Lov

Jag har ingen lust till att blogga. Har ingen fantasi eller inspiration. Är trött på bloggdesignen  men orkar inte göra om hela. Vill ha en ny kamera då jag redan kan allt på min nuvarande kamera. Är lov nu men hittar inte på något speciellt.Vill vara hemma och vila men blir tvingad till att sitta barnvakt och diska ;/
Men åker till Strömsund på torsdag och stannar tills på lördag! Ska bl.a träffa min saknade Moa då :)

Måste ses

Vet att jag laddade upp ett NigaHiga- klipp senast igår, men ni måste se detta klipp. Ett gott skratt är ju altlid bra en tråkig söndag :D


Utanför mitt fönster - kvällstid

Lördags-skoj

Haha NigaHiga. Fortfarande den bästa!

Fredagsoutfit

  • Här kommer en fredagsoutfit. Ny skjorta och fjädrar i håret.

Hangover part 2

Har nyss sett Hangover part 2. Haha så jäkla sköna filmer. Man får ångest av att se allt de hittar på, men så grym!
Fler som gillar filmerna?:')


inköpet

Var på stan i går som sagt. Här är en bild på kläderna, för de som är intresserade.
(folk blev ju arga förut för att jag inte skrev vart de jag köpte kom ifrån, så nu jädrar har jag skrivit så nu kan ni gå och köpa dom själva. Hah)

tisdags-shopping

Blev lite shopping efter skolan. Har inte orkat fotat plaggen, men här är två bilder.


bored in school

no pics

Jag skulle SÅ gärna vilja lägga upp bilder från de senaste dagarna, men nu är det så här att min kamerasladd är helt spårlöst försvunnen! Åkte ju till Strömsund i lördags, och mitt i paniken så bara ryckte jag med mig kameran. Minns att kamerasladden då satt fast i den MEN vet inte ifall det var när jag ryckte åt mig kameran hemma, eller när jag tog upp den i bilen för att fota.. Borta är den iallafall! Lite småttpanik då..  Vart fan kan den vara? Så nu kan jag inte ladda upp bilder.. ELLER JUST DET JA! Man kan ju stoppa in minneskortet direkt i datorn. Haha, kom på det nu! DOH!

brb!

gammal bild men

gimmie nutella.....<3

När du sitter i skolan och håller på att dö av sug efter nutella!<3
Tror jag ska övertala pappa att svänga in och köpa en burk... mmmmgmgmmg* droooool*

fundering såhär mitt i natten..

Jag börjar tänka mer och mer på vad jag vill tatuera. Har redan en sak bestämd och den vill jag göra i April. Men har många andra idéer och citat jag vill skriva, men vill avvakta då jag vill vara helt hundra på att jag vill ha det permantent på min kropp. Vissa ord kommer jag dock aldrig sluta tro på, så de är nog värda att "rista in".

Dagens snygging...

Selena Gomez! Otroligt snygg chey, mhm! Just saying..

Tumblr_lsnp3l3vov1ql1fdu_large

sant?

Mätt och nöjd tjej går och sover

Är så slut, men mätt och nöjd. Har ju varit i Strömsund hela dagen och hälsat på mina fina farfar som befinner sig på sjukhus. Hann även förbi Moa för att kika in och se hur hon bor. Jag, pappa, faster och kusin avslutade dagen med god middag. Kebab<<3  Har ätit massa godis, chips och kebab så nu orkar jag inte göra något annat än att sova. Godnatt!

randombild

Mot strömsund över dagen


Lite bilder från mitt sims-spelande igår ^^
Ni kanske inte är intresserade men det skiter jag i





Sims-koma

Spelet har kommit! Så resten av kvällen kommer jag befinna mig i min lilla sims-bubbla ^^ See ya!

mobilkamera</3

Sims pets... where are you?

Vart tusan är mitt spel? Den är på väg men är en dag försenad! Jag måste fråga.. är det NÅGON som redan har fått spelet? Jag håller på och väntar ihjäl mig...
Ni kanske inte är intresserade, men laddar upp bilder åt mig själv för längtar så mycket, ha!

