Lilla bubblan

Ligger just nu i sängen och myser med ett av marsvinen. Har lagt Bubblan på min bröstkorg för hon är så varm och go. Men hon är nämligen dräktig och ska föda när som helst, så när hon ligger här så känner jag till och med hut ungarna inne i hennes mage sparkar! De sparkar så hårt så ibland hoppar hela hon till! Och man kan SE hur de sparkar i magen. Är som att det bubblat inne i hennes mage och att hon skulle ha hicka. Stackarn..

Nattlig syssla

Lirar lite guitar hero på nintendo :)
Men nu är det dags att sova! Godnatt.

Studentfest nr två

Om man räknar med 100-dagars så är detta endast den andra "festen" som hat med studenten att göra. Klassen ordnar träffar varje dag fram till studenten nu, och ikväll ska jag joina för första kvällen. Första gången jag använder min mössa också.

Och så går jag emot mig själv och lägger upp en bild på mig själv i mössan. Jag ogillar såna bilder men om jag inte lägger upp så tror väl folk är jag är kneeeepppp :pPp:Pppppp

Jag juuuuust nuuu

Blekning på G!

Har stått och kladdat med blondering ett tag. Om några minuter ska jag skölja ur. Leka med blondering är bland de dummaste man kan göra :p kan sluta med att hela håret blir fläckigt och gult eller så kan man även tappa håret. Men jag har aldrig någon sin misslyckats när jag färgat håret, trots att jag aldrig brukar ha någon speciell plan. Så det slutar nog bra!

Den helt naturliga looken idag!

Japp! Idag tänker jag rocka den helt osminkade looken idag! Tänker sätta mig på bussen och åka till stan helt osminkad och trött. Är nyvaken så ser extra..fin ut. Väldigt sällan tjejer åker iväg osminkad. Alltså inte ens lilla minsta fix. Så är du tjej: brukar du åka till stan,skolan etc ofixad?

Ett litet problem

Jag skrev förut att det troligen skulle bli bättre uppdatering här under sommaren, men nu har alla JB skolor i landet bestämt att alla elever (även de som tar studenten) ska lämna in sina datorer för att uppdatera dom. Så jag lämnar in den i morgon och får tillbaka den i september. Så blir datorlös,jippi.
Kan ändå uppdatera men kommer bli krångligare att få in bra bilder. Det kan lösa sig.

Be proactiv

Ända sen jag var 9 år så har jag haft stora acneproblem. Nu har det gått 10 år och problemet har ju blivit bättre, men man blir less när det aldrig vill ge sig. Pga det så har jag fått massor av permanenta ärr som jag avskyr, men jag tänker inte låtas få fler. Har provat hur många olika produkter som helst men eftersom jag inte direkt har mycket pengar så har jag bara provat på billiga saker. Nu tänker jag faktiskt prova något som sägs fungera för miljontals människor. Alla har nog hört om produkten Proactiv. Jag är skeptisk, men har inget att förlora. När jag vann fototävlingen för några månader sen så vann jag även ett presentkort på 3000kr. Så nu tänkte jag börja utnyttja lite av pengarna och kosta på mig detta. Detta gick på ca 600 kr. Om några veckor får vi se om det blev någon skillnad. Jag håller tummarna (Y)
Om man blir fri problemet någon dag så funderar jag på att fixa bort ärren också. Någon som har någon erfarenhet av ärrbehandling? Typ laser eller krämer?
 

En av världens roligaste videor

Jag tröttna aldrig på denna! Har ni inte sett den så måste ni se den.
 
 

Haha fail

Outfit + har ingen blogginspiration

Bloggen har varit väldigt tråkig de senaste veckorna. Har för mycket att göra och tänka på för att ha idéer till bloggen. Kan tänka mig att under sommaren så har jag mer att blogga om och har tid att fixa roligare saker.
Fortsätt följ ni!
 
En outfit jag bar en dag förra veckan.

Årets första mjukglass

Den är en stor grej varje gång man äter årets första mjukglass, för det är bland de godaste som finns. Blev bjuden på det i torsdags (tror jag att det var?)
Förresten, någon måste käka glass med mig nån dag igen!
 

Två bilder till er

Går just nu igenom lite bilder på datorn. Måste flytta allt jag äger på datorn till någonstans för ska skicka iväg datorn med skolan snart. Rensar därför på datorn. Jag har fotat mycket tidigare men ibland ligger bilderna bara på datorn utan att man använder dom. Så tänkte dela med mig av två här istället.
 
