Min livliga (och underbara vecka)

I en hel vecka har jag lyckats hålla igång och mått lika bra som jag gjorde för fyra år sen innan panikångesten bröt ut. Så i en vecka har jag haft fullt upp och inte känt oro alls av att träffa människor eller vara på nya platser. Har då träffat vänner och nya människor och varit på Yran.
 
Torsdag: Jag åkte till Terese för att färga håret. Både hon och jag satte i turkos och lila färg i våra hår. Supernice!
 
Fredag: Började kvällen hos Moa där vi hann dricka några cider. Vi travade sen ner till Yran precis när det började insläppen eftersom Darin skulle spela redan 20:15. Uppskattade att han körde många gamla låter, för de är dom jag kan hela texterna till och de är bäst! Spelningen kändes för kort men kändes bra att efter sju års väntan få se honom IRL igen. 
Efter det kom även Maja till Yran och vi gick in på öltälten, vilket var det roligaste på kvällen. Blev plötsligt mycket roligare nu när man hade åldern inne. Där inne satt vi med ett roligt sällskap resten av kvällen. Gick inte hem förrän de stängde och började kasta ut folk, Haha. Promenerade hem i den varma natten till Moa där vi däckade.
 
Några bilder som Moa fotade från kvällen!
 
 
 
 
Lördag: Vad gjorde jag i lördags? Jo jag vaknade upp med huvudvärk och illamående, men som tur var gick det över på två timmar. Resten av dagen satt jag ute med familjen och spelade spel och hade det mys!
 
Söndagen: Familjen åkte iväg på Teknikland där man fick se gamla bussar,bilar, flygplan och lära sig om hur det var att vara spion på 70-talet. Efter att vi åt tidig middag så åkte vi sen till Furan för bilbingo. (Tradition på sommaren). Avslutade kvällen med filmer hemma.
 
 
Måndag! Jag och Moa träffades för en fika på stan. Gick runt i lite butiker och brände ändå över 300 spänn på småsaker, trots att jag inte skulle. Ska blogga om de sakerna sen. 
På kvällen träffades vi hos Moa och satt ute på en filt och drack cider. När de började bli för kallt så gick vi in och spelade Star wars-spel på Xbox och såg lite från två skräckfilmer innan vi somnade vid typ 3-tiden.
 
Jag tog inga bilder på kvällen, men lånar två från Moas instagram eftersom jag gillar att dokumentera allt haha.
 
 
 
Sen kommer vi till tisdagen! Blev upphämtad där mitt på dagen. Åkte hem och käkade innan min gamla klasskompis Linnea kom på besök. Spelade playstation och svullade natchos till middag. En mysig eftermiddag och kväll :)
 
 
 

Yran går emot trenden

Tänk att det såg ut såhär i min lilla stad i lördags. Andra festivaler har tappat besökare och nu lagt ner, medan Storsjöyran istället hade besöksrekord på 39 000. Var orolig att vår festival också skulle försvinna, men det behöver vi nog inte vara oroliga för längre.

Bild lånad från storsjöyrans facebook

Bloggar snart mer!

Vill skriva om hur AWESOME storsjöyran var, men vill vänta tills jag sitter vid datorn. En av de roligaste sakerna jag gjort. Har faktiskt haft något att göra varje dag ett tag nu och märker direkt hur fruktansvärt mycket bättre jag mår. Ska därför nu fortsätta planera in saker nästan varje dag. Så hör av er om ni vill hitta på saker!!

Snodde denna mustasch från en av krogarna på yran. Är en riktig raggnings-magnet.

Ny hårfärg + Storsjöyran

Tjabba! sitter just nu ute i solen och mobilbloggar. Var hos Terese igår och färgade håret. Så nu har man blont, turkos och lila hår! Är supernöjd! Två av mina favoritfärger (y) Ikväll så ska jag på Storsjöyran. Ska äntligen få se Darin igen. Jag har vart en fan av honom i SJU ÅR! Japp! Föll för honom sist han var här i Östersund 2006 och har sen haft en förälskelse i honom sen dess. Han är Sveriges Michael Jackson och har aldrig hört någon som haft en lika röst som Darin. Tycker att han sticker ut från de andra och är unik. Därför är jag ett troget fan som bara väntat på att han ska komma tillbaka. När alla andra sa att han hade "dött ut" eller "inte var populär längre" så följde jag ändå hans resa och visste att han istället jobbade i Finland,Tyskland, frankrike och nu USA. Väntat på att han skulle komma tillbaka till Sverige. Men sist(och enda gången) jag träffade honom var faktiskt hemma hos honom haha. En rolig historia är det. Hoppas man får en chans och prata med honom idag. Men chansen är väl liten. Höhöö.


Saker på gång

Låg ute i solen hela dagen idag och ikväll har jag färgat håret. Bara en blond toning som gjorde det mörkare :) i morgon blir det stråket på kvällen och sen yran på fredag. Och antingen i morgon eller torsdag så ska jag färga håret,igen.

