inge skola

Idag blev det inge skola för mig. Hade ont i hela kroppen och det kändes tungt. Stannade hemma och vilade istället. I morgon försöker vi på nytt! I morgon har vi bara media hela dagen, och det är ju kul! =) Så vi satsar på i morgon.

gjorde om en liten bild nu ikväll. tyckte det blev lite coolt med ögonen. Men resten av bilden blev inte som jag hade tänkt mig;P


Måndagen

Vet att min blogg blir väldigt trist nu, Men har inte så mycket tid eller ork för att blogga nu när skolan har kommit igång. Nu har skolan kickat igång på riktigt, och vi hade vår första skoldag där vi följde schemat. Vi började 12:40 och slutade 15:40. Men jag fick sluta tidigare för jag kunde inte komma in på min dator :o Vi hade mediakunskap, och då behövde vi datorn. Av någon anledning så ville inte lösenordet funka :s Och det är inte fel lösenord eftersom det funkade sist.Haha. Jaja det löser sig i morgon.

I morgon går vi 08:40 - 15:40! Kommer vara så död i morgon när jag kommer hem!
Men I morgon kommer vi ha webbdesign i tre timmar. Roligt :D


Kommer att lägga upp roligare saker på bloggen. Bilder m.m när jag har kommit in i det här med skola och allt :)


Dessa saker kommer dyka upp i min nya design senare.

Never say never

"Never say never - Justin Bieber ft Jaden Smith.

Burkar inte lyssna på Justin Bieber, men denna låt/video har fått nästan 70.000.000 visningar/lyssningar på youtube, så var tvungen att lyssna på den. Och slänga upp den... haha

Vad tycker jag om den? Njaa skön att lyssna på när man ska chilla ner och sova. hehe


The price of beauty

På MTV går det en serie som heter "The price of beauty" som Jessica Simpson leder. Hon åker runt i hela världen och träffar unga tjejer/kvinnor och pratar med dom om skönhet, självkänsla och sådant.  Jag har inte sett ett enda avsnitt av det, men ikväll så råkade jag sätta igång tvn precis när det började. Ikväll var det sista avsnittet och jag bestämde mig för att kolla på det. Och det var verkligen intressant!

När Jessica var i Thailand så träffade hon en kvinna som hetter Panya, och hon hade fått massor av hudskador efter att använt ett sorts blekningsmedel. Hon hade fått fläckar i hela ansiktet och vågade inte gå ut på 5 år pga skadorna.  Hon vågade inte visa sig bland folk. Så då bjöd Jessica Panya till USA för en make-over och så hon fick träffa en hudspecialist.  Man blev väldigt tårögd av att se hur glad Panya blev då.


Se bilderna före och efter.   Hon blev SÅ vacker!

Vad ska jag skriva?

Ge tips på vad jag ska skriva /lägga upp på bloggen, så gör jag det sen när jag kommer tillbaka ikväll! (:

Slutade tidigt. Äntligen helg!

Idag hade vi kort skoldag. Men det är ju så det ska vara! Vid började klockan 9 och slutade ungefär 11:15. Hela dagen så hade vi en lära känna dag med alla på medialinjen. Vi delades upp och i grupper,, och jag blev den enda ettan i min grupp!! Typiskt. MEN det var kul ändå :DD Tycker faktiskt att denna dag var riktigt roligt! Vi hade lite olika stationer som vi skulle gå till, och där fick vi olika uppgifter eller lekar.

Efter skolan så ringde jag pappa så han kom och hämta mig. Åkte hem och åt lunch, sen satt jag i ca 3 timmar och fixade vårat nyinköpta playstation 3! NU KAN JAG SPELA LITTLE BIG PLANET! Haha så löjligt roligt! :D

Sen nu ikväll så åkte jag,mamma,pappa & Alex på kinarestaurang! guuuud vad bufé är gott där! Åt massor! Nu ska jag bara slappa framför tvn, snacka med folk på msn och äta chips! MYS! :)

p.s Överlevde första skolveckan



igång med skolan

Kommer att uppdatera sämre nu, för skolan har ju börjat. Tur att mina läsare stannar kvar ändå ^^ Nu när skolan börjat så tänker jag engagera mig. Tänker höja alla betyg och tänker plugga hårdare. Och då håller vi ju med på med media halva tiden (!) och det är ju grymt kul!

