Ge bort en upplevelse i julklapp

 
 
Man brukar säga att en riktig upplevelse är bättre än alla saker man kan få i present. En upplevelse är något man minns för resten av sitt liv, medan prylar är något som tillfredställer oss ett tag. 
Så om du är en person som skulle vilja ge något annorlunda i julklapp, eller är helt enkelt bara den som inte har någon aning alls om vad du ska ge - så är en upplevelse den perfekta presenten. 
Hos upplevelse.com finner du något som passar alla. Det finns allt från spa och massage till äventyrssporter att välja på. 
Lovar att det kommer komma som en stor överraskning för din vän, mamma,morfar, eller vem det nu är som får kuvertet med en upplevelse i julklapp. 
Alla aktiviteter finns i olika prisklasser, så du kan välja om du lägga några hundra eller några tusen kronor på presenten. Den valda upplevelsen leveras sedan i en exlusiv presentbox.
Skulle det vara så att mormor inte var så intresserad utav helekopter turen du har köpt, så går det att byta till en annan upplevelse inom 3 år. Så det kan inte gå fel även om just det du valt åt din kompis inte passar, det finns något för alla som hon/han isånafall kan byta till istället. 
 
Om du tror att personen du vill ge en upplevelse till vill ha en avslappnande upplevelse, så finns t.ex. detta att välja på:
 
Privat yogalektion
 
Fiskpedikyr/spa
 
Personlig makeup kurs
 
Chokladprovning.
 
 
 
Och för den lite mer äventyrliga så är några av dessa passande:
 
Prova köra formel 1
 
Spaka flyget själv.
 
Dykning
 
En dag som stuntman
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Kom ihåg mig?