Högsta betyg

Är jätteglad över dagen. Var på skolan heeeela dagen. 08:30 - 15:30.  Idag skulle vi redovisa våran bild som vi gjorde i photoshop och jobbade med kontraster och sånt. Jag var inte helt klar med min bild, och var osäker på om det räckte för att nå upp till lärarens krav. Men jag redovisade den ändå för honom. And guess what! Jag fick högsta betyg! Hihihi ååååh så glad jag blev :D Så kul när man får högsta betyg med något som man verkligen är intresserad av. Fick visa mina skills i photoshop. ;P

Detta är min bild:
Tanken med bilden var att den skulle vara kall och samtidigt varm.
Det är vinter, som ni ser till vänster och frosten på blomman, och sen till höger så är det vårvärmen som kommer in och därför smälter frosten på blomman till höger + det känns varmare.

torsdag, ny piercing!

Idag fick jag ett ryck och bestämde mig för att pierca mig igen. Har tidigare haft en piercing i överläppen, men var tvungen att ta ut den för två år sen då den skadade min tand. Men nu ville jag sätta tillbaka den igen. Så efter skolan åkte jag till stan, köpte en ny stav, och sen bara tryckte jag igenom den. JA, det kändes ganska så mycket., men det är värt det :)
Hade bara en lektion idag och det var matte. Kom 40 min för sent eftersom jag väntade på skjutss.
Nu ska jag ta ett bad och sen se "Djävulen bär prada!






Haha hade inget och göra, och jag tyckte bilden var tråkig så klippte in en bakgrund. Jätteslarvigt!


NigaHiga is the shiet


Haha alltså NigaHiga är så bra :'D

Like a roller coaster crash

Det går verkligen som en berg- och dalbana. Ena dagen så funkar allt felfritt. Andra dagen så funkar det inte alls. Och ibland så funkar det halvt. Idag är en sån dag där det nästan gick bra. Tog mig till skolan, stod nästan ut en hel lektion. Mådde dåligt. Åkte hem. Typ så gick det idag. Men i morgon blir det skola igen , och efteråt ska jag gymma :D Pepp pepp pepp! Orkar ingen längre bloggning idag, så see yaaaa tomorrowwww!


En bild & en låt

Här får ni en bild som jag precis fotade & redigerade.  Älskar att experimentera med kameran, så jag fotade min nattlampa. Blev rätt coolt typ ^^  Och så får ni en låt som är väldigt härlig också :)

Speak up.



vill ha

Det blev ingen skola för mig idag. Jag har seriöst sovit riktigt uselt varje natt ända sen december! Är alltid trött. Spelar ingen roll hur många timmar jag sover så är jag ändå skittrött. Så jag klev upp i morse för tänkte ju åka till skolan. Men jag orkade inte ens göra i ordning mig för jag var så trött och mådde illa. Så jag stannade hemma istället. Men i morgon så SKA jag iväg. Jag vill ju inte missa något :)


Dagens vill ha! Vill ha alla!





uppdate: Någon som har erfarenhet av att beställa från denna hemsida? http://store.iheartdropdead.com/

JagÄrGjordFörAttSkapaSakerNiAldrigSett

Osminkad, iklädd i mjukiskläder,håret uppsatt slarvligt med endast en bandana, sitter i min säng insvept i täcken och filtar, kopplat in kosshörlurana i dator som spelar skön musik, surfar runt på inspirerande sidor och låter kreativiteten flöda. Här ska skapas bilder, designer och teckningar! Whiho! kväll ska jag skapa, uttrycka mig och dela med mig. Det är det jag älskar med foto,bild och sånt - man kan använda sig utav det för att uttrycka sig, det som inte går att skrivas med ord.




