bloppis på gång

OJDÅ! Jag hade visst rätt mycket att sälja iallafall :o Rensade ut ca 1/5 av min garderob och blev ändå så mycket. Så snart kommer en bloppis dyka upp.  Frågan är bara när jag ska orka fota varje sak och lägga upp? D:


Vad sägs.. tusen kronor och du får alla 27 plagg, 5 filmer, 1 pc-spel, 2 playstations spel, två par skor, en handväska och fotoalbum? Någon som vill slå till direkt? höhöhö

if i was your boyfriend, i'd never let you go

Har varit ute och solat i två timmar idag. Så otroligt skönt. Tror jag somnade faktiskt hehhöhö.
Ska inte göra något speciellt idag, förutom att kolla igenom min garderob och ta fram allt jag ska sälja.
Kommer sedan dyka upp här på bloggen!


Bild från igår under shoppingen

En dag med shopping

Min fredag bestod utav shopping!
Det jag inhandlade..

ONSDAGENS INKÖP

Var som sagt lite snabbt på stan i onsdags. Här är det enda köpet jag kom hem med. Hade ju inga pengar just den dan då jag hittade massor jag ville ha D: Varför är det alltid så?

Hemma igen. Trött men glad!

Hemma igen. Precis ätit middag och nu ligger jag i sängen. Är trött men väldigt glad. Är glad för att allt äntligen verkar vara påväg åt rätt håll. Har haft närvaro i skolan en och en halv vecka på raken nu, vilket är stort för mig :) Var efter skolan idag även på stan en stund. Köpte en tröja för mina sista pengar. Visar sen kanske :)



En bild jag fotade igår med digitalkameran

Veckans inspirerande stil, vecka 2!


Veckans inspirerande stil blev DENNA TJEJ!

Glad och nöjd tjej!

Idag är sån dag då det inte spelade någon roll ifall man fixade sig eller inte i morse. De har varit sjukt blåsigt och regnat D: Inte mysigt..
MEN jag är ändå glad, för att efter allt slit och all ångest jag och Moa har haft den senaste veckan, så har det äntligen lönat sig. Vi fick nämligen MVG på vårat arbete. Hur grymt är inte det? :D HIGH FIVE!!
Stod även ut hela dagen i skolan, så det går åt rätt håll nu :)

En liten Linn idag.

Grå regnig dag..

Vaknade i morse och det var helt grått ute. När jag precis ska kliva av bussen vid skolan så spöregnar det. Omg, ville bara ta första bästa buss och åka hem igen ;/ Helt blöt och vädret ute suger och om några minuter så ska jag ha redovisning. WIIEE, världens roligaste dag. NOT! Och sen i eftermiddag så ska jag stanna kvar och ha matte så jag blir klar med matte B. KOMMER VARA VÄRLDENS SEGASTE DAG!
Tumblr_lkvohhlocq1qfsxoho1_500_largeImg_2997hj_192171870_large

too much homework

Idag har jag och Moa nästan jobbat ihjäl oss. Herregud så trött och frustrerad man kändes sig efter 7 timmar. Blev så trött så kunde inte hålla mig vaken, men nu är jag uppe igen haha. Ska strax sova för ska upp tidigt och åka på skolan i morgon. Ska göra redovisning D: Därför har bloggningen varit dålig, men blir kanske bättre i morgon
Tumblr_lkkc5cpxa31qby6rio1_500_large1_large

HAHAHAHAH<3

Way Better Than Twilight

sims i verkliga livet

Jag slår vad om att Gud spelar sims med oss ibland!



jäkla bra!

Imorgon släpps nya låten. Sån jäkla talangful kille!

Make up store

I torsdag besökte jag makeup-store och handlade därifrån för första gången. Länge varit på jakt efter ett läppstift (äger typ inte ett enda) och hitta de perfekta. Har inte hunnit slänga upp bilder, så tänkte göra det nu när jag ändå har brist på annat.

Fredagens outfit

Idag blev det faktiskt en "dagens outfit" bild. Hade jättestressigt i morse, så klädstilen blev inte planerad. Men bara för att jag var på så bra humör idag så bestämde jag mig för att ändå foto. Inget speciellt, men älskar de nya linnet.
Förresten så är det väl modernt att ha hål i sina strumpbyxor... :=)

Sveriges radio

weheartit.com


Då var det fredag igen! och fredag betyder PRAKTIK PÅ RADION! :D Så sitter på radiohuset just nu och ska sen vid 11-tiden åka iväg och göra ett reportage! KUL! :D

I lol'd

Sorry för dålig uppdatering! Men jag har FAKTISKT spenderat min tid på skolan, tro det eller ej. Jag ska försööka blogga bättre i morgon. gaaaah är så stressad!