Sämsta dan

.
.
Började med att jag drömde den vidrigaste mardrömmen jag nånsin varit med om. Hela dan känns nedstämd och konstig. Konstiga saker händer, noll energi, huvudvärk, trött, på dåligt humör och ALLT, verkligen ALLT går ont!
Känns som att jag är med i nån jäkla film. Typ en skräckfilm eller dålig komedifilm där allt bara går fel. Känns som att jag har drömt allt och snart vaknar ur drömmen.  Tänkte trösta mig själv med att när jag kommer så finns mitt efterlängtande sims spel som jag har längtat efter i ett halv år! Men nej, när jag kommer hem så har det inte ens kommit! Idag är dagen de släpps i Sverige och så har jag inte fått det trots att jag förbeställt? Åker till butiker här i stan. INTE EN ENDA BUTIK HADE KÖPT IN SPELET ÄN. Assså jag har bara gått runt och väntat i ett halv år och räknat ner dagar sen tre veckor tillbaka, och så får man inte ens spelet!! Jätteirriterad och bara så less nu. Vill att denna dag ska vara över för allt känns som ett skämt. Som att någon ska hoppa fram och säga "You've been pranked!" eller nåt. Hoppas verkligen att när jag vaknar i morgon så känns allt som vanligt igen och att jag har en TURdag efter denna otursdag. Om det inte är en bättre dag i morgon... då drar jag täcket över huvudet och tänker inte lämna sängen. PUNKT SLUT!
.
Låt mig få gråta en stund över allt ont som hänt idag


Dagens snygging...

Snyggare tjej! Inspirationen till min stil, yes

Foton från igår

Eftersom jag somnade väldigt tidigt igår så hann jag inte blogga något. Men vi hade fotolektion igår och då fick vi leka i studion. Här är några av bilderna. Lägger bara upp tre nu
.
Moa & jag
foto: Agnes Tomasdotter


Fina Hannah

Foto & redigering: Jag.



Foto: Agnes Tomasdotter
Redigering: Jag

Glad chey! =DD

Idag kan man vara stolt över sig själv. Sovit endast 5 timmar men klev ändå upp tidigare än vanligt. Hann t.o.m med klockan 8 bussen och var där i tid. Var med hela dagen och stannade sen och gjorde första matte B provet! Gick bättre än vad jag trodde, men får se om jag klara det eller inte. Är annars förberedd för att göra om det.
Sen idag blev det tacos med familjen, och direkt efter stack jag ut och joggade nästan en timme. UNDERBART! Ska absolut komma igång och träna några gånger i veckan nu. Tog precis ett varmt bad och nu luktar jag godis.. ;pPp;Ppp
.
Gud vad det finns saker jag längtar till just nu...
,
* 2 dagar till The sims 3 Pets kommer ut!!! <3
* Mindre än 6 månader tills jag blir myndig
* Ska tatuera mig i april
* Ska pierca mig i april
* Ska möjligtvis åka till LONDON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Y) <3<3



Cause I'm leaving on monday morning

När jag vaknade i morse så trodde jag att det var söndag. Tänkte, vilken tur, då kunde jag få sova ut. Men sen slog det mig att det redan hade blivit måndag :/ Men som tur var så har ju vi sovmorgonen på måndagar och börjar inte förrän 12:30 så kunde ju faktiskt sova ut.
Har inte så mycket att berätta om idag. Vi hade multimedia, har den bästa gruppen med de duktigaste tjejerna, så fotade klart uppgiften idag. Efter skolan gick jag och Moa för att beställa tatueringtid! Åh jag har SÅ många idéer på vad jag vill ha!! Så nu får jag vänta till April. SÅ SJUKT JÄVLA PEPPAD!!!
Efter det så gick jag runt på stan själv för att vänta på pappa som skulle ge mig skjuts hem. Tittade runt men hade inte mycket pengar med mig, men blev en lipgloss-sak som bokstavligen smakar godis. Kommer säkert äta upp den...

Dagens snygging!

Dagen snygging är denna 19-åring.

Måste kolla!!

ÅH HAN ÄR SÅ JÄVLA SNYGG OKEJ!? Längtar tills låten släpp. Typ mysigaste jullåter ever.
.
.

Rörliga bilder

Mitt sims-spel verkar inte funka just nu av någon anledning, så kollade runt lite och fann dessa fina.
Rörliga bilder (Y) Awesome

saturday

Lördag. Ensam hemma hela dagen och massa tid för att plugga matte B. Dammsög även hela huset! Klapp på axeln till mig själv för det. Eller okej, jag fick faktiskt en slant för det ^^ 
Har även hunnit med och spela lite sims, svulla donken-mat och slappat. Så har min lördag sett ut.
Nu blir det att kolla på tv resten av kvällen.

