Alla älskar ju glass

Jag vaknade halv nio i morse och var helt klarvaken. Upptäckte sen att klockan hade redan ställt om sig en timme framåt så egentligen var klockan bara halv åtta! Jag brukar aldrig vakna så tidigt. Var hur skönt som helst iaf så kunde äta frukost i lugn och ro innan jag jobba. Åt sen sjukt god thaimat och till efterätt blev det surprise med kolaglass och gott.
Resten av kvällen har bara spenderats framför tvn, och nu blir det sval dusch innan läggdags. Skönt (y)


my head is under water but i'm breathing fine

Min lördagkväll spenderas med jobb (Y) Har ändå inget bättre för mig så kan hålla på med det nu.
Om jag dock ska hitta på något nån helg så tänker jag se till att få allt gjort på dagen så jag slipper sitta här på kvällarna haha. Men dunkar man med musik och är social med roligt folk så är det ändå helt okej!

Förresten, jag försöker ta på mig så mycket jobb som möjligt för att kunna spara ihop till en ny kamera. Har faktiskt haft min kamera i 6 år och endast fotat med den. Dessutom har jag knappt något utrustning så jag står verkligen still med min fotografering just nu. Känns som det inte är någon mening att fota för min kamera stödjer inte de funktioner som jag behöver. Är sjukt begränsad med min kamera eftersom den är nybörjare. Och nybörjare är till och med en enklare version än "amatör", så jag har inte ens tagit mig dit än. En nybörjarkamera passar skitbra typ de 2-3 första åren, men såhär 6 år senare så har man lärt sig hela kameran och saknar nu funktioner som inte denna har. Jag vill kunna fota nya saker men min kamera klarar inte av det. Så..vem har ca 10 000 kr att skänka?

Hade sån bra fotoinspiration och mycket idéer för några år sen. 
<p style="text-align: center;"><span style="font-family: andale mono,times;"><span style="font-size: medium;"><b>5 dagar kvar</b></span></span></p>
<p><span style="font-size: medium;"><b>Sista riktiga skoldagen, en vecka kvar till sommarlov. A-a-a-awesome!!</b></span></p>
<p><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;"><span style="font-size: medium;">Köpte skor som jag ska ha på avslutningen! Vita med 10cm klack :')</span></span> <span style="font-size: medium;"><span style="font-family: arial black,avant garde;"><b>Lekte med photoshop och gjorde för första gången "vattenspegel" som ni ser på bilden. Vet inte om det blev så bra men.. :)</b></span></span></p>
 
 
 
 

Typ ledig nu då

Åh vad skönt! Fick veta att jag inte har någon skola förrän på tisdag nu.  Blir lång helg. Dock ska jag ju jobba dubbelt, men är bara några timmar per dag. Fasen vad jag längtat efter fredag och fredagsmys. Ska köpa hem massa gott och svulla!
 
 

Vart tog vägen vägen

Jag är för lat för att orka blogga från datorn, så blir nån bild bara direkt från mobilen,hehe. Fast nästan all min bloggning sker från mobil. Känns som man inte har tid att sitta vid datorn längre. Har faktiskt knappt tid till att göra något alls längre. Jag som sagt "skaffade mig ett liv" haha. Vet inte riktigt vart all tid tar vägen. Ska dock jobba extra i helgen, med dubbelt så mycket arbete. Så mina helger bara springer iväg hela tiden och har aldrig "helg" längre :( Vad gör man inte för att försöka få ihop pengar. 

Dock det enda som blev gjort idag var att ta en fika. (Y) behövdes.


The only thing I know - hair

Är det inte spännande med färgat hår när varje gång man kommer ur duschen så håret i en ny nyans? Hehe. Nu har färgen tvättats ur så pass mycket att den gamla färgen på topparna kommit tillbaka. Så nu har jag mörkrosa, bubbelgumsrosa, lila, blått och grönt, haha. Sååå...fint? Jag kan inte bestämma mig om det är k00lt eller skabbigt? Dessutom så har jag nästan 1 dm lång utväxt. Fint.. Men ska nog vänta lite innan jag färgar till nästa färg.





Favoriterna

 
Antar att man även kan "fönstershoppa" på nätet. Hittade några saker jag gilllade bland nyheterna, men ska försöka att inte köpa något. Spara pengar.
 
