Halv 8 hos Ebba!

Ebba kom på den otroligt roliga idén att köra "halv 8 hos mig". Vi kör en runda på fem vänner som ska laga mat en varsin gång. Är mitt tjejgäng från högstadiet som jag har haft tur och få fortsätta hålla kontakt med trots att vi splittrades i 9an. Och också glad att få vara en del av dessa underbara tjejer för man blir alltid på så underbart glatt humör när man umgås med dom. Så igår började vi denna "runda" hos Ebba där vi fick väldigt,väldigt god mat! Så nu vet ni att de är Ebba man åker till för att få äta gott, haha!

Tack för kvällen tjejer. Nu har jag ny energi att leva vidare på. :)


Lite tråkiga mobilbilder.

myspys ute

Sitter ute i solen på våran baksida just nu med datorn i knät.  Känns verkligen varmt och skönt ute nu. Lediga är vi också! Jag slår vad om att jag är den enda som inte ska ut och dricka ikväll? Det är konstigt hur folk dricker och festar hårdare på Valborg är på typ nyår.

-

Är otroluigt trött och seg idag. Orkade inte ens komma på en rubrik haha! Men nu ska jag hoppa in i duschen och fixa till mig(igen).  
Var på djuraffär förut idag. Träffa lite råttor hehe

Ellen<3

Ellen är ju så klockren som alltid! :D

Bieber till Sverige

Har länge ryktats om att Justin Bieber skulle komma till Sverige. Nu är jag i alla fall väldigt säker på att det faktiskt stämmer. Vet fortfarande inte exakt NÄR, men de sägs i augusti. Vet iallafall på ett ungefär när biljetterna säljs.
(fem minuter senare)
HAHAHAH OMG. Satt och skrev det här inlägget när det helt plötsligt dök upp på nyheterna om Justin. Hörde dock inte vad de sa. Loool.
Men jag måste ha biljetter iaf. får jag inga biljetter så åker jag ner ändå och hoppas på chansen att träffa han iallafal höhööhöhöhöhöhöhöhöhöhö

Snyggggg!!

Säg mig, hur snygg var inte den här klänningen egentligen?!! Går att hitta HÄR!

Kläder från London

Kassa digitalkamera-bilder på dagens outfit som är från London!
Ville ocks säga att jag har inte uppdaterad så bra i veckan eftersom jag har haft två nationella prov och sen blev jag sjuk. Kändes som det gick bra på nationella. Är iallafall säker på att jag klarade dom båda. :) 
Sen i onsdagskväll så blev jag helt plötsligt tvärsjuk med världen huvudvärk, svullen hals, lite feber och snuva. 
Mår bättre nu men har typ ingen energi D:
Fredag idag, vilket betyder jag var på praktik på Sveriges radio. Roligt som alltid! Jag och Moa fick vara pressfotografer och fota ett band. Hhehehe..


För mer/bättre uppdatering, följ mig på Instagram. Lindzan@instagram

Where's my runaway love

Tumblr_m2w6qq2g7o1r6ipclo1_500_large
Tumblr_m2u1byh6id1r83pv8o1_500_large
Tumblr_m2vpp6dcvq1rqv4s9o1_500_large
539887_422330387795641_279099885452026_96262257_1209862730_n_large
Cutestfood_com_tumblr_ldsjuoy5lm1qa2xsmo1_500_large_large

"god"morgon..

image description

Måndag igen då

Hur den än gick, så har jag idag gjort nationella i svenskan. Hatar att göra muntliga saker. Verkligen hatar hatar hatar. Himla nervös. Spelar inte sån himla stor roll för mig vilket betyg jag får, bara jag får godkänt och har klarat av det :') Tycker ändå att det gick okej!  Slutade 11:30 och när jag kom hem så upptäckte jag att jag hade glömt hemnyckeln. Hahaha sitta ute i regnet och vänta :(( Som tur var kom mamma hem och räddade mig (Y)
tröja: Gina Tricot.
Jeans: Legat i garderoben 5 år. Mysterium.
Örhängen: forever 21! <3

whatever

Tumblr_m2w2i6uqrd1rs3kyso1_500_large

Sugig helg!