THE SIMS 3

Nördade lite sims. "Råkade" bli en mumie... höhöhöhö!


bilden jag nämnde

Här är bilden jag pratade om som hade blivit "hjärtad" så många gånger, för er som undrade :)
Och om ni klickar på bilden så kommer ni direkt till mitt weheartit-konto där ni kan följa mig och se bilden på hemsidan. Om så önskas.

What swaggs mean

Heeellluuu! Det är F-R-I-D-A-Y! Hur underbart är inte det! Klarat av en vecka skola, superduperbra! (Y) Just nu sitter jag och lyssnar på musik, överröstar musiken med sång, nördar facebook spel och kollar runt på youtube. Tänkte snart hugga in på min Ben&Jerry! Typ ÅR sen jag åt de. Mumz!

Okej, detta är Linn idag. Inte helt så jäkla pigg menmen.

my pic

Jag är inne på weheartit.com varje dag, men brukar väldigt sällan "hjärta" saker eftersom jag "hjärtar" bara saker jag tycker är speciella. Men idag provade jag att lägga till egna bilder där. (Hjärta sina egna bilder kanske ses egoistiskt, men ville prova funktionen). Jag lade upp lite olika bilder, men en bild jag tagit på min lillebror blev "hjärtad" av 135 person efter bara en timme. TUFFT :D Ja, jag blev lite glad för det, oki!?

FRIDAY FRIDAY

Whiho jag har inga läsare idag! :D Men vad trevligt att ingen besökt min blogg idag. Ehh...??
Har nu bara en lektion kvar och det är matte B. KANONKUL! Hehe...om man har en lärare som kan förklara bra också :'s Men sen vid 3-tiden så får vi helg! Tror jag? Då ska man hem och slappa resten av helgen och svulla massa B&J, chips och dricka. MUUMMMZZ!!

Typ världens snyggaste tjej? MHM!

opepp chey

Idag kände man sig allt annat än pepp. Men skola hör till livet, så åkte iväg. Med noll energi i kroppen så tog jag mig igenom en tre timmars lång engelskalektion. Men sen klarade jag inte av att stanna kvar längre, så fick åka hem. Åt lunch, och sen i stort sätt somnade jag och sov hela eftermiddagen och över middan. Lite dumt kanske att vakna nu när det är kväll.. Eller jag vaknade  faktiskt 18:30 ungefär.
Förresten, vet ni en puckad sak? Dom har infört nu att föräldrarna får ett sms om man inte är på lektionen :o Vi är ju typ myndiga och ändå ska dom skicka ut sms, till föräldrarna? LOL! Så idag när jag t.o.m pratade med min lärare att jag inte mådde bra och skulle hem. Hon sa att hon skulle sjukanmäla mig, och ändå så fick mina föräldrar sms att jag hade ogiltig frånvaro. Så mamma skicka sms och bah "Skolkar du idag?!". Haha :( Pucko system!

Foto

Onsdag igen, vilket betyder Foto A. Idag fick vi bege oss ut i blåsten för att fota form och färg. Vadå för nåt? Kom iallafall på idéen att forma ett hjärta framför den snygga klotterväggen. Gaaaanska snöögt vaaah?!

Emelie och jag

Skolfoto

Idag hade vi skolfoto. GUD vad jag älskar det....not! Blir man nånsin bra på såna kort? Svar: Nej! Man blir skitdålig och sen säljer dom katalogerna till hela staden, skitbra! Haha.
Okej, i morse vaknade jag och tänkte åka till skolan,men plötsligt så mådde jag dåligt så fick sjukanmäla mig. Kom dit på eftermiddagen och då var det dags för skolfoto. "Hahaha" säger jag bara om det. Efter det så stannade jag faktiskt kvar på skolan och jobbade matte! BRA DÄR LINN! :D

Kan också säga den att jag och vinden är ovänner. Jag vill ha mitt hår på ett sätt, men så fort jag går ut så kommer vinden och ruffsar sönder det :'c

I'm talking to the moon

Månen måste nog vara de svåraste att fota, ever! Måste ha värsta långt telezoom och stabilt stativ för att få bra bild. Jag har varken nåt av de. Men här är mina bilder från när jag försökte fota fullmånen, natten mot måndagen. Dom blev hyfsade...



6 månader till frihet!

