simsnörden

Nu ska lilla Simsnörden jag  gå och lägga mig. Har ikväll suttit och pillat och byggt på ett nytt hus. Kul att prova något nytt! Väggarna till badrummet är gjorda av en pool. Alltså väggarna består utav en pool! Ni fattar om ni ser bilden. haha




dag 3 (igår)

Jobbade kväll igår. Kom hem sent, och då gick jag direkt och la mig eftersom jag skulle upp nästa morgon och vara på radion. Igår skulle tre tidningar läsas. Jag hjälpte till en hel del, och dem tyckte att det lät så bra så dem sparade en ljudfil för att låta en annan få lyssna på det också. Alltså den som typ lyssnar och bestämmer ifall man är tillräckligt duktig för att få jobba där. Så jag håller tummarna på ett sommarjobb där nästa sommar! :D

En bild från igår. Tog några varmchoklad-pauser ^^

på radion

Godmorgon! Sitter just nu inne i radiostudion. Sändningen börjar om 2 minuter! Jag jobbade ju natt på tidningen, och sen var jag tvungen att kliva upp kl 7 på morgonen för att vara med i programmet. Så trött är jag nu! Bläääh. Men det är värt det, för det är skitkul :)



google

Dag 2!

Igår gjorde jag "dag" 2. Eller rättare sagt - natt! Igår kväll var jag nämligen på tidningen och jobbade. man får sitta inne i en "studio" och läsa in artiklarna.  Jag fick läsa in 5 stycken. Men ikväll så ska jag vara där igen, och då ska jag läsa in mycket mera :) Det var kul att läsa in och sen redigera ihop det. Här är några bilder från igår.

Höll till i en byggnad brevid själva tidningsredaktionen.






När jag tog "rast" så satt jag med skolarbeten och jobbade på en Avatar-bild! :)

Inget internet

Igår så funkade inte vårat internet på hela dan! Därför kunde jag inte uppdatera något mera. Igår så jobbade jag även på Tidningen, på kvällen så kom inte hem förrän inatt. Har tagit lite bilder som jag kan ladda upp senare. Senare i eftermiddag så ska jag till biblioteket och sitta där och plugga/jobba. Ikväll blir det tillbaka till tidningen igen för att jobba! :) Sjukt roligt är det iallafall! Hoppas på få sommarjobb/jobb där nästa år då jag är 18 :)

triss i linnen

Har ju fortfarande inte visat vad jag shoppat i fredags. Om det nu är någon som antecknar och sitter där och hoppar upp och ner på stolen och är ivrig, så kan jag passa på och visa tre bilder nu. Haha!

Dessa är perfekta när man ska utomlands och ska ner på stranden =)



Första dagen!

Då var dag 1 avklarad denna praktikvecka. Var superkul! Var med i radiosändningen och så hjälpte jag mamma att redigera bilder i photoshop som ska sen upp på webben. Sen fick jag lära mig bandspelaren så i morgon ska jag ut och intervjua :) Satt sen resten av dagen i en massagestol och försökte komma på frågor. Ska bli skitkul att få göra ett eget inslag! :D

Bilder från idag.



"Hej och välkommen till Linn´s show! Idag ska vi endast spela musik som JAG gillar"
Kan ju alltid drömma om ett eget radioprogram :)

Praktik!

Denna vecka så har vi praktik. Idag ska jag vara på Sveriges radio Jämtland! Ska bli superkul :D Ska ta med kamera så ska dokumentera! Vi hörs i eftermiddag.


Pocky! ^^

Nomnomnomnom! Så galet gott! <3

Spegel spegel på väggen där, säg vem som gladast är

Är glad över att jag äntligen har fått ett helt eget och nytt skåp för mig själv, med bara mina saker.
Smällde in allting men rensade bort en hel del saker så jag skulle få plats med det viktigaste. Har fortfarande en del saker i ett annat skåp. hehe. Bestämde mig för att lite snabbt räkna ihop vad jag har för saker.

Skåpet rymde:

6 st olika foundation,
5 st puder,
15 st ögonskuggor ,
4 st läppstift,
3 st läppglans,
8 st kajalpennor,
15 st olika penslar (!)
4 st mascaror,
4 st concealer,
3 st parfymer,
3 st hårprodukter,
ögonbrynspenna,
läppenna
Och sen massa andra hudvårdssaker.








Igår (fredag)

Jag var för trött igår för att uppdatera, så gör det idag istället. :')
Hade lång skoldag igår men det gick bra, efter skolan så hämtade mamma upp mig och vi åkte ner på stan. Tog först en fika på stan där jag fika Chailatte och någon hallonbakelse. Skitgott! Efter fikat så gick vi till Carlings där jag äntligen använde upp mitt presentkort, så blev 3 plagg.  Vi hittade en liten butik där dom säljer typ asiatiska livsmedel. Hittade Pocky!! Blev överlycklig :'3
  Bilder på det jag köpt kommer väl kanske senare.


