|På gatan där jag bor|

 Känns lite konstigt att inte ha något att göra nuförtiden...
 
 Lekte med effekter och skapade en gif. jag är ett geni. ish
i walk a lonely road on Make A Gif
 

Hair-makeover

Äntligen tog jag tag i det och färgade mitt hår. Jag köpte färgen i november men orkade inte färga förrän nu i januari. Mity hår var verkligen risigt för färgen har ju åkt ur. Sist när jag färgade håret som var i mars/april så färgade jag mörkrött/brunt. Nu var mitt hår typ.. Ginger?  Har färgen börjat tvättats ur så finns det en oskriver hårregel - sätt i färg!
Jag la nu in färgerna lila och en färg som heter "tulpi red" men ser ut som mörk rosa. 

Jag tycker att mitt hår på både före och efter bilden inte ser lika ut som i verkligheten.  Förebilden såg bättre ut än irl, och efterbilden tycker jag ser sämre ut än irl haha.

Före och efter


Längtar tillbaka

Gick igenom bilder på facebook och såg denna härlig beach-bilden från MIAMI! Titta! 40 graders värme varje dag i landet jag alltid drömt om att få resa till. Och här sitter vi i Sverige med snö. VARFÖR bor jag inte i Miami?!
 
 

Min frånvaro

Det har ekat tomt här i bloggen ett tag, och det finns en anledning till det som jag tänkte skriva lite kort om nu.
Skulle vilja sammanfatta allt i någon stil som så här.
Jag känner mig bara ofräsch, trött, ångestfylld och ej mottaglig. Allt känns fel även om inget är förändrat utan det är mitt psyke som
Börjar bli trött. Har det lite mer kämpigt just nu än hur det brukar vara och det är för allt är instabilt eftersom jag ska vänja mig vid nya ämnen som tillsätts just nu in i kroppen. Har plockat bort det preparat som håller ångesten stabil så just nu går jag utan några hjälpmedel villet är det svåraste jag gjort. Som sagt är nytt på väg in i kroppen men än så länge ger det läkemedlet mig inget stöd utan det är snarare rvärtom. Ger mig otroliga biverkningar utöver att jag redan är låg i vanliga fall.
Hade inte tänkt skriva så mycket om det här men blev visst så nu. Jag hoppas på att kunna uppdatera bättre trots att orken och inspirationen just nu är låg.
Grattis Florida

Florida är den senaste staten i USA som tillåter samkönade äntenskap. Grattis!
Intresserar mig av detta eftersom jag inte förstår hur ett land kan ha olika lagar och regler. Vad spelar det för roll vilken stat de gifter sig i? Borde vara samma villkor överallt. 
Ett steg framåt


Nyår

Hade bara mobilkameran till hands, så slänger upp några egentligen ganska meninglösa bilder höhöh.