Hahah dog när jag såg den här.

nu ska det blekas hår!

Nu ska jag fortsätta och bleka mitt hår! :D
Bild lånad från http://zathalie.soup.io/
4369_ac12_large

Plugg,pyssel och slappa

Har heeeela dagen suttit och gjort skolarbete. Bestämde mig bara för att jobba på nu och försöka skicka in så mycket som möjligt! Nu väntar jag på att middagen ska bli klar, sen ska jag bleka håret innan allt skoj på tv börjar. Big Brother och partaj! :')
Blev inspirerad av min egna gamla bild som är snart 2 år gammal. Haha

hatar att han är så jävla snygg!

Snart kommer nya singeln ut och sen nya skivan "Believe"

here's my number, so call me maybe

MOA! NU KAN JAG INTE FÅ LÅTEN UR HUVUDET!!
Haha...

Hahaha!

why u go shopping with your parents

Föräldrar är bra för dom betalar. Haha ^^

finns på deras webbsida

Har haft en kanon rolig dag idag!
Nu finns även mina och Moas bilder på radions webbsida =)
Klicka på bilden för att komma dit.


På Sveriges radio

Sitter nu på bästa praktikplatsen ever! Nämligen Sveriges Radio Jämtland! Jag och Moa ska ju vara här varje fredag fram till sommaren. Ska fota, göra reportage och vara med i studion. Hur kul som helst ju!
Idag hade vi i uppdrag att foto lite bilder med tema "väder" som dom sedan skulle lägga upp på deras hemsida. Så här har ni två bilder jag fotade:



Hur tjejer tittar på tv

Åh Jenna Marbles är så jäkla skön! Ni måste titta in hennes videor! Hahaha

NY DESIGN?

Hallå, jag har hållt på och bytt design i flera timmar nu! Ser ni den nya eller är hela min blogg fucked up?!!
Btw så har jag jävligt svårt för att bestämma mig vilken header jag ska ha.
NÅGOT FÖRSLAG????





Veckans inspirerande stil!

Heeej, nu drar jag igång en NY kategori här i bloggen! Det ska vara en kategori där jag varje vecka laddar upp bilder på en inspirerande stil. De kommer vara en helt slumpvis person vars kläder jag gillar. Så varje vecka gör jag ett inlägg. Och detta gång blev det DENNA tjej. (länk)

Take me to the USA

Mitt nya ursnygga linne, och min gamla väska.
Och så har man hamnat i en svacka igen. Sånt händer! Kan hända att man då blir hemma i en hel vecka,trots att man tänkt att man bara ska vara hemma max en dag.. Men det är så svårt att ta sig ur det. Har absolut ingen som helst ork.. Jag vill ju göra nånting! Jag vill kunna sätta mig på bussen och åka till skolan eller vad som helst! Trots att viljan finns där så är det svårt att bryta den onda cirkeln. Vill hitta på något roligt med mitt liv.. typ resa bort. USA skulle inte vara dumt.. skulle vara så jäkla lycklig då!

Com Hem's nya reklam!

Såg den här för några dagar sen men hittade den inte på youtube förrän nu, så jag kunde lägga upp den.
Alltså, com hems reklamer är alltid så jäkla klockrena. Eller vad säger ni? ;D

brb

Orkar inte hålla igång bloggandet just nu.
Blir kanske bättre imorgon! =)

Mitt hår nu

Jag har bara kommit en bit på min "förändring". Ska ju bleka mycket mera och sånt.
Kanske kommit halvvägs? Men såhär ser det ut just nu iaf :)

underwater world

Längtar SÅ mycket efter varmare väder, så satt och kollade igenom mappen med bilder från Grekland. 
Hittade lite undervattenbilder som bara såg så härliga ut. Delar med mig av några.
De är tagna med undervattenkamera, så inte bäst kvalité

Telling the world

Asså hur fin är inte den här låten?

Rubriker är så svåra att komma på..

Varför köpte jag hårförlängning när mitt hår redan är långt? Jaja, då blir det tjockare iallafall och kan göra epic lockar :')
Eh ja, det är lördag och jag är bara hemma. Därför går man runt i myskläder och helt osminkad och sånt. 
Har inga roliga bilder att bjuda på, men tänkte jag kunde lägga upp lite bilder från mitt place just nu. Hehe är ju min blogg så kan posta vad jag vill! Heheheuhuehuheu. Eh
Vart kom den där plutmunnen ifrån? :'@

Bland de bästa jag hört!

