Live from my hotel window!

Sån här jäkla vacker solnedgång är det utanför vårat hotellfönster nu. Har öppnat upp fönstret och både solen och sval vind fyller rummet. (lite djup där). Helt plötsligt kändes det som att man hade hamnat i typ Spanien eller något annat vackert land. Jag skulle kunna leva såhär, jämt. Hur perfekt som helst!
 
Synd att man inte kan fånga solnedgången på bild lika bra som IRL

Sundsvall dag 1

Här kommer min dag i Sundsvall, i bilder. Har försökt dokumentera lite nu när det för en gångs skull händer något haha. :)
 
Klev upp tidigt. Packade väskan full och drog iväg!
 
Framme i Sundsvall där vi åt lunch inne i stan innan shoppingen.
 
Shopping och prova kläder. Letade efter kläder att ha i morgon när vi ska till Boda borg.
 
 
Åkte sedan till hotellet, Södra berget. Utsikten från våran svit! Ska sova precis brevid fönstret och vakna upp till detta i morgon som förra gången jag var här<3
 
Göra sig i ordning för att äta middag. Iklädd en ny topp som jag köpt (fick) på stan.
 
 
Parkerade mig sedan i massagestolen. Sitter nu och dricker te och sitter vid datorn medans resten av familjen sitter vid en varsin tv. Social familj (y) 

Mot Sundsvall och hotell Södra berget!

Åker idag till Sundsvall och bor två nätter på Södra berget!

 
 

Sommarskola, för smarta eller lata?

Jag har hittills pluggat matte varje dag av sommarlovet.  Idag var jag iväg och gjorde provet jag hade pluggat till. "Helt klart godkänt!" fick jag :) Whiho nu är det ur vägen!! Nu börjar mitt sommarlov på riktigt.
Och det kommer att börja riktigt bra också. Mamma & pappa har hyrt en mini-svit i Sundsvall för hela familjen. Så imorgon åker jag till sundsvall och shoppar i tre dagar :D
Efter att jag varit på skolan idag så gick jag lite snabbt på stan. Hittade väskan jag spanat in. En vattenmelon-väska. How awesome?

- Och så tänkte jag på en sak.. Det här med sommarskola. Anses man duktig eller lat om man väljer att gå i sommarskola? Duktig för att man frivilligt vill plugga. Eller att man är lat/inte så smart som ens måste behöva gå sommarskola för man inte hunnit blivit klar i skolan som de flesta andra?
Jag känner mig iallafall duktig! Haha.

 
 
 
 
 

Vad ifall jag blev blond?

Tänk om jag gjorde mig blond igen. Min naturliga hårfärg är ju ändå mörkblond. Haha, håller på och fixar det nya löshåret så låtsas lite. Ska inte ens ha det blont. Ska färga alltihop. Kanske i morgon, kanske senare :)
 
OJ vad äkta det såg ut..not ^^

har ingen rubrik

Efter att jag haft fullt upp i flera dagar på raken, så blev jag helt slut plötsligt. Går runt i mjukiskläder, försöker plugga matte och städar samtidigt huset. I morgon ska vi ha visning på våran lägenhet. Snart flyttar vi!! Det kanske jag inte har berättat? Hehh
 
Jag är för lat för att ta ordentliga bilder till bloggen. Mobilbilder is the shiet..

3 år!

Tumblr_m666jrwgl61r1taxjo1_500_large
Tumblr_m4cms2xt3m1qfxorro1_500_large
 
 

eye makeup

Om idéer på smink står still nån dag, så kan denna hjälpa
f
från: weheartit.com

Nathumor

lite natthumor!
 

Michael Jackson

Får såna sjuka rysningar av att se filmen om Michael Jackson som går på tv 3 just nu. Helt galet vad man påverkas. Jag var ju och såg  Michael Jackson -musikalen i London när jag var där i april. Bland det bästa jag upplevt! <3
 

Veckans inspirerande stil, vecka 11!

Blev ju två stycken den här veckan för missade förra. Så denna veckas inspirerande stil är tjejen Lua.
 
