Några små blommor.

Egentligen så tycker jag att bilder på blommor och växter är bland det tråkigaste som finns. Men idag hade jag lite tråkigt och hade inget att fota, så fotade lite hastigt några blommor på gården. Kunde inte ens kika i kameran, så bara fotade utan...att titta. Haha kom inte på någon bra förklaring. Men här är två bilder iaf.


back to the 60´s

Idag fick jag leka make-up artist och frisör. Mamma skulle iväg på nån fest ikväll där temat var 60-talet. Levde ju som sagt inte då (haha) så har ingen aning om hur dom såg ut då. Googlade lite och skulle sen sminka mamma och göra håruppsättning. Ohja! Det var svårt. Skulle prova på mig själv först och göra en sminking. Failade ju, men gick mycket bättre sen på mamma.

Såhär blev mitt försök... hehu


Lösögonfransar fattades bara. Det var tydligen hela looken.

dålig uppdatering. Snygg tjej.

Dåligt med uppdatering har det varit, jag vet! Men jag har verkligen noll idéer just nu, och har därför inget roligt att komma med. Tänkte starta en ny kategori på bloggen. "Hotties" Haha nej men kom inte på något namn.. Men där laddas de upp bilder på snygga människor. OK? Haha.. Jag har verkligen inget bättre för mig.

Men då börjar jag med första snyggingen. Och det är Blake! Hon från Gossip Girl. Följer inte GG då jag tycker att det är kasst! Men hon har ett utseende jag skulle kunna döda för! Snygg chey.



Big brother

Hahaha big brother igår (eller egentligen förrigår)<3<3

Lilla Linn Pinn

Haha jag hade inget att göra. Har laddat ner nya stilar på texterna, så ville bara prova några så gjorde en bild :')




För övrigt så gör jag inget speciellt idag. Får se vad jag hittar på. Antingen blir det plugg, eller bara slappa :)

Utanför mitt fönster



Vi står i kö och väntar på en tomt. Vi funderar på att bygga ett alldeles nytt hus liten närmare sjön. Sjöutsikt! :D
Skulle vara jättekul ifall det blev så att vi byggde nytt. Tänk ett helt nytt och fräscht hus! Härligt det skulle vara.  Gillar läget där mitt rum är just nu. ALLTID sol som skiner rakt in i rummet. Och så tycker jag att det är mysig utsikt, vet inte varför men. Hoppas jag isf får mitt blivande rum ner mot sjön :D Tänk och vakna på sommaren och se sjön som glittrar (a) Hoppas hoppas!


Underbart

Här får ni en skön låt att börja morgonen med =)



The Ready Set - Love like woe

Natthumor!

hahah natthumor! Fy vad jag garvade när "Justin Bieber" kom in. hahaha. :D Ni måste se! *övertrött*

Ännu en solig dag

Idag var det ännu en solig dag. Tredje dagen på raken då man kunnat solat i bikini typ. När det är soligt och varmt så får jag lust att hitta på massor av saker. Har lust att åka och grilla,umgås med kompisar och sånt. Men verkar som att de flesta är bortresta??  Johanna kom iaf hit och spelade spel och sånt en stund. Det var riktigt kul att träffa henne igen. Sist var i typ januari.

Frågan är nu.... VAD ska man göra ikväll? Någon?

Jag och Johanna idag i solen :)

Sommar?

Jag tyckte att det var varmt igår. Men idag var det ju ännu varmare. Över 20 grader, klarblå himmel och sol! Påsk förra året så satt jag ute på isen och pimplade. Iår ligger jag i bikini och solar. 
Färg har jag fått. Många timmar i solen. Grillat. Fikat. och bara njutit. Sommarlov? Nej, bara påsklov D:




goodnight beautiful day

Idag har det varit så himla underbart väder. Såhär vill jag att det ska vara jämt! Året runt! Inte varmare, inte kallare. Precis så här! Var ute hela dagen. I år var det JAG som bytter däck på bilarna. Tro det eller ej. Där stod jag i 8cm höga skor och höjde bilen, skruva av däcken, satte dit nya och skruva fast dom igen. Ha! Vilken händig brud :'D Hahahah..  hohohuhuhu *skrattanfall för att jag är så trött*   Sen satt vi ute och solade i timmar och sedan grillade vi :D

Bilder!