 

jobb

Jobbar man inte, eller är i skolan, så är jag barnvakt. Jobbade bokstavligen hela helgen. Blev inte klar förrän 21:15 och då var jag helt frusen och trött så gick nästan raka spåret och la mig. Har inte hunnit göra nånting annat. 
Just nu jobbar jag med skolarbeten samtidigt som jag är barnvakt. Alla här hemma har typ varit sjuka förutom jag, så jag kommer nog inte slippa undan. Inte kul om man blir sjuk två veckor med feber...
 
 

K00l stuff



Är hon grym på sminkningar eller vadå?

Denna tjej gör såna otroligt läckra sminkningar. Kanske är något man mest har användning för vid halloween, men de är så grymma!
 
 

En outfit från förra veckan

Ville göra bloggen roligare och posta outfit-bild. Är väl så man gör när man bloggar, eller? Känner att jag inte passar som en "typiskt bloggare" så brukar inte vara sånt som dyker upp här men det är SKITBRA när man inte vet vad man ska ha på sig så kollar man tillbaka i bloggen haha.
 
 
 
 
 
 

Kan inte göra nånting

Är sjukstuga här hemma, nästan hela familjen är sjuk. Jag är inte det, men känns att något är på gång. Mått skit hela helgen, precis som om man vore sjuk men jag har ju ingeb feber? Var ändå tvungen att jobba och det var plågsamt. Som tur var så har jag ingen skola förrän på torsdag så hinner vila upp mig.



Skorna som lyser i mörkret

Först o främst var skorna snygga, och så lyser de även i mörker. Läckert! Har dock ingen aning om vart de kan köpas.



Citerar

Som vanligt mitt i natten när man är på väg att lägga sig, så sitter jag och besöker alla sidor jag kan komma på bara för att dra ut på det. Kollade genom en favoritblogg och när jag såg hennes text så kände jag "det där är PRECIS vad  jag också känner och brukar tänka". Så ville såhär nattetid citera henne: " Mitt liv rusar förbi och jag hinner inte med. . Vill ligga kvar under varma täcken i en mjuk säng för evigt samtidigt som jag inte vill något hellre än att leva det allra rikaste liv, med upplevelser, resor och människor, som bara går att tänka sig"
 
 
Är just det, jag vill egentligen göra så mycket, men pga ångest m.m. så blir det att man tar den enkla vägen och bara stannar kvar i sängen och sover bort sina dagar. Hade jag orkat, vågat och kunnat så skulle jag vart utbytesstudent i USA, åkt på en London weekend med tjejkompisar, vart klar med skolan och haft ett riktigt jobb vid det här laget, och mycket, mycket mer..
 

Världen



Grattis päronen

Kvinnodagen & mina föräldrars bröllopsdag. De har idag vart gifta i 18 år. För övrigt: halva familjen är i stockholm och såg finalen av melodifestivalen live. Jag tacka nej till det. Istället så jobbade jag! Helt klart det jobbigaste arbetspasset! Herregud så trött! Och igår gymma jag. Känns som jag fått flyt?




Gymtime

Believe it or not - men jag ska nu iväg och gymma. Har velat gjort det i flera år men tänkte börja vid årsskiftet. Men så hörde jag om ett ställe där det kostar endast 10kr att gymma hos på sportlovet. Så dit drar jag! Så ska snarr springa till bussen och åka iväg. Jag skulle LÄTT börja träna minst 2 ggr i veckan. Gud vad bra man skulle må om man tvinga sig själv och få in det som en rutin. Skulle säkert gå upp i vikt då på direkten. (Lite roligt att jag går dit för att gå UPP i vikt hehe). 
Som jag brukar säga, så behöver jag lite kött på benen.


20% rabatt hos Cocoo.se!

20% rabatt hos Sveriges bästa smyckebutik! Älskar alla deras smycken. Skynda skynda och fynda. Endast två dagar kvar att handla för denna rabatt!
 
 

Snygga(ste) byxorna

Nelly hade en "byxrea" för några dagar sen, och jag tyckte dessa var så himla  läckra. Ville köpa allihopa..
 

Glass-nagellack.

I want it.







I just love this!

Ellen skulle få till den mest retweetade selfien på twitter, så hon tvingade lite kändisare att vara med i bilden haha. Världens mest retweetade bild blev det också.