i-landsproblem

Okej..fann en klänning jag verkligen ville ha för tyckte den var snygg. Såklart skulle den finnas i fyra olika varianter och ALLA är dösnygga :/
Vem att välja?



Skitbra sida för att köpa/sälja saker

Jag vill tipsa om en grymt bra sida som heter Seconds.se . Där kan du helt gratis lägga upp saker som du vill få sålt! Man får skapa en egen "butik" där du lägger upp alla plagg du vill sälja. Sen kan man buda på andras kläder och hitta mycket fynd också! Annars när man lägger upp annonser så kostar det typ 20 kr per annons. Men här är det helt gratis :)  Tänkte bara tipsa om den då jag själv har precis skapat en "butik" där, så kan samla alla saker jag säljer på en och samma plats :)



Klicka på bilden för att komma direkt till hemsidan :)

.

knuApE on Make A Gif, Animated Gifsmake animated gifs like this at MakeAGif

Nytt hår

och hokus pokus filiokus så har man fått långt hår igen. Tänk att det kan växa typ över en decimeter på en dag? Helt otroligt.. :)  Tack för hårförlängningar, säger jag bara. Är som en ny människa. Och om bara någon dag så blir det FÄRG i håret :D

Linn idag

Nya tröjan. Köptes i London :)

it's a beautiful day

Det enda jag gjorde idag var att sätta mig på en buss, åka iväg på "samtal", åka hem och hamna framför sims. Haha :) Snart kommer jag upp med, typ en.."dagens look" eller nåt. Öhh ja :) Håll koll!

Idag var det inte lika varmt ute, vilket jag tyckte var SKÖNT. Blir för mycket när de är varmt :/

Mina färgglada mornar

Sätt mer färg på världens. Såhär startar man sin morgon!

Happy mother's day!

Fika och paketöppning ute i det fina vädret blev det tidigare idag







fortsättning på gårdagens inlägg

Ville bara skriva ett kort inlägg igen om inlägget som jag skrev igår.  Jag var irriterad över hur alla var tvungna att skriva "Sverige vann" på sina facebookar. . (Det var faktiskt flera som höll med mig om att de är överdrivet att folk måste skriva på statusuppdateringar när alla andra redan skrivit exakt samma sak).
Iallafall, klart folk får vara glada. Jag är själv glad! Det är skitkul att vi vann och såklart jag hoppades på det. Så ni har missförstått mig!  Det är själva facebook-grejen jag är irriterad över.  Hundra personer har skrivit på sina statusar "Sverige vann!". Typ som att "Jag vet om att Sverige vann, och därför måste jag skynda mig och skriva det på facebook".   Ser ni skillnaden? Hade varit en annan femma ifall folk skrev "Jag är så glad att vi vann." Men att skriva att Sverige van, så har man bara lust och skrika "NÄÄHÄÄ??!!!???!". Jag satt också och kollade o_O Ni behöver inte spama ner och förstöra hela facebook för det. "Men jag ville också vara delaktig och skriva på facebook!". Folk känner alldeles för mycket grupptryck och tar saker på allvar... :| Seriöst..
575815_208549805914946_148612531908674_260181_1320067807_n_large

ny bikiniii

Lättaste sättet att sammanfatta hela min dag....SOLAT!
Legat ute i solen och solat hela dagen. Käkat grillad mat och bara längtat till sommarlovet.
Ny bikini från London

SUG MELODIFESTIVALEN!