Idag fick jag göra lite som dom gjorde igår. Intervjuade en klasskompis och var alltså reporter. och sen fick vi skriva och göra reklam till lite olika produkter. Sen fick vi göra en tidning på datorn m.m 

I morgon är det dags för min grupp att gå ner till fotostudion. I morgon ska vi även få prova på och liksom göra en nyhetssändning i "tv". En ska få filma, en hålla i microfonen, och en ska sitta framför kameran och läsa en färdig text. Gryyyyymt kul ju! :D


Eftersom jag lägger energi på skolan nu så kommer jag inte orka blogga.

Första skoldagen.

Idag var den första skoldagen på gymnasiet. Jag har gruvat mig typ flera veckor innan. Men har ju samtidigt varit peppad  och excited. Vi började klockan 10 men jag var där redan 09:20. Bättre att vara tidig så man slipper stressa. Stod där och väntade på Frida som skulle komma halv tio. När hon kom så gick vi in i gympasalen där de skulle ha upprop. När dom ropa upp vår klass så fick vi gå in i skolan och kolla runt lite och sånt. Tycker min klass verkar bra! Kände bara igen två personer. Var ingen som jag riktigt kände. Träffat även Moa för första gången! Det var kul :'DD Är extra glad över att vi hamnade i samma klass också.

Känner mig peppad för detta år. Nu är det ju bara 3 år kvar tills jag tar studenten, och ca 1,5 år tills jag blir myndig ^^ Man längtar ju!



t

tycker att den som kommenterar anonymt hela tiden ska ta och säga vem du själv är.  För då kan vi ta ett snack =)
Svårt att svara annars

Biljakt! :*D

Var ute och gick en lugn promenad med Pappa. Som vanligt så är det väldigt lugnt i Torvalla, och vi gick lite lugnt på gångvägen. Helt plötsligt så hör vi sirener så vi vänder oss om. Ser 1 polisbil, 1 polismotorcykel komma jagandes efter en kille på motorcykel. Kör typ 100 km/h eller nåt. Men sen svänger dom av bilvägen och kör upp på gångvägen som jag går på. Så dom kommer körandes rakt emot mig så får "hoppa" åt sidan. Står jag där och bara ser på när dom susar förbi och kör sen upp mot övre torvalla. Sedan kommer det ännu en polisbil och kör snabbt så han sladdar när han ska svänga. Men sen precis vid korsningen där man svänger in mot där jag bor, så stannar dom och två poliser (tror jag) springer in mot skogen. Sen såg jag inte vad som hände. Om dom prejade ner honom från vägen, eller om han försökte smita men välte? För jag tror dom fick tag på honom iaf.  Jaja det kommer nog stå på nätet snart. och sen i tidningen (:

Haha jag tyckte det var as coolt. Jag typ stod där och bah "AWESOME!!" Hahahah :D


Uppdate!: Läste nu på webben att killen på motorcykeln tappade kontrollen på motorcykeln och välte. Då flydde han in mot skogen, men poliserna hann få tag i han.

en google bild


Grattis syrran!

Idag så fyllde syrran 12 år! Vi var uppe före klockan 9 och firade henne. I vanliga fall så brukar jag kliva upp 12, så det var jobbigt. Tänk då hur det blir på måndag när det är dags för skola! Död!  Jag var ner på stan en snabbis också och bytte storlek på min skjorta. 36 var för stort! Så fick byta till 34 (hade egentligen behövt 32 t.o.m). Alltså jag växer ju inget :o


Bilder från Luleå där det var SOOOOL! Här regnar det och åskar ikväll

Oredigerade bilder. Gillade ljuset i den sista bilden :)






Gjort header

I vanliga fall så brukar jag inte göra design lr header till andra. Men idag så kände jag mig på bra humör så gjorde det till en tjej som brukar kommentera min blogg och jag brukar läsa hennes.

Såhär blev den:


Väldigt rosa och tjejig :)

Ber om eran hjälp!