 
Vow Tee, To Dye For Denim Denim Vest
Market Hq Top, My Style Rocks Pants, JacketCrop T Shirt, Kocanyimode Blouse, Romwe Creepers, She Inside Shorts

lolololololololololololol

Glest med uppdatering

Jao, mycket medveten om att det varit glest med uppdatering. Anledning? Pluggat mycket och firat midsommar med familjen. Kanske dyker upp bilder senare idag :)
 
Igår var jag iallafall iväg och försökte vinna 150 000 kr. 
 
 
 
 

Något jag måste prova!

Åh, det här måste jag prova nån dag.252720_322604711150448_22330642_n_large
 

Random bilder.

Mobilbilder från nyrligen. 
 

Sno stilen [Ny kategori i bloggen]

Kör med en ny grej i bloggen. "Sno stilen". Att "sno stilen" är inget  nytt, då det funnits i tidningar i många år. Men nu kör jag en egen i bloggen. 
Och den första stilen att sno är en från Selena Gomez. Jag satte ihop ett kollage från Topshop!

Glad midsommar!

Pluggar med Bieber

Det går så mycket lättare att plugga med Bieber som sällskap. problem???? Med att jag räknar matte alltså?
Skoja.
Men jag är jävligt glad idag. Promenad i nästan en timme, följt med och handlat en timme och sen lagade JAG middagen idag. Bäst :)
 

Fått hem nytt hår, igen.

Var inne på blocket och kollade runt lite spontant efter hårförlängning jag eve kunde köpa. Hittade då en tjej som sålde ett helt nytt löshår för 500:-. En ny kostar 850, så det var ju mycket billigare. Fick hem håret idag, så nu ska jag sköta färgningen och allt det igen!
 
 
 
  • Nu ska jag: 
  • Klippa tränsen till mindre bitar och sedan sy dit clips
  • Färga löshåret
  • Färga mitt egna hår
  • Klippa mitt egna hår
  • Kanske klippa löshåret.
Kommer ta ett x antal timmar haha

veckans inspirerande stil, vecka 10!

Missade att ladda upp en "veckans inspirerande stil" förra veckan, så det får bli två stycken den här vecka då.
Förra veckans inspirerande stil blir DENNA tjej.
 
Contrast White Shirt, Leather Jacket, Fedora Hat, Shoes
New Look Tank Top, Romwe High Split Leopard Skirt, Aldo Shoes, Dream Catcher Necklace
 
Tiger Crop Top, Motel Rocks Pants, Jeffrey Campbell Spike Madame Shoes

Vattenmelon

Ska jag vara ärlig så har jag tappat lusten att blogga nu när blogg.se har gjorts om. Det ser nu helt annorlunda ut när man ska skapa inlägg, läsa och svara på kommenterar. Hade inte lust att lära mig något helt nytt, så nu känns det krångligt att blogga. Får se hur det blir med uppdateringen..
 
Jag ska nu iallafall gå ut i solen och plugga matte. Har pluggat hårt hela dagen igår, så ska fortsätta idag och sen göra prov i morgon. See ya!
 
Gjorde något nytt med mina naglar för någon dag sen

we're flying high up in the sky

Har kommit på vad som är svårast att fota... Fåglar!
 

Shopping från igår!

Efter att jag varit på skolan igår, haft betyg-snack och planerat sommarskola, så var jag på stan med mamma och syrran. Blev fika och sen lite inköpt. Jag tog bara kort på lite av det jag köpt. Köpte även smink och piercingsmycke. Ska äntligen byta den i naveln :)

Believe

Tumblr_m4omfokp1e1rqpvfzo1_500_large

Summer

Tumblr_m5jzmya2561r639pqo1_500_large

Cause everything starts from something, but something would be nothing

Linne: Primark i London
Shorts: Gina Tricot
Legging: Gina Tricot (tror jag)

Justin Bieber - Believe

Hurra. idag släpper. Igår släppte Justin sitt nya album. Nu väntar jag bara på hans Believe-tour ska landa i Sverige.
(Om den nu ska göra det). Hoppas!

