Blogg.se, fixa eran app så man kan mobilblogga igen!!

Appen krashar fortfarande så ni måste uppdatera den!

Funkar inte att blogga

Har försökt blogga i flera dagar men blogg.se's app kraschar hela tiden. Dom borde seriöst göra något åt det så jag kan blogga från mobilen nu när jag är bortrest

Förbereder mig inför sommaren nummer två

Det roliga är att nu när sommaren börjar ta slut och folk börjar på att få ångest, så åker jag iväg till varmare land istället. Kändes lite kul idag när jag var på stan för att köpa nödvändiga saker inför resan, så kunde jag fynda på rean över "saker som man snart inte har någon använding av nu när sommaren är över". Så jag hittade sololja med 20% rea och en bikini-top för 49 kr.  Känns skönt att få uppleva riktig sommar nu efter besvikelsen i Sverige. Sist jag kunde bada i vattnet i Sverige var flera år sen. känns som det blir kallare och kallare för varje år. Så snart bär det av till Mallorca där det är 35 grader istället (Y) 
 
 

Vill köpa mig en ny garderob

Det är ofta jag får perioder då det känns som att man inte har något alls att ha på sig. Skulle lätt kunna sälja allt jag äger och köpa nytt. Tycker alla plagg känns så tråkiga. Varför blir det så?

Tog mig i kragen!

Har i flera dagar längtat efter att få ge mig ut och springa igen, men det har antingen regnat eller så har jag vart för trött. Idag blev det äntligen av och jag älskar det! Jag behöver bokstavligen bara gå ut från min baksida och korsa en mindre bilväg så är jag sen direkt ute i joggingspåret. Jag måste nog bo på världens bästa plats om man vill kunna motionera i "skog" men ändå bo kvar i stan. (Och inte på landet alltså).
Tänkte bara ta det lugnt så blev bara ett varv som är nästan exakt 2 km. En piggare dag ska jag satsa på 3-4 km istället :) Vet inte vilket man ska bry sig mest om: tiden eller sträckan? De säger "30 minuters motion" men då skulle ju personen kunna gå ändå bara typ en km? Men om man går 3 km men tar låååång tid på sig och går snigelfart, vilket är då bättre träning?


Klänning från Asos

Tyckte denna klänning var så himla fin! Dock har jag inte pengar för den nu.

Pysseltips - naglar #2

Jag gjorde något liknande med mina naglar, innan jag hittade denna instruktion (som var mycket enklare). Så ska prova denna sen :)

Snyggsak

Hur snygga var inte dessa?

Hallå blåggen

Har äntligen tagit mig ur den dåliga vanan att sova bort hela dagarna. Igår var jag endast vaken någon timme innan jag gick tillbaka till sängen och sov. Idag vaknade jag 8 och åt frukost innan jag gick tillbaka och sov några timmar till. Sen duschade jag och åkte ner på stan för några ärender. Är två familjemedlemmar som fyller år denna och nästa vecka. Så har jag fixat grejjor :)
 
 

Pysseltips - naglar!

Två av ringarna

Här är två av ringarna jag pimpade igår. De blev tusen gånger roligare nu! Har inte orkat fixat ordentlig bild, så får duga med en mobilbild :)
 
 

Leker med färg

Sitter just nu och pimpar/räddar gamla smycket. Många har börjat rosta så jag målar en ny fräsch färg på dom. Se resultatet sen :)

Jag tipsar om sminkborstar

 
 
Sminkborstar är något jag tycker är dyrt. De kan typ kosta mellan 50-300 kr styck. Man behöver lite olika borstar och de blir dyrt. Har sett att Gina Tricot har sminkborstar för betydligt billigare pris och dom duger! När jag tidigare köpt sminkborstar för billiga pris så har de varit riktigt dåliga och stråna har liksom ramlat av. Men jag provade och köpte från Gina och de har inte tappat några strån eller något sådant. De funkar bra som de dyrare, tycker jag! Så vill ni kunna ha råd med flera olika penslar så rekomenderar jag att köpa från Gina för då sparar ni en slant :)
 
 
 
 

Kräftor

Jag hade ju tänkt att jag igår skulle ha gått ut och fota, men det spöregna nästan hela dan så har inte haft någon chans. Idag regnar det också ;/
 
Men annars i helgen så har vi haft besök och käkat kräftor! Var hur många år sen som helst sist jag gjorde det. Vi spelade även spel och drack cider och vin. Trevlig kväll :)
 

 

Hårtips

Men i morgon ska jag blogga!

Fick fotosug och vill ge mig ut och fota i morgon! Då kanske det äntligen finns något här att posta också.

Snygg sak!

Kunde inte undgå och tycka att denna var läcker! Tror den kostade endast runt 200 kr också. Men jag har lovat mig själv att spara pengar nu så..

Lime

Satt och kollade igenom mina gamla mappar på datorn. Hittade några bilder jag tyckte dög och så redigerade jag till dom lite. Jag hade mycket mer foto-sug förut :( Förut fotade jag bokstavligen varje dag. Nu fotar jag aldrig! Men det är ju så. Mår man inte bra så funkar inget. Man har ingen ork eller idéer längre. Jag tycker jag var mycket bättre på att fota för 3-4 år sen än vad jag är idag. Har kört fast. BEHÖVER EN NY KAMERA! Med en ny kamera kan jag fota saker jag inte kunnat förut. Denna kamera jag har nu är en nybörjarkamera. Den är jättekänslig om man skakig och är omöjlig att fota med inomhus om man inte använder blixt. Jag behöver därför en nyare...
 
Dessa bilder är väl inget speciella men
 
 

Lite natthumor

Pysseltips

Glass i sängen

Har varit så lugnt och fridfullt för mig de senaste dagarna. Just nu har jag redan bäddat ner mig i sängen och äter glass och ser på tv. Har hittat en grymt god glass med hallon och salt lakrits! Sjukt gott!
Nu blir det mer tvmys.

Saker förändras

När man träffar gamla kompisar så märker man hur alla har förändrats. De jobbar, super hårt och strular runt. Ni växer upp för fort. Känner att jag inte längre har något gemensamt med de gamla vännerna man har längre.
 
 

Gifs <3

Minions :D(2) smile | Tumblr-nanana Pepete! | via TumblrBEE-DO! | via TumblrMinion Gifariana grandeAriana Grande  | via Tumblr
haha :D
Books Worth Reading

Ser fram emot morgon

Ska snart lägga mig. Ser fram emot morgon kväll iallafall :)
Tumblr | via Tumblruntitled | via Tumblr

Hahahaha

 
 

Augusti

Helt sjukt att det redan är augusti! Om 22 dagar åker jag utomlands, och denna månad så börjar skolorna igen. Känns som att sommaren nästan är över :o

Godmorgon

Jag har varit uppe sen 9 och har redan käkat frukost och ser nu på Desperate Housewives. När det är slut så ska jag sätta igång med städningen :) Vet inte vad jag ska göra sen..