Omg, nu är det exakt 6 månader tills jag blir myndig! Hur underbart är inte det?
Då blir det flera piercingar och speciellt tatueringar! Yeeey! Har börjat tänka ut redan vad jag vill ha. Vet iallafall två saker jag SKA ha :)

Inspiration

Ny kategori!! Linn väljer..!

You make me happy whether you know it or not

Ungefär såhär har jag känt mig hela dan. Vet inte riktigt vad, haha..

I dream too much

Höststädning

Klockan 09:00 idag vaknade jag av att någon står med motorsåg utanför mitt fönster och sågar ner vårat träd. HÄRLIG uppvakning! Sprang upp och såg hela vårat träd ligga på våran baksida. Hade vi gett tillåtelse till det? Gick upp och åt frukost och sedan blev man utsparkad för det var tydligen höststädning idag! Åh tusan.  När jag kom ut så var inte bara vårat träd på tomten borta, utan även hela häcken! Den såg "död ut", så dom kapade av allting. Okej...så där fick jag stå och kratta upp resterna plus alla löv på gården i över en timme.  Blev sedan fika på gården med alla som bor på området. Smet sen därifrån och spelade Wii istället. MYCKET roligare.
Ungefär så har min dag sett ut idag. Kul? Njaa haft roligare lördagar. Hoppas NI har haft roligare lördag haha.

En bild från idag på oss syskon. Kasta löv är ju kul. Men att vara tvungen och kratta ihop allt igen var inte lika kul.

ett bloggtips!

Vill tipsa om en blogg för alla Beliebers! Alla som har Bieberfever (som jag) så passar denna blogg för er. Massa snygga bilder på JB!  Klicka på bilden för att komma till bloggen =)

trött

Jag är riktigt less på min förkylning nu. Den går aldrig över! Så blev hemma även idag, MEN har varit duktig och pluggat matte (Y) Har två prov kvar i Matte A, sen kan jag komma igång med Matte B! Matte A är så lätt! Och matte B fattar man ingenting av D: Eller så är det bara för att vi har en vikarie, och den vikarien är inte så himla bra på att förklara. Då blev det plötsligt mycket svårare... -_-

Fotograf : Moa Hansson

tipsa om att vinna goodiebag!

Ville bara tipsa om att på Moa´s blogg kan man just nu vinna en goodiebag! Så gå in på hennes blogg för att tävla ni också :)

Natti natti!

Avslutar denna dag med att lämna ett avtryck i min blogg. Har varit hemma från skolan idag eftersom min förkylning vägrar att släppa! Kan helt plötsligt vakna på morgonen och vara helt genomförkyld igen D:
Men imorgon blir det nog skola! Är ju fredag i morgon! :D

Så gottnatt på er. Blir bättre uppdatering i helgen.

Snygg vägg utanför skolan

Foto A

Tänkte bara göra en snabb uppdatering med lite bilder från idag. Vi hade foto  och eftersom vi har världens bästa "lärare" (ingen lärare, utan en riktig fotograf) så får vi göra i stort sätt vad vi vill. Så vi var ute och fotade idag, och här är några bilder som jag tog.

och Ja, det ska vara lite knasiga








DH<3

En skål med chips och en överlycklig tjej! Desperate housewives har äntligen börjat igen. världens bästa serie! <3 Känns så sjukt trist att detta är den allra sista säsongen. Hur ska jag överleva sen..?


thank you folks

Vill tacka för all respons jag fick på videon jag la upp när jag sjöng en liten bit. Blev positivt överraskad av de positiva kommentarerna. Var tveksam om jag ens skulle publicera videon så blev glad att jag än så länge inte fått nån hat-kommentar, haha.

så, thank you all!

Jag sjunger "pray"

Kan inte fatta att jag gör detta. Sjukt pinsamt att sjunga inför folk eller ens ladda upp det på nätet, haha. Men jag gillar verkligen den här låten så gjorde en kort,kort inspelning...och delar med mig av den..ehe..




följ mig på Bloglovin!
bloglovin


Typ jag just nu...

 Desde nosso primeiro oi, perco noites imaginando sobre o que vamos falar na proxima vez que nos encontrarmos.(odeio∞rotulos) 

Mina ord

Oseriösa Liiinn

Ni vet när man ska bli fotad och man har ingen som helst aning om vad man ska göra - så man går craaaazyyyy!

Söndags-flum!

Lite mys

Istället för cola och sådant, blir det något varmt denna lördagskväll. Fann detta i skåpet. Hade aldrig sett förut, men gud så gott det var!



:)