Gillade min hårfärg på sista bilden :'D


Vi har looooov!

Idag fick vi lov. Nu har vi 11 dagar ledigt! :D  Jag har dock varit sjuk de två sista skoldagarna så för mig känns det inte riktigt som lov :( Men det kanske ändras senare.  Idag provade jag igen att fota med fisheye. Och WOW vad coolt det blev. Skulle ta en bild genom mitt fönster, och jag fick med HELA fönstret ^^ Haha.

Sommar



Jag skrev ju i förra inlägget att jag föredrar vår före sommar. Det gör jag verkligen. Men nu när jag startade min andra, privata dator (använder annars bara datorn jag fått från skolan), så hittade jag dessa bilder. Det var i Luleå förra året. ÅH VAD JAG LÄNGTAR TILL SOMMARN NU! Insett två saker. 1. Längtar till sommaren. 2. SKA färga håret sådär svart igen :)

En låt som gav mig lite sommarkänslor. Vet inte riktigt varför, men den var härlig :)

Forever the sickes kids - Do or Die

Blev utamandad. Utmanar nu DIG!

Har blivit utmanad av Moa att  skriva åtta saker om mig själv. och sedan utmana åtta andra bloggare. Så då kör vi då :')

1. Tycker att våren är den absoluta bästa årstiden. T.o.m bättre än sommar! Skulle kunna ha det såhär året runt! Lagom varmt, soligt, och fint :')

2. Samlar på snygga ringar och söta halsband. Som de flesta tjejer mår bra av att shoppa skor, så bra mår jag av att shoppa ringar! Hahaha

3. Jag spelade basket i nästan 6 år innan jag la av. Har sen dansat i typ 4-5 år och där har jag provat på de flesta dansstilar. Spelade gitarr 2007-2010 också. Sen la jag av med ALLT!

4. Har fotat sen jag var tolv år. Började då med att sno pappas digitalkamera och fotade allt och alla.

5. Jag har något som heter panikångest, och får panikattacker ute på allmänna platser. Nästan ingen vet om det, för tror inte att folk riktigt vet/förstår vad det innebär. Men jag har svårt för att vistas bland folk, och blir det för mycket liv och folk, så säger kroppen ifrån och det känns som att man ska svimma eller dö. På ett ungefär.

6. Jag tror aldrig på mig själv. Jag tror inte på att jag kan en sak förrän någon säger det. Jag älskar att fota och delar gärna med mig av bilder, men vet inte ifall jag är duktig på det eller inte. Har svårt att se det andra ser, och tror bara på att jag kan när någon säger det. Haha.

7.  Folk tror att jag är lat och skolkar från skolan. Men anledningen till att jag sällan är på skolan är just pga ångest och energibrist. Jag VILL gå i skolan och ha bra betyg, men ångest sätter stopp. Är alldeles för trött för att orka ta mig iväg till skolan ibland, och där ifrån kommer min höga frånvaro. Samma sak var det i 9:an. Folk trodde att jag skolkade för jag var lat, men egentligen så gick jag igenom (definitvt) det jobbigaste året i mitt liv.


8. Jag har sån "ånges"t när det gäller mitt hår. Jag vill hela tiden byta hårfärg och frisyr. Har så många idéer men det blir aldrig av. När jag har svart hår så vill jag bli blond, och tvärtom. Aldrig blir jag nöjd! Haha

 Och jag utmanar dessa tjejer :) : Karro  Natalie.H  My Amanda Linnea(Nea) Daniela  EpicFaiil  Hannah.


sick of being sick

Folk klagar på att jag inte uppdaterar så mycket. Men jag har ju inga bilder att visa/dela med mig av. Och inlägg med bara text är ju trist? Jag måste nog ut och fota! Det ska ju bli as varmt nu, så då ska jag passa på!

