Äntligen helg

Klockan är bara strax efter 12 och jag har redan fått helg. Håller nu på med lite arbete men ska snart fixa lunch. Hoppas på en mysig helg, men blir väl som vanligt knappast lugn.Natthumor

Natthumor från dåliga ordvitsar på facebook.


Fräna tröjor!

 Älskar såna hära tröjor! Tyvärr har jag bara sett såna på utländska sidor och vissa kostar rätt mycket.
Dessa går på 65 dollar styck och hittas här!
 

Älskar GTA

Livet är i färg

 

I just love herDet här med blommor {Outfit}

Alltså, jag har väl aldrig direkt varit den som haft mycket blommor på saker. Snarare har jag smått avskytt dom största delen av mitt liv. Kopplar alltid blommotiv till 70talet, och det är inte direkt perioden med smickrande saker. (eller, vad vet jag?). Men nu, nu har jag fått nåt för just blommor. Vet inte varför, men jag bara älskar det. H&M har fått in massor av kläder med just blommor, så jag var påväg att köpa alla plagg jag såg med blommor på. Dock lyckades jag stoppa mig själv efter tre plagg. Blev två tröjor och ett par byxor. (även om byxorna är från rut m.fl.)
 
Såklart vil man bära sina favoritkläder på samma gång, så skitsamma om det blir för mycket va?
 Tröja: H&M
Byxor: Rut m.fl

Har du en dålig dag?

 
 

Så fin

 Såg denna fina för endast ca 100 spänn. Känner dock att jag ska spara pengar, men det är svårt att stå emotVadå ha något liv?

Hejsan hoppsan, här händer ingenting. Finns inte så mycket att skriva när det enda som händer i mitt liv är skola.  Har liksom ingen energi så då måste man prioritera endast en sak.

Jag ser så liten ut osminkad haha


Nageltips


Jag vill till staden som aldrig sover

'
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En ursäkt för att dricka mitt i veckanÄr det detta som kallas bloggtorka?

Man hinner inte direkt lägga tid på ha en aktiv blogg just nu. Är alltid mycket saker man ska göra och ändå aldrig hinner klart.

 

Blaha blaha

Tog en sväng på stan idag men hittade inget jag behövde. Har fått sjukt med pengar på presentkort men tänkte ta det lugnt och bara köpa när jag behöver.

Imorgon ska vi åka och hämta ett marsvin för att våra honor ska få bebisar. Såå mys!

Jag idag