Tumme ner

Idag blev det att jag stannade hemma. Hade ont i huvudet, frös och var jättetrött. Ser t.o.m suddigt nu. Haha, ska sova tidigt ikväll. Ska bara leta fram ett tal som jag ska visa upp i morgon. Sen ska jag ta ett bad och sen lägga mig och se "27 dresses" som visas på tv11 klockan 21:00. Den filmen är bra :)
I morgon ska jag försöka ta mig till skolan, och sen i morgon kväll blir det kinamat! Jippie! :D

Hade tråkigt, så fotade lite.



ondagen, TVÅ tummar upp (y) (y)

Idag har varit en bra dag, precis som igår. Vi hade engelska i tre timmar på förmiddagen, det var slappt. Sen slutade vi runt halv 12. Köpte med mig lunch och gick sedan mot gymmet med Moa och så. Fixat så nu har jag "nyckel" till gymmet och sådant. Tränade i lite mer än en timme. Känns så bra efteråt! Men nu är jag trött och tänker sova tidigt. Eller, så säger man alltid och ändå blir det sent. Haha!  Ska ta en kopp te och kanske ska starta Sims 3 drömjobb :) hihi.

Sitter vid min andra dator just nu, så hade inga nya bilder. Lägger upp en bild som jag bara råkade se när jag satt och rensade lite. En bild från när vi var påväg upp till Lappland för och bo på ett av de mysigaste hotellen jag någonsin sovit på :)




Tisdagen, tummen upp(Y)

Det känns så otroligt bra när man får beröm av lärare. Man blir motiverad och jobbar mycket bättre. Gjorde min redovisning som vi hade i mediakunskapen. Jag skulle presentera mig själv och sedan även presentera en kompis. Så jag presenterade Moa.  Tycker det gick jättebra för Moa och mig :'D Så nu är det avklarat. Blev sjukt glad för alla fina ord. Både från Moa och läraren :)

Ville bara ha någon bild, för det är ju tråkigt med inlägg utan bilder.
Så jag tog typ bara ett snabbt kort på dagens outfit. Bara för att ha något att lägga upp x)





FET ring jag fick i julklapp :D

nedräkning

                                                   

"New moon"

Var faktiskt ute och försökte fånga månen på bild nån gång i december. Det gick sådär... men tänkte visa bild, bara för att. ^^





Och så vill jag även tillägga att det verkligen inte är min dag idag. Jag som hade varit duktig och gått hela förra skolveckan, och så vaknade jag upp idag och hade ont precis överallt. Nej usch, var inte ett dugg sugen på att gå till skolan och möta några människor idag. Men blir nya tag i morgon. Måste passa på när jag hade flytet.


Dinner

Har fortfarande så ont i magen, så har inte orkat gjort något i helgen. Idag fick jag välja att äta pizza ifall jag ville. Men jag valde istället att ställa mig och göra en egen fruktsallad. Så jag gjorde en fruktsalla med; Apelsin, äpple, päron, banan och kiwi! Muuums! Och just det. Jag toppade med lite,lite,lite chokladsås bara för att ^^

Min middag.

lite bilder

Ville prova något nytt :) Tog faktiskt av objektivet från kameran och höll det framför själva kamerahuset. Då fick jag till såna hära bilder.













Fler kommer senare eller i morgon :)

snabb bloggning.

Jag tänkte gå och lägga mig nu eftersom jag är så himla trött. Men tänkte göra ett kort inlägg först.
Gud vad fort den här veckan har gått! Idag är det fredag. Jag klarade nästan hela skolveckan. Jag åkte till skolan idag och allt kändes som vanligt. men sen fick jag helt plötsligt så himla,himla ont i magen. Tänkte att jag skulle försöka stå ut första lektionen, men när klockan började närma sig 11 så var jag tvungen att ringa efter skjuts och åka hem. Jag "köpte" lunch på skolan innan jag åkte hem. Så när jag kom hem så satte jag mig framför tvn med en filt, åt lunch och kolla på top model. Skön avslutning på veckan! Så ikväll har jag bara slappat och nu ska jag lägga mig, och det är rätt tidigt. Höhö.

I morgon ska jag uppdatera med bilder. Lovar! :) Godnatt!


p.s Jag är stolt över mig själv som har fixat sån bra start detta år! Skolan går bra och det är t.o.m kul! Eller jag har kommit på varför det är roligt... det är kul att träffa människorna i klassen som får en på sånt bra humör :) Vore det inte för dom så skulle det vara segt.


bild: John Bauer´s hemsida

Darin - loverkiller (behind the scenes)

Japp, jag är ett stort fan av Darin. Men jag älskar att se "behind the scenes" på filmer och musikvideor. Det är ännu en sak som jag skulle vilja syssla med. Film,redigering och sånt. Ser så coolt ut.