Tänk om man var så talangfull.. :o

Inköpen från igår

Jag orkade inte ta bilder på allt, så blev bara tre. Tog även bild på linnet jag köpte men konstig nog så bara försvann bilderna från kameran?
En kimono!

Liten julafton

Blev som en liten julafton för mig igår. Tog bara en liten snabb bild igår, men kan visa upp allt ordentligt sen idag :)
Har börjat nörda det nya spelet haha

nya sims-i rampljuset

Blev lite förvånad när jag kom hem och redan hade fått spelet. Det släpps väl inte förrän i morgon? NU SKA JAG NÖRDA MYCKET SIMS!! :D

Är det fler som har spelet(eller ska skaffa) som vill koppla ihop spelen? Nu ska man tydligen kunna "gå in" i varandras spel :)

brb sims-koma

Trött & seeeeeg

Jag försöker komma igång men har inte riktigt vaknat än. Är tänkt att vi ska ner till stan idag och shoppa, men jag har inte ens orkat ätit frukost än. Mår illa och mår konstigt. Blä! Men ska försöka dra mig mot duschen nu så jag hinner bli klar så kan följa med. Shoppa med mamma = mamma betalar! Haha :) Jag måste verkligen spara pengar till London nu.. så jag måste sluta köpa saker. Kommer jag lyckas att inte köpa något på en månad? Får se..
foto: Moa

Tisdagsmys!

Man måste ju hitta på något kul. Så tog en tur till affären med syrran. Köpte syrran en chipspåse och köpte mig själv en Ben&Jerry + tidning. Nu blir det Svenska topmodel och sen DESPERATE HOUSEWIVES!<3 Den bästa serien ever ska börja nu igen! Längtat ihjäl mig.

Mål och drömmar i mitt liv. part 1

Allt detta SKA jag göra innan jag dör.

Jim carrey

Igår satt jag och Moa och kollade på den amerikanska idol när Jim Carreys dotter var med. Jim Carrey är min favorit skådespelare och är en person jag måste träffa innan jag dör. Så Moa tipsade mig om en film som han var med i som jag inte hade sett. Laddade direkt ner och såg den samma kväll. Han är så himla fantastisk så nu har jag bestämt mig för att se alla filmer han är med i.  Såg nyss filmen "the number 23" som var sååå bra! Jag har sett en hel del så är väl inte så många fler filmer jag har missat med honom.

Vill gifta mig med honom..haha<3


finaste dagarna

Jag hann inte skriva något igår då jag först spenderade dagen med att städa i flera timmar. Sen vid 4-tiden åkte jag till stan och käkade chingchong-mat med Moa! Efter det gick vi över till Frösön och spenderade resten av kvällen i Moas lägenhet med tvspel och tv. Kan inte beskriva hur skönt det känns att hitta på saker igen. Att gå ut och träffa vänner har känts jättejobbigt väldigt länge nu. Men kanske vänder det nu?

låna bilder från Moa från igår

Fina dagen!

Har varit en fin dag idag. Har hunnit göra en del saker, och i morgon fortsätter äventyret! Ställde upp och Moa fotade mig idag. (två bilder nedanför). Och imorgon ska vi ha en typ av tjejkväll. Har de alltid så superkul med den här fina tjejen! =)

Längtar tilll så många saker

Godmorgon! Eller inte riktigt. Klev faktiskt upp 8 och sen råkade somna om till halv 12..
Det fina vädret ute får mig att längta SÅ efter våren och sommaren. Jag DÖR av längtan till min 18-årsdag! Bara en månad och 9 dagar kvaaaaar! Sen är jag myndig och tänker hitta på så mycket saker. Ska resa och få en fin födelsedagspresent som jag redan valt ut (EHEHE). Sen gå ut på krogen och börja spara till USA-resa! Fytusan vad fint livet ser ut nu plötsligt!


Förövrigt så ska jag på bilskolan idag. Ska börja övningsköra. Äntligen!
Sen i morgon bli det APU och sen fotografering med Moa!
Lördag blir det kinamat och tjejkväll med Moa.
Äntligen händer det lite roliga saker! =)
.
En bild från igår.

Happy birthday Justin Drew Bieber!

Har följt hans "resa" ända sen innan han blev känd. Den mest talangfullaste person jag vet. 18 år idag och redan känd världen över. Yes, I am a Belieber. Never say never!

En video fans över hela världen har gjort