Här är fikat från igår. Tog med mobilkameran så därför den dåliga kvalitén




Shopping

Snart är det sommar (typ) och i augusti så åker jag utomlands. Har därför redan börjat shoppat och förbereda inför värmen. Har skickat efter dessa saker :)

ps. bättre bloggning blir det i morgon.





Bara bikinitoppen, ej underdelen.







If I knew that life was not like a movie, I would not do it

Torsdag igen. Veckorna går fort. I morgon är det redan fredag och helg. Tre timmars mattelektion, men fick gå tidigare då jag blev klar med procenträkningen. Efter skolan så åkte jag förbi affären och köpte dessa två vitamindrycker och en tidning. Måste unna mig själv i detta trista väder. Blåser och snöar på samma gång i omgångar. Jag som trodde det skulle bli vår nu!
Sitter nu och lyssnar på lite musik och jobbar i photoshop. Ska börja med mina film-bilder. Vi ska göra en bild som påminner om en känd film eller serie. Jag är inte så bra på att beskriva men. Ska göra Desperate Housewives och Avatar tänkte jag :)





Fann också ett alldeles nytt halsband i morse. Fick det i julklapp men har legat kvar i lådan tills idag. Hade helt glömt bort det. Riktigt fint!

illustrator

Har ett skolarbete där vi ska "rita av" en scen från en animerad film. Jag valde filmen "dumma mej" för den är så himla söt. Ska rita av någon av dessa scener.



tisdag, lång dag!

Kändes som att den här dan aldrig skulle ta slut. Började 08:40 och slutade 15:20 (?) eller nåt sånt. Sista lektionen så var jag påväg och somna flera gånger. Superjobbigt och sitta och lyssna i tre timmar ;'s
Nu sitter jag och leker lite i photoshop(bilden nedanför) och lyssnar på musik. Sen ikväll blir det Desperate Housewives <3 Bästa serien äääveer! Och efter det så blir det Big Brother. Gurkan <3
Haha hade inte direkt något intressant att skriva om så bäst jag håller tyst.


Monday.Inspiration

 Lite inspiration. Åh snyggaste ever.






Weheartit.com

Har gjort mer än vad du tror

Jag var lite dålig på att uppdatera.. Men jag har inte haft tid/glömt bort det. Tro inte att jag bara har latat mig i helgen, för det har jag inte! I lördags så gick jag nämligen ut och åkte över 7 km längdskidor. Så denna vecka har jag tränat 3 ggr. Åkt skidor 2 ggr och gymmat en gång. Mycket bra! Sen igår, söndag, så var jag mest hemma och tog det lugnt. Hade en riktigt dålig dag och trodde att det skulle kännas bättre idag, men icke. Så blev ingen skola för mig idag. Men i morgon så försöker vi igen!


Det är så trist och vara hemma, och jag saknar de glada folket som kallas min klass.
Saknar mest Moa, som vanligt =')



lånade från Moa

Min lördag

Min lördag består utav detta.



Igår, fredag

Jag tänkte uppdatera med bilder från igår, igår när jag kom hem från skolan. Men det blev aldrig av. Så tänkte göra ett snabbt inlägg nu och skriva om vad jag gjorde igår.
Igår var det skola som vanligt. 7 timmar skola. Först programhantering där vi jobbade med Illustrator, sen lunch, och sen svenska. Efter skolan så gick jag ner och mötte upp familjen och sen så käkade vi middag inne i stan. Var skitgott! Efter middagen så gick vi på "Hemma kväll" och där köpte jag två Ben & Jerry´s och hyrde tre filmer. Så ikväll ska jag äntligen se "Dumma mej". Den verkar skitsöt och bra ^^

Bilder från igår på skolan. Världens bästa Moa & jag. =)




Linnis idag

Idag, torsdag. Det innebär att vi hade sovmorgon, och en enda lektion, nämligen matte! Det gick så himla fort idag! Kändes som att jag bara klev upp, åkte till skolan, och sen åkte hem igen haha. Men skönt med korta dagar. I morgon blir det dock en lång dag. Går 08:40-15:40. Men det går nog braaa :) Tycker att det har gått bra denna vecka, och när morgondagen är gjord så har jag haft 100 % närvaro denna vecka. Grymt!

Bilder idag.


finväder!