I process

Var ner på stan lite snabbt idag och hämtade ut mitt legitimation som legat på banken en månad, och sen gick jag och köpte lite nödvändiga saker.
Jag blekte håret ljusare (typ platina blont) i torsdags, och i morgon ska jag lägga in en toning som gör att jag får den exakta blonda nyansen som jag vill ha. Sen senare i veckan så blir det två roliga färger som ska i också ;)


Never give up

Att välja sin nästa hårfärg

Det är så in-å-helvete svårt att välja färg. De finns ju så många olika nyanser av varje färg och så många olika märken. Jag ska nu köra på två färger och färgerna kommer från olika märken. Så vi får se vilken av färgerna som håller längst och faktiskt ser ut som den ska på bilden. Spännande..!
 

Ching chong mat

Var ju ute på restaurang i fredags och det blev kinamat. Förutom att de har världens godaste buffé så är efterrätterna bäst.

Bad day

Har knappt koll på vad för dag det är. Mina dygn har blivit knas och sover på konstiga tider. Går idag bara runt i de mysigaste kläderna jag kunde hitta.

Jul. 19, 2013

Spenderade kvällen och nästan hela natten hos Terese igår. Åkte till henne efter jag hade käkat middag. Vi färgade håret på mig, drack drinkar och sen mitt i natten så var vi tre stycken som badade i deras bubbelbad. När klockan nästa var fyra på morgonen så cyklade jag sen hem. Så spontana saker vi gjorde. Var de roligaste jag gjort i sommar hittills :)


Nu ska ja när som helst åka på restaurang också.

Grattis mina föräldrar

Är jättetrött och har ont i halsen, men borde bli bättre snart för ska träffa Terese idag. :)
Förresten så firar mina föräldrar 20 år som förlovade idag! Blir restaurang för hela familjen i morgon.


Årets snyggaste mönster

måste göra nåt!

Jag måste börja hitta på nåt! Så vem vill laga mat, ha spelkvällar och heldagar ute i solen?
 
haha posar'n
 

Världens bästa film <3

spot something different

Ser ni något annorlunda med mig? 
Vet egentligen förresten inte varför jag bloggar. Antalet läsare som är kvar är bara hälften nu. Ni resten som är kvar - vad får er att besöka min blogg dag in och dag ut? :) Är det något jag gör rätt? haha
 
 

Leker med app

Har suttit barnvakt hela dagen till min lillebror som är sjuk. Har inte så mycket att göra, så lekte lite i en app.
Hoppas ni har en roligare tisdag.


Some sweet stuff

Godmorgon. Klockan är 07:30 och jag har legat vaken i snart en timme.. Hade egentligen kunnat sovit nån timme mer, men lika bra att hålla sig vaken nu när man vaknat av sig själv. Är inte direkt peppad inför denna dag. Ska sälja två av marsvinsungarna idag och sen ska jag till tandläkaren. Jippi...

Men till något sötare: jag såg dessa body scrubs hos eleven.se. De fanns i underbara dofter som i bland annat söt godis, lakris och jordgubb. Innehöll dom riktigt strössel också? Skulle lätt vilja ha en.

Wtf fun fact

Pimpat upp insidan på min Iphone

Hittade en app som gör att man kan byta ikoner på sina appar till mycket finare saker. Har bara bytt på några än så länge. Tyckte det såg fräscht och roligare ut nu hehe. #HarIngetLiv

En rolig idé

 Spenderat kvällen med att se på Youtube-klipp (När man väl startat så går det inte att sluta) och jag såg denna. Om man har fula gamla smycken hemma så kan man pimpa upp dom med färg! Funderar själv på att testa detta. Allt som behövs är lite nagellack, och man kan få till snygg dip-dye på smyckerna.
 
 

Städat som om kungen skulle komma på besök

Klev upp kl 9 idag, åt frukost och kollade på Desperate Housewives som går på tvn varje vardagmorgon. Efter det bäddade jag två sängar, satte igång diskmaskinen, städade buren, började sen att storstäda hela mitt rum och plockade bort / slängde bort saker. Sen hoppade jag in i duschen och nu sitter jag och ser på The Ellen show. Känns bra att få så mycket gjort, och nu ska jag bara slappa :)


Desperat efter nåt bra

Hade inget att göra så hittade jag min Desperate Housewives box. Har precis kollat igenom säsong 6. Finns 9 stycken och jag har sett alla avsnitt om och om igen. Finns ingen bättre serie i hela världen. Love it.

Mobilbilder-bomb från studenten

Jag har ingenting att bjuda på just nu, så slänger upp en bildbomb från studenten av mina mobilbilder.
 
 
 

Ursnygga kläder för halva priset!

åh nu har de fixat 50% rabatt på några skitsnygga plagg. För att komma åt rean så måste man bli inbjuden till members.com. Om ni vill få tillgång att köpa snygga plagg för halva ordinarpriset så säg till så bjuder jag in :)

Dessa var några av mina favoriter