Få valfri vara helt gratis oavsett pris!

Måste tipsa om att yves-rocher.se har ett grymt bra erbjudande just nu! När du gör ett köp hos dom så får du valfri vara helt gratis! Är inte den billigaste varan som blir gratis, utan den första varan du lägger i kundkorgen får du helt gratis. Yves har en gräns på att det inte går göra några beställningar under 100kr dock, men jag själv handlade lite "must have" produkter och fick ansiktskräm för 249kr helt gratis, och handlade tre produkter för bara 108kr. 

Erbjudandet gäller en gång per kund och giltigt t.o.m 31/5. 
Detta är inge reklam/samarbete, de hade sånt här erbjudande förut och det är grymt tycker jag att man får vilken produkt som helst gratis och inte den billigaste som det brukar vara. Känner att jag måste tipsa om det denna gång.
Mer F.O.B åt folket

 Vet ni vilka som är underskattade? Fall Out Boy! Upptäckte dom sommaren 2007 och tycker fortfarande de är ett av världens bästa band. Nu har de typ gjort comeback och har låtar som spelas på radion. Kul med ny musik för tror inte dom släppt nåt på länge! Alla deras låtar är bra. Varenda en! 
Så sök på dom på spotify och lyssna igenom deras album. 
 
Denna låt spelas på radion nu

Kontrasterna

Tyckte det var läcker kontrast på himmelen i kväll. Ena sidan, på baksidan av vår gård var himlen blå och solen sken. På framsidan var himlen grå . 
 
Inge photoshop. Gjorde dessa panorama bilder direkt i mobilen. 
 
 

Min helg

Haft rätt så mysig helg. Helgerna brukar inte vara någe speciella när jag ändå alltid är ledig. I lördags var jag ute och skulle sola men det är fortfarande så pass kallt att jag var tvungen att ha vinterjacka. Om bara några veckor så får folk sommarlov och jag tycker det känns som höst ute. 
Hur som helst. Hade en liteb nostalgitripp och fick en "äntligen lördag". Fler som åt det när ni var små? Innerhåller fortfarande hockey pulver! <3 Det bästa!


Grattis alla med namnet Linn och Linnea

Upptäckte att jag hade namnsdag idag när jag fick massor av mail med rabattkuponger från olika butiker haha. Så grattis alla ni som heter Linn eller Linnea. 
Helt okej namnsdag ändå med fint väder och saker man beställt kom med posten. En av grejerna var det nya "Battlefield"-spelet. Jag har aldrig kört Battlefield så är ganska lost. Både hatar och älskar när man börjar spela ett nytt spel. Är skitjobbigt innan man lärt sig alla knappar och hur spelet går till. Men det är även kul med nytt för man blir less på de gamla spelen när man klarat ut dom 2-3 gånger. 

Om nån kör Battlefield så får ni gärna ge tips! Det svåra är att köra online. Det enda jag visste var att man görde deathmatch , vilket jag kört på andra spel, men det fanns tydligen så mycket mer än så! Vet inte om det är lika på alla spel men det jag köpte som är de senaste heter hardline. Det är heist och typ 5-6 olika sorters matcher man kör med andra. Fattar knappt skillnaden på dem och förstår inte allt i spelet, så ge gärna tips till en nybörjare som är bra att veta! 

När grafiken är så bra att man tror det är film och inte ett spel.


Myslördag

Denna lördag kändes lite speciellt/annorlunda. Åt plockmat till middag innan hela familjen sen gick ut och satte sig i solen. Det sköna med att det blir sommar är hur länge solen lyser!

MobilbilderVilken icke underbar dag

Godmorgon.
Jag hade planerat att ta en promenad upp till affären för att båda hämta och lämna paket, men vädret tillåter inte. 
Det kanske inte är så farligt men världen ser så grå ut idag och då blir man inte så speciellt peppad.

Jag behöver någon som hör av sig och drar ut mig ur huset oftare!
Blir lätt att det går en vecka innan jag går ut. Låter knäppt, jag vet.
I södra Sverige säger de "ååh det är som att det redan är sommar" och de har de sagt hela april. Nu är det maj och här i mellersta Norrland är det snarare höst än sommar.

Omöjligt beslut

Om någon hade bara - "Välj en av dessa du helst skulle vilja ha". Det skulle vara omöjligt att välja vem som är finast! Underbart vackra!


Tatueringar till salu

Jag säljer temporära "flash" tatueringar för 30kr styck + frakt.
Denna sort av tatuering är något som blivit populärt och kommer vara sjukt snygga i sommar när man är brun.

De finns i guld, silver, svart, blått och rött. Vissa motiv är endast i en färg och vissa är i flera. Se bilderna nedanför. 
Tatueringarna typ glänser och glittrar (eller hur man nu ska förklara det). 

De tål vatten och håller mellan 3-7 dagar beroende på vart de sitter på kroppen.
Appliceras med vatten.

Om ni vill köpa, lämna en kommentar med er mailadress så sköter vi resten per mail. 

Jag har olika antal av motiven.

Denna, Nr 1 är en mindre storlek. Den är ca 15cm lång och 10cm bred.

Även nr 2 är en mindre storlek
Nr 3 är en mindre storlek också

Och även nr 4

Resten är "normal" storlek. Längd 20cm, bredd 15cm.OBS!  Nr 17 är den enda tatueringen som inte är glänsande. Denna är mer lik en riktig tatuering med bläck/henna. 
Färger är mörkröd! Släpp ner ditt hår

allvarligt talat. Jag kan inte tro att mitt hår har vuxit så mycket på ett år?  Om jag inte minns helt fel alltså, så är det drygt ett år sen jag blekte utväxten...och se nu, det är min naturliga hårfärg nu som jag ej färgat. 
Haha all min färg har nu "glitigt ner" pga hur mycket mitt hår har vuxit så funderar på att blondera rötterna och lägga i färg där med. Men det känns dumt att "förstöra" håret. Don't know what to do. Ser ut som att det lila/rosa är löshår, ser inte bra ut längre. Måste fundera på vad jag ska göra. Jag som var så nöjd med mitt hår, jobbigt att färga utväxt + fylla på med färg hela tiden. Dyrt!

Ursäkta min fulbild men ville bara visa.