Så här fint väder har vi haft nu tre dagar på raken. Bara nån minusgrad på morgonen och sen några plusgrader på eftermiddagen, klarblå himmel och sol! Jag tycker faktiskt att det här är den bästa tiden på året. T.o.m bättre än sommaren!! Älskar våren och snart så fyller jag år! :D
Idag hade jag bara en lektion och det var engelska. Efter det så gick jag till gymmet och gymmade ett tag. Sjukt skönt! Har typ varit aktiv tre dagar på raken nu, och det känns i kroppen. Men det är skönt och känna att man varit duktig och man får faktiskt mer energi :)

Bild från badhusparken från igår

Ännu tröttare tjej

Idag hade vi en kort/lättsam dag. Vi skulle bara vara nere i badhusparken och chilla nån timme. Vid 2 tiden så smet vi iväg till "hemma kväll" och jag köpte godis m.m. Sen gick jag upp till skolan för att ha ett skolmöte. Gick superbra! :) Dom sa att jag bara skulle kämpa på och att jag hade stora chanser till höga betyg inom mediaämnena. Dom sa att jag hade talang och var jätteduktig så jag skulle lätt klara av kurserna :D Fast idrotten blir det lite problem med då jag endast har 9 % närvaro. Men det andra ämnena ska jag fixa!


Nu ska jag sitta och slappa framför datorn en timme, sen ta en varmt och skönt bad och sen kolla på Desperate Housewives som börjar ikväll igen! :D Glad tjej, glad tjej, glad tjej!

Bild lånad från fina vännen, Moa.

Moa & jag idag.

trött tjej

Anledningen till att jag inte uppdaterade något igår var för att jag var så dödstrött när jag kom hem från skolan. Var med på idrotten och åkte skidor, fick gå tillbaka i mina 8 cm höga skor när jag var trött i hela kroppen, missade bussen med 1 min, fick ta en annan buss, och sen gå sista biten som tar ca 15 min. Trött sen!
Idag har jag ont i hela kroppen men ska vid 12-tiden ta bussen till stan. Idag har vi frilufsdag. Vi ska vara nere i badhusparken 13-15. Sen efter det så har jag möte på skolan, men det går nog bra :)
Nu ska jag slappa framför tvn!

Min lillebror står för dagens bild ^^

Söndagen

Helt plötsligt så har jag dubbelt så mycket läsare :o Vad händish?

Idag har jag varit duktig och pluggat i stort sätt hela dagen. Har lämnat in fyra olika skolarbeten! Kanonbra (Y) Nu inväntar jag solsidan och sen ska jag duscha innan Big Brother börjar. I morgon är det skola, och jag måste kliva upp 06:00 D: Hur ska det gå?


Köpte från Dollar $tore

Här kommer lite bilder på det jag köpte igår på Dollar.


Köpte en sån här sist jag var där. GUD vad gott de luktar. Luktar som att du ligger på en strand utomlands. ^^ Så köpte tre stycken nu så det räcker ett tag.




Lite ansiktsmasker och sånt. Två stycken som luktar vitchoklad! OMG, jag kommer vilja äta upp dom.




En mindre plånbok. Bra när man inte orkar ta mig sig hela plånboken med alla pengar och kort :)



En sån där till pudret. Leopard mönster ^^ gillas





Och till sist, sminkpenslar och "fodral" till dem.
Utsidan & insidan

Home sweet home

Äntligen hemma. Saknar alltid mitt rum när jag är bortrest. Min säng är seriöst den skönaste sängen. Har aldrig varit med om en mjukare och skönare. Haha! Och hemma så har man ju tv, dator och allt det dära. Skönt! Innan vi åkte hem så var vi på Dollar $tore och shoppa lite. Fyndade en del :) Det jag har köpt kommer upp i nästa inlägg.

Idag använde jag min nya söta t-shirt för första gången. Sockersöt!

ute i snön

Nu har vi precis kommit in efter att varit ute och lekt i snön i flera timmar. Nu ska vi äta smörgåstårta! Mums så gott! :D Vi kommer även att äta middag här och sen åker vi hem till Östersund igen. Men det blir väl inte förrän vid 6-7 tiden skulle jag tro.


En bild jag fotade igår på en blomma :)

Mer uppdate från Strömsund

Hej igen! Tack vare att min dator automatiskt kopplade upp sig till ett nätverk, så kunde jag blogga.
Vi har ätit middag, massor med mat! Sen så fikade vi bullar och kakor, och sen tårta! Jisses vad mätt jag är! Och nu ska vi äta chips och godis, haha! Men det är gött!


Middagen

Lax, renkött, nåt annat kött, sallad, tre olika såser, ostar och mjukbröd.



Jättegod och fräsch tårta! Jordgubbar, citron och apelsin! Mums!


strömsund

Har precis ätit god middag här hos mormor. Vi kom hit strax före 4. Nu slappar vi nere i källaren och spelar ps2! :) Blir säkert tårta och annat gott senare.

Här är en bild på mig och sanna från idag!



