perfekt när jag ska åka utomlands. Kan då även fota under vattnet. I havet!<3
Den har väldigt mycket inställningar - mera än min systemkamera. Och bilderna blir direkt i kameran färglada och skarpa. Har inställningar för alla möjliga tillfällen. Undervattnet, fota djur, fireworks,  text, porträtt (med redigering direkt i kameran) och massa mer., (kommer ju inte ihåg allt nu). Jag är jättenöjd och ser verkligen fram emot att få fota med den utomlands! Tänka ge Olympus ett försök.

Sims-nörd

Spelar jag inte sims på datorn, så spelar jag det på facebook! Äntligen så har facebook släppt The Sims Social. Nu kommer jag nörda det hela dagarna!

Lite inköpt, igen:)

Åker ju till Grekland om 5 dagar! Gaaah! Jag är skitnervös och har ångest inför flygresan. :| MEN är ändå peppad!
Var då på stan igår och köpte det sista som behövdes. Axellös-bh, solbrillor , bok att läsa på stranden och bikiniunderdelar.

Bildbomb





Råkade bli TRE bikiniunderdelar.



Och slutligen lite POCKY! :D

Nedräkning

Kan inte fatta att det är bara ca en vecka tills jag åker till Grekland. Sist jag var utomlands var för 5 år sen! Är orolig inför flygningen. Är inte flygrädd. Är bara rädd för att få en panikattack uppe i luften. Vad fan gör man då när man får panik och inte kan gå ut och ta luft? Haha.. Nu blir jag ju bara mer nervös.
Men det kommer att vara värt det! Två veckor utomlands, en vecka längre sommarlov än de andra, blir brun, bada i havet och MASSOR att fota! kommer komma hem med typ 3000 bilder.

Förresten! Har faktiskt beställt mig en kamera! Så kan då även fota under vatten! going to be AWESOME!

Se.avguda. bli avundsjuka.

bildkälla

Förvandla en skjorta till något roligare

Här kommer ett smart tips, särskilt nu för sommaren! Det är för varmt för att använda skjortorna, så då kan man göra om dom till en snygg topp istället. Utan att sy!  Du stoppar inte i ärmarna och så knäpper du bara knapparna upp till bysten, precis under armarna. Sen tar du ärmarna och knyter ihop dom precis under byster, ungefär som ett skärp. Och voilá! Så har du en snygg tubtop istället :)

svar p kommentar

Till den som kommenterar anonymt (fast personen är inte anonym längre när det går att spåra ip-adress, även om du ändrar den).
Vad gäller det? lämna ditt namn lr nån adress om du vågar, så kan du förklara:) vore trevligt och höra vad du "hotar" mig för :) PUSS! <3


Inga rutiner



Man har ju inga rutiner längre nu på sommarlovet. Borde bli ändring på det.

Bara vara jag


Sämst mobilkamera </3

Osminkad och trött tjej. Förstår inte de som orka fixa sig varje dag, smink och hår-fix.
Idag har jag bara: nördat sims, gått på promenad och tog skydd under ett träd för att inte spolas bort av allt regn, ätit favoritmat och sen slutligen bilbingo!

Händer ju inget speciellt just nu. Så därför knappt uppdatering och inga roliga bilder :/


Sommarfint

Åhh vad jag vill ha denna jumpsuit! Enda problemet är att den endast finns i Large. åhåhå vill ha!!

Om du är lyckliglottad och har storlek L, klicka på bilden för att komma direkt till den



Vet för övrigt att jag har varit dålig på att uppdatera, men jag har haft verkligen noll fantasi. Jag har klippt mig, är inte nöjd. Har varit ute och tränat idag, har hela dagen varit ofixad. Håller på och tvättar kläder så att ALLA klädesplagg ska vara rena inför Grekland-resan, så har inget fint och ha på mig. Alltså en sån där bryr-sig-inte-om-hur-man-ser-ut-idag-dag!

outfit


Dagens outfit. Nytt linne. Svarta shorts, sjöhäst-halsband och en bandana.
Har ju klippt mig nu också. Det är mycket tunnare och lite kortare :(

Kommer kanske senare ladda upp bilder på det jag köpt i Mora


dåligt med uppdatering

Har varit dåligt med uppdatering de två sista dagarna. Men jag har haft fullt upp så har inte haft tid. Varit borta hela dagen och så. Och idag klippte jag mig. Bild på det dyker kanske upp någon dag :)

bubblor



Har beställt så det blir klippning på torsdag. Skönt och få klippa upp håret eftersom det är så tjockt och går inte ens att styla. Hatar tråkigt hår.. så nu ska det bli ändring.

mums

Lite komiskt att de dagar jag inte uppdaterar nånting så får jag massor av läsare. Och de dagar jag uppdaterar så är det som vanligt. Betyder det att jag ska blogga mer sällan eller? Haha.

Varför jag inte blogga igår var för att jag var så trött. Vi var iväg på lite ärender på stan. Fika sen på törners där det blev en blåbärsmoothie. Mums!

Nu ska jag gå och göra ordning mig för sen ska vi iväg till polisen och lite andra saker.

igår<3