Min kompis Moa är med i en fototävling som avslutas i morgon! Skulle vara snällt om ni ville rösta på henne för det förtjänar hon! Gå in HÄÄÄÄR och rösta.

Såhär ser hennes bild ut :)

Konstigt mode del 1

Det är modernt att se ut som en skogshuggare. Ja, motsatsen till vad man i vaniga fall skulle säga "Snyggt!" till.
Rutig, pösig skjorta är det nya modet. Passar både för tjejer och killar.

Jag tycker att mode kan vara knäppt. I vanliga fall så tycker jag att allt som är "inne" är konstigt! Jag följer aldrig modet, men denna typ av skjortor har jag länge tyckt varit snyggt.

Så..skogshuggare klär sig nu modernt? :)

Hello torsdag!

Efter att jag käkade middag idag så åkte jag ner på stan med familjen.
Shoppade saker till syrran som fyller år på lördag. men jag fick också lite saker av föräldrarna. hehe :p

Inköpt-
  • En röd skjorta.
  • Mjukisbyxor
  • Nagellack
  • Nagelfil
  • Solglasögon
  • Ett par skor
  • Is-te! Heheh :D
Det är inte ens min födelsedag! hehe ;p

trött chey




Animerad :)

Jag slarvade för hade bråttom  :(



Inga idéer

Har verkligen inga idéer. Varken på vad jag ska fota eller redigera. Vet inte ens vad jag ska blogga om! Är så trött hela tiden nu när jag försöker vända på dygnet. Men ska snart åka ner på stan bl.a för att köpa present till syrran som fyller år på lördag =)

Eftersom jag inte hade något att göra så lekte jag i P.S som vanligt. Men bilden blev inge bra. Slänger upp den ändå för har inga bilder. Haha

Bloggtorka

Har verkligen ingenting att blogga om. Kommer inte på nåt att skriva :/ Några förslag?

Älskar parodier!

Bilder önskades

Efter min "omröstning" så "röstade" dom flesta för att jag skulle göra bilder/lägga upp bilder på mig och blandade bilder. Så igår natt så satt jag och lekte lite i photoshop och testade lite nya saker med en bild på mig själv. haha känner mig ego.





Och så var jag tvungen att testa en i svart&vit. Älskar svart&vita bilder



Och så testade jag en sak som jag länge har tänkt att prova. Att man har orginalbild och sen en svart och vit eller en mer "osynlig bild" i bakgrunden. Den blev sådär...



Dagens låt!

Jupiter Rising - Electropop

En riktigt skön låt =)

fixar nytt löshår!!

Jag har besällt hem nytt löshår. Så här syr jag ihop det.






Nya schemat!

Måste säga den att det bara känns bättre och bättre med att börja gymnasiet nu! Tycker att klassen verkar bra (har dock bara sett namnen x) ) Men har nu kollat upp lite lärare och sånt. Hittade också vårt schema på hemsidan.

Ser ju bra ut (:





Klicka på denna bild under för att se i HD x)


John Bauer besök!

Idag var jag iväg och kollade på min blivande skola, John Bauer! Fick träffa en lärare från media linjen som visade mig runt och berättade lite vad vi får göra. Så nu känns det bättre och jag känner mig taggat faktiskt. Nästan längtar lite grann. Bara för att få träffa nytt folk :)

Jag idag

Rabattkod på Cocoo.se till alla mina läsare!! =)


Två nya smycken från Cocoo

Har nu fått hem två nya smycken från Cocoo. Dem är grymt snygga! Tycker att dom passade mig. Älskar breda ringar och så halsbandet med laptop:en  kändes som mig x)

Kolla in Cocoo´s snygga smycken genom att klicka på bannern här till vänster på min blogg! :)

Ringen


Halsbandet






Inköpt!

Sprang på stan idag en liten stund. Egentligen var det tänkt att vi skulle åka ner till stan bara för att köpa present till mamma. Men jag brände av över 500 kr själv :p  Hade egentligen bara tänkt att köpa en ny ögonskugga eftersom min förra for i golvet i förregår.  Men blev lite mer saker! Här är dom.