Testade

Hade inget att göra, så gick in på en sida och testade och se hur många ord jag hann skriva på en minut.
Prova ni med! Klicka på bilden för att komma dit... Kan ni slå mig? :)


  53 words

Speed test

Torsdag

Idag hade vi sovmorgon. Började kl 12:20, skönt! Hade sedan matte i ca 3 timmar. Gick rätt så bra faktiskt. I morgon så är det fredag, och efter att jag har gått hela skoldagen i morgon,, så har jag gått heeela skolveckan, utan att missa nånting. Bravo.  Men nu tänkte jag gå och ta ett bad och bara slappa. Kanske mer blogging senare!



Oredigerad och ointressant bild,men men :)

Blir bättre och bättre. Jag är tillbaks

Vad sjukt mycket energi jag har haft idag! Jag är själv förvånad. För ca en månad sen så klarade jag inte ens av att gå till skolan. Jag kunde inte ens ta mig till skolan! SÅ svårt är det väl egentligen inte? I fem veckor på raken i höstas, kunde jag inte ens ta mig upp ur sängen!  Och i hela 9:an så kändes det som att jag levde i en dimma,eller något. Inte en enda dag så fungerade jag normalt.  Men idag, jag nästan hoppar ur sängen och längtar lite smått efter att komma iväg till skolan. Shit, vad har hänt? :o Det är verkligen... otroligt.
Så nu ska jag berätta om min dag. 

Först så kom jag till skolan 08:30, hade engelska i tre timmar. Jag har alltid hatat engelska ända sen vi började med det i 3:an, men nu när jag kom till gymnasiet så blev det ganska kul?! :O Gymnasiet är grymt! I alla fall, sen 11:40 så slutade vi, och då stannade jag kvar och åt lunch. Sen gick jag, Moa & Emil till gymmet som finns här på Norr. Bestämde mig för att köpa gymkort för att börja träna igen! :D Så tränade vi i över en timme. Det.var.så.otroligt.skönt!
Gud vad jag är pepp på att börja träna igen! Ska träna MINST 2 ggr i veckan nu. Pepp,pepp,pepp!!
Efter vi hade tränat så gick jag ner på stan. Skulle möta mamma,men hon var så seg så jag gick runt själv och kolla i affärer. Gick till Carlings och köpte födelsedagspresent till Åsa. Sjukt snygg t-shirt!  Sen kom mamma dit, så shoppade vi lite, sen ringde Johanna! <3 Så gick jag med henne på stan. Så SJUKT kul att träffa henne igen!<3   Sen kl 16:00 så gick jag tillbaka till stadsdel norr för att möta upp Åsa. Så gick vi och käkade middag på en pizzeria. Vi satt där i över 1,5 timme och pratade. Jag firade även henne med paket och sånt :D


Vilken himla toppendag!
Känns som att jag äntligen har blivit mig själv igen. Linn med massor av energi.



Har burit på världens tyngsta(typ) väska hela dagen.



Snax jag köpte på stan efter träning.







Och så blev det lite inköp :) Sånt som behövs. (Pärlorna ska jag pimpa mobilen med)





2a dagen

Uppdateringen går väl inte direkt så bra, men jag är för trött för att komma på idéer.  Men nu har jag gått två skoldagar sen lovet tog slut. Har varit långa dagar, men det har gått bra. Dock så känner jag hur himla trött jag blir när jag kommer hem, och somnar typ direkt. hehe.  I morgon går vi bara till 11:40. Ska äta lunch, köpa gymkort och sen kanske gå ner på stan. Skoj skoj.. :) Eh.. kommer inte på nåt att skriva så..hej!


Kan inte snön försvinna snart,tack?