För övrigt så har jag blivit sjuk nu. Har haft irriterande hosta, ont i halsen och allt det där som har med förkylning att göra. Hostan gör så att jag håller på att kräkas, och jag har ont i hela kroppen. Är inte så säker på att det blir någon skola i morgon...
TVÅ DAGAR KVAR TILL LOOOOV! :D

En gammal bild på världens godaste dricka <3 Gissa vilken? :) (ej cola)

Bilder från idag. Fish eye



Fisheye. Nytt!

Fick ett nytt objektiv i födelsedagspresent. Gick inte ut och provade det förrän nu (en vecka senare). Den är grymt bra! Blir coola bilder. Men idag var det grått och trist väder, så alltså en dålig fotodag...  Men längtar tills jag ska fota med det i Grekland! :D

Såhär ser nya objektivet ut. Fisheye.



show

En trött tjej efter showen.



Var ikväll och kollade på Wendlas show. Riktigt bra som alltid! Var dock inte den "riktiga" vårshowen, utan typ en extra show dom hade fredag och lördag. Som varje gång när jag ser showen,så blir jag SÅ sugen på att börja dansa igen. Funderar på om jag ska börja Hiphop och möjligen Jazz igen i höst. Vore skönt och komma igång. Saknar verkligen dansen sen jag slutade förra året. Har annars dansat sen jag var 11-12 år.
Kom hem vid 22:30, och nu är jag så trött så jag funderar faktiskt på att sova! Japp. Uppdaterar väl mer i morgon.

when the sun goes down




Nu ska jag hem! Har fått slutat och jag har jobbat som en galning hela dagen typ! Har äntligen gjort redovisningen och det kändes bra! Kunde allting i stort sätt utantill, och det kändes som att jag nästan hade för mycket att berätta, så tiden räckte inte till. Har gjort klart det arbetet nu, och skickat in tre svenskauppgifter. När jag kommer hem så ska jag göra klart ett stort svenskaarbete, och sen kan jag ta det lugnt :)

Vad ska man göra ikväll/ i helgen?

Stress stress!

Eftersom jag har så himla mycket energi nu så har jag verkligen varit igång 24/7!! Idag hade vi matte, så först satt jag i ca två timmar och bara råpluggade tills jag kunde allting utantill. Sen skyndade jag mig att gå iväg och göra prov medans jag kommer ihåg allt. Gjorde provet noga och lämnade sen in. mamma hämtade sen upp mig. Vi köpte hem mat och direkt efter maten så satte jag mig och pluggade. Jag har suttit och pluggat ända fram tills nu!! Vet ni hur trött jag är på en skala eller?! NU är jag äntligen klar med min redovisning inför imorgon. Kan ALLT utantill och har skissat på en mindmapp. Nu jävlar måste det gå bra i morgon! Kommer nog dock inte redovisa inför hela klassen för det kommer jag inte klara av, haha då kommer jag få hjärnsläpp! Men har typ pluggat nästan 10 timmar idag (Y)  härligt! Fast trött. Ska nu skynda mig och ta en dusch och sen sova. Måste upp 06:00 i morgon! Roligt va? :) Sen blir det helg som tur var! Heja Linn!!