Har ni haft en bra helg..? Min var skittråkig. Jag måste hitta på något!!
Imorgon har jag nationella i svenska. Kanske ska börja förbereda mig nu...hehehe

HAHAHAHAHAHA <3

Hahahhahh jag dog! Det där är typ jag haha

Städdag

Min helg suger. De enda jag gjort idag är och städa typ. Lördagar är en städdag för mig. Det är den enda dagen då jag faktiskt orkat ta tag i skiten och städa. Har inte städat mitt rum på typ en månad, så var verkligen dags nu! För att göra det lite roligare så tog jag före och efter bilder. Jag är SÅ dålig på att hålla ordning och reda.. :/

Linn vill ha!

Trots att jag nyss var i London och shoppade en hel del, så har jag hittat mer saker jag måste köpa. De är ju så snygga så bara måste! Höhö, har ju faktiskt en del pengar kvar från min 18-årsdag ^^

Ute ur min lat-koma..eller nåt!

Även om mitt hår blev lite fail och inte riktigt som jag hade tänkt mig, så gillar jag de! 
Istället för att håret skulle smälta ihop så blev det ganska stor kontrast. Kanske ska ordna det senare :)
- Idag lyckades jag iallafall bryta den onda cirkeln. Hade på allvar knappt varit utanför dörren på en vecka, så det kändes så skönt att våga mig ut och sätta mig på en buss!
Jaja, nu ska jag ha fredagsmys iallalfall! Och imorgon ska vi iväg och kolla på hus :)

Veckans inspirerande stil, vecka 5!

Denna veckans "inspirerande stil" är lite annorlunda. (förutom att jag är en dag försen med detta) Så ska jag hissa/utse en tjej som veckans inspirerande av tre anledningar. Den första anledningen är för att de är en av de få bloggar jag faktiskt följer dagligen. De andra är att hon har snygg stil OCH för att hon måste vara en av de snyggaste människorna jag sett! Så gå in på hennes blogg och följ henne för mer fina bilder :) KLicka HÄÄÄRR för att komma till hennes blogg!!

Jag är kvar!!

Jodå jag lever och jag har inte gett upp bloggen. Kände bara inte för att göra något sedan jag kom hem från London, så jag har...verkligen inte gjort nånting! Har inte orkat blogga på typ tre dagar, så kände mig nu tvungen att göra nån sorts uppdatering iallafall ^^
Jag har förberett inlägg som ska upp i morgon istället. Så i morgon blir det roligare saker.
.
Jag är mer aktiv på instagram och så, om någon vill följa. Lindzan @ instagram

Dag 1 på London-resan

Här kommer första delen med bilder från min resa till London. Kommer ladda upp sådär en dag i taget från resan. Tyvärr är alla bilder mobilbilder. Blev så less på min systemkamera så bestämde mig för att bara fota med mobilen (kameran på den är ju ändå hyfsat bra så).
- London var så jäkla underbart! Direkt när vi landade så kände jag "här vill jag bo!". Alla var så otroligt trevliga, och träffade inte en enda person som var otrevlig eller sur. Dom säger "sorry" och "thank you" för allt. Och dom hälsar med fina fraser som "Hello sweetheart" och andra fina saker, haha! Märkte det att direkt när jag kom till Sverige och skulle typ handla något osv så sa dom inte ens hej, tack eller hejdå. JA, jag tycker faktiskt att något sådant spelar en viktig roll! Min poäng är att i England var dom alla så trevliga och glada så man själv blev så glad och mådde så bra! Jag älskade allt med London! Förut att dom knappt hade någon sopkorg i hela stan haha. 
Jag ska absolut tillbaka dit! Ville aldrig åka hem. Mådde så himla bra och var så jäkla glad helatiden när jag var där. London är ett MÅSTE att åka till<3<3


först flyg från Östersund till Stockholm

 

Sen massa svull när man väntade 4 timmar på nästa plan!

Sen flyg från Stockholm till LONDON!

Inköp från London

Jag är så himla trött efter allt resande, så har knappt orkat gjort nånting! Har nu iallafall tömt väska på allt jag shoppat. Försökte få med allt i bilden,men man ser inte direkt vad det är. Tror inte jag orkar visa varje pryl heller, haha. Men hittade massa fina saker i London, och önskar vi hade lika coola affärer här! 

Primark, Top Shop & Forever 21 <3
sh

Hemma från London!