Idag, i morgon - resa bort

Idag har jag varit en runda på stan ännu en gång. Hitta supersnygga skor och en tröja. Käkade sedan på donken. Så har min dag sett ut. I morgon så åker jag till Strömsund för att fira min mormor som fyller 60 år! :) Ska bli väldigt roligt, och vi ska äta massa med god mat som mamma har beställt. Mums! Sover över en natt och kommer sedan hem på fredagen. :)

Här är lite bilder på det som köptes idag.




För alla Bieber fans. haha FAIL

En kille som var lik Justin Bieber skulle gå på en Justin Bieber konsert. Tydligen så var han så lik att folk i publiken trodde att det verkligen var han. Han försökte inte se ut som honom med flit. Så folk började ta kort med honom innan säkerhetsvakten kom dit och drog undan honom. Han var tvungen att byta kläder för han var alldeles för lik Bieber. Hahahahah! Faaail!!

En dag med bästa vän och massa gott

Idag tog jag bussen till Åsa vid 12:45. Vi gick till affären och köpte massa gott och tog det lugnt framför en film. En riktigt skön och lugn dag. Det har blivit mycket varmare ute, så nu slipper man frysa ihjäl när man väntar på bussen OCH har nu kunnat tagit fram skinnjackan igen! Det betyder att det verkligen börjar bli vår nu!
Och just det ja. Grattis mamma och pappa som firar kristallbröllop(tror jag det var?) Idag! :D

Jag och Åsa.




snabb bloggning

Hej! Anledningen till att jag inte har uppdaterat är för att jag har fullt upp!
Igår tog jag bussen till stan, shoppade lite, gick på bio och sen kom jag hem och i stort sätt somnade! Och nu skyndar jag mig och gör mig i ordning för sen ska jag ta bussen in till stan och träffa Åsa.

Jag uppdaterar mer och bättre när jag kommer hem ikväll! Ha det bra så länge! Kram :)

Min helg i ord

Hej alla! Anledningen till att jag inte har uppdaterat i helgen är för att jag har haft fullt upp.
Min helg har bestått av Tacos, buzz-spel, film, fint väder, promenad, skratt och pizza.
Började med att föräldrarna åkte till Sundsvall och Agneta kom hit. Åkte till Ica och köpte lite gott. Spelade massor av buzz, åt tacos och glodde sen på film hela kvällen och åt chips,godis,popcorn och sånt gott.   Idag har vi varit ute och gått i tre timmar! Blev supertrött sen. Efter det så käkade vi och nörda tv-spel igen ^^ På kvällen så kom föräldrarna hem och mormor, morbror och flera. Alla käkade pizza och sen åkte alla hem och det blev lugnt igen. :') Så har min helg sett ut!

Och så här har jag sett ut idag

?


????????????????????



Filmdags

Nu ska jag sätta igång filmen "The last song" och poppa lite popcorn! MYS! :)
Mer uppdatering i morgon!



Snygg tjej den där Miley :)

Bilder från i måndags

I måndags så hade vi en mycket fin skoladag. Vädret var helt underbart så på våran medialektion så fick vi gå ut och fota. I tre timmar fick vi gå runt i stan och fota nya bilder för dödsynderna. Jag och Moa var först i badhusparken och kollade på det dära..vinter..nånting som dom bygger upp varje år där. Ja, så fotade vi lite och sånt, men bara flumbilder ^^ Så här kommer lite bilder. Moa skötte kameran ^^


Min fina vän, Moa!







t-shirt

Här kommer snabba bilder på t-shirten som jag köpte igår! :)
Nu måste jag skynda mig till skolan, för mattelektionen börjar 12:20.



Onsdag. Shopping och sånt

Idag hade vi bara en lektion, och det var engelska. Så vi slutade 11:40. Efter skolan så gick jag lite snabbt på stan och köpt en söt t-shirt. Var tvungen och ha den (a) Höhö. Tog sen bussen hem, åt lunch och somnade. Haha, så jag är jättetrött nu, men valde att ändå ta lite bilder som dagens outfit och sånt. Men ser inte så pigg och fräsh ut.


Kunde inte visa ansiktet då jag var så trött.haha


Ringarna


Bild på t-shirt jag köpte kommer i nästa inlägg för måste springa nu! Hej




Konstverk

Jisses! Jag insåg precis hur mycket skolarbete jag har att göra! :O



"Konstverk" med ett budskap. (Klart!)

God Hälsa.

Fota tre valfria känslor, får ej redigera eller använda inställningar på kameran.

Fota en bild där man ska tänka på tredjedelarna i bilden...öh

Plugga till ett matteprov som ska göras på torsdag.

Fota dödssynder en gång till fast i färg. Två stycken.

Fota + redigera 3 bilder som ska påminna om någon film eller serie

Och sen ska jag göra allt som jag missade i höstas. Kanon..! (y)



Här är i alla fall mitt "konstverk" med ett budskap.