Die in your arms

Har varit frånvarande någon dag. Har haft ont i huvudet och mått illa, så har inte då haft någon lust att sitta vid datorn..
Idag var jag till skolan för planera skolarbeten som finns kvar att göra. Jag ska nu plugga matte två veckor för att bli klar med kursen. Ska under sommaren även skicka in resten av arbeten jag har kvar. Tur man kan göra så, så slipper man sitta och stressa sista veckan i skolan. Nu kan jag skicka in under dessa veckor i sommar och göra det i lugn och ro :)
Efter samtalet så träffade jag Moa lite snabbt. På stan, rea på H&M gjorde så att jag kom hem med två armband. 10 kr styck. Nice! Åkte hem och åt lunch. Följde sen med några från familjen och handlade. Fick examenspresenter så fick lite smink. Sen på affären köpte vi chips, dipp och Ben & Jerrys :D Trevligt med sommarlov säger jag!
Linnis idag då.

Min cover av "The A Team"

Eftersom jag älskar den här låten så mycket, så gjorde jag min egna cover av den. Tyvärr kunde jag inte texten så bra, så var tvungen att sitta och läsa från skärmen haha.
-
herregud, vet inte varför jag gör det här egentligen haha..

Smått ledsen chey

För snart två veckor sedan gjorde jag en beställning från Nelly.com, där jag bl.a. beställde en klänning som jag skulle ha på examen (vilket är IMORGON). Hade även beställt tre andra varor därifrån som var väldigt viktiga.
Elva dagar efter att jag gjort min beställning fick vi ÄNTLIGEN hem paketet (jag och syrran beställde tillsammans). Min syster hade fått alla sina varor, och jag hade fått en enda!
-
Tillsammans med paketet fick jag ett brev där det stod att dom trodde dom hade haft fler antal av varorna hemma, men det stämde inte. Så när jag beställde stod det att dom hade varorna hemma, men det hade dom inte. Så elva dagar senare fick jag hem ett brev där dom meddelade mig det. Två dagar innan examen! Den där klänningen skulle jag ju ha, och såg fram emot att få. Tog dom elva dagar att meddela att jag inte ens skulle få den???? Två dagar innan examensdagen! TASKIGT!
Är skitirriterad :|
-
-
Sen en annan sak. Får svår ångest när jag ska göra såna saker som att ha skolavslutning m.m. Så jag har gått och gruvat mig i flera, flera dagar nu. Och det är så sjukt att en sån enkel sak som att gå upp till en gympasal för skolavslutning, kan vara så himla svårt och känna hemskt :s  Har därför nu bestämt mig för att inte gå dit. Tråkigt, men då kan jag släppa detta iallafall och slippa tvinga mig själv och må dåligt.
-
Ska nu leta genom garderoben för att finna något annat fint att bära, och så ska jag fira sommaren på både torsdags kväll och fredagen sen då, istället. Typ. Vet inte riktigt än. Det löser sig nog iallafall, hoppas jag =)

Åt skogen

Skita i examen och hela dagen i morgon..?

Bilder jag tog igår kväll

Jag upplever att min blogg är lite "smal", så alla bilder trycks ihop och får sämre kvalite :/

harry potter

973d8af577lqtzdnb_77271_272291f0f6_large

Fantastiska jag?

Vill börja med att säga; TACK Moa. Du är helt fantastisk! Vet inte vad jag skulle gjort utan dig!<3
-
Tro mig när jag säger att det finns dagar då allting bara plötsligt vänder. Om du har en dålig dag, eller flera dåliga dagar på raken, då du känner dig fast och tror att det kommer vara så hela tiden - tänk att det då måste vända. Har man det lite sämre ett tag så kan det ju bara vända? Har du en dålig dag så kan inte nästa bli sämre. Det brukar alltid vända. Tänk på det.