Bildernas kvalité blir som vanligt dåliga då bilderna blir mindre på bloggen :/

Filmtips - Ruby Sparks

Om ni skulle vilja se en film som inte är så typiskt alla andra, så kan jag tipsa om filmen "Ruby Sparks". :)
Det är en amerikansk film om en kille som är en fantastisk författare. Han har levt ensam länge och börjar då drömma om sin drömtjej. När han börjar få dessa drömmar så kommer han på vad hans nästa bok ska handla om. Varje natt får han dessa drömmar och så fort han vaknar så skriver han ner allt han drömmer om denna tjej "Ruby". Men det otroliga som händer sen är att Ruby plötsligt blir verklig och ÄR hans flickvän.  Han märker sen att han kan kontroller allt med henne - genom att fortsätta skriva på sin berättelse. Så han skriver hur hon ska vara som person och vad hon ska tycka och göra. Han kan helt plötsligt kontrollera allt om sin drömtjej!
 
Filmen är en komedi och jag fick skratta mycket. Filmen är superskön och annorlunda! Verkligen ett tips kan jag säga :)
 
 
 

Haha dagens skratt

Massor av godsaker

Jag hatar att känna sötsug när man ser alla bilder på weheartit. Visst blir man hungrig utav dessa?

Shit alla studenter säger hela tiden (förutom jag) just nu.....

Alla andra: "snart är det studenten och FYFAN VAD JAG SKA SUPA!".


"Vi som tar studenten om x-antal dagar är så ccoola så vi måste fira inte bara när det är 100 dagar kvar, utan vi måste även gå ut och supa med studentmössan på när det är 50,20,10 och 1 dagar kvar tills det är studenten".

"Jag måste nu skriva på facebook VARE DAG hur många dagar det är kvar tills studenten".

"Jag måste ta kort på mig själv med studentmössan på huvudet och lägga ut den på facebook,bloggen och instagram".

"Jag måste skriva minst 10 gånger att jag har fått hem min studentmössa. Trots att det var 5 månader sen."

"Jag måste skriva varje dag hur JÄVLA PEPPAD jag är inför studenten och SKÅL!!!!!!"




Miami-värme i Sverige

Idag var det verkligen varmt! Tror inte en enda person satt inne vid datorn när vi idag hade årets varmaste dag. Iallafall här uppe i Jämtland. Var så varmt så man knappt stod ut. När jag är utomlands så står jag alltid ut med värmen för jag tänker att det är semester och man måste njuta. Men när det är 22-25 grader varmt och vindstilla här hemma så känns det för mycket. I Miami var det runt 30 grader varje dag, men jag stod ändå ut.
Mitt rum är en bastu nu och kommer vara det resten av sommaren. Jag har nämligen 7 fönster i mitt rum och mitt rum ligger på solsidan. Jag har alltså sol i mitt rum dygnet runt.... Dör!!
 
Har bara legat ute och stekt då vah.

Skulle ni våga åka med denna?

LÖRDAG!

Today's outfit - Unicorn!

Leggings - Urban outfitters (Miami)
Klänning - Bik bok
Kofta - Cubus
 
 

Känner mig som en människa igen

Känns så skönt när man har något att göra på dagarna. Igår hade jag en underbar dag med en gammal klasskompis som jag inte haft tid att lära känna förrän nu. Det är roligt att vi gick i samma klass i 6an och 7an men lärde inte känna varandra, men nu hittade vi varandra sista året på gymnasiet! :) Bättre sent än aldrig!

Idag är det otroligt fint väder ute, men jag vet inte om jag ska gå ut eller plugga.. Vi har deadline på söndag!!

Sugen på bakning

Nån dag när jag får min energi tillbaka så ska jag börja baka massa gott :)

Bad hair day

Är det möjligt att ha dåliga hårdagar i en hel vecka? Ja, det är tydligen möjligt!
Jag måste ringa en frisör..

Flower pants

Något jag helt plötsligt börjat gilla är blommiga byxor. Aldrig har tanken slagit mig tidigare, men nu dör jag för ett par. I Miami hade de blommiga byxor överallt men jag hann aldrig köpa ett par. I Sverige har jag inte sett ett enda par som jag tyckte var tillräckligt snygga. Nån som vet någon affär som säljer snygga?
 

Mhm

Det känns lite fult när man får visa leg för redbull som det är 15-årsgräns på. Jag är 19....