Då var jag hemkommen från London och har även blivit 18 år! Hade det underbart, jäkla awesome i London! Ville absolut inte åka hem! Alla var så himla trevliga och glada, det var varmt (varmare än sverige iaf), och jag har fått uppleva massor! VARFÖR bor jag i tråkiga sverige för?
Känns sjukt deppigt att vara hemma igen :(


Bilder från London kommer upp så fort jag orkar fixa!
Nu när jag blivit myndig och blivit vuxen så måste man göra flera saker själv. Då passar den här låten liten. hahahaha

Veckans inspirerande stil, vecka 4!

Denna veckas inspirerande stil är en kille! Denna kille för att vara mer exakt. Grymt snygg stil!


Pants
Beanie, Bamboo Basic Shirt/Hoodie, Pleather Jacket, Shoes
Statue Tee, Flannel, Cross Necklace, Bag

Grattis till mig! 18 år idag!

London

brb London

följ mig på instagram

Kalas igår. Laddar inför London

Firade min 18års-dag igår. Tre dagar för tidigt, som sagt. Blev besök,presenter och massa god mat!
jag ska senare ladda upp bild på de presenter jag fick! =)
Just nu så håller jag på och packar. Åker ju till London i morgon! GISSA OM JAG ÄR NERVÖS!!!
Skitnervös inför flygningen eftersom jag är rädd för att råka ut för panikattack där uppe i luften. Älskar annars att flyga, men är orolig för att få panikångest. Den brukar ju alltid dyka upp vid dåliga tillfällen :/
Men jag är jättetaggad och ska bli otroligt kul och fira födelsedag där borta! :D
två mobilbilder från igår.

färdig med håret

Färgen på mitt egna hår blev inte riktigt som jag tänkt det. Det matchar inte..MEN nu får det vara färdigt. Jag orkar inte färga något mer nu. Tror jag färgade 5-6 gånger...

Har som sagt varit på 50-års kalas hela dagen, så kom inte hem förrän nu ikväll.  Ska strax sova, för i morgon ska jag ha 18-års fest hemma hos mig. Fast man kanske ska kalla det kalas då det bara kommer vara släktingar som kommer. Jag ska ju ha fest i flera dagar senare. LONDON! :D Höhöhöhöhö
.dålig bild för att visa resultatet men.

oootroligt trött!

Helt otroligt att jag ens har någe hår kvar. Har nu blekt och färga en sista gång. Nu får det fasiken vara klart! Tänker inte färga håret på måååånader, för nu är jag less! 
Jag har faktiskt varit uppe sen 08:00 och varit barnvakt i ca fem timmar! Har även spenderat 3 timmar och bakat cupcakes, och sen nu ikväll 2 timmar och färga håret. ÄR SÅ HIMLA TRÖTT NU!! Måste sova..

smoooothie

Bästa starten på morgonen är ju smoothie! Så sjukt gott! Älskar bär, så detta ska jag dricka ofta!


weheartit.com

hur schemat ser ut just nu

Veckans inspirerande stil, vecka 3!

Denna veckas inspirerande stil blev denna tjej :)

hemma

Världens finaste,underbaraste och saknade vän<3
Den här veckan kommer jag stanna hemma från skolan. Mamma funderade på att sjukskriva mig pga att ångesten plötsligt blivit mycket värre. Ska dock prata med mina lärare om att jobba på distans istället, för vill ju inte missa massa saker i skolan. Ska snart iväg till UPM för mitt första samtal. Snart kanske det blir bättre igen.
Hoppas ni mår bra iallafall =)

deprimerande väder

För två dagar sen var det så här soligt och skönt.
Nu så vräker det ner snö och plötsligt känns det som att vi är tillbaka i december.
Deprimerande D:

Otroligt långt och personligt inlägg..

Tumblr_lcxewalkty1qai2zio1_500_large


Kände att det kunde vara bra och skriva av sig lite, och det kan vara bra för er och förstå vissa saker om mig..

Jag hatar denna ångest. Riktigt, riktigt hatar. Har man panikångest som styr ens liv, så blir man less!
Haft det så här i 2,5 år nu då ångesten har varit som svårast. Jag kan inte göra något åt den. För det mesta så dyker bara ångesten upp när det gäller att ta sig till skolan eller åka ner på stan där det är mycket folk. Men ibland (som idag) så finns ångesten där konstant och bråkar med dig. Jag är liksom skakis, känner hur hjärtat slår i 120, och ibland får jag panik och det känns som att jag ska spy. Det liksom kryper i kroppen och jag får ångest för ALLT. T.ex nu när jag bestämde mig för att sätta mig och skriva det här. DÅ fick jag ångest och kände för att skippa det.