Första skoldagen

Då har man avklarat första skoldagen efter lovet. Det gick bra! Haha, jag lyckades försova mig i morse, så hade typ ca 20 min att kliva upp och göra i ordning mig innan skolan börja. Kom bara 10 min för sent :) Hade först Media, sen lunch, och sen idrott. Första gången som jag var och kollade in John Bauers gym. Shit vad bra det såg ut. Ska helt klart köpa gymkort! Så får man gymma istället för att vara med på idrotter :D Hihi så bra!

Btw, jag är SÅ beroende av Farmville o_O

Ny mobil!

Älskar tangentbooooord på mobiler <3 <3<3

Min nya mobil kom idag efter 2 veckors väntan.

Besök Blossip nu! :)

 




Piggy Bingo

Fotosjuk

Fick helt plötsligt ett sug av att fota. Så jag letade upp kameran och började att experimentera lite. Gjorde en egen reflexskärm och fotade mitt peace-halsband ^^

Lägger upp bilden i tre olika färger. Vilken var snyggast?


Grön




Blå



Lila



Jag tycker personligen mest om den blåa, för det var själva idén från början ^^


Radio + donken

Hey you guys!   Kan berätta lite snabbt vad jag har gjort idag innan jag ska slå mig ner framför tvn :)   Idag gick jag och syrran till radiohuset för att träffa mamma. Så var vi där en liten stund. Sen åkte vi och hämtade Alex och åkte sedan till donken och köpte hem mat. Gött!  Nu ska jag slappa resten av kvällen. Haha blev snabb bloggning. :p see ya

Bloggtips

Jag brukar aldrig tipsa om bloggar. Men nu har jag äntligen funnit en blogg som är värd att tipsas(heter det så?) om.  Det är Sveriges största emo/scene core blogg som drivs av en tjej som heter Moa!  Jag älskar stilen och det borde absolut finnas fler bloggar som hennes. Hon verkligen sticker ut med sin blogg och det gör den så speciell. Så ni bör absolut checka in den HÄR!!


jobbigt att vänta.

Jag hade längtat skitmycket efter ett paket i nästan en vecka. Och igår kom det, men SÅKLART så hade jag råkat beställa fel. Så då gjorde vi en ny beställning på direkten och ska idag skicka tillbaka det andra. Så det nya kommer antingen på onsdag eller fredag :) Hatar att vänta!



Shopping idag

Var på stan en stund och shoppa lite idag. Men hur kommer det sig att man åker dit för att shoppa på rean och sen köper man ändå dom som har fullt pris? Iallafall jag råkade göra det. Haha. Men tyckte det inte fanns så mkt på rean. Iallafall inte på Gina tricot :)

Men det här köpte(fick) jag:








Köpte även en av de snyggaste jackorna jag sett.



Och en ring som jag bara var tvungen att köpa =)

på scemat

Här är vad som har hänt/kommer att hända framöver. Hihi :) Kul förresten att antalet läsare går uppåt :D

Nu ska jag lägga mig och kolla på Desperate housewives och sen sova. Godnatt!

myshelg

Började året med att ta en sovmorgon. Trodde att jag skulle vara nästan helt pigg och återställd idag, men icke. Jag hade blivit ännu mer förkyld :o Jag måste bli frisk i morgon (eller iallafall friskare) så jag kan shoppa,massor!  Så idag har jag bara vilat och tagit det lugnt.  Fikat lite gott, och sen köpte vi hem Pizza. Verkar förresten som att alla käkar pizza idag? Haha.  Sen nu ikväll har jag kollat på "Fångarna på fortet" och haft hemma-spa. Mysigt mysigt! :)




Bilder från igår

GUD vad skönt det är med ett nytt år! Nu kan man lägga 2010 bakom sig och bara satsa på ett nytt år, ny start :) Hade faktiskt en väldigt mysig kväll igår, även fast jag bara var hemma med familjen. Vi åt jättegod middag, kollade på tv och sen på en film, skålade på tolvslaget med riktigt champagne! Mums :D

Fotade dock bara förrätten, så därför är det lite tomt på bordet, hehe






Öl!




Alex!








Ost&kex och mina favorit frukter :)





Champagne