Ny cool väska

Hello!
Mitt i det trista vädret var det premiärdags för min nya väska. Är ett jättenagellack.

 

Två somriga bilder

Kollade igenom min fotomapp och hittade några härliga sommarbilder på lillebror. Just nu kändes det lite bättre med värme än kyla.
 
 

Höstbilder från för någon vecka sen

Vad fan är det för fel på min kamera? Vart är fokusen? Varför är bilderna så extremt oskarpa? 
 
 

Fina klänningar

Samma modell, olika motiv.


Dystert väder

Finns mycket som är mysigt med hösten... Förutom vädret.
Myströja

God kväll. Jag har fått världens mysigaste och skönaste tröja. Känns som att krama ett lamm. HahahMyspys

Känns automatiskt mysigare när det är helg. Tyvärr betyder helgen aldrig lugn och ro för mig längre. Snarare ångest och stress eftersom jag alltid har jobb med aldrig någon energi. Tycker därför från och med nu bättre om veckorna.

Har äntligen testat belgiska våfflor! Fått ett järn så nu kunde jag äntligen testa det. Har alltid tyckt det verkat så gott. Hade hallon och nougatsås på.


Lite lek i Photoshop

Brukade leka massor i Photoshop förut. Är självlärd och tycker det kan vara kul att sitta och pyssla med bilder. Fick lust att prova lite olika förvandlingar. 
Den första bilden är typ en "städning" där man fräschar upp utseendet. Tar bort porer och ojämnheter, gör ögonen ljusare och starkare + la till smink.
Den andra bilden ville jag göra en total förändring då jag både ändrade hårfärg, la till tatuering och piercing. Ni får ursäkta men jag har inte lärt mig hur man får till så det ser verkligt ut när man ändrar hårfärg. Dessutom har jag aldrig lagt till en tatuering så där förut heller.
 
 

Inspiration från weheartit - Fredag

Jag tycker blått hår är så jävla snyggt. Problemet med det är att håret blir grönt efteråt. Hade annars gärna haft hela håret blått!En annorlunda kappa

Trodde först inte att detta var en kappa,jacka. Väldigt annorlunda och unik. Gillar sånt som är annorlunda.Inspiration från Weheartit - Söndag

Dagens utvalda bilder från weheartit.com som antingen inspirerande, jag gillade eller beskriver min dag.


Fikades

Jag har snart en hel mapp med bara fikabilder, haha. Ser alltid så gott ut så jag vill föreviga ögonblicket för att kunna se på det senare och fresta mig själv (eller nåt?). 
I torsdags belönade mamma och jag oss med fika efter att ha avrättat alla "måsten". Sånt man inte velat göra och därför skjutit upp. Men att man fick fika efter det gjorde så att det var värt det.
 
Hur har ni annars det i helgen? Jag ser alltid fram emot helgerna av ren vana från när man gick i skolan. Ända sen man var liten har man väl sett fram emot fredagarna. Men nu innebär bara helgerna jobb för mig så är inte lika kul längre. Kan istället inte slappna av förrän på söndagskvällen.
 
 
Cheesecake och färskpressad juice är absolut två av de sakerna jag inte skulle kunna leva utan.
(sorry för mobilbild. Jag vet hur tråkiga dom är)
 

Om jag säger så här..

Gissa på en skala ett till tio hur peppad jag är på att åka iväg kl 9 denna morgon i detta väder?No social life

Är skönt att göra ingenting. Rättare sagt, så skönt att göra vad jag vill utan några måsten. Väljer att bara göra det jag känner för. Sova hur länge jag vill, hitta på vad jag vill vilken dag jag vill, inga tvång.

By the way. Vad less jag är på bloggar. Finns inte en enda blogg som jag längre ens följer. Verkar dessutom som att det här med bloggar börjar dö ut då t.o.m. de största Svenska bloggarna håller på att tappa sina miljonbesökare. Är försvånad att det ändå har hållit i sig så många år. Trodde det skulle typ dött ut för flera år sen då alla bloggar ser likadana ut. Finns inte längre något spännande med det när alla skriver och publicerar samma sakerHårinspiration

Varför skulle man ha sin naturliga hårfärg när det finns så mycket underbara färger! 
Har bestämt vad nästa färg(er) ska bli nu. Skulle vilja ha allt! Drömmen vore om man kunde byta typ varje vecka och att det vore enkelt.