Men det värsta är, att jag inte längre kan umgås med mina vänner längre. På riktigt! Jag kan helt ärligt inte ens träffa människor!Det är så sjukt. Det är så sjukt hur ångest (något som sitter i huvudet) kan hindra mig från att träffa mina vänner eller vara i skolan! Så fort jag ska iväg någonstans så blir jag tvärdålig. Jag blir helt skakis, kallsvettas, får liksom panik och det känns som att jag ska kräkas. Och detta går inte över förrän jag bestämt mig för att skita i att åka....(vart jag nu än ska nånstans). DÅ. Bara då när jag har bestämt mig för att stanna hemma (vilket är den säkraste och tryggaste platsen på jorden ) som ångesten bara spårlöst försvinner!


Detta innbär att jag inte har träffat någon av mina vänner på...ja, vad kan det vara..? MÅNADER iallafall. Den enda vännen jag träffat utanför skolan, är Moa. För hon VET vad jag går igenom och hon vet hur det känns. Därför är jag inte rädd för att få panikattack framför henne, ifall det skulle hända.
Därför är jag nu väldigt sällan i skolan. När jag gick i 9an så hade jag typ 70% FRÅNVARO. Men lyckades ändå få ihop betyg så jag kunde gå på JUST den linjen jag ville gå :) (Duktig där Linn!)
Men nu går jag gymnasiet, och har fortfarande väldigt mycket frånvaro. Som om ni undrar varför jag aldrig är där, så vet ni det nu. Och alla vänner.. har tappat kontakten med nästan varenda en. För jag är för rädd för att få panikattack för att kunna träffa mina vänner, som jag känt i flera år! Jag kan absolut inte träffa nya personer. Nejnej, det är alldeles för farligt och riskfyllt. Tänk om jag skulle få en panikattack framför dom liksom..dom skulle tro jag var påväg att dö eller något. Och allt det där sitter i mitt huvud 24/7. Massa dumma tankar som styr mitt liv. MIN ÅNGEST bestämmer vad jag ska göra. Jämt! Om jag ska åka nånstans och ångesten säger "Nej, det är för farligt" (vad är det som är farligt egentligen?), då måste jag stanna hemma istället.
Jag är inte störd (haha).  Det är bara något jag inte kan sätta fingret på som är fel. Hur funkar panikångest egentligen? Det är något som finns där och som är SJUKT SVÅRT att ta sig ur...

Förut kunde jag inte ens åka buss! Hallå, hur svårt kan det vara? Man kliver på och åker iväg. Nej. Just det här med att känna att man är "fast". Jag kan inte kliva av exakt när som helst, och det ger mig panik. Samma sak i klassrum (fast där kan jag ju faktiskt gå ut). Men alla människor, koncentrera sig, mycket ljud och mycket som händer. Jag blir stressad! Hjärtat slår så sjukt fort jag jag blir jätte yr och skakis. Det är hemskt!
Tänk er den värsta känslan ni vet. Och tänk och känna den känslan alldeles för ofta. Typ varje dag. Roligt? Skulle inte tro det!


Kändes bara skönt och liksom få skriva av sig och förklara. Det är faktiskt svårare än vad man tror..
Så om jag "dissar" och inte hör av mig, kan följa med på något eller backar ur när man ska iväg på saker eller "Hänga", så är det för att ångesten har gjort mig för dålig. Knepigt..jag vet.. Och tro mig. JAG HATAR DET!



Vad är det för fel på vädret?

Igår. Det var varmt, sol och klarblå himmel. Var ute några timmar. Sen började det helt plötsligt att vräka ner snö? Idag också! Varför bor man i Sverige nu igen..?

btw, så måste jag ge en fetdiss till alla som försöker lura folk via facebook & bloggar för det är första april.
Jag menar..just idag så skriver alla att dom är gravida, vunnit pengar eller råkat ut för en olycka. ROLIGA SKÄMT ni kommer på. Verkligen fantasifulla haha :)

Tumblr!

Nu har jag börjat använda min tumblr igen (skaffade för två år sen). 
Så om ni också ha tumblr, följ mig så följer jag tillbaka :D
(klicka på bilden för att komma direkt till min tumblr)