-
Idag är en sån dag då det vände för mig. Igår satt jag hemma, med hjärtklappningar och ångest. Under helgen blev man ett vrak och fick panik inför sommaren då det slog mig att denna sommar kommer bli lika dålig som de fyra senaste. Och vad beror det på? Jo, min dumma,dumma panikångest! Den förstör alltihop! Men nu iår, tänker jag inte låta den bestämma över mig. Iallafall inte helt! Visst, jag är inte redo för att kasta mig iväg på äventyr eller ta kontakt med nya människor. Dit har jag inte nått än. MEN jag tänker inte låta mig själv sitta hemma med ångest hela sommarlovet. Så alla mina fina vänner, om ni är hemma i sommar - HÖR AV ER!  Det är väldigt få människor jag känner mig trygg med och som jag kan vara med utan att få panikångest. Men ni som fortfarande finns där och som jag brukade umgås med de senaste åren - det är er jag behöver.
-
Så.. idag vaknade jag upp, utvilad. Gjorde klart fyra skolarbeten, pluggade till prov och sedan begav mig ut och joggade i en halv timme. Tog även med mig kameran, så bilder kommer i morgon. VART kom den energin ifrån? :O Så tro mig. En dag vänder det. Även om det bara varar några dagar..
-
Fick en liten belöning av mina föräldrar för att jag kämpat på så bra idag. Två underbara ljus! Vill äta upp dom!
Luktar som att man bokstavligen ligger på en strand på Bahamas. Och den andra luktar som vaniljglass så jag har slickat på den! Haha nej men man vill äta den :)

Älskvärt

Det här seriöst gjorde min dag. Hahah! :)
.

I don't really care

Tumblr_lx743rr4js1qhv94wo1_500_large_large

Bara för att det här är min blogg

Tumblr_m4yu4us0wt1rxyp0no1_500_large
C8ad10ae4fjysxspc_77271_e6faf3a21e_large
Tumblr_m5074rxrmd1rosu3ro1_400_large
Tumblr_m44iupfeym1r6hr20o1_500_large
Tumblr_m3vuqrmxol1qgkl5zo1_500_large
Tumblr_lzgswmogma1r46pt8o1_500_large
Tumblr_m3tlu24off1r7ys96o1_500_large
Tumblr_m1dbr60p2w1rspy6ro1_500_large

Veckans inspirerande stil, vecka 9!

Lite stressad så kom jag på att jag glömt slänga upp en "veckans inspirerande stil". 
Jag gör egentligen det för min egna skull, för man inspireras och är kul att lägga upp så man kan gå tillbaka och kolla senare.
Veckans inspirerande stil är iallafall Cheyser Pedregosa.
-

Måste säga att jag verkligen älskade den första outfiten..
Motel Rocks Aztec Bodice, Soul Sheer Mullet Skirt, Mel's  Stone Necklace, Quidnunc  Black Gold Bracelet
Hang Ten Ombre Pants, Heursheen Spiked Loafers
Soul Lace Top, Levi's Pink Ankle Skinnies, Sultang Nude Heels, Forever 21 Denim Vest, Mel's Collection Turquoise Necklace

Stanna upp, sluta oroa dig och bara vara lycklig

Tumblr_lyhea3b91m1qa4e2yo1_500_large
Breakfast-delicious-dessert-food-pudding-favim.com-442136_large
Tumblr_m5eel7gst11rniizlo1_500_large
Tumblr_m5eeh61wd21rniizlo1_500_large
Tumblr_lqj3s250jb1r0xlg3o1_500_large
1316926094986449_large
216032113345832165_qka5zeot_f_large
weheartit.com

saknar London

opepp på livet

HIMLA roligt livet blev nu då plötsligt... Inte riktigt va.
Vad jättekul det känns att ens hår redan håller på att..braka ihop. (kom inte på nåt bättre ord).
Det är endast NIO dagar sedan som jag fixade mitt hår med ny hårförläning och färgade blått och lila. Nu, en vecka senare, så har nästan hela hårförläningen glidit ur och nästan all den blåa färgen är grön!! Och när alla hårslingor (hårförlänging) har åkt ur, så har jag endast blå färg kvar eftersom den lila färgen endast finns på löshåret för skulle bara färga topparna. Så nu sitter jag här, med kort hår, blå färg som håller på att bli grön. Känner mig ofräsch, ful och less! Haha, kan man blir mer deppad? Känns bara ledsamt just nu. Har fått bekräftat att denna sommar kommer suga lika mycket som de fyra senaste. Varför? För alla människor jag tycker om envisas med att åka bort eller inte höra av sig till mig längre. Och p.g.a. min panikångest så har jag NOLL lust att försöka ta kontakt med nya människor. Så jag vet vad jag kommer göra hela sommaren...sitta hemma,ensam. Haha..
Håret såg fräscht ut de första dagarna iaf ;/ WHY YOU NOT SAMMARBETA MED MIG LÄNGRE?

färg

Tog fram min palett med 120 ögonskuggor och gjorde en sminkning. Matchade smink med min hårfärg. Alltid kul om man inte har något att göra. Dock använde jag bara min mobilkamera, så dålig bild.