Den nya ögonskuggan. Väldigt bra måste jag säga! :)





Haha här är en bild på den nya och den gamla som jag tappade i golvet!




Såg denna på gulfynd och var bara tvungen att köpa ^^






Köpte äntligen en värme-spray! Verkligen en bra sak!






Köpte även nya (och bättre) pennor och block!
Nu jävlar ska jag börja teckna igen! :)





Vampires suck!

Ååååh jag bara måste se "Vampires suck" när den visas på bio den 18e Augusti! :D Kollade på trailen för första gången och jag trodde faktiskt inte att den skulle vara så grym! :D haha sjukt bra!

Det är alltså en  parodi på Twilight och Alice i underlandet! Båda filmerna är sjukt bra. Så då blev detta bara ännu bättre ^^



Ljus! Oredigerade bilder

Visste ni att ljuset kan nästan göra hela bilden? Ljuset är viktigt! Och kan skapa olika känslor i bilder beroende på vad för ljus det är och vart det träffar i bilden. Det är coolt att exprimentera med ljus. Här är två oredigerade bilder där jag lekte med coolt ljus. Tycker bilderna blev ganska coola :)






Något gott att dricka!

Blev sugen på något gott att dricka. Så då öppnade jag min stora "Massor av juicer & smoothies"- bok som jag köpte i Luleå! Men måste erkänna att jag faktiskt improviserade för det mesta. Drinken med Kiwi kom jag på själv ^^




Ze-bra mascara!

Denna Zebra-mascara hjälper dig att ze-bra! (se bra) Hahah min låga humor! :D

Iallafall, visst var den cool? Och den var riktigt bra också! Ibland så är gratissaker bra :)

Från Frida-tidningen




En helt ofixad Linn idag.


Mitt FÖRSTA videoinlägg!

Idag fick jag lust att göra ett videoinlägg. Faktiskt mitt första!
Jag kände mig inte så fräsh idag, hade inte fixat till mig så mycket. Men whatever:D

Kolla in!

btw! Lägg märket till att jag har olika frisyrer i varje klipp! :D Hahahah

Cupcakes!

Idag kom Åsa hem till mig och vi bl.a bakade cupcakes! Var så länge sen jag bakade cupcakes, så fick lust att baka några. Den här gången gjorde jag cupcakes med massor av kokos och lime i! Jag har blivit helt galen i kokos, och lime är aboslut den fräschaste frukten! Blev supergott!  Synd att det inte gick att få smaken att fastna på bild. Den är godare än vad det ser ut =)









Fått hem på posten

Tänkte bara slänga upp en bild på nya kläder som jag fick hem på posten idag. Egentligen så ogillar jag bilden, men ska bara visa kläderna.

Fler kategorier!

Nu har jag fixat till flera kategorier eftersom det var efterfrågat! Nu kan ni hitta lite lättare i min blogg.



Besöks rekord! Helt otroligt

Igår blev det besöks rekord! På över 1000 besökare. Grymt kul! :D Hoppas flesta av er stannar.


Så nu undrar jag.. VAD vill ni att jag ska skriva om/lägga upp på bloggen?




Fler läsare? Tjäna pengar?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vill du ha fler läsare OCH tjäna pengar på samma gång?! Jag har hittat en skitbra sida som ger dig båda! Super enkelt och helt klart värt det! KLicka på bannern LÄNGST UPP i min blogg och registrera din blogg NU! :D  Jag har varit medlem EN dag och har redan fått ihop pengar.





















Feels good to be back

Skönt att ha kommit hem igen! Är obeskrivligt underbart att få sova i min underbara säng igen!
Jag var borta i exakt 2 veckor. Blev alltså 1 vecka längre än vad vi hade tänkt. Haha. Det känns som jag har varit borta 1 månad istället för 2 veckor! Nu är det bara 3 veckor kvar (?) tills skolan börjar. Har SÅ mycket saker kvar som jag måste göra.
  • Tälta med kompisar.
  • bada!!!
  • ,sova på studsmattan med kompisar.
  • ha mitt födelsedags-party som jag inte hann att ha i april! Haha
Haha bara några bilder från igår. Trött chey.