gammal bild
ser ungefär lika trött ut där som jag är nu :p

full av energi



Har liksom inga bilder att komma med.. behöver gå ut och fota någon fin dag.
Iallafall så blev jag väckt i morse och fick veta att min lillebror möjligen hade fått magsjuka. Vilket då gjorde mig tvungen att ta bussen till skolan...för första gången! Jag har faktiskt haft turen att fått skjuts varje dag. Men idag så blev jag tvungen att gå och ta bussen (och jag har lite fobier för det här med bussar). Var tvungen att gå till odensala för att kunna ta 2:an för 6:an går inte hela vägen till min skola. Så tog typ en powerwalk till odensala. Hade sen en lektion i engelska. Hann bli klar med flera uppgifter och så fixade jag igår så jag fick betyg i webbdesign. Så det går bra nu!
Efter skolan så gick vi och gymmade ett tag. Otroligt skönt att vara tillbaka där igen också :)
Fick ta bussen hem igen. Och när jag kom hem så rensade jag min garderob, städade rummet och bytte sängkläder! FULL AV ENERGI! :DD

tisdag

Mådde inte helt hundra idag, så lyckades inte ta mig iväg på skolan på morgonen. Efter att ha vilat några timmar så mådde jag bättre, så då åkte jag till skolan efter lunch. Det var bara segt idag på lektionen. Seg dag helt enkelt.  Jaja, nu ska jag vända och göra den här dagen bättre. Ska ta ett långt skönt bad och sen invänta världens bästa serie - Desperate Housewives!

welcome to the dark side, we have cookies!

Har uppdaterat dåligt hela helgen, men det är för att jag har haft födelsedag och sånt. Har inte riktigt haft tid då.
Fick ett kameraobjektiv i present! :D Fish eye! Det är så läckert!.
Idag så hade jag skola, men det skrev jag i förra inlägget. Har inte hänt så mycket annat.

Fick ett halsband som ser ut som en kaka av min morbror i födelsedagspresent. Halsbandet jag bloggade om tidigare! :) Ser så verkligt ut. Läckert :D

Jag idag:

I skolan

Sitter i skolan nu. Vi ska jobba med medier i andra länder. Ganska ointressant tycker jag :c Tydligen så är detta ett stort arbete och har stor betydelse på våra betyg. I morgon ska det vara klart, och min kompis som jag jobbar med är inte här! Åååhå! Sitter just nu istället och jobbar i photoshop. Har några uppgifter där som skulle vart klara för flera veckor sen. Det är filmscener vi ska göra. Jag är precis klar med min första, och det är Avatar! :)

Vet att den är skel och ser inte så lik ut, men det är svårt!

Happy birthday to me! :D

amazing

Jag brukar väldigt ofta sitta inne på youtube och titta/lyssna på olika sångvideor. Där folk själv har lagt ut videor där dom sjunger alltså. Inspirerande och kul. Det var så jag hittade Justin Bieber innan han ens blev känd.  Här är en tjej vars youtube jag har följt väldigt länge nu. Hon är grymt duktig, men när hon sjunger den här låten...ja, då känner man att man skulle kunna offra vad som helst för att kunna sjunga lika fint som henne.
Därför måste ni lyssna på denna

it´s friday friday friday

Börja med att säga att jag sänder varma tankar till familj och vänner till pojken på skolan som gick bort igår/inatt(?). Jag beklagar sorgen, och det var jättehemskt när läraren kom in i klassrummet och berättade vad som hänt :/ Så R.I.P!


Idag, fredag. Innebar lång skoldag. Hade först programhantering, och på slutet av lektionen så samlade våran lärare oss i klassrummet och berättade att en kille som går IT i samma korridor som oss hade dött. Usch vad hemskt det kändes, även fast jag inte kände killen :c Så resten av dagen så kändes det verkligen nedstämt på skolan och många var ledsna. Det var jobbigt och se hur folk var ledsna och grät. ;/ Efter lunchen så hade vi svenska. Jag blev klar med arbetet, vilket är skönt.

Efter skolan så gick jag ner till stan för mamma var redan där. Jag hittade en söt ring, och så tokig som jag är i ringar så var jag tvungen att köpa den. Känns så skönt med nya saker (A).

Här är bild på ringen:

För alla nagellacksälskare!