Fastnat för en ny låt

Nu har jag helt plötsligt hittat en låt jag fastnat för. Den kändes bara somrig..
Face drop - Sean Kingston

svårt när det inte finns något att se fram emot längre

Jag vill inte att ännu en sommar ska bli såhär...! :'(



Alone-text-world-favim.com-186070_large_large

Lazy me

Haha, det här gjorde min dag. Förresten, hur gör man det där? Så man kan få in två filmer i en så det ser ut som att det är två? Riktigt bra var den iallafall!

Turkost

Har en dålig dag. Följde med och handlae. Fick lite saker. Syns det att jag har fått en ny favoritfärg? ALLT ska vara i den färgen. T.o.m. mitt hår börjar matcha nu..

Starships were meant to fly, hands up and touch the sky

Fotosuget sitter fortfarande i. Var ute en stund och fotade. Måste säga hur otroligt skönt det känns när alla intressen börjar att komma tillbaka. Är ju så, när man inte är pigg så är man inte pigg på nånting. Nu när saker och ting börjar funka igen, så kommer alla intressen och humöret tillbaka. Nu är jag full av idéer och har t.o.m bytt bloggdesign.
Kan ni se den nya designen? Det kan nämligen inte jag...hahah!

Yummie...

Om bloggarna blev "scene"

Hur skulle de typiska bloggarna se ut om dom helt plötsligt bytte stil?
Hahah jag lekte lite i photoshop. Orkade inte vara särskilt noga...
Kissie
Foki
Paow! Den jag tyckte passa bäst.

fotosugen

Här sitter jag och försöker plugga, när jag helt plötsligt fick värsta fotosuget! Jag har inte känt något fotosug på hur länge som helst. Kanske förra året var sist? Mår man inte hundra, så funkar inget som det ska liksom. Så nu när det börjar bli sommar och varmt, så bara kom det tillbaka! Så gick och letade fram min kamera (ja, hade t.o.m. stoppat undan den) och började foto de som fanns i närheten..

Hey I just met you, and this is crazy

dream

Tumblr_m4yvj6znjp1r41hamo1_500_large
429784_340719819304001_2142853033_n_large
Tumblr_m5065pm4q61rqlumto1_500_large
Tumblr_m4w9g1xim81r7u7kco1_500_large

.

Samtal på skola. Annat samtal. Hem och städa. Fotograf kommer och ska fota våran bostad. Äta på restaurang. Hem och plugga till prov.

photos - Mike Quyen

Alltså hans bilder är ju helt otroliga :o

1903973_coke1907330_lbnew
1944603_snow
1857758_fresh
1689460_sdf
1496371_look

Veckans inspirerande stil, vecka 8!

Jag är några dagar sen, men bättre sent än aldrig! :)
Här är veckans inspirerande stil. Älskar kläderna!! Bilder lånade från denna tjej
Zealotries Earring, Zealotries Collar, Zara Shoes, Zealotries Bag
Schutz Heels, Felicee Blazer, Ray Ban Sunglasses

inspiration - eyeshadow

Tumblr_m4prqoojrs1rx7uu0o1_500_large

Blå&lila

700 kr fattigare

Då blev man över 700 kr fattigare. Fan vad skönt det är att ligga i soffan med en Ipad och internetshoppa ^^

äntligen färgat

Tog några timmar, men igår färgade jag äntligen håret. Blått och lila! :D
Det är inte så himla bra bilder, men får fixa bättre sen annars.

Fredagsmys!

Jag har fastnat för pringles och äter de typ varje helg. Så himla gott! Och jag har nästan redan ätit upp hela burken på salsa.Haha