Det här är så coolt

Läste om detta förut en gång. Killen är fotograf, och tjej tröttnade på att han alltid fastnade och tog kort på allt, så hon fick till och dra med honom. De gjorde det till en tradition och fotade just det i varje ny stad de besökte.

Tre outfits jag vill ha

Hittar så mycket fint, men jag lever endast på 1050 kr per månad, och nu i sommar får jag inga pengar alls - så måste spara. Hade jag haft mycket pengar så skulle jag köpt allt detta.
 
Jag är inte så bra på att sätta ihop outfits men skulle vilja ha kläderna, haha.

Jag är den enda som inte ser fram emot studentdagen

En chillig outfit som jag inte skulle tacka nej till

Har inga pengar just nu och självklart ska man då hitta massor av saker som man vill ha. Satte ihop lite kvickt en outfit jag skulle vilja ha just nu.
 

En händelselös lördag

Kids..gör inte som jag

Det är inte smart att sova hela dagen och sen när klockan börjar närma sig ett på natten så är man helt klarvaken..

Hahaha

Det är så orättvist..

Här har det regnat och vart grått hela dan. Jag vaknade i morse av att jag låg och frös! Knäppt!
I stockholm är det 20 grader varmt och sol :o Samma land men så olika väder.

Men kolla hur det är i Miami just nu! :'(

Coolt fototips!

Åsikter om The sims 4!

För några dagar sen gick de ut med att de ska släppa sims 4 nästa år. Min reaktion var "Gud vad onödigt!". Om man köper sims 4 så kan man ju inte längre använda sig av någon av de andra spelen man köpt. Har typ 20 spel av sims 2 och sims 3. Om de bara tänker komma ut med nya spel sen som passar 4an så kommer ju alla de tidigare spelen vara värdelösa D:

Om jag har några sims-fan här - vad känner NI inför detta?

Håruppsättning

Ibland vänder det fort

När jag vaknade så kände jag mig inte så pigg, men idag har jag: Klivit upp kl 9, ätiti frukost, pluggat, startat tvättmaskin, ätit lunch, hängt tvätten, hämtat hö till marsvinen, pluggat ännu mera, ätiti middag, gettmig ut på en joggingtur, kom hem och vilade, duschade, och nu pluggat ännu mera. Dags att käkat något igen innan jag ska sova :) Lyckades göra mycket idag ändå! Blir skola i morgon.

Såååå trött

Betygen sätts om typ en vecka (eller mindre?) och jag blev precis såååå trött. Jag orkar inte göra nånting längre. Orkar inte plugga eller åka iväg till skolan. Är det inte typiskt? När man verkligen måste jobba på hårt, då blir man trött. Hoppas på att få tillbaka orken innan det är för sent. Just nu ser jag inte ens fram emot studenten. Själva studentdagen känns inte så speciell för mig. Hade faktiskt klarat mig bra utan den. Jag tar ju ändå studenten och blir klar med skolan, så för mig känns det inte så viktigt att vara där och fira.
 

May the 4th be with you

vårvarmt

Vad glad jag är över att vakna upp till fint väder. Verkar vara rätt så varmt ute idag, och det verkar bli bara varmare och varmare denna vecka.

Jag kommer nog inte ha tid till att blogga så mycket nu, för har mycket skolarbete och göra.

 
 

Dåliga hårdagar

Detta är faktiskt sant. Det spelar ingen roll hur mycket tid du lägger på ditt smink. Har du en dålig hårdag så ser det ändå dåligt ut..

Jag ska fixa klart mig nu och sen dra till afffären och sen vidare till moa

Mums! Flytande tårta

Hur jag känt mig idag

Världens finaste klänning

Såg denna klänning på weheartit förut, men hittade nu vart man kunde köpa den! Åh typ världens finaste. Gud vad jag skulle vilja ha den.. D:
 Ni som har pengar över kan klicka HÄR för att köpa den.
 
 

Hur gott hade inte det här varit just nu?

Torsdag!

Vad fort det går. Nu är det redan torsdag. Idag hade vi distans och sen i morgon ska vi på utställning. Sen är det helg igen!

wtf fun facts!

 

Help

Jag vet seriöst inte hur jag ska hinna med all skolarbete..!

Hehehehe

Tiden går för fort

Visst ser jag fram emot sommaren och sånt, men nu när det är maj så har jag bara typ en vecka kvar att bli klar med all skolarbete!

May. 01, 2013

Haft en trevlig kväll och ska nu sova. Godnatt!

Ville visa min katt-tröja på bildrn till höget