Är det fler än jag som gillar nagellack och tycker att det är kul att prova olika färger och mönster olika gånger?
Har hittat en bra hemsida där man kan få hem två nagellack och en mascara för endast 0 kronor! Finns tolv olika färger att välja på, tror jag att det var. Nu till våren är det snyggt med lite ljusa och varma färger. Passa på och beställ ni också genom att klicka här nedanför :D


Få nagellack för 0 krFå nagellack för 0 kr

trassel

Sitter på skolan nu och jobbar med illustrator. Slutar 15:40 idag, segt :'(

Bäst film

Tips om en sida!

Hej! Jag ville bara lite snabbt tipsa om en bra musiksida. Du får tillgång till alla spellistor, men du kan samtidigt tävla om att vinna biljetter till konserter och exklusiva spelningar! Och även få tillgång till smygpremiärer på låtar och videor långt före alla andra! :D Och nu får du även testa på det  helt GRATIS också ! Klicka här nedanför och bli medlem nu. Värt att prova! :D

Check-in MusicCheck-in Music

Macaronas!

Har fortfarande inte smakat macaronas nån gång. Är det kanske värt att prova baka egna? :O
Dom ser så goda ut. Skulle vilja ha dom bara för att titta på dom. Typ en skål på bordet.



weheartit.com

ching-chong mat!

Kom hem för ett tag sen från restaurangen. Jag och familjen var ute och käkade tillsammans med min faster och min kusin. Det var jättetrevligt! Åt massor av nudlar och annat gott, nom nom nom! Försökte sen fota fiskarna i akvariumet, men det var inte det lättaste :p




Redo för middag nu! :D

Nu bär det av till restaurangen! Hörs senare!

Cupcakes

Idag var vi tydligen lediga! Hade ingen engelska så då kunde man sova istället :D Om ca en timme så ska jag ta bussen ner till stan för ett ärende, och ikväll ska vi gå ut och äta på kinarestaurang! Ska bli gott och mysigt :)
Fick sån himla lust att baka cupcakes helt plötsligt. Jag fyller ju år på söndag, så kanske ska baka några att bjuda på. Får se hur det blir :)


Grekland 17e Augusti

Vi har bokat en resa till Grekland i augusti. Ska bli jätteskönt och få åka utomlands, till värmen och havet! Tänk vad mycket jag ska fota då. Måste ta med mig två minneskort, för det kommer bli flera tusen bilder!






bilder: weheartit.com

Vill ha!

Åh hitta detta söta halsband. Vill ha, vill ha, vill ha! ^o^ Har redan att armband som är liknande. Vill ju bara äta upp dom!


Ny header igen!

Bara kände för att göra min bloggdesign varmare och roligare, så på en kvart slängde jag ihop en ny header. Tycker denna kändes roligare :) Tryck F5 om ni inte kan se den nya designen.


innan:


Efter:

ballerina

Idag blev det ännu en husvisning, men det föll inte alla i smaken heller. Det var förlitet. I veckan blir det ett nytt hus att titta på. Vi köpte med oss middag idag och käkade på radiohuset. Det var ganska mysigt faktiskt. :') Nu ska jag dricka te och invänta Big Brother =)

Blev också ett spontanköp igår. Ballerinaskor!



All my life I´ve been good, but now i´m thinking what the hell

Tjoo! Trodde att jag skulle hinna blogga idag, men icke! Mina föräldrar drog med mig på en husvisning och vi kollade på ett hus i Odensala. Men det var tydligen inte perfekt, så redan i morgon ska vi iväg och kolla på ett annat hus i Odensala :o Vi har letat sen i oktober, och jag börjar få en känsla av att vi alla kommer aldrig att bli nöjda.. Men men!
Efter det så åkte vi till Lit och blev bjuden på middag. Kom hem nu ikväll, och nu lyssnar jag bara på musik och äter godis :D Hoppas ni haft en bra kväll!

lol :D

Sätt fingret på skärmen ^^




Hawaii-bikini

Bikinin som jag beställde förra fredagen har kommit nu. Superglad över att den passade perfekt nu när jag beställt den från internet, plus att det är skitsnyggt motiv.