Grattis Loreen!
Jag kunde inte vara mindre intresserad av alla dessa statusar och bloggningar om detta!
JAG STÖR MIG! :D Haha måste få avreagera mig. Flera miljoner såg nyss händelsen på tv och ändå ska ALLA skriva "Sverige vann!". Okej, de 100 första har redan spamat ner och förstört facebook med det. Såklart ni får vara glada :D Men skriv inte "Sverige vann!" för det vet vi redan................. Haha orkar bara inte att varje status som dyker upp så har alla skrivit exakt samma sak. Det är samma när det snöar ute.. De 50 senaste statusuppdateringar består utav "Det snöar!". Typ "Nähhäää???" :O  Skriv att ni är glada att Sverige vann. men att säga att vi vann är som att säga att snön är vit! Hahah. Ååh jag orkar inte. Har precis genomlidit 3 timmar av skit-musiken och nu ska alla fortsätta med det på facebook :( Har lust att radera alla som lägger upp låtar från melodifestivalen eller ska fortsätta skriva "SVERIGE VANN" på facebook.. Seeriöst. SÅNA SOM NI FÖRSTÖR FACEBOOK!.

393230_280688438647127_1332496687_n_large
Tumblr_m4lrnk5jtf1rwvt75o1_500_large
Homerfinger_large

Gissa åldern

Stylade syrrans hår och hade en fotografering ute i kvällsolen. Jag fotade med mobilen, så inte så himla bra kvalite, ännu en gång men. Nästan så man skulle köra en "gissa åldern" på min syster. Lovar att ni inte hade kunnat gissat rätt...

Härliga sommar

Klarblå himmel, solen skiner, över 20 grader varmt och snart sommarlov. Hur härligt som helst!
Jag är ute och solar vid varje tillfälle jag får! Hinner inte med dator eller så. Men uppdateringen blir väl bättre så fort det börjar regna. Haha!
åh, jag vill få hem min hårfärg nu så jag kan färga! Väntat snart en vecka!
Har legat och typ sovit ute i flera timmar.

waterdrops

Blom-bilder må kanske vara rätt tråkiga, men just nu har jag inte så mycket annat att bjuda på.
Tyvärr tagna med mobilen, så kvalitén är ännu sämre.

veckans inspirerade stil, vecka 7

Veckans inspirerade stil är denna tjej från Polen. För fler snygga outifts, klicka HÄR.
She Inside Irregular Floral Dress
Romwe Galaxy Skirt
Usa Leggings, Oasap Biker Jacket
Diedrick Wilson Oversize Top, Oasap.Com Jacket

Haft ett liv.

Haha, rubriken.. Men jag har uppdaterat dåligt för har knappt hunnit suttit vid datorn. I måndags satt jag och förberedde ett skolarbete mellan 21-02. Sen sov jag, vaknade upp för ny skoldag på tisdagen och jobbade sen igen hela förmiddagen. Hade redovisning vid lunchtid och åkte sen hem. Jag somnade DIREKT när jag kom hem igår, tisdags och sov till 21 då jag vaknade och kollade på desperate housewives. Sen såg jag big brother, duschade, och gick och somna igen. När jag vaknade nu i morse så kände jag mig DÖD. Helt utmattad, hade ont i hela kroppen och kände mig sjuk. Så idag var jag tvungen att vara hemma och vila, för är helt död i kroppen och helt yr.
Därför har jag inte orkat blogga eller så, för lägger jag min tid på skolan så orkar jag inte med något annat.
.
En bild från igår..

Dagens bästa

Haha, this just made me smile. Ellen & Bieber. Självklart är det så underbart skoj!!

spontan hår-blekning

Syrran höll på att bleka lite slingor, så jag gick förbi och snoddde lite blondering till mina hårtoppar. Nu är dom en aning ljusare. KANSKE så är det så att jag får hem den nya hårfärgen som jag har beställt i morgon :D Snart blir det en annan färg! Avslöjar inte vilken höhöhöh

En liten weird bild

hjälp!!

Jag skulle vilja ha detta kit, men hittar de bara på untländska sidor. Nån som vet om de finns på svensk sida?

Säljes!

Nu börjar jag lite smått på min bloppis!
Jag har ett par fina skor och ett coolt linne till salu! Båda är oanvända! :D
.
Skorna säljer jag för 70 + frakt.  Och linnet för 100 kr då det var dyrt och är helt oanvänd så varje paljett sitter kvar!
.
storlek 38 på skorna :)
Storlek small ,men är väldigt stor i storleken.

i'm gonna make a change

Har precis bestämt mig för att göra något nytt med mitt hår nu. hehehehehehehe....
-
Tumblr_m44mdgnyuh1rso38no1_500_large
Dip-dye-hair--large-msg-133669105475_large
Tumblr_m0dfq0zjxv1qbezbuo1_400_large
Dip-dye-delight--large-msg-133572254998_large
Tumblr_m37x9nvbx01r8l0q7o1_500_large
Bilder från weheartit.com

Svar på era kommentarer ang klänningarna

Jag har märkt att det lite då och då ramlar de in kommentarer på ett inlägg jag gjorde för snart två år sen.
Det är inlägget där jag lade ut bilder på olika snygga klänningar, och inlägget handlade om att jag letade efter en klänning till 9ans skolavslutning. Jag antar att inlägget/bilden dyker upp när man googlar på "avslutningsklänning" eller nåt liknande, och därför ramlar folk in på det två år gamla inlägget.
-
Till erat svar då, så vet jag tyvärr inte var klänningarna kommer ifrån, då jag inte sparade hemsidorna till någon av klänningarna. Kan dock säga att de var alla utländska sidor, så ni hade troligen inte kunnat köpt dom ändå så. Jag vet att dom var dösnygga, och jag hade själv velat haft dom. Tyvärr så kan jag inte hjälpa er att finna dom som sagt.
Det är det här inlägget jag syftade på

Hellululululuullu!

What's up? or down. 
Skönt att vi är lediga nu iallafall,. Ska fira med popcorn och Big Brother!
Har inte planerat in något dessa dagar, så ska väl bara vila.
Yepp....

Stop dreaming. Start believing

577317_239110699526376_234538663316913_363893_1652639398_n_large
Tumblr_m41341rrey1qi23vmo1_500_large
Tumblr_m413d7bpqx1r60zhwo1_500_large
Tumblr_m40ux5he1t1rvubreo1_500_large

Alltid så klockrent!

NigaHiga. Klockrent som vanligt! Hahahah!

Dör<3

Hahåhhåeheh jag dör.  Okej jag har finner inga ord. Ni måste se de själva. :D

Vakna med the voice

Satt och kollade på Vakna med the voice i morse när deras dagliga "hotell-tävling" dök upp. Dom ringer till ett hotell i nåt land och så ska dom prata och slänga in titlar på olika sånger från någon speciell artist. Jag kollade samtidigt som jag typ halvsov, så sa dom "Idag ska ni verkligen ringa in för att få vinna ett grymt pris". Jag tänkte inte så mycket mer på det. Så ringde han, och den första titeln han sa var "Baby" och då flög jag upp och skrek "DET ÄR JUSTIN BIEBER". Så slog jag numret och ringde. (första gången jag kunde svaret på nåt sånt haha).  Var upptaget hela tiden. Eftersom det var upptaget så ringde jag några gånger. Slutade med att jag hade ringt 21 gånger men inte kommit fram en enda gång. Var många som ringde idag. Dom drog en vinnare, och så fick man höra vinsten....få två biljetter till Oslo och få gå på en spelning med Bieber och träffa honom personligen. MAYGADD! Dock så ska dom dra en vinnare några fler dagar denna vecka och sen ska dom tävla, så bara EN kan vinna. Tror inte jag ska försöka något mer för kommer ju vara ganska svårt.
Men hade ju varit lite nice att få träffa honom personligen liksom. Face to face.

två nya." Indian" och "sailor"

Och så fick (köpte) Linn äntligen de två tröjorna hon så länge velat haft. Haha!
Måste säga att mönstret på linnet till vänster är en stor HISS. Så jäkla snyggt

bloggläsare

OJ, vart kom alla läsare ifrån?! :O Var väldigt mycket läsare som besökte min blogg igår. Hej vilka är ni? haha
Såhär happy blev jag hahaha.  Foto: Moa

Fin cover

Man blir så avundsjuk på de som är så här talangfulla!

when life gives you lemons. make lemon cheesecake. fuck lemonade

Är för trött för att orka göra någon bättre uppdatering idag. Så idag får ni två, kassa mobilbilder på en trött Linn idag.
Osminkad och ofixad. Så ska det vá på helgerna när man är ledig.

b.e.a.u.t.i.f.u.l

574742_411305415556497_141409492546092_1401029_1287474682_n_large
149492_406915122675665_100000715431288_77884747_1140333266_n_large
546252_300906766656625_254000694680566_665705_245621956_n_large
577160_413007212063743_111961055501695_1337210_1622007501_n_large

Sorry men jag kan inte sluta titta... jävla heta människa :|

Min torsdag

Tanken var att jag skulle bryta denna onda cirkel och faktiskt ta mig iväg till skolan. Jag klev upp, åt fruskost men kände sen att jag inte klarade av att sätta mig på en buss och åka iväg. Det tog emot. Spenderade då hela dagen hemma tills på kvällen då hela familjen gick ut och åt på restaurang. Mums! Gick en promenad nere vid badhusparken också. Det var PERFEKT foto-väder ikväll. Dock hade jag inte med mig kameran, så fotade bara med mobilen. Därför är det dålig kvalité på bilderna, men lägger upp några ändå =) (okej jag måste erkänna att jag först redigerade bilderna i photoshop innan jag publicerade dom)




först en "Linn idag"

storasyster & lillasyster

Alltså kan ni förstå att det är fyra hela år mellan mig och min syrra! Hon är längre än mig och ser fan nästan äldre ut! Snart kommer folk tro att det är jag som är lillasystern :O
Syrran där till höger.

too depressed for success

Idag blev det inge skola..
Skulle egentligen gjort två prov idag.
Ett prov blev uppskjutet tills nästa vecka, och andra provet får jag väl göra på stödlektionen kommande veckan..eller nåt.
Jag har fastnat i den onda cirkeln igen, som är så svår att bryta. 
De enda jag gjort senaste dagen är att gått utanför dörren för en kort promenad, och sen pressat mig till att plugga lite.


But tomorrow is a new day! :)

veckans inspirerade stil, vecka 6

Först och främst, kan jag få tjejens utseende? Grymt snygg, och klädstilen är minst lika snygg.
Veckans bilder är funna HÄR.

Plugg, plugg och åter plugg

Hatar ångesten man har dagen innan man ska ha ett prov som man verkligen vill ha högt betyg på. Tusan vad jag måste plugga nu..
såhär ser de ut. sorry för dåliga bilder..

Dagens vill ha!!

Vill ha dessa saker. Åh önskar jag hade massa pengar! Detta har jag väl råd med, men man vill ju samtidigt spara pengar till sommaren.. iiiih!

B.I.E.B.E.R

Hahahah vad jag skulle dö ifall dom satte 18-årsgräns på när Justin ska uppträda i Sverige. Är nu klart att han kommer MEN det kommer vara 18-årsgräns! GUD VAD BRA DET KÄNDES ATT VARA FÖDD SÅ TIDIGT PÅ ÅRET SÅ MAN FÅR ÅKA DIT! In your face ni 94:or som fyller senare och alla som är född efter det, MOHAHAHA!

Edit: Kan någon slå dom på NRJ i huvudet eller?! Tydligen ska hela den här festival-saken ske i LONDON istället. Ej Sverige. Tack-dom-förstörde-precis-allt!!

Sorry men han är bara för SNIIIGGGG!
damn you

Äkta,svart löshår med clips SÄLJES!!

Nu säljer jag ett ca 52 cm långt och 20 cm brett, svart  löshår med äkta hår! Detta hår är aldrig använt. Anledningen till varför jag säljer det är för att jag beställde detta för nån sommar sen, men insåg sen att jag faktiskt inte behövde det. Jag säljer det oanvända löshåret för en väldigt billig summa! :)
Jag fick håret i en trens som jag sedan delat upp och sydde ihop i 3 lager för ett tjockare resultat. Jag köpte även clips som jag har sytt på så det är färdigt att använda! Kan hända att clipsen sitter lite löst nu efter ett år, men det är bara att ni tar tråd och syr det lite hårdare :)

Du kan tvätta, locka, platta, torka, styla precis som du vill! (Färgning vet jag dock ej hur det funkar)

Perfekt för dig som vill ha långt och tjockt hår. M
ed hjälp av clipsen så kan du lätt sätta i och ta ur förlängningen när du vill! Kan hålla upp till flera år om du sköter det rätt! Bästa kvalité!

Jag har själv köpt håret för över 500 kr PLUS kostat på clips och sytt så det ska passa för alla (Klicka HÄR för att se hur jag sydde ihop det). Och  nu säljer jag det för 400 kr + frakt! (eller högst bud)!



Vill du köpa: Lämna en kommenterar här nedanför med din mailadress så kontaktar jag dig! ENDAST seriösa köpare får höra av sig! Betalning sker till mitt konto och sedan skickar jag varan till dig :)







Cool sak!

Den här var ju lite cool!
Klicka på bilden för att komma till den :)
ASOS - ASOS Rainbow Bunting Ear and Hair Cuff hos Mylovebasket

Sjukt talangfull kille

Den här mannan är helt otrolig. Han kan imitera så många olika skådepsleare! Sjukt talangfull och jag dör alltid av garv när jag ser hans videor. Ni måste kolla :D

Sunday - funday! :D

Min helg har varit lite över det vanliga. Fredagen så var vi på kinarestaurang och åt god mat. På lördagen var föräldrarna bortresta. Vi spelade buzz-spel och såg film. Idag var vi ute för det var snöfritt idag (Gud vad skönt), så var ute och spelade basket och bara allmänt VAR! Vara i nuet, liksom. Jag måste ha flera dagar som denna. Bara ta det lugnt och andas. Det är ju sjukt underskattat.
Bilder idag!

Bedömning av förlängning av "stick hair"

Jag valde igår att ta ut de sista slingorna av min hårförlängning. Jag har använt mig av "stick hair" som är hårslingor som man fäster med ringar. Jag beställde 80 slingor som jag sedan färgade så det skulle passa mitt "ombre hår". Jag valde den typen av hårförläning för jag var trött på Clips då man måste ta ur och sätta i varje,varje dag. Så med Stick hair så sätter man endast in dom en gång och sen låter dom även sitta i när man duschar och sover. Tyckte det skulle vara smidigt. Att sköta färgning av 80 lösa slingor var ett h*lvete och det rekomenderar jag inte! Var så svårt att ens kunna duscha slingorna (hade inte satt in dom i håret ännu) och det var jättesvårt överhuvudtaget.
Så se till att ha dom färdiga redan i rätt färg när du beställer.
Sen tog det ca en timme att sätta i. Jag satt däremot bara in ca 50 stycken av slingorna, och det tog med mammas hjälp en timme.  Mina slingor satt i i nästan en månad bara. Dom ramlar ur lite när som helst av sig själv. Det gäller när man tvättar och borstar håret att inte rycka eller dra för hård. Då glider dom liksom ur håret. 
Men håller man emot och är försiktig så sitter dom faktiskt ganska bra :)
Jag tappade lite slingor lite här och där men det som var bra var att det inte märktes att det fattade slingor, för de var ändå så många. Men på slutet när jag hade ca 10 kvar så såg det bara dåligt ut. Tog då tången och "öppna" ringarna för att sedan kunna dra ur dom från håret.
Jag rekomenderar denna metod ifall du:
  • inte vill behöva sätta i och ta ur förlängningen varje dag, samt när du ska duscha och sova.
  • Vill ha ett mer naturligt resultat
  • Vill använda dig av något som inte sliter SÅ mycket på håret (slits mer än clips).
  • Vill kunna vakna upp på morgonen och hela håret är "klart" och ser bra & färdigt ut. Haha, du sparar mycket tid!
Du bör inte använda dig av stick hair ifall du:
  • Inte alltid vill ha hårförlängningen i.
  • Vill kunna duscha och sova bekvämt! (är lite jobbigt att duscha och sova med)
  • Vill kunna borsta igenom ditt hår utan att råka rycka ur allt.
  • vill inte slita på håret överhuvudtaget (clips är då bästa valet)
  • Vill kunna hantera färgning utan att det slutar med att alla slingor trasslar in sig i varandra och blir svåra att skölja ur och få bra resultat.
Jag kommer FAKTISKT att sätta in slingorna igen. Och denna gång ska jag använda mig av alla slingorna.
Förutom de slingor som nu är trasiga. När några av dom for ur håret så blev några slingor oförbrukbara.
Kan ändå säga att jag är ganska nöjd med denna hårförläning och har tyckt det varit SÅÅÅÅÅ skönt och slippa ta ur dom och sätta in dom varje morgon! Jag kommer fortsätta använda slingorna jag köpt, MEN kommer sedan endast använda mig av clips i framtiden.
Jag, när jag fått ur de sista slingorna. (på bilden är alla slingor jag använt mig av sammanlagt)

Billiga USA-shorts

Letar ni efter USA-shorts för bra pris? Hittade precis ett par som var för riktigt bra pris tycker jag! Värda att köpa?
Klicka på bilden för att komma till dom. :)
Serious Sally - Maegan shorts hos Mylovebasket

Why God, why?

Det kändes ganska sjukt när man vaknade upp till det här klockan 7 i morse... 
Såg ut som en december-dag...i maj! Snacka om att känna sig förbannad av att det ska snöa nu. Nästa månad får vi sommarlov, men idag vaknar vi upp till snö. Tur att de försvann ganska fort sen!

Ching-chong mat!

På kvällen igår så var vi 6 personer som gick ut och åt på kinarestaurang. Buffé är ju bland det godaste. Äta hur mycket man vill! Massa nudlar och sen lite sushi.

Lets get high on fashion!

Och så fort gick det att bli några hundra kronor fattigare...
En tripp till stan när jag skulle på samtal. Blev lite inköpt, men glömde en del saker jag skulle köpa. Och ändå blev det så dyrt D:
idag.

Trött chey idag

Min pingvin är så jäkla hardcore!!
Idag är en sån dag då man inte orkar fixa till sig. Åkte till skolan för att gå på utvecklingsamtal. Anpassat schema ska göra så jag kan hänga med i skolan utan att bränna ut mig.  Är trött så orkar inte göra något speciellt idag. Men i morgon blir det att vara på radion och sen blir det restaurang på kvällen! :) Bättre uppdatering senare

01/05-12

Tror alla gjorde samma sak idag. Vara ute i solen och njöt.
Spenderade några timmar ute i solen, åt glassbåt och bara tog de lugnt. Har varit skönt och varit ledig extra länge, men inte alls okej att skolan börjar imorgon igen. Dock så blir det krogen i morgon :D Så blir en bra onsdag iallafall!

Memes

Oj man råkade känna igen sig.
Okay Guy - sad song plays on the radio look out window and pretend you're in a music video
Okay Guy - I already had one red bull but i don't think its safe to have another
Okay Guy - THERE's Nothing right in my left brain THERE's Nothing LEFT in my RIGHT brain
Okay Guy